Борисов обяви местата за събиране на подписи за референдум

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов публикува във Фейсбук пунктовете, в които ще се събират подписи в подкрепа на референдума за изборната система.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обяви местата за събиране на подписи за референдум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Троловете - пасмината на България изпълзя от тоалетните на Позитано

Брей,много ви е страх от ГЕРБ,затова така плюете.Но след управлението на ГЕРБ остана резултата,а сега само заеми се теглят,за да се увеличат пенсиите с по 3-4 лв., /но ако има/, а др.парици ще ги лапнат от сегашното правителство,от бсп и дпс

..посърнала е мутрата му с мутра...е няма лентички и женски задници...? такъв е живота Крадецо!

бившят комунист, социалист cимпатизант на царя Cимеон ,настящ комунодоид и водач на групировката,, герб" ще си преброява електората предизборно.браво!

Боко Бандита още не е в затвора?

и моят! +++++++

Нищо не правиш, Бойко. Хората, които работят за теб и за партията ти се използват като слуги, а търтеите без мозък, дето на две магарета слама не могат да разделят и ги е страх да не си изцапат ръцете ги командват. На път си да останеш само с търтеи. Партията ти върви към провал, ако не го знаеш.

от Герб, Капитал, Типингпойнт, Дондуков 2, с престъните си начинания, ще се самоизхвърлят на боклука окончателно.

на умните, красивите, интелегентните, богатите софиянци.Да му мислят останалите селяндури от прованса дето миришат на лук и вкиснало и попържат на майка всички телевизионни хлебарки.

Ще се подпиша с грешно ЕГН ако може за сметка на бб. С друго не се сещам да му върна за лъжите.

Е, на другите избори , пак си стойте в къщи или идете за гъби , за да може ГЕЯ , БЕЯ , ЗЛОДЕЯ , ХЕМОРОЙД ДЕЛЯН ЦАЦАРОВ и Мая МУХОМОРКАТА да ни оправят отзад отново и отново , още 4 години защото явно това ви харесва !!!

Който се напише в списъка директно гласува за Бойко, идвай народе !

ЧУДЕСНО , КЪДЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БОРИСОВ ?

НЕКА да бъдат оповестени и местата в провинцията!!! Иначе вероятността да бъде подведен народа е голяма!! Може да се използва от БСП и ДПС по места за да ОКАЖАТ ВЪЗДЕЙСТВИЕ върху хората!! Това е СЕРИОЗНО!! ПОМИСЛЕТЕ!!! Ще чакаме отговор???

Тия от провинцията са в с София, а останалите са "лош материал", както каза ББ.

БОРИСОВ ОБЯВИ МЕСТАТА КЪДЕТО " " ..МАЛКИТЕ ТИКВЕНИЧЕТА ЩЕ СЕ СЪБИРАТ ДА ПОДКРЕПЯТ "ГОЛЯМАТА ТИКВА" бРАВО... КРЕПЕТЕ МУ ГО ... ДАНО САМО ПОСЛЕ НЕ СЪЖАЛЯВАТЕ ....КАКТО НИЕ ..ПО-СТАРИТЕ СЪЖАЛЯВАХМЕ -КОГАТО ПОДКРЕПЯХМЕ И ЖЕЛЬО , И ВАНЬО.. И ДЕДО ОТ МАДРИД.. КОГАТО НИ ВТЪЛПИХА , ЧЕ БАТ БОЙКО "БОРИ МАФИЯТА"... - а то се оказало , че я бори... за да я измести ......

Прави вятър на Доган!

поздрави на мамчето компир от село.. копай и не мисли, че не ти се отдава

Ще се разпиша само ако бате Бойко обяви като място за подписване и собствената си спалня!!!!

Кееефффф!!! Червените гниди квичът на умряло! Хахахаха

Кееееееееффф!!! Тоя не може да накара собственият си "президент" да вкара в НС искане за референдум, та се налага с подписи!!!!! Кееееефффф!!!!

ТИ БАТКА СИ ТОЛКОВА НА 'ЗАПАД" ..КОЛКОТ - АЗ СЪМ В АФРИКА... АКО СИ РАБОТИЛ ДОРИ ПОЛОВИН ГОДИНА КАТО НОРМАЛЕН ЧОВЕК ... НА "ЗАПАД"... ЩЕШЕ ДА "ПЕЕШ" ДРУГИ ПЕСНИ ... ЩЕШЕ ДА СЕ "СВЕТНЕШ' , ЧЕ БАТЕ ТИ БОЙКО Е ПОРЕДНИЯ ЧЕРВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ БУШОН .. АКО ИЗОБЩО ВДЯВАШ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ... АМА ТИ МАЙ ПИШЕШ ОТ НЯКОЕ ПРОПАДНАЛО СЕЛО.. ДЕТО МАНГАЛИТЕ МУ ПРАВЯТ ПРОФИЛАКТИЧНИ НАБЕЗИ .. ВНИМАВАЙ .. КАТО НЯМА КАКВО ДА КРАДАТ МАНГОВЦИТЕ-..... ДА НЕ ВЗЕМЕ НЕЩО ДРУГО ДА СИ ПОИСКАТ ОТ ВАС... :)))))

Другарят член на БКП Борисов обяви местата за събиране на подписи за референдум. Елате и ще получите по пет кинта!

Здрасти Кутев.

другарю Борисоф имахте уникален шанс да бъдете не просто политик , а ДЪРЖАВНИК , но разбра се , че не сте роден за такъв . половината парлама е за лудница , другата за затвора . не можете да се мерите с КАЛТА ПОД НОКТИТЕ НА ЛЕВСКИ , БОТЕВ И ХИЛЯДИ ГЕРОИ НА БЪЛГАРИЯ. ВАШИЯ БОГ СА ЛЪЖИТЕ И ПАРИТЕ.

не разбрах в тоалетните ще има ли списъци таем ходят най много дрисльоци като боко

се орагнизира от престъпници, в разрез със закона.

пишеш глупости!!!

Руиз

Ще минавам край пунктовете свободно. Искам да имам и свободата на избора дали да гласувам или да не гласувам. Не искам както през тоталитаризма : гласувай ,че иначе лошо: уволнение, порицание, Белене, че и затриване. Не ща задължителни разпоредби.

По повод на подписката за национален референдум по повод как да гласуваме, организирана на площад Съединение в Пловдив бях преди малко свидетел на открито нарушаване на ЗЗЛД, като представящите тетрадката за подписи изискваха от гражданите да си вписват ЕГН. Това става на 20 метра от Прокуратурата.Призовавам всички граждани да не си вписват ЕГН, в пред вид възможностите за злоупотреби с това в последствие. Ако има МВР и Прокуратура и то от града на главният прокурор, необходимо е да се вземат своевременно мерки за това открито нарушение на законите на страната.

Всички приносители на подписката са регистрирани по закона за защита на личните данни!Така,че се прави на клоун на Позитано,не във форума.Егати кретените сте там!

герберчета ДНЕС СТЕ ВЗИМАЛИ ХОНОРАР Лягайте на амбразурата И боко И цеко СЕ НУЖДАЯТ УСПЕХ

Само ти ли не си разбрал,че подписката се организира от група интелектуалци/ей изненада-има кадри на БСП/,подкрепена от различни парламентарни и извънпарламентарни партии/изненада-Атака липсва/!

Борисов все повече започва да прилича на депресиран човек на който му липсва рязането на ленти и чести изяви по телевизията....НО това е живота ще свикне :)

Борисов и Плевнелиев още не са в затвора?

първо доста хора от твоята партия трябва да влезнат там пък след това можеш да говориш за други партии!

ако ти си партийна гнида вероятно герберска, не мисли, че някой трябва непременно да е партиен за да не му е ясно що за престъпници са Борисов и Плевнелиев.

Ти си политически труп приятелю...имаше своите 5 минути слава и като всички други разочарова народа...сега и подписки и автографи да събираш все тая.............

Тя и БКП/БСП е партия от трупове ама са в парламента гледам! И нали знаеш винаги ви бием на избори с тоя ваш "вожд"

Молба на ДПС Да е жив и здрав българския народ да гласува така както гласува досега за да може да управляваме Държавата

Добре е да съберем 500-600 000 подписа и после да измием вонящата фекална маса от социалисти и турци от сцената! Подписвайте се,българи!

Герб не само е фекална маса, а и разложен труп.

Може да пообиколя тия места и да им кажа какво мисля и за Борисов и за Плевнелиев.

обикаляй като си нямаш работа, сигур си пенсионер или червен трол!

нито едното нито другото, просто независим който слуша, вижда и не вярва на герберастията.

начинанията на углавни престъпници като Борисов и Плевнелиев, които в нормална държава да са зад решетките отдавна.

От кога започват да действат пунктовете? Ще мина да се подпиша след работа.

Да подкрепим отстраняването от власт и справдливото осъждане на герберските престъпници Боко Бандита и Плевноко офшорния метежник и разеденител на Българите.

прегледай. На власт са други. По-отвратителни и от Борисов.

По-отвратително от Борисов и Плевнелиев няма.

на Борисов и импийчмънт на Плевнелиев, подстрекателите и метежниците номер 1 на България. Всичките им действия са престъпни и целят само лична облага и бягство от правосъдие, след поредните скандални разкрития.

и арогантност на бадата Герб и Капитал, Борисов и Плевнелиев, ликвидаторите на БЪлгария да се предстваят като "защитници" на нечии права. Мръсници, за вас само съд и затвор, от който панически бягате.

Айде, бе Бойкоооо!!! От една година драпаме за тоя референдум!!! Сдаде властта, минав опозиция и чак сега стопли за референдума, ама не знам дали стопли какво иска народа! Айдече одъртяхме да чакаме!!!

С тоя референдум, тиквата да си избърше задния двор!

Тоя неграмотен НАРЦИС е бита карта - господин НИКОЙ!

каза трола анонимник на бившия мин.председател.Плувай лайно зелено.....

леле колко много комунягски тролове... гас пикят!

Кога е голямото откриване? Колко ли ножици ще са нужни, за да среже всички лентички?

Тоя не се спря бе...по всяка медия се бута...а сега и във фейсбук не се спира...

Писна ми да му гледам гнусната тиква на тоя бе...

ами покани си станишев да ти доиде нагости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мисля, а и е редно, да забранят официално всякакви абревиатури на политически партии, движения и организации, които пряко или косвено се отнасят до държавни символи. Колко ниско падна символа на държавност в Република България : "Чл. 1.Гербът на Република България е държавен символ, който изразява независимостта и суверенитета на българския народ и държава. " Когато коментираме ГЕРБ или ГРОБ, или Увяхнал ГЕРБер, ние директно принизяваме и унижаваме един символите на нашата държавност! Редно е да се замислим!

Нищо против герба на РБ, но мразя ГЕРБ и привържениците му са ГЕЙберасти. Никой не ги нарича гербери, а гейберасти.

олекна ли ти,погледни сега в гащите си-кафяво е нали!

А за подписката колко ще плащаш Боче?

вички на съд и на смърт,както едно време са избили елита

еднакво крадат и убиват,хвърлят прах с референдуми

еднакво крадат и убиват,хвърлят прах с референдуми

Тоя с "репресериния" си Дядо съвсем се е чалнал нещастния, а мутрата му от милиционерска е станала направо полуидиотска. Референдум..а..? а подмени избирателния кодекс тихо-мълком преди 2 години без нито един изстрел. А сега плачи за референдум крадливата му пожарникарска мутра.

Да се обръща внимание на нещо предложено от Льольо? Достатъчно е, че позволявахме на бандит да ни управлява. Сега да обгрижваме внимание Калигула, няма да стане.