Борисов защити Петър Москов от атаката на ДПС

Премиерът обяви, че застава зад здравния министър, чиято оставка поискаха от ДПС. Лекарите от Спешна помощ също подкрепиха Петър Москов и заплашиха с оставки.

Обратно в новината

Коментари - Борисов защити Петър Москов от атаката на ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чак да ти се повръща от ориоли и стъкмистики на рейтинги и избори ! Риформаторите от редиците на сините бандити лудо щастливи -Рейтингът на рИформаторския министър Москов се изравнил с този на премиераа, те се радвали на големи проценти одобрение.До сега се спотайваха в дупките си, но изведнъж излязоха на светло, започнаха бой по Местан и циганите му и издигнаха ореол над министъра си Москов. Да се запитаме-свен говорене какво направи Москов реално? Ето, днес се чу новината, че се спира храната в още в една болница. Починало дете след лечение в разградската болница (последен пример за реформата), той назначава комисия за разследване на случая. С една дума върви след проблемите, а не създава предпоставки да ги предотврати. Приказки много, а черно на бяло какво? Че Местан си заслужава боя е безспорно вярно И НУЖНО. Но една птичка -Москов няма да им измие лайната, в които рИформаторите са потънали след две бандитски управления и затваряне на Козлодуй. А жалките останки на окрадената и унищожената България след тях са повече и ОЧЕВАДНИ. Че министър Москов "погнал с тояги циганите на Местан", няма да го направи "национален герой",нито ще реши проблема с циганите, нито ще спаси рИформаторите от бъдещо народно възмездие заедно с управлението на бат им Боко и всички червено-сини-жълтогерберски и обезцветили се олигарси. И малките деца вече знаят у нас , че в последните парламентарни избори гласуваха само 27 % от всички избиратели, че правителството на бат Боко управлява с 10% от тях, а процентите одобрение за рИформаторите идва от услужливата стъкмистика на нашите медии- всички под нечий политически чехъл. По добре да си помислят колко са взели на последните избори- 202 000 купени гласове( от общо 6 милиона избиратели). И сега с тях управляват и рейтинги нагласяват? Такова чудо няма да срещнете в нито една нормална европейска страна. Също явлението стъкмистика на рейтинти и избори никъде го няма в Европа, има го само у нас и в две други страни- Русия и Турция ,но никой не ги смята нито за европейски, нито за демократични. А то у нас вместо да изчезва- обратното- цъфти и прецъфтява. Направо да си се повръща от ориоли и стъкмистика на рейтинги и избори! Някои ще ме репликират веднага- Обаче ние не сме европейска страна, бандитския ни политически елит от една черга изтъкан, отдавна ни извади от Европа и прати в Босфора. Коментар на Идея за България www.ideyazabulgaria.org, www.facebook.com/ideyazabulgaria

Ако не го защити че си приказва да се намира на работа все едно да се заплюе сам в суратя,,,

Боко, тикво проста, ако ти го нацепя анално, направо ще те направя жена! Анадънму, топ серсем?

Ние слушаме Москва !

Всички знаят, че ГЕРБ и ДПС са в коалиция.

Абе какъв е тоя смотан български парламент?!Те за какво са там,да си правят един на друг мръсно,да се нападат един друг за щяло и нещяло,да си гласуват вотове на недоверие,да си сменят местата-ту в управление,ту в опозиция?!Всеки ден циркови представления изнасят клоуните.Гадост!

eli, не се отчайвай! Поръчали сме тии на тебе пица. Безплатно. Лично Путин ще ти я достави! Той ни обеща ако не успее, да стане разносвач на пици, понеже за друго не става!

Не,мерси,яжте си сами пиците и се наслаждавайте на всекидневното шоу "По света и у нас"...

Оставка на двамата министри.Единият от тях лъже. След като премиерът не може да разбере кой и той да подава оставка. Д-р Москов не е подходящ за мивистър.няма управленчески опит и подход.Остави вад 200 000 български граждани с психически заболявания и изписван от психиатри и невролози Ривотрил без внос.А ривотрилът няма заместител и това ще доведе до смъртта на много болни от епилепсия и депресивни състояния.Още повече ,че се купува от пациентите на свободни цени.Не всеки може да има достъп до " упойки " като него и да борави умело с тях.Погледът му понякога ме плаши.

Ние от АТАКА работим по списък който ни е спуснат лично от нашия Путин! В него за сваляне попада цялото правителство! Скоро ще задействаме нашите спящи клетки и ще организираме нов преврат. Орешарски от кога чака пак да стане НАШ Премиер!

Имам вече уртикария от членовете на това правителство най-вече от премиера.Той няма ли съветници или и тях ги намира на кръстовищата.

Точно така. Ние от партия АТАКА винаги сме подкрепяли този, който ни плаща повече. От няколко месеца не сме си вземали парите за дейно участие в интернет изданията. Време е пак да обърнем резбата!

Ние от първичната терористична организация сме заети с кражби и спъване на всички реформи.

Защо атакистите така страстно, и всеотдайно подкрепят ДПС! Турците са им много мили ли! Просто и Бялата Златката се продаде, както и другите Златки!

Той,Долен Продажников,се е продал много отдавна-просто сега,излязаха нещата на яве!

ами сега е капитализъм всичко е с пари и за пари и от пари..

Нямало работа? Как да няма? Търсят се овчари! Агнешкото месо и овче така се търсят в цяла Европа. В зеленчукопроизводството. Ама той нямал (работа), защото бил IT-специалист

IT-тата имат работа, дай друг пример.

ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ!!! Не го ли прочете, че вчера ПОВТОРИ МАНТРАТА ЗА ОВЧАРИТЕ И КОЗАРИТЕ.. Иначе - туй му е боковизъм от първио мандат..

Когато виждаш в някого СВОИ маниери и действия няма как да не го защитиш:(((( Сега остава и да разгадае математическата загадка как единия му министър казва 17 и е прав и другия дето казва 225 също е прав:))))))нали е доктор на науките това ли ще да му се опре:))))

С арабския свят и с Палестина, и с всички държави там сме в изключително близки и приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България на всеки ъгъл има дюнер Надяваме се да го отчитат хората, които вземат решение за подобни актове, защото те се вземат централизирано и се наблюдава и поведението на дадени държави.

Откривам сезона за лов на соросоиди!

Предстои сезона за лов на Златки!

Една стотна от това, което е построил той (Т.Ж) за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.

Не оспорваме че е имало напредък. Но май другите не са спали. Докато ние напредвахме другите бяха вече в космоса. Имам предвид загниващите.

имахме ДВАМА КОСМОНАВТИ и пращахме УРЕДИ В СПЪТНИЦИТЕ И КОСМИЧЕСКИТЕ КОРАБИ... А сега си провери - с какви двигатели (след изгарянето на совалката при изтрелването, и това си виж коя година беше) си фърлят загниващите астронавтите с руски двигатели.. И преди дни си купиха още двигатели за ЕДИН МИЛИАРД ДОЛАРА.. Пък си сметни и годините, в които не могат да си произведат надежден двигател.....

Всяка държава, която е закъсала и иска помощи, ако преведе пенсиите и заплатите такива, каквито са в България, веднага ще си оправи дефицита. Да направят пенсиите каквито са в България и след една-две години ще тръгнат нагоре.

Каквото и да каже премиера тука се чува лай: -Мокватака,мокватака! Пък забравят че техния премиер-да му дава алах дълги години е чак в Брюксел!:)))

Вече съм се променил и изкривил. Преди ми беше най-любимо да отида на мач на Левски на Герена. По къси гащи и да люпя семки. Сега вече въобще не ми се ходи там. Ето това вече в мен е пречупената нормалност.

До рубладжийте, които ми слагат минуси:след врме , никой няма да помни жалкото ви съществуване, докато нашите деца ще ни завиждат благорадно, че сме имали неизмеримото щастие да живеем по времето Бойко Борисов -човек предопределен да направи велике неща!

ама, не по-велики от моите ...

Путин от една изостанала държава направи в момента сила, с която се съобразяват всички. Погледнато за своето време, Хитлер и Сталин са номер едно. Или Мао за това да водиш една империя толкова време в такива ситуации се изискват качества

Вярно че се съобразяват: -Че кой е луд да ходи в Русия?:)))

В родния ми град имаше един луд. Всички се съобразяваха с него, като го заобикаляха. А децата знаеха, че трябва да се пазят от човек, че не е с всичкия си. Едва ли е бил полезен на града с нещо, а ако е бил полезен, е било според капацитета му. Господ знае. Но всички се съобразяваха с него, акто го заобикаляха. Днес всички се съобразяват с Русия, като я заобикалят. А да наречеш Сталин и Хитлер фактори, е като да наречеш раковото заболяване фактор. Много съществен фактор и обществата се борят с него. Нещо ми се губи в поста ти. Няма яснота какво искаш да кажеш. Какъв смисъл влагаш в съобразяване и фактор... Май прозира сбърканост в представите кое каква стойност носи.

за ПУТИН, ХИТЛЕР, СТАЛИН и МАО е на БОЧКО и е публикувано в сп.- МАКС... Така, че оценките дето ги пишете - виждате към кой да ги отправяте..

БОКОВИЗЪМ: "АЗ не съм способен на страдание. В това отношение съм голям егоист. В смисъл, такъв АЗ гледам така да подредя, че на МЕН да ми е угодно в живота. Така да подредя нещата, че да ми е добре на МЕН

Е БОЙКО БОРИСОВ! НОВОИЗЛЮПЕНИ И ПРОВАЛЕНИ МАСТИИ И МАФИОТИ ХАРЧАТ МИЛИОНИ ДА ГО ЛАЯТ, НО ОТ 10 ГОДИНИ НАРОДА ГО ОБИЧА И ГО ПОСТАВЯ НА ПЪРВО МЯСТО СРЕД ПОЛИТИЦИТЕ.

роден да се проваля съм! а тези са родени за да ни водят към разруха!

всички реформи на това правителство са фалшиви и само за да си оправдаят заплатите!

Москов е подкрепен от лекари, правителство, търговците на лекарства, гробарите и подобните... всички останали са против него! атака, атака, атака и това фалшиво правителство ке падне!!!

Юрууууууш! ;))))

атакаааааа изнесете ги с парцалите...

Няма Атакистка болест, която да се е изказала негативно за ДПС. Това е така, защото сараите превърнаха Бялата Златка в тяхна метреса, презряна от българските избиратели.

Очертава се една силна коалиция между ГЕРБ и РБ. Това е лоша новина за електоралната мърша на ДПС/Атака! Народът е определил БСП/Евророма и партията на джагала и Бялата Златка да са опозиция. Глас народен, глас Божи!

Някой да се чукна по тиквата и да се замисли ДПС защо не поднесоха съболезнования на франсетата.

Когато царят каза на министрите си да бъдат "господари на мълчанието" - журналята го оплюха, напреавиха иронично предаване по този повод - "Господари на ефира". Сега, когато любимият ни Борисов казва неюо подобно - всички го възхваляват.

Ако бат Бойко се беше родил навремето сега да сме империя,войската стигнала на нашите 3 морета,Генерала коронясан за василевс в катедралата,а комуняро -путакаджиите-крепостни цървули продавани по кръстовищата за роби!

Eй отдавна не съм чел по голяма глупост и простотия. Е като знам че пари ще дадат на този глупак, който го е написал само се чудя толкова ли са глупави Соросите

Факт е. Не само са тъпи, но и продажни. Това е работната характеристика на всеки соросоид!

не му се връзвай! това са провокации, за да предизвикат реакция и отговори, и да се увеличава трафика във форума. Такива изказвания най-добре е да се игнорират, иначе ще постигнат целта си

Бойко защитава всички нас,българите. Бойко е слънцето, което свети така силно над българия и чертае нашите светли бъднини. Вие, всички нехаресващи го сте руски безродници, продали се за 30 девалвирали руски рубли. Банкя трябва да стане столица, най-малкото защото е дала най-изтъкнатия държавник на българия!!!

Бравос не разбрах само последното изречение. Може би си искал да напишеш - по голям ДРЪВНИК В България

от гноясалия мозък, че ти пречи да мислиш.

Не съм вярвал че ще го кажа, ама браво на Тиквата.

Москов е подкрепен от лекари, правителство и народът на България. А ДПС имат единствено подкрепа от Атака. Даже и БСП/Евророма са си го сложили на оная им работа, искането за вот на недоверие. ДПС/Атака са в тотална изолация и това е прекрасно!

МА КОЙ Е ПЪК ТОЗИ РЕЗНАТ ДОНОСНИК МЕСТАН, ТА ЧАК ТОЛКОВА МУ СЕ ВПРЯГАТЕ!! Я ГО ОСТАВЕТЕ ДА СИ ЯДЕ Л,,,А КОЛКОТО СИ ИСКА. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ С ОТСЕДНАЛОСТ, И Е АУТ. АААА, И ЛУСТРАЦИЯ ЗА ДОНОСНИЦИТЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!

И това да го каже тази набола мечка, чийто уличен език е в пълен разрез с поведението на политик??

ДПС дали са гледали Козият рог ? Това също е неригистриран от полиция "инцидент"

За втори мандат премиер, Бат' Бойко придоби школувка и има по- рафинирано поведение на шеф. Все пак Бат' Бойко е шефът!

На прост човек, езикът му е наймалкият проблем

Всичкото трол - Строй се на баламатума! Огън по Борисов! Искам да се шуми около него и да се отвлича вниманието от Сергей Дмитриевч тролчета - изроди мои!

Тикво, тиквоооо, цивилизованият доктор Москов няма нужда от защита от някакъв си първосигнален банкянски примат, да... Или ти пак се шегуваш...

Така се случи,че му стана началник.А на нас премиер.

подобните нему (първосигнални) гласуваха за него и/или си продадоха пискливия гласец... А, щях да забравя - и един-два тигъра от Бистрица...

браво боико! местан плашилан си показва характера скрит зад брада очила и образован език местан ще организира вот на недоверие и това ще обедини булгарите повече.абв ще подкрепят москов че ако паднат няма да видят парламент скоро туи и другите без герб те са бетон.

като един баща на нацията...не ви ли прави впечатление?

Тъпи журналистически патки. От къде го изсмукахте това заглавие ? Стоя зад реформата и действията на министерството е много различно от "подкрепям министъра". Когато министъра се осра, министерството му се отрече от думите му на часа без въобще да го пита. Проследете съобщенията на пресцентъра на МЗ.

ДПС винаги са търсели конфронтация. Това е така, защото сладко им е във властта. Обичат много да крадат и като секна кранчето и търсят и под вола теле. Подкрепям и Москов, и Борисов. Не им се давайте. На Първанов евала за умния ход и трезвото мислене. Калфин- отличен избор за социален министър- умен, диалогичен човек. Дано това правителство по-скоро ни извади от калта, в която миков, местан и сидеров ни завлякоха.

"Език мой - враг мой" - кой го казва, моля ви се... :)))

Ами така е, който чете само книжки за индианците....

Невероятно,но факт!

Противоконституционната партия ДПС трябва да се забрани със закон . А друг е въпроса , че шизофреника Борисов и говоренето му са доказателство за деградацията на нацията (има и рима) - прост , тъп пожарникар на висок пост а казвам , че е деградирало обществото ни , защото си избра същия простак да ни управлява..

Боже, Бойко ни пази!

Ами Светиня Му, много хубаво е подредил всички подред с изказването си за подкрепа на Москов. Хем Местан нещо да позацапа "очилата", хем Москов да си регулира речника, хем онези дето гледат да си мислят, че ББ гледа мъдро и съди строго. Направо Цар! Бат' Бойко дълго време гледаше как Москов го бъзикаше по пъпа, а един ден го подкрепи, но не безусловно. Колкото логично, толкова и за изненада на ДПС, които използваха отколешното противопоставяне. Подкрепата на ББ е урок по дипломация за Москов и той трябва да е засрамен от тази подкрепа. Поне благодарност дължи.

НАЙ - ГОЛЕМИЯ

Отлично! Веднъж и ние българите да се почувстваме малко важни в тази Държава!