Пороят взе най-малко 8 жертви. Борисов: Ще помагаме

Правителството ще помогне на пострадалите при наводненията в Хасковска област, каза премиерът Бойко Борисов, който посети залятото от язовир с. Бисер. Най-малко осем души загинаха.

Обратно в новината

Коментари - Пороят взе най-малко 8 жертви. Борисов: Ще помагаме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

300 лева не стигат за нищо.Хората няма да могат да си построят отново къщите.Уви за съжаление управляващите не го осъзнават.За това предлагам благотварителна акция .Телефона на Българския червен кръст 1255 със текст за пострадалите от наводненията.И след това натискате иизпрати.След като правителството не може нека ние честните българи дя помогнем на пострадалите хора в село бисер

защо такива престъпници като Михаил Лисков/кмет на Харманли-БСП/ , на който години наред са подавани жалби за тази стена, не са в затвора/ПОГНУСЕН СЪМ ОТНОВО ОГ КОМУНИСТИТЕ/

Защо за Харманли никой не споменава .Че е преляла р.Харманлийска и р.Марица и кв. Тракия бе наводнен цял ден без възмжност хората от блоковете да излязат.Че са без ток втори ден. Че имаше малки деца на студено и на тъмно.Това никъде не го прочетох.А на btv се обадиха още вчера от един такъв блок и никой не реагира. Свобода на словото . Просто трябваше да кажат че това е по малкото зло.Врезултат на контролирано изпускане на пълни язовири преливат реките и наводнаяват град Харманли, Любимец, Свиленград.Нищо толкова страшно не е да го кажеш, но ги е страх, та после да не ги накарат да плащат щетите.

"Борисов: Ще помагаме", Боко - няма нужда още един такъв порой и ... няма да има на кой да помагате. Ще спестите със спестовният министър и пари нали сме в криза.

А ТИ ПИЧ КАТО СИ ДОВОЛЕН ОТ ТИКВАТА- БИЙЙ ТЪПАНА НА СЕЛО- НАГЪЗИ СЕ ГОЛ- НАПРАВИ СИ ЕДНА СНИМКА И Я ПРАТИ НА БОКО- щЕ ТЕ ХАРЕСА-МОЖЕ И ДА ТИ ПЛАщА ПО НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ТЪПИТЕ ТИ МИСЛИ ТУКА.

Ей, президентски, плюеш, ама и ти не знаеш защо, щото си прост! Народът си харесва премиера,колкото и да те боли гъза от това! И пак ще гласува за него,защото е в състояние да оцени стойностните управленци.А ти върви пий едно валерианче!

КАКЪВ сТАНИШКА ТЕ ГОНИ БЕ СМОТАН- ЗЕМИ СЕ ЗАСТРЕЛЯЙ..... ПОИНТЕРЕСУВАЙ СЕ КОГА И ПРИ КОЯ ВЛАСТ СА КУПЕНИ ТИЯ ЗАСРАНИ КУГАРИ- ОЩЕ МАЛКО ДА КАЖЕШ ЧЕ ЗАРАДИ СТАНИШКАТА Е СТАНАЛО И БЕДСТВИЕТО... БАСИ ИДИОТИТЕ ИМА НА ТАЯ ЗЕМЯ... АМА ТО ИДИОТИЗМА СИ ХОДИ ПО ХОРАТА ТА НЕ Е ЧУДНО ЧЕ И ТУК ИМА ЕДИН ТАКЪВ......

Договорът е от есента на 2005 г. Станишев беше премиер тогава. И няма да е лошо да се държиш по-прилично.

Още 20 години ще се помни пагубното управление на тройни и прочие коалиции. Нищо като хората не е оставено в наследство - нито хеликоптери, нито язовирни стени, нито нормални комуникации ... И ето какво се случва при бедствие ... ?

И трагедиите се използват за пиар. Жалка картинка.

Е, дано най-сетне лилитата, нонките и обикновените калинки разберат, че само "стратегии" за милиони не вършат работа. Необходими са живи хора, компетентни и опитни за да ги "претворяват в дела"...

Няма угодия на простия българин. ББ отиде на мястото на трагедията веднага и всички взеха да реват, че си прави PR. Ако не беше отишъл всички щяха да ревът, че не е бил там. Жалка картинка. Никога не сме имали премиер толкова близо до хората.

матриалът е лош

Браво на премиера! С всеки изминал ден ми се издига в очите - навсякъде е и действа адекватно и бързо! Досега такъш премиер не сме имали...А шие комуняги-и да плюете и да не плюете - то всичко се вижда!

Те кадрите на БКП, ДПС и НДСВ взети заедно не можаха да стоплят, че не стават като ги купуваха. Сега който и да стопли, вече е късно, щото ония опаткаха парите и комисионните.

"Човек се гледа докато е жив!!!" После не е важно, кой какво ще направи и какво ще каже щом не го е спасил!!! Болните от хронична лакомия политици са виновни - тези които бях и са на власт -22г. Няма лоши и добри - болни са - да се лекумат в дебелариу - 22 г. в ЦСЗ може и Б-е и ще се оправим!

Горчивата истина е само една : Oбщините нямат пари да стопанисват ресурсите си. Нямат специалисти, няма и да имат. Ще прелее и залее...и айде всички в големите населени места.

по общините работят само вразкари а не можещи и знаещи това е от години! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А на починалите - каква помощ, аа -безплатно погребение.

Поздравления за смелият и сърцат премиер на БГ!

ЕВАЛА БОЙКО САМО СЕ ЧУДЯ КОЙ ТИ ДАВА ПРАВО ДА ГАЗИШ ИНСТРУКЦИИТЕ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЛЕТАТЕЛНИЯ СЪСТАВ АМИ АКО КУГАРА БЕ ПАДНАЛ /ИЛИ ПАДНЕ / ВЪРХУ ХОРА ??????

Няма нещо нормално, оставено след Станишковото управление. Нито язовирите, нито техниката, нито пътищата ... Откъдето са минали другарите остават руини и следват бедствия ...

Ти си голем мърсник. Що не вземеш да се гръмниш та да те овъзмездят - неман също нищо против.

Хората и държавата поне се опитват да помогнат. Пред природата няма бариери. Колкото и добре да бъде поддържано дадено съоръжение никой не е застрохован от природни бедствия. Социалната помощ от 325 лв е крайно недостатъчно, но можем и ние да помогнем като отпуснем по някой лев. Все пак сме 6 милиона население. Всеки да даде по 1 лв са 6 млн. Пресметнете сами на 1 000 човека по колко ще се паднат.Поне ще стигнат за малък ремонт :( Има и голями компании като Мтел, Глобул (светът си ти), хранителни магазини(кауфланд, метро, била,фантастико) магазини за бяла техника(техномаркет, технополис) фармацевтични компании и много други. Всеки може да отпусне материална или финансова помощ. Няма да им навреди в никакъв аспект !!!

А както всички знаем, топенето на снега е едно от най-страшните бедствия в света, от което явно хора мрат, но само в България :)

Това не се случва само в България, но страхливците да си залостят вратите и да се качат на табуретка. Да слизат само като искат да поплачат в сайта.

Бавно и полека Борисов отива към 60% на следващите избори. . . Нормално е да вият и пищят КОМУНОИДИТЕ. Защото това, което прави Борисов, досега не е виждано по географските ни дължини. И няма как да не бъде оценено от хората. За известно време част от хората можеш да заблудиш. Но всички постоянно не можеш да лъжеш. Господ ни е дал рецепта - по делата им ще ги познаем. И когато фактите говорят, дори КОМУНОИДИТЕ, най-накрая, ще замълчат! Неминуемо!

Хммм ами я поясни какво точно прави щото явно от комунистическата пропаганда не мога да видя. Обясни на нас заблудените за да можем и ние да го боготворим както ти !!!

Мноого телешки мозък..,опс-пардон-пържолки! Природното бедствие се казва СКЪСВАНЕ НА ЯЗОВИРНА СТЕНА!

Какъв еФтин PR бе? Все едно не можеше да си седи в кабинета и да се прави на неразбрал? Като Серго с другите две глави. Работата на Премиера Е да е там където народа има нужда от него. Що не почнете да мислите с главите си най накрая.

Колкото и да "плюем" по ББ, той действа. Но, защо г-н министър-председател трябваше вие да наредите на органите и инстанциите, които са ангажирани при такива форс мажорни обстоятелства? Те не знаят ли отговорностите си? Сигурна съм, че ще се овладее критичното положение, но жалко за пострадалите.

Aми,защото е извзел всички функции.

защо държавата не свърши работата не бяха снегорини и булдозери не бяха мвр и др органи много налго е да помагат когато някой е умрял заради безхаберие

много си проЗт

Без дом, покъщина, само с дрехите на гърба си и 300лв. помощ! Да пази господ!

Досега ББ плащаше все некадърноста на предишните . Кой ще плаща сега щетите от кадърното му управление на държавата според него.