Как Борисов отговори на Нинова за оставките

Нинова първо да иска оставката на депутатите, които купуваха гласове, а след това на патриотите, защото това е несериозно, каза премиерът пред журналисти.

Обратно в новината

Коментари - Как Борисов отговори на Нинова за оставките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се карайте - хвани Боко, блъсни Курнелия, Симеонов и Доган сами ще паднат. Цялата ни т.нар. "българска" политическа "класа" е циркова трупа за отвличане на вниманието на баламите - че да върви геноцида. Успешно.

Борисов тук, Борисов там, Борисов с тоя, Борисов с оня, Борисов това, Борисов онова, само Борисов с Мики Маус още не видяхме. И на края нищо и 1/2.

Само Бате Боче ще оправи нещата никой друг.

По правописа ти се разбира от кои си.

тези които кълнат да не забравят че клетвите им първо тях ги застигат,такава злоба се лее в коментарите че освен погнуса нищо друго не се усеща

Колкото и минуси да слагате, истината е, че нормален народ с достойнство не би избирал и не би търпял подобен премиер.

Очевадно е ,че българите много лесно се манипулират и зомбират ,защото по-големият процент са "прости", както ги нарече и Вождът им.

Махайте го тоя тъпан от медиите бре , станахме за смях на Европа!То бива , бива , но всички медии да тръбят и пеят за това нищожество е срам за България!Свобода на словото , а?И кой Ви кара да прехвалвате тоя нехранимайко и бандит стъпил на врата на българина?Срам нямате ли бре журналя?

Aleko

Не може всички да си подадат оставките, а има и много много работа! Стига с тези изрази / братовчеди, докато България остана без никакви инвестиции!

какво е откраднал Борисов? Дали и другите могат да се похвалят с такава честност?

явно акъла ти

Мутра е Борисов и такъв ще остане ! Дано Фаллкона му падне , банкет ще направя ! Всички Мутри свършват като въшливи Кучета !

Повечето мутри свършват с дупка в челото, или парчетата им ги събират в чували...!!! :::))) Но може "нашата мутра" да последва собствения си съвет - да влезе в Затвора, за да остане жива...!!! :::))) Дааа...!!!

Прав е Борисов, стига с тези извадени от ръкава на смешника измишльотини, има много по-важни за България неща за оправяне. А Нинова е пуснала копоите си във всички възможни посоки всеки с цел да компрометира и бойкотира работата на правителството. Такова алчно за власт мутанче като нея не съм виждала до сега.

И ти гражданке си мустанче , жадна и гладна за крадени пари ,получи ги сега и дано си купиш свещи ! Много станахте писачи защитници на Тиквата !

какво ни е на главата, вече 3 мандата. Гнус. Ужас. Трагедия.

Тази Тиква , ако се яви между хората без охрана ? Там е работата че не се явява без охрана , винаги има 10-15 човека с оръжие до зъби ! Народа такава любов ще му покаже че , ако оживей , веднага ще се укрие някъде , особенно пенсионерите - лошия материал !

Снощи гледах театралната постановка "Да, г-н премиер". Героят на Мариан Бачев каза: В тази държава единствената хубава работа, за която не се иска нито да знаеш, нито да можеш нещо е тази на министър-председателя. Ставаше въпрос за Великобритания. При нас е бетер. Премиери са били: зомби, набедено за демократ; даскал по политикономия на социализЪма; псевдоцар-комарджия; безработен комсомолец; милиционер-мутра. Ако съм изпуснал някой, моля да ме извини.

боко тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла, в обичайния си стил. бръкнал в джебата, пуйчи се, небръснат и задължително говори за ахмаци и прокарва селски пинизи, моабети, лафчета и чалъми. интересно юрогейските журналя какво ли си мислят. каква ли е тази приказна територия, дето тоя каунь й е трикратен премиер и какво ли е интелектуалното ниво, а и стандартът на гражданите. отговор, територия на издиславци и яки дупари, оскотели, обеднели, озлобели и изпростели. коментари не са нужни, освен един, пак да гласувате за рапоня, зер, ма още много за крадене и ебане, а човекът е академик, чл. кор. д-р мутрис кауза в областта. и приятен ден.

... зер, има още много...

ГЕРБ - партията с най-много гласове в циганските гета, говори за купуване на гласове?

да направо смешно и жалко!Да види собствената си пария и тогава да госоери.Герб цели комисии купуваше,той седнал да разтяга локуми.

Както винаги изискан... Няма такъв простак!

В Банкя само такива селяни се раж- дат.'

"Майка му като го е кръстила с това име, тя го е набедила."?!?!?!... И с какво го е набедила бе дебил? - "тас" означава съд за вода, но само в празната БОКова кратуна това е обидно...!!! Дааа...!!! А кой ли нарече мутрата БОКо с това нежно прякорче?... :::))) Измислиха го в "младежкото" герб ли бе ПРОСТИ?... :::))) ------------------------------------------ за пояснение на незапознатите БОК - лай.о на ердогански :::)))

Всъщност за какво да вдигам на всички в администрацията заплатата с 5 лв - я вижте желязната двулевка колко е хубава, м? .... не ви ли харесва повече? ..... много добре се е получила .....

бюджет с над 700 млн. лева повече за доходи.....И мен какво ме грее това, нагла мутро, на зам. министрите им вдигате заплатите със 100 процента, от 1600 на 3200, а пенсиите с 3,8 процента, моята с 8 лв.!?Долен мръсник си и ти и опозицията ви, бял ден да не видите, изроди!!!

той няма капацитета да осмисли какво му се говори, за да може да състави отговор! И лае на посоки!

Кап. Ерменков не проявява в необходимата степен самокритичност и самовзискателност. Не влага достатъчно усилия за постигането на съответствие между думи и дела. Не прояви сериозно отношение към социалистическата собственост и изразходването на финансовите средства Ето това е ахмакът..Оценка на началниците му..С две думи-крадлив доносник. Четете, кебапчии. Образовайте се

Как Борисов отговори на Нинова за оставките....Отговори в типичният си просташки изказ, с клатене и въртене на главата по мутренски, как да отговори един прост човек, отделен е въпроса, че всичките 240 в НС са от боклук нагоре!!!

Борисов, Нинова, Симеонов, Марешки, Сидеров, Каракачанов...... Има една арабска приказка, дето камилите простили всичко на камиларя на смъртния му одър, само не това, че е оставял да ги води магаре. Явно ние българите сме по-зле от стадо арабски камили, щом търпим да ни водят гореуказаните ешеци.

Борисов да спре да отговаря на г-жа ЛЪЖА, не е нужно да се принизява до лъжите й...

И кое точно от казаното от нея е лъжа?

Тоя главата му , не го слуша !

Дир, оправете си скапания сайт! С Mozilla Firefox не могат да се пишат коментари! При опит за влизане в коментарите зацикля завинаги...

Както винаги - като селска мутра! И това се търпи 3 мандата...ужас!

Е, така по-бива, че много кротък беше станал към червените лумпени и те се оляха..Ахмак, не ами кръгъл идиот е Таско.

на комунистите,кой ще стои в парламента и кой не , се решава само на избори. Суверенът избира, те са там да работят, докато Суверенът не ги изпъди.

Тц, не го решава народът. Докато имат пари в куфарчетата ще са вътре. А докато са вътре ще има какво да гепат.

Буда както винаги се държи пренебрежително и очаква с това да омаловажи важността на поставяните му въпроси. Мутренско държане и демонстрация на безнаказаност.

Той не може семейство да изгради, та ще ми управлява държава и ще я гради! Питайте го защо 25 години ходи сламен ерген? Защото е аморален. Намекна го неговият добър приятел / К.К./ защо не иска да се жени и какво прави с жените край него! Чуйте му приказката какво като Делян Добрев е кум! Ами нищо не значело, просто един свидетел при подписването! Абе, тараанколу! След родителите, кумът е стожерът на едно семейство! Ти като не искаш да имаш семейство, нямаш право да даваш оценки! Най-жалката комбинация беше до скоро: един палячо президент, жена му го зарязала и му сложила рога. Един премиер разведен нерез! И искате да имат евроценности! Той няма ценностите на Банкя за каква Европа ми говорите!

Шизофренията е неизлечима!

И аз съм съгласен с Бойко. повечето българи сме ахмаци щом той ни е министър председател.

"Имаме много по-важни теми и за това не искам да коментирам такива неща. Вчера например един ахмак каза, че шефът на разузнаването ми бил братовчед това са фалшиви новини." Всичко е на дъното, от където и да погледнеш - мъгла, лъжи, обещания, народ в мизерия, съдебна система - фалшива, здравеопазване, без коментар, народ измира - без обяснение.... КОЕ МУ Е ХУБАВОТО? ЕДИНСТВЕНО, ЧЕ ЖИВЕЕМ В РАЙСКОТО МЯСТО НА СВЕТА, КАТО МИЗЕРНИЦИ...

Един ден говори, че сме пример за другите държави, че строим заводи, театри, църкви, че икономиката ни е върха, а на другия ден, че сме на дъното, че сме пълна мизерия.От тези приказки се обърках се - кои сме ние и къде сме.

И КОЙ ни докара до тази мизерия?- Не бяха ли другарите, дето ни водеха, към светло бъдеще !? И го направиха!-За себе си?-Купуват си Ролс роис-и, Бентлита и т.н.т. по поръчка !-А другите кучета ги яли.

големия мъШ!

Ти му казваш "добър ден " той ти казва "добър вечер"...неадекватен отвсякъде ,изживява се като някакъв политически фактор в Европа , а те всъщност всички му се подиграват , пълен безхаберник на който гръб живеят и забогатяват цецовските крадци и измамници!

Така, така Борисов, удри по наглите и генетично тъпи комунисти тип Тас/шко Арменков "разузнавача" или пък Велков артелчика...!!!!!! Да не говорим за лайнометите Зарков, Симов, Кутев и червената метреса Йончева... Досущ всички като лидерката си - нагли, лъжливи и крадливи, а исторически и наследници на терористи убийци... Това е партията мафия БСП...!!!!!!

Един комунист удря друг комунист. Ти все още ли не си разбрал,че всички герберисти са генетични комунисти и издънки на комунисти

... браво, мн. образно... ама чак пък да лети... & в краина сметка резултатът от разстроиството пада на главите ни...

Мисля, че ББ вече е на много по- високо ниво и тези теми за "шуро- баджанашки" назначения не са за него. Освен това бсп преигра с исканията за оставки. Всички видяха, че Валери Симеонов свърши много работа през лятото, а сега се търси отмъщение срещу него. По подобен начин някак остават във въздуха тезите на "госпожа Лъжа". Тя просто е неточна в изявленията си и губи авторитет. В същото време Радев също губи авторитет, защото политикът, който го предложи беше Нинова и това му се отразява. Той, обаче също пропада, защото дава мнения, надвишаващи правомощията му и разделящи нацията. Ако Радев и Нинова бъдат разгледани като тандем, то определено той е политически катастрофирал. Така всяко искане за оставка губи авторитет. До тук социалистите спечелиха само оставката на Антон Тодоров, който започна да ги излага преди да заеме ключов пост в комисията по досиетата. А това щеше да породи конфликти, които щяха да изложат много "мили" старци, които на младини са били долни подлеци и убийци.

Този няма да се е изказал по някой въпрос и да не е казал някоя тъпотия. Та нима ГЕРБ не дойдоха на власт, чрез купуване на гласове с пари от мутрите. Кога ще се засрами, че сме най бедната и корумпирана страна в Европа, като в случая няма кой вече да му е виновен Стнишев и Орешарски от доста време не са на власт и ако не крадеше неспирно и беше малко по кадърен да сте поне на нивото на Румъния.

РАЗКАТАВА ВИ ПО ВСИЧКИ ПАРАГРАФИ.ЩО НЕ СИ ВИЕТЕ ТИХО В ЪГЪЛА МИ ХЕМ ЦЕЛИТЕ В ЛАЙНА ХЕМ ОГРОМНИ УСТИ ОТВОРИЛИ:):):):)

Така е. Мутрите бият. Виновни са си битите, защото си траят.

Това е мисленето на ГРОБАРИТЕ за демокрацията.

Като чета коментарите се убеждавам че сме прост народ и за това сме слаба държава

..си мисля,че на Корни скоро ще и духнат под опашката .Не може някой да се облажава а другите да обикалят като гладни чакали.Икономически закон...

НИНОВА СЕ РАЗЧЕКНА ДА ЛЪЖЕ И СКОРО ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ВСИЧКИ ИЗМАМИ И ЛЪЖИ !

лъже,оставете я,така разбира политиката.Но да връща ако е взела някоя и друга риза от българина.Без никакви врътки.

Срам за Българския народ да се остави на един тиквеник да го командва .. срааамммммммммммммм

Българският народ се гордее с Борисов ! Работи отговорно и е обичан и посрещан навсякъде по света !

СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ Е , ЧЕ КОРУМПИРАНАТА НИНОВА, КОЯТО Е УВОЛНЕНА ЗА КОРУПЦИЯ ОТ СТ АНИШЕВ, СТАНА ШЕФ НА ПАРТИЯТА МУ БСП ! И ТАЗИ ЛЪЖКИНЯ И ИЗМАМНИЧКА ТРЪГНАЛА ДА ИСКА ОСТАВКИ ! НИЕ ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ ИСКАМЕ НЕЙНАТА ОСТАВКА !

Напомня се на ентусиазирани озарени бесепарчета и бузлузджанчета, че при възхода на БСП под ръководството на Нинова партията спечели 34 от 66 избора. И това се случи в малки населени места които досега бяха опора на партията. Кой ще поеме вината за това? Пак ГЕРБ и Борисов ли ще са ви виновни за накадърността?

Едно тире не е излязло в текста. Спечелените избори са 3 или 4 от 66. Ако не вярвате, питайте Нинова и тя да брои с пръстчета в кои села е спечелила?

Овчаров и софийската организация които стоят зад Нинова и тези които й помогнаха да стане председател за да се мъчи сега тя да ги отстранява от ръководството . Сърбайте си каквото сте надробили, другари. Нинова си надробихте, сърбайте си я.

С искане за оставки Нинова се опитва да заглуши Брат - бандит гейт. Бандит, но дарител. Братът бил невинен, дарението малко, още не бил доказан бандитизмът, но глупаците от БСП ще го връщат, като не съзнават, че по този начин и те обвиняват недоказания бандит. Нали тези пари бях чисти?Безидейността, неконструктивизма и импотентността на БСП са парализирали партията и тя е съсредоточена в дребнотемие и неспособна да реши дори собствените си проблеми.