ГЕРБ търси за президент политик и експерт с характер

Според Бойко Борисов до преди две седмици ГЕРБ е имал двама кандидати за президентските избори, но в момента крайният избор на партията се преосмисля.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ търси за президент политик и експерт с характер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трупайте по границата каквото имаме ,това не е шега, един път прегазят ли ни границата Европа ще ни зачеркне моментално, никой там не му пука дали тук ще станем гето за емигранти от Азия и Африка.

Бас ловя , че това "усукване" , " моткане " , всичко е ходът на ГЕРБ преди да сложат на върха Боко , сигурен съм , че ще е той !!!

Епа, Я !

Gugnelid

Всъщност заглавието е изцяло достоверно, само дето са пропуснали последните две думи - "на путка".

Някой тъпак и подлога като Плевнята.

При този избор за президент, който ни предлагат политиците имаме само един изход. Никой да не гласува! Интересно ще бъде какво ще стане-

Баце е получил просветление! Разбрал е,че няма да стане с лесния вариант Цецка Цачева.Ще трябва някой по представителен и ще трябва сериозно да се отвлича вниманието на обществото,докато се нагласят резултатите от изборите!

Мога да дам на ГЕРБ жокер- човека живее край София в западната част така наречената Банкя. Дебел, тлъст, с две клетки в паметта и гледа страшно. Страхлив като заек и алчен като хамстер. Кво повече да ви подскажа? Ако не се сетите, кажете да ви дам още жокери.

Какво търсят толкова президент под дърво и камък? Ами то е ясно кой е човека- Йоло Денев! Това е човек с характер и особен афинитет към президентството! Да вземат да му издигат кандидатурата овреме, щото току виж сме си останали без президент сиромашките ние.

БОЙКО КАКВО ГОВОРИ НЕ Е ВАЖНО .....ТОЙ ВСЪЩНОСТ ТЪРСИ НЯКОЙ МНОГО ПРОСТ И ПОНЕЖЕ НЯМА ДА НАМЕРИ СИГУРНО ЩЕ СЕ ЖЕРТВА И ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЛИЧНО

ПОЛИТИК И ЕКСПЕРТ С ХАРАКТЕР Е САМО ЕДИН - ТОВА Е ЕКСПЕРТА ЛЕНТОРЕЗ - ТОЙ Е ! ..... НИЩО ЧЕ НИ Е ВТРЪСНАЛ ДО СМЪРТ ЗАЕДНО С ЦЕЦО И ЦЕЦКА

герб и ББ ще номинират поредната калинка за президент! Търсят я сега под дърво и камък. Роско си призна, че е калинка и отива в небитието за България!

Всички са кариеристи.

abasador

е те това, не мога да го повярвам. На предишните избори господин Борисов беше казал, че ГЕРБ и магаре да бяха посочили, щеше да стане президент! Свършиха ли се магаретата, господин Борисов? Лек ден.

ГЕРБ търси за президент политик и експерт с характер Слушам и не врявам на очите си:)))То излиза,че на ГЕРБ президента никога няма да отговаря на условията които Батко(Да се свети името му господне )е задал.

президента трябва да се назначи от парламента, защото има сложна геополитическа обстановка като се върнат наесен, правят необходимото мнозинство и законови промени и назначават когото трябва

плевнелиев ще бъде кандидат нищо че уж се отказа, евентуално цветанов, не трябва да е жена, защото може да има война

да,има много кандидати ,може и мене да изберете за президент ! ето има много които напират-болен лидеров,агент гоце,а защо не и някои с помоща на москва, за да се успокоят (нашите хора)!

Не търси. Ако търсеше досега да се е срещнал с този-онзи я на рязане на лентичка, я на отбивка а магистралата... Чуди Се! И единият кокал - голям, и другият, та не може да Се реши. Да чакаме две в едно ли?!

да, мъжкар като Роско

Жалко че Кире Либерало не е между живите. Щеше да е достоен приемник на Плевнелиев.

Не знам какво преосмислят, но комсомолсмият секретар Плевналиев нанесе непоправими щети във Руско Българските отношения. И някой ми каза, че по времето не соца , работиш, работиш па купиш телевизор. Пак Работиш, работиш. скъташ дом. Пак Работиш скъташ купиш кала. По времето на ГЕРБ- Работиш, работишш ,продадеш телевизора.Пак работиш, таботишшшш Продадеш колата. Пак Работиш, работиш ипотекираш къщата!

сегашния нали уж такъв беше,що го сменят?

а ние търсим под вола теле, но уви..., там както винаги само чифт звънци и маркуч..., кожен...

и магаре да предложиш простият БГ народ ще го избере. Ако не ще иберат Б отбора ти - краси Трбуха и адвокатчето на Болен , точно да дкарат нова нац. катастрофа за да се отрвем от Вас крадци.

Фидосова и Бокова

"....експерт с характер..." ЦЯЛАТА РАБОТА Е В КРИТЕРИИТЕ!!!!!! До сега всеки партиен цвят дърпаше чергата към свой кандидат, макар че ПРЕЗИДЕНТЪТ ТРЯБВА ДА Е НАДПАРТИЙНА КАНДИДАТУРА (и то неформално). На думи е добре казано , но на практика ......

гледайте да има първа дама, че да не ставаме пак за резил пред чужденците . или поне някой, който има дъщеря за първа дама, зетя веднага го правим първи зет, внучето - първо внуче и т.н. тъщата - ще и дадем министерството на финансите и сме направо готови за нова Европа. Надминахме Човека Ким на север...

Който иска тези крадци да станат по-богати и да ни управляват като Ердоган 100години да гласува за техния полутъп кандидат от ГЕРБ !

Ето Цеца - ем умна, ем красива!

Коя Цеца ? Грахич ли ?

Не, Цурич.

и бензиностанции има в България и който и да вземете оттам, все тая.

Колко е дълга на ГРОБ от 40 милиарда? Нека си представим. Една банкнота от 10 лв е дълга 12,6см. 20 милиарда заеми на ГРОБ (с лихвите 40 милиарда) прави 25,2 милиона километра, ако ги подредим в една линия по дължина. Тоест с тези пари ще обиколим Земята 25200 / 36 = 700 ПЪТИ!!! С лихвите = 1400 ПЪТИ!!!!! По обща площ тези банкноти представляват 88.2 кв. см * 40 милиарда = 352800000 кв. м. = 352800 декара! Площта на България е 111 хил. кв. км. Тоест можем да покрием с банкноти десетолевки площта на 0,34% от цялата територия на страната! Площта на София град е 492 кв. km = 492000 декара. Тоест с тези 40 милиарда, които ГРОБ ни погреба, можехме да покрием плътно с десетолевки 72% от София град! Ако подредим тези банкноти не по дължина или ширина, а по височина, в плътни пачки, общата пачка ще е дълга 800 километра! От София - до морето и обратно! Или от София, през Босфора, та почти до Анкара!!!!! И това всичко е откраднато от ГРОБКПФ+ДПСДСБДЦ+АБВ само за 2 години!!!! Следващия път, когато от ГРОБ, Горанов или Мутронаркотрафикантът ви кажат, че нямало пари, помислете си пак! И гласувайте с камъни, павета и калашници, както прецените. Ако построяването на един апартамент струва 150 евро на кв. м. (но от маржа го вдигат до 600-1000-2000 евро на кв. м.) 100 кв м. ще струва 15000 евро. С 40 милиарда могат да се построят 1 милион 333 хиляди 333 апартамента!!! Чисто нови!!!! 100 кв м. !! Ако Гробът на Бойко Борисов е 1м широк и 2м дълъг, тоест имаме 2 кв. м. площ, с 226 банкноти ще покрием гробът с един слой. С 40 милиона пачки ще направим 177000 реда, всеки ред е 1,5 см висок, колкото е дебела пачката. Тоест височината на парите, които ще подредим в гроба му ще бъде небостъргач с 2646 метра височина, колкото 882 етажен блок, 5 пъти повече от ТВ кула Останкино.

Браво, сложих плюс. Но ти си убиец, ако премиерът прочете това и иска да го провери, ще получи възпаление на мозъка.

:) мдааа... нека

Опааа, другарят Борисов агитира за другаря Местан, а?

Като нищо някой ден ще се събудим и ще чуем,че Борисов е без алтернатива за Дондуков 2.Има кой да се върже на това твърдение.

Партия ГЕРБ и Бойко Борисов вече преяждат от власт.Всички висши държавни постове се владеят от тях и това е вече опасно за българската демокрация и свободата на гражданите.Задължително трябва да се изтръгне от тях поне Президенската институция.

Няма смисъл да се коментират словата на представителите на ГЕРБV Не искаме повече ПРОСТИ хора да ни управляват. Всеки който посегне към тяхната бюлетина заявява гордо АЗ СЪМ ПРОСТАК !!!

ГЕРБ търси за президент политик и експерт с характер - нещо подобно на Бибо, нискочелест с дебел врат, надут, голям корем, дебел гъз, много прост и алчен.

Борисов чувал ли е случайно за ''оксиморон''?

Светът в който живеем е оксиморон.

Борисов и Цветанов месеци наред ни убеждават, че крият имената на кандидата им за президент, за да не го били окаляли, и то в ... кампания, в кандидат-президентска кампания! И съшевременно сега Борисов СЕ - забележете - БИЛ РАЗМИЗЛИЛ, ЧЕ ПРИ ТАЗИ ТЕЖКА СИТУАЦИЯ В СВЕТА И ЕВРОПА НИ ТРЯБВАЛО ПРЕЗИДЕНТ С "ТОПКИ", С ХАРАКТЕР, КОЙТО ДА Е СИЛЕН И ДА МОЖЕ ДА Е РЕШИТЕЛЕН И ТВЪРД В ДАДЕН МОМЕНТ, ДА ВЗИМАЛ БЪРЗИ РЕШЕНИЯ! Е как бе, гений, как бе Бойко, ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ Е ТВЪРД И РЕШИТЕЛЕН ПРЕЗИДЕНТ И С ТОПКИ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ, АКО ТРЯБВА, И ДА ОТСТОЯВА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ И ДА ВЗИАМ БЪРЗИ РЕШЕНИЯ ПРИ СЛОЖНА СИТУАЦИЯ, АКО ... НЯМА ТОПКИ И ГО КРИЕТЕ, И СЕ СТРАХИВАТЕ ДА ... НЕ ГО ПОРЪСИ ДОРИ И РОСА ИЛИ МАЛЪК ДЪЖДЕЦ, ТОЕСТ ... ДА НЕ ГО БИЛИ ОКАЛЯЛИ НЯКАКВИ СИ ХУЛИ И КЛЕВЕТИ! И той да не може да се защити!?!?! АМИ ЛОХИКАТА Е ТОЧНО ОБРАТНАТА, БЕ ТИКВО, ТОЧНО ТОВА Е ЕДНА ДОБРА ТРЕНИРОВКА, ПРОВЕРКА, ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ТОЧНО ТОВА Е ЧОВЕКЪТ ЗА ТОЗИ ПОСТ, ШАНС ХОРАТА И НАРОДЪТ ДА ГО ОПОЗНАЯТ И ОЦЕНЯТ КАЧЕСТВАТА МУ ПО ДОСТОЙНСТВО, И ДА ГО ПОДКРЕПЯТ!?!?! Писна ми от тъпи мошеници и евтини тарикати е плоските им и елементарни лъжи, не знам за вас! Тези реагират като мишки, а се опитват от месеци да внушават, че сред тях е лъвът на България, И ... УПОРИТО И ДО ДУПКА ГО КРИЯТ:)

Просто такъв кандидат НЯМА в България. Ако имаше отдавна да се бяха договорили с партиите. Просто НЯМА ТАКЪВ С ТОПКИ. Да търсят сред тези с МАТКИ. То май топките са на изчезване на запад. На изток още могат да се срещнат.

Целият този ПОРЕДЕН цирк и долнопробен театър, който ни разиграват отново тези второстепенни актьори бе всъшност напълно очакван очакван и много лесно предвидим, и за едно единствено нещо бе прав онзи лалугер Станишев, когато на времето нарече Борисов и Цветанов с хората им смешници и циркаджии! Не че той е много по-различна стока... От едно котило са се пръкнали все пак, просто СерГея се е родил със златна лъжичка, докато пожарникарят с посребрена, макар и да отрича и да я крие. (чичото на Борисов, братът на майката му е ген. Кирил Войнов, който е началник на пожарникарската школа, когато Борисов е приет в нея)

Ако следваме логиката на Борисов и политическата класа, и най-вече на управляващите, че не съобщавали името на кандидата им за президент за да не бъдело окаляно, то по същата тази логика според тях (да оставим за момент Конституцията И ЛОГИКАТА И ДУХА Й, както и производните от нея закони..._ Е НАЙ-ДОБРЕ ИЗОБЩО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДА НЕ ИЗБИРА ПРЕЗИДЕНТ, ДА НЯМА ИЗОБЩО ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ!?!?! След като възможността от евентуално окаляне, и то на кандидат за президент (не на президента!) Е НАД ... СВОБОДНИЯ И ИНФОРМИРАН ИЗБОР НА НАРОДА! Което няма нищо общо нИТО С КОНСТИТУЦИЯТА И ЛОГИКАТА И ДУХА Й, НИТО С ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДНИТЕ И ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ! Това е много примитивно кланово мислене, интереси и мотиви, а не държавническо мислене и подход! Някой трябва да запита прямо Борисов и останалите - кое те считат за по-добър вариант, кое е определено правилният държавнически и разумен подход - да бъде окалван кандидат-президент и да има време да изчисти името си с факти и доказателства, АКО НАИСТИНА Е ТАКА, КАКТО ТЕЗИ НИ УБЕЖДАВАТ, или ДА БЪДЕ ОХУЛВАН И ОКАЛВАН ТЕПЪРВА ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ, СЛЕД КАТО БЪДЕ ИЗБРАН ИЛИ НЕПОРСЕДСТВЕНО ПРЕДИ ИЗБОРА МУ, КОГАТО НЯМА ЧИСТО ТЕХНОЛОГИЧНО ВРЕМЕ ДА ИЗЧИСТИ ИМЕТО СИ!?!?!?! Разбирать ли логиката, менталитета на подобно много примитивно и нечистоплътно мислене - КОГАТО ОПАСНОСТТА ОТ ВЕРОЯТНО И ЕВЕНТУАЛНО ОХУЛВАНЕ СЕ ОКАЗВА ... НАЙ-ВАЖЕН ФАКТОР, МНОГО ПО-ВАЖЕН ДОРИ И ОТ ИНФОРМИРАНОСТТА НА ХОРАТА И ГРАЖДАНИТЕ, НА НАРОДА, ОТ СВОБОДЕ И ДЕМОКРАТИЧЕН, ИНФОРМИРАН ИЗБОР ДОРИ И НА ПРЕЗИДЕНТА МУ, КОЙТО - ПО ДУМИТЕ НА БОРИСОВ - Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН!?!?!? Някой вижда ли наистина логиката във всичко това - имам предвид от гледна точка на държавата и народа, на държавническо мислене и национални интереси?

Абе, човече, що се тровиш? Питах те вчера можеш ли да покажеш някой, който да стане президент. Ти се затрудни да отговориш и даже каза, че няма да гласуваш. Ми и Бойко така - няма кого да предложи. Ако се вчетеш по-внимателно ще видиш, че ББ открито си го е казал. Това е положението.

Недей да лъжеш, не см казал, че няма да гласувам! По принцип избягвам да разговарям с откровени лъжци, и преди си правех труда да намеря и цитирам точни думи, постинги и цитати, но няма смисъл да продължавм да го правя. Надей да лъжеш останалите, и да не ти и минава през ум на мен да ми казваш аз какво съм казал, ако обичаш. Аз не съм длъжен да отговарям на твои въпроси (въпреки че го направих преди), особено на хора, които лъжат! А и ако Бойко открито го е казал, можеш ли тогава ти да кажеш името НА ТОЗИ, КОЙТО БОРИСОВ ОТКРИТО Е КАЗАЛ! Хайде, да ти лъсне лъжливия задник, КАЖИ ЧИЕ ИМЕ БОРИСОВ ... "ОТКРИТО Е КАЗАЛ"! И КОГА И КЪДЕ, ПРЕД КОГО - ДАЙ МИ ЛИНКА, ВИДЕОТО, ИНФОРМАЦИЯТА. МЕДИЯТА И ИЗТОЧНИКА, ТОЧНИЯ ЦИТАТ! Или вземи и се сkрий някъде и повече не ми досаждай! Защото И ТУК ОТНОВО ЛЪЖЕШ! А защо го правиш - ти най-добре си знаеш...

На кое кръстовище го търсят?

Значи досега, месеци наред Борисов, Цветанов и останалите се скъсаха да ни убеждават, че имали няколко (много) кандидати и подходящи за поста президент хора и двойки, и сега изведнъж се оказва, че ... НЯМАЛО НИКОЙ ДРУГ, КОЙТО ДА Е ПОДХОДЯЩ ЗА ТОЗИ ПОСТ ОСВЕН БОРИСОВ, ЗАЩОТО ... МОМЕНТЪТ И СИТУАЦИЯТА В СВЕТА ИЗВЕДНЪЖ СТАНАЛА МНОГО СЛОЖНА И МНОГО СЕ БИЛА ПРОМЕНИЛА!?!?!?! Е, има ли наистина някой, който са се интересува от България и да е истински изненадан:) от този пореден лупинг на Борисов? Досега имаха много кандидати и подходящи кандидати, но криеха имената им, за да не ги били окаляли, а сега изведнъж... НИКОЙ ОТ ТЕЗИ НЕ БИЛ ПОДХОДЯЩ, И ТО КАТЕГОРИЧНО, защото ... ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ДНИ СЛЪНЦЕТО НИ БОРИСОВ ... СЕ БИЛО РАЗМИСЛИЛО!?!?!?!?!?!?!?! Човек наистина не знае да се смее ли или да плаче - ами досега Борисов, и армията гербери и великите му експерти, и служби (които все и пак са ... ИЗНЕНАДАНИ:) и всичките органи и институции НЕ СА ЛИ НАБЛЮДАВАЛИ ИЗКЪСО И МСЛИЛИ!?!?! Спомнете си - досега Борисов и хората му, както и куп мастити "експерти" ни убеждаваха, че е по-добре да не се съобщят на хората кандидатурите им за президент, ЗАЩОТО ... ЩЕЛИ ДА ГИ ОКАЛЯТ И ОХУЛЯТ!?!?!? И че хем имали, и то няколко "достойни и подходящи" кандидати и двойки, хем ... че още мислели!

А защо пък, след като са ТОЛКОВА ДОСТОЙНИ И ПОДХОДЯЩИ, вместо да ги крият от ... НАРОДА ДО ДУПКА ДО "СВОБОДНИТЕ И ДЕМОКРАТИЧНИ", ТОЕСТ "ИНФОРМИРАНИ" ИЗБОРИ, те не ги оповестиха, за да ги види и чуе нарида, ВКЛЮЧИТЕЛНО ДА ИМ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ И ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ ... "евентуиалната кал" - ТОЛКОВА ЛИ БОРИСОВ И ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ВЯРВАТ И НЕ РАЗЧИТАТ И В КАНДИДАТИТЕ СИ, И В МЪДРОСТТА И ЗРЕЛОСТТА НА НАРОДА!?!?! В ... РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!?!?!?! Ами нали точно в "спора се ражда истината", КОЕ Е ПО-ДОБРИЯТ, КАТЕГОРИЧНО ПРАВИЛНИЯТ ВАРИАНТ СПОРЕД ДЪРЖАВНИКА И ЕКСПЕРТА БОРИСОВ, ДА БЪДЕ ОКАЛЯН И ДА ИЗЧИСТИ ИМЕТО СИ (ако наистина е така, ако допуснем, че това, което казва в случая го и мисли и е адекватно) КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТА, ИЛИ ... ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!?!?!?! Както между другото правят НАВСЯКЪДЕ ХОРАТА, ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!

А защо пък, след като са ТОЛКОВА ДОСТОЙНИ И ПОДХОДЯЩИ, вместо да ги крият от ... НАРОДА ДО ДУПКА ДО "СВОБОДНИТЕ И ДЕМОКРАТИЧНИ", ТОЕСТ "ИНФОРМИРАНИ" ИЗБОРИ, те не ги оповестиха, за да ги види и чуе нарида, ВКЛЮЧИТЕЛНО ДА ИМ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ И ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ ... "евентуиалната кал" - ТОЛКОВА ЛИ БОРИСОВ И ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ВЯРВАТ И НЕ РАЗЧИТАТ И В КАНДИДАТИТЕ СИ, И В МЪДРОСТТА И ЗРЕЛОСТТА НА НАРОДА!?!?! В ... РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!?!?!?! Ами нали точно в "спора се ражда истината", КОЕ Е ПО-ДОБРИЯТ, КАТЕГОРИЧНО ПРАВИЛНИЯТ ВАРИАНТ СПОРЕД ДЪРЖАВНИКА И ЕКСПЕРТА БОРИСОВ, ДА БЪДЕ ОКАЛЯН И ДА ИЗЧИСТИ ИМЕТО СИ (ако наистина е така, ако допуснем, че това, което казва в случая го и мисли и е адекватно) КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТА, ИЛИ ... ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!?!?!?! Както между другото правят НАВСЯКЪДЕ ХОРАТА, ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!

В Америка (знам, че някои реагират като бивол на червено само при споменаването на тази държава) е много разпространеното за политиката т.н. Fact-checking, ТОЕСТ ПРОВЕРКА НА ФАКТИТЕ! И ТАЗИ ПРОВЕРКА НА ФАКТИТЕ, свързани с делата и приказките на политици и управници на важни позиции ОТ ГРАЖДАНИТЕ И НАРОДА се оказаха ... МНОГО ЕФЕКТИВНИ И ПОЛЕЗНИ, ПРЕДИ ВСИЧКО ЗА ХОРАТА И ЗА РАЗОБЛИЧАВАНЕ НА ЛЪЖИ И БЕЗОБРАЗИЯ НА ХОРА ВЪВ ВЛАСТТА! Но за да е възможно това, НАЙ-НАПРЕД ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЯТ И ПОЗНАВАТ ... ИМЕНАТА НА КНДИДАТИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, особено ако и след като е ТОЛКОВА ВАЖНА ФИГУРАТА И РОЛЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА В СЕГАШНОТО ВРЕМЕ, както твърди и настоява сега Борисов. Защото беше време - ако си спомняте - КОГАТО ПОСЛАНИЯТА И ИЗЛЪЧВАНИЯТА ЗА ТОЗИ ПОСТ И НА БОРИСОВ, И НА ЦЕЦО ГОЛЯМОТО УХО БЯХА ... ТОЧНО И ДИАМЕТРАЛНО ПРОТИВОПОЛОЖНИТЕ - спомнете си как Борисов неколкократно споменаваше, че той е посочил Плевенлиев за президент, и че когото и да посочел, и едно магаре да посочи, ще бъде избрано, и как Цветанов ОТКРИТО СЕ ПОДИГРАВАШЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВЕНЛИЕВ!?!?!? Да си спомним някои от лицата, които лично Борисов лансира въ ввластта - как ги хвалеше и величаеше, и какво стана след това и какво направиха релано тези: Главният прокурор Сотир Цацаров! Шефът на БНБ (бившият) Иван Искров! Шефът на КФН Стоян Мавродиев! Биовшиярт директор в ДАНС, съветник на президента от ГЕРБ, зам. премиер по силовите министерства и министър на МВР - Цветлин Йовчев! Земеделският министър (бивш) Мирослав Найденов, Калинка и калинките, Искрето Фидосова, Емо Фаса, Лъчо Мозъка, онази изветрела министъка на здравеопазването, която Борисов се похвали, че я срешнал и назначил на едно кръстовище някъде из България, Цецо Ухото, Яне Янев за Юправен съветник"!?!?!, и т.н., и т.н....

Напомням всичките тези неща, за да подчертая, че Борисов отново лъже за да опита да прикрие и оправдае новия пореден опит на кукловодите му ДА ИМИТИРАТ ДEМОКРАТИЧЕН И СВОБОДЕН ИЗБОР, в случая на президент, И ДА ЛИШАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ РЕАЛЕН ТАКЪВ, ТОЕСТ ОТ ИНФОРМИРАН ИЗБОР! И правят това по невероятно нагъл и отвратителен начин, НО ХУБАВОТО В ТОВА Е, ЧЕ ВЕЧЕ ВСИЧКО ЛЪСВА И СТАВА ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ, И ЧЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ НАЙ-ПОСЛЕ ЗАПОЧНАХА ДА "ЗАЦЕПВАТ" И "ВДЯВАТ" НЕ САМО КОИ СА КУКЛОВОДИТЕ И ВОЙНАТА, КОЯТО ТЕ ВОДЯТ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ СРЕЩУ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА НИ, НЕ САМО ЦЕЛИТЕ И МОТИВИТЕ ИМ, НО И МЕТОДИТЕ И СРЕДСТВАТА, ПРИИЙОМИТЕ И ХВАТКИТЕ ИМ - техните и на мекеретата и марионетките им във властта!

Между другото тезата на Борисов, че изведнъж си бил променил мнението (което е оксиморон за него, той е всеизвестен с това, че за един ден си променя мнението по няколко пъти и че много често следобедният Бойко е категорично несъгласен и на диаметрално противоположното мнение на сутрешния Бойко, да не говорим за вчерашния...и все пак някак си успява да ги съвместява тези няколко Бойковци в себе си, може би помагат сеансите при магнолията му, или беседите му с чичковците - "съветници" и "мъдреци" с аналитичните им центрова и тинк-танкове),... та тезата на Борисов, че внезапните И НЕОЧАКВАНИ!?!?! СЪБИТИЯ В ЕВРОПА И СВЕТА БИЛИ ПРОМЕНИЛИ МНЕНИЕТО МУ СА ОЧЕВИДНО НЕСЪДЪРЖАТЕЛНИ И НЕИСТИНА, тоест ОПАШАТА ЛЪЖА! Борисов много пъти ни проглуши ушите какъв голям експерт бил по МВР и службите, че бил най-големият, десетки пъти е изтъквал колко много го уважавали на Запад (три папи са го галили по главата, особено е близък и с Мекрел, и с Камерън, ..., ако си спомняте, и с Ердоха), колко много го проздравявали и награждавали западните служби за успехите му и колко добре си били работели... Е да де, но ДОРИ И ХОРА ОТ НАЙ-БЛИЗКОТО ОБКРЪЖЕНИЕ НА ЕРДОГАН ВЕЧЕ НЕ САМО ЧЕ НЕ КРИЯТ, НО И ДИРЕКТНО И ПУБЛИЧНО ПРИЗНАХА, ЧЕ СА ЗНАЕЛИ И НАБЛЮДАВАЛИ (И ПОДСЛУШВАЛИ) ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ТОЗИ ПРЕВРАТ ОЩЕ ОТ ПОНЕ ПОЛОВИН ГОДИНА, и че изобщо не са изненадани. Раабра се, че руските служби са знаели, и дори предупреждавали съшо Ердоган, че се готви преврат и покушение срешу него. Едва ли има някой, който да не е наясно, че още поне няколко служби са били също наясно - като Мосад, американците (тях дори Ердоган ги обвинява, че стоят зад преврата...) и пр. Да не споменавам, че дори и публични личности, журналисти и наблюдатели също са сигнализирали за възможен опит за преврат в Турция, където тези неща не са непознати...

С две думи - този мотив и аргумент на Борисов не е истина, това е лъжа! И истинският въпрос всъщност тук, що се касае до България и президентските избори (да не забравяме, че самият Борисов обвърза резултатите им с ... УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА, С ЕВЕНТУАЛНИ НОВИ ИЗБОРИ, ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО!!!) ЗАЩО БОРИСОВ (ОТНОВО) ЛЪЖЕ, още повече, че - напомням пак - ТОЙ ОСТАНА НАИСТИНА ЕДИНСТВЕНИЯТ СЕРИОЗЕН ФАКТОР ЗА ЗАЩИТА НА СТАТУКВОТО В БЪЛГАРИЯ! Мисля за пръв път т.н. кукловоди на българския преход НЯМАТ ГОВОТВИ РЕЗЕРВНИ ПАТЕРИЦИ И ВАРИАНТИ, АКО СЕ ПРОВАЛИ ОСНОВНИЯТ И ТЕКУЩИЯТ ИМ! БСП и ДПС вече се оттекоха в канала, кой каквото си иска да твърди и да му се иска, такива клоуни като Капута Бареков, Болен Сидеров, Яне Янев, Симеон и прочив вече тотално се амортизираха, но което е по-важно, не само и просто те (и останалите), НО И ТОЗИ ТИПАЖ И НАЧИН СКОРОСТРЕЛНО КУКЛОВОДИТЕ ДА ПРАВЯТ НЯКОЯ СВОЯ МАРИОНЕТКА МНОГО БЪРЗО РАЗПОЗНАВАЕМА И ДА Я НАБУТАТ ВЪВ ВЛАСТТА И ИГРАТА. Както между прочем те сториха на времето и със ... Бойко Борисов! И ако трябва да сме сериозни и по-задълбочени, ТОЧНО ТОВА Е "НОВОТО", ТРЕВОЖНОТО И "НЕОЧАКВАНОТО", което визира Борисов и от което се тревожат "съветниците" му, които се крият зад него И КОИТО РЕАЛНО УПРАВЛЯВАТ ДЕЙСТВИЯТА МУ, И ОТ ТАМ БЪЛГАРИЯ!

Последно.........?

През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност на МВР. Защитава дисертация на тема Психо-физическата подготовка на оперативния състав и е станал кандидат на науките, сега доктор, а за това се изисква т.н. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са научните трудове на Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли...Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ...

цар магнолия има избор или да се кандидатира за президент(мечтата на картофеното момче с филията мас) или да влезе в затвора до живот за национално предателство ако сретан не изпревари всички.

Защо бе гербераси търсите като цяло ''слънце'' засенчващо изискванията ви е начело на опг???Май само се чудите как да извадите от лъжите боко че ''няма'' да се кандидатира ????Исками се да го изтъпанчете най отпред и да се юрне народа да му покаже колко ''много го обича '' защото до сега ЛИЧНО на избори с имнето си никога не се е явявал както е правил и в ''каратето'' дето упражнявал