Цветанов: Това е поведение на истински държавник

Това е държавническото поведение на един истински държавник, така вицепремиерът Цветан Цветанов коментира пред журналисти в парламента, че Бойко Борисов ще депозира оставката на цялото правителство. Някои министри от кабинета се оказаха изненадани.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Това е поведение на истински държавник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като мутрите си имат държава естествено бати Бойко да е истински държавник.Нахалството няма гранници.

политисчески наи неграмотния примиер на балгаря до сега. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

rado_7_6@

Друаре, Нали тирана паднА? Со керес :) Не би ли требело да сте в добро настроенье?

Сега Цветанов? Ами апартаментите? Ами Кумецо?........

Цвинокио, теб няма да те закачаме, обаче тъща ти ще я питаме отде извади пари за 6 апартамента. Ако си признае, че е излъгала - жална ти майка, ако не - пътува към Сливенския...Кво ти е сторила женицата, че и скрои такова активно мероприятие бе , кретен...

Циркаджии

цитат: " Държавата и институциите продължават да функционират" ъъъъ? продължават да какво? Че те пък кога са функционирали?

по скоро на страхливец

Стига подценявали човека. Да не си въобразявате, че само с тези 6 апартамента ще инкасира участието във властта ;)

Много ясно ,че така ще кажат нали са негови мекерета

И сега какво? Всички ще яхнат метлите и ще почнат обещанията!

Поздравления за решението на министър-председателя. Едно малцинство от народа реши необосновано оставката на правителството. Нека изборите покажат действителната народна воля.

ЦЦ-шестак"шест апартамента" , ха да видим НАП-къде е адвоката му? Престъпленията им нямат край.

Ами значи целите сте в петна защото капките кръв бяха бая..Малко ви беше всичко което причинихте на обикновенните хора та решихте и кръвчицата им да пролеете с полицейските палки..Доколкото знам ТОВА УПРАВЛЕНИЕ е второто след турските управници, което не позволи хората свободно да поставят цветя на паметника на Апостола..

НЕЩАСТНИ КРЕАТУРИ НА БИВШАТА? ДС И ДНЕШНАТА ПРОВИНЦИАЛНА ЧЕНГЕСАРЩИНА

Не освобождавайте Дянков, той е силна ваша подкрепа! Бъдете заедно, бъдете силни!

КАТО ШЕФА СИ - ДОЛНОПРОБЕН АГЕНТ И ЧУЖДОГЪЗОБЛИЗЕЦ

ДОЛНОПРОБЕН ЧЕНГЕСАР

Истински МАНИПУЛАТОР, бил някога във властта. Държавник, колкото Пеловска е трамвай. На дали скоро държавата и народа ще се оправят след него: доведени до просешка тояга, с изпомпани държавни ресурси, опита да унищожи БДЖ, ВМЗ Сопот, унижи и вкара в миша дупка целия български народ. Полицайте използваха цялата сила и техника за унищожаване на протестите - включително и с режисирана агитка срещу полицията за да пребият народа. Върха на манипулацията ще е утре НС да гласува за Божественния да продължи управлението си с Дянков до получаване на заплати по-добри от Гръцките и до повишаване на средната заплата в България до тази в ЕС.

Дървосекачът : - Това Е Единствената възможна стъпка за който-и-да-е Дори с Едноцифрено IQ , А Сега, Хора - нека преминем просто към Ррработа ! От и За Нас-Всички-Заедно. (Като гледам - IQ

Извинете - ъплода отряза най-Важното : - айкюта По-Малки от 160 просто Не Ни се намират :-)

Поведение на истински страхливец ! Когато имахме най-голяма нужда от НЕГО , ТОЙ АБДИКИРА ! ТОЙ не е бъдещето за наш !

Буда,Будаааа!Защо ни мъчи три години и половина! А ни лъжеше.че оставката ти е в джоба още от самото начало!

...... С ПОЯВАТА СИ БЕ! НАГЪЛ КРЕТЕН!! ПЪЛНИ МИШКИ СТЕ ГЕРБЕРАСТИЯТА.

ХОРАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ВЕЧЕ ОТ КРАСИВИ ДУМИ И ОБЕЩАНИЯ И ПАРТИИ И ЛИЦА, КОИТО СИ СМЕНЯТ МЕСТАТА, ТЕ ИСКАТ ЕДИНСТВЕНО ДОСТОЕН НОРМАЛЕН ЖИВОТ И ТО СЕГА, ИСКАТ РАБОТА, ИСКАТ ДА ИМАТ МЕЧТИ И ПЛАНОВЕ, НЕЩО ОТ КОЕТО С ОБЩИ УСИЛИЯ ГИ ЛИШИХА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ!!! България трябва да бъде създадена отново, с напълно нови хора. Всичко е ужасен абсурд и изход няма с тези партии и политици!

"Блажени са верующите. Тяхно е царството небесно!". В превод: "седи и чакай някой друг да дойде да ти оправи живота...". Извод: Партията "майка" се грижеше за живуркането на всички. Резултат: "Още си плащаме масрафа."

Да пуснем няколко атомни бомби и да почнем от Дарвин. Как го виждаш това?

Довечера всички от Наглите, Крокодилите и съпричастните към нас са поканени на грандиозен купон.

Вие цветанoff сте абсолютен престъпник рано или късно ще ви се върне по един или друг начин всичко народа няма да ви прости...Ако гербер е гладен нахрани го ако е жаден дай му вода НО власт на гейберасти вече никога...

Вие цветанoff сте абсолютен престъпник рано или късно ще ви се върне по един или друг начин всичко народа няма да ви прости...Ако гербер е гладен нахрани го ако е жаден дай му вода НО власт на гейберасти вече никога...

Някой да те е питал за мнението ти Цвичко тивече си бивш отиваш на бунището на историята и ставаш клиент на прокоратурата надявам се скоро време седмия ти апартамент да е със изглед къв вътрешния двор на ценралния софийски...А как ще коментираш това че беше най некадърния министър в мвр от 20 години насам че с поръчковите си дела в стил мвр пикчърс превърна мвр в наказателна бригада от мутренски тип. А консултаиите ти с които си купи апартамецнтите скоро ще ти излязат през носа какви консултации бе гн НИКОЙ та изпита ти за завършено висшо образование е бил правене на челна стойка...

Браво на Борисов!Винаги се е държал достойно!А всички вие,които се бунтувате срещу него,сега ще бъдете управлявани от ДПС!!!!Това заслужавате,това си пожелахте....

Браво, това е единственото държавническо нещо, което МОЖЕ БИ ЩЕ НАПРАВИ. Казвам може би, защото той страда от раздвоение на личността.Я подаде оставка, я не.

Това е единственото му що годе достойно действие. Достойно ли се държа, когато избухна скандала с Мишо Бирата? Нима не трябваше да си отиде и да не се показва? Достойно ли се държа когато го питаха защо държи ЦЦ след като и за децата в 5-ти клас беше ясно, че е корумпиран до ушите? Достойно ли беше поведението му когато с правителствения самолет возеше БЕЗПЛАТНО някакви тигърчета до Варна, за да има с кой да рита мачле? В нормална държава това значи незабавна оставка и отиване на бунището на историята, както и в съдебната зала. Достойно ли е поведението му като излезе черно на бяло, че е мутра на прехода? Ако не си запозната- тези негодници бяха специалисти по рекета, убийствата и психическия тормоз. И въпреки това не сметна, че трябва да отиде в Банкя и да си мълчи, докато не е изнервил някой и да го вкарат в затвора. А той ни чете морал и ни заклеймява, когато се бунтуваме. Айде стига вече овче поведение от нас!

А ти от кого ще бъде управлявана? Или просто ти по рождение си разделена на ние, вие и те? Ти явно не си българка.

Борисов и неговото правителство бяха килърите на малкия и среден бизнес в България. Това е само малка част от нещата които му изядоха главата.Другото важно нещо е монополите които създаде със Златев и Лукойл и Пешов със Главбулгарстрой.

ТОВА Е ПОВЕДЕНИЕ НА ИСТИНСКИ СТРАХЛИВЕЦ! Няма нужда Цвинокио да ни разяснява "геройствата" на Буда Тикваров, ние много добре ги изпитахме на гърба си 3,5 години! Айде сбогом на герберастко-будистката шайка!!

Прав си.

Доктор Менгеле е бил на страната на Хитлер,но и това не се е оказала правелната позиция.

Пълни некадърници,сега се юрнаха да спасяват откраднатото.Тези мутри ме изумиха.

Само голям Мъж може да бъде и добър държавник! Достойна постъпка ..

Вчера не мислеше така но това беше стил на това управление сутрин едно след обяд друго.

Наистина достойна постъпка. След като се оплескаха до ушите да си ходят с мир

Те всички са "голями мъже", за жалост на килограми.С кухи кратуни.Да се махат и дим да ги няма.

Цвинокио ,поведението на командваните от теб жандарми ,окървавирли Орлов мост снощи ,тепърва ще разследва прокуратурата и със сигурност си приготви топли дрехи за Софийския и конфискация на апартаментите. Не се показвай без охрана !

Много объркани хора, много. Не разчитат правилно ситуацията. Народа е докаран до крайна мизерия. От кого, с каква трайно сбъркана политика на самозабравили се псевдо политици и аматьори - чиновници, спортисти, физкултурници - откровени престъпници - министър, кметове със съдебно минало (пр. Банско), олигарси, купуващи същите тези като топли кифли. Опомнете се драскачи в защита на всичките тези.

Ако си мислите че това е първата проява на държавнически поведение - горчиво се лъжете! Историята на страната и световната история познават далеч по-достойни поведения. Нашият "държавник" чакаше да се вдигне народа, да се лее кръв по улиците,да се опорочи най-святия празник-възпоменание в страната и тогава да помисли че е и държавник освен че е Буда!

Какъв държавник? Ако не беше подал оставка щеше да свърши като Чеушеску.

"Държавник" - това синоним на некадърник и крадец ли е вече?

Е господа"протестиращи"постигнахте целта си.Сега никога няма да видите доказателства защо токът ви е толкова скъп,нали това беше целта на протестите.Впрочем извоювахте си и ново правителство с министър председател Станишев,министър на финансиите Костов,министър на енергетиката Овчаров и министър на хидромилюрациитеДоган.Да ви е честито,куче което незнае да лае вкарва вълкът в кошарата е казал народа.

Цвинокио, а апартаментите?...

Самозабравили се нещастници.

Дано изборите са по-скоро, че пак да изберем Бойко Борисов. Едва ли някой друг може да се справи с монополите. Историята ни показва как всички предишни правителства са се слели с монополите, така, че от там да им идват дивиденти дори и да не са на власт. Е, като дойдат пак на власт какво ще направят? Гарван гарвану око не вади.

Поведение на истински страхливец , изпразнил хазната и създал безброй проблеми в страната . Усети , че в неделя можеше физически да не оцелле и офейка . Всичко с което се хвали е задължение на държавата по право , а парите ги дава Европа , не са от благоденствие на България . Напротив по-зле сме от повечето африкански държави даже

Да ходи да си прави мачлета, че май, май само за това го бива.Държавата гори той - мач ще ми играе.Неделя - била за почивка? А?Играй, но най-напред трябва да отговаряш за националната катастрофа, в която ни вкара!!!!!Мутра самозабравила се.

кога- вчера или днес?