Премиерът подаде оставката на правителството

Изненадващо, премиерът Бойко Борисов обяви тази сутрин от парламентарната трибуна, че по обяд ще подаде оставката на правителството. Властта ни е дал народът, днес му я връщаме, заяви той. По-късно, след като проведе последното заседание на Министерски съвет, Борисов депозира оставката в Народното събрание. Тя обаче ще бъде гласувана утре.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът подаде оставката на правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямото Европейско Разграбване на България .... приключи днес. Кеф ми е да гледам и слушам как за 4. години жалка некадърност и калинковщина е виновен BOYKO, SİDEROV и не знам си кой. Виновен е тиквоча ленторез и това е днешната истина за България. Толкова ПРОСТ народ....Bay Bay.BOKO

как искам да им го начукам на всички злобни душички които плюят най великият премиер досега бойко борисов

По осъществимо е обратното.Но понеже отвращението ми към подобни персони вероятно ще попречи на манипулацията предлагам ти двамцата с любимеца ти да се уедините и дълго да се наслаждавате на простотията си.

Надут и прост човек като този, прочел една единствена книга - "Винету" с развито его за себе си "мутра", не може да управлява държава членка на европейски съюз и НАТО! Той става само за мачлета с бистрешките тигри и нищо друго и то в Банкя!

Лъжеха ни, че договорите не можело да се прекратят имало неустойки. Тези договори могат да се прекратят поне по повече от един начин без неустойки за България: - Нищожни защото не отговарят на търговският закон - Монополни не са в резон с антимонополните закони - В нарушение са на директивата на ЕС за либерализация на енергийният пазар - Има злоупотреби и нарушения към държавата и клиентите. Чакаме и политиците да не се успиват. Защото ние помним и Гърция и Исландия и Еквадор. Да спрат да издигат във властта хора с двойно гражданство с неясни приоритети не знаещи на кого да угодят. България сега има нужда от хора които вярват в нея и искат да направят нещо за страната си.

Предложение: В парламента да останат само 50 депутати. Мандатите им да не се повтарят. Досегашните депутати да нямат право да се кандидатират в парламента Досегашните министри, президенти и парламентаристи да имат право само на консултантски длъжности в парламента. Предлагам създаване на държавни външнтърговски дружества които да подсигурят износ на български стоки. Ревизия и проверка на собсвеността на министри и заместник министри от 1989 година до сега. Поемане контрола на държавата върху стратегическите отрасли в икономиката. Обявяване за нищожни на договорите с така наречените чужди инвеститори в енергетиката.

Дира, как така сте публикували статията в 9:21 часа, когато на монитора на протоколчика под трибуната, от която Бойко говореше, часът беше 9:23, точно когато той приключи с речта си?! Кирстална топка ли имате?!

Вината ни е, че прекалено дълго си траяхме..... Ето това е истината. Но повече това не може да продължава. А управляващите - те имат много повече възможности да се справят с проблемите..... Тъй че какво им пречеше да се справят - материала ли? Пречеше им лапането - в което бяха потънали. Като визирам не само герберите - а и предишните, естествено.

Ако продължаваме да гласуваме за такива - няма да изчезнат, естествено..... А и ако продължаваме да си кротуваме.

Тиква, мислиш ли, че така ще изчезнат рапоните? Нещо не ми се вижда много вероятно това......

Може да съм рапон - но не искам повече да ме управляват рапони! Стига вече! Аман от такива!

Ще те оправим ние тебе..... Само да ни паднеш. А тия, ако продължават - довечера ще бъдат изчистени като прах от полирана повръхност! Малко им остава.

Буда- Борисов- Мафиота на съд!!! На мутрата мястото е в кауша!!!

Хайде другарки и другари, гласувайте за мен. Обещавам, че: 1. Ще ви увелича пенсиите с 65%; 2. Ще платя на всеки по 3 сметки за ток или по 2 за парно; 3. Ще ви оправя всичките (за мъжете ще ми помагат колегите от ДПС-то); 4. Безплатни кебапчета и бира за всички протестиращи и т.н., и т.н. Айде другарки и другари, насам матрияле проЗд. Другарят Другаринов всичките ще ви оправи. Ураааааааааааа

Не скъпи другарю просто хората ще продължат да изискват от политиците да либерализират енергийният пазар или да национализират ЕРП.

давам, взимам, оставам, подавам, намалявам, назначавам, освобождавам, режа, омитам ... играя мачле ... печеля, бия, явявам се ... сам, сам ... седя си у нас, пия си кафе и идва местан ... у нас ... аз ...

Такава овца като теб заслужава точно такова отношение. Да, бащицата е добър учител, но за добори ученици. Доволен съм, че съм от тях. И аргументи имам , но на коне с капаци, което значи, че имат ограничен кръгозор, за какво да си хвърляш труда напразно. Хубаво казваше Тошко Колев" Как ще ги стигнем американците", но с такива недоразвити мисли като твоите и Еврапа не можем да достегнем, а е само на един хвърлей място. Е, бащицата се мъчеше точно това да направи, ама как с това изкривено съзнание на народа си. Прогнозите за България, драга ми гражданко, са че само след све- три десетилетия ще стане около 5 милиона и то заради такива овци като теб. Ще го търсите Бойко...Сега при другите пак ще си пишем, а дотогава поне не се изказвай неподготвена.

Аман от глупаци, които си мислят че са по-умни от народа си.

Време му беше да се махне - и бездруго почти нищо не направи. Освен че довърши магистралата до Бургас - и дотам. Ала какво може да искаме от един пожарникар? Иначе който и друг да дойде - мисля че ще свърши повече работа.

Не тиква, цял рапон си!

Прав си защо не национализира ЕРП?

Пак, София имала това, онова, а хората гладни. България не е само София! Във Варна щял да строи "символа на Варна", построй парко-места, от това имат нужда хората.

Нямало кой да го замести!? Този примат трябва да си ходи у кучкарника или да рита топка у задния си двор! Качествени хора в България има-просто трябва да им се даде шанс. Не е за вярване, че някои са готови да му дадат втори мандат за да доунищожи и малкото, което не е сринал!

Либерализация на пазара на енергия в страната, ако не е възможно нещо в което се съмнявам да се национализират ЕРП-тата.

13:00 - контрапротест на привържениците на отрепката пред Парламента. 13:00 - очевиден рязък скок на кретенските про-питекантропски коментари във форума. Или почват жалките номерца на герберастките мухляри, или е имало инцидент в някоя лудница.

Джордж Бърнард Шоу : ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗДИГНЕ НАД РАВНИЩЕТО НА ЧОВЕШКИЯ МАТЕРИАЛ,ОТ КОЙТО СА НАПРАВЕНИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ !!! Или по нашенски казано:Избодохме очи вместо да изпишем вежди. Сега ще си сърбаме попарата!

Аз не се тревожа нито за моите очи нито за очите на народа е тези които се облажиха от герб ще пореват малко но и на тях ще им мине. Никой не е умрял от смяната на един кабинет с друг.

Проблема не е в смяната на 1 кабинет с друг, а в това, че всички политици на хоризонта са МЪРШИ! Втория пролем е, че протестите не целяха свалянето на правителството, а свалянето на цената на тока, но бяха ЯХНАТИ от вече познатите ни политически мърши и УПОТРЕБЕНИ!

Според Елбърт Хъбард: "Някои хора виждат нещата такива каквито са и питат: Защо? Други виждат нещата както искат да бъдат и питат: Защо пък не?" Човек е свободен в момента, в който пожелае да бъде./Волтер/

Ако нямаш друго решение Маугли, явно искаш да върнем социализма щото той се справяше добре по тази точка. Това ли искаш? Ако не искаш социализъм търси други разумни решения. Защото иначе какво предлагаш?

АЙДЕ ПРОСТ НАРОДЕ,ИСКАХТЕ ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ-ПОЛУЧИХТЕ СИ Я! ОПРАВЯЙТЕ СЕ ОТ ТУК НАТАТЪК!

Горкият сърцето ми се къса. Като не ме щете аз няма да ви се обадя повече. Че на народа му е през ...........празните джобове, през английските и македонските глупости, през Шаломските глупости, през Марси - анските глупости..............

Що бе? И досега не ме е "оправял" идола ти, така че няма проблем. Виж, теб ако те е оправял, ще трябва да търсиш заместители ;)

Наистина си е прост народът.

Борисов прави хитър ход ама си много просТ зада усетиш!!! Сега в тая ситуация няма оправия поне до изборите...така е усрано и разбито всичко за 4 години че и Господ да слезе няма да може да го оправи за 4 месеца. И на изборите Бойко излиза пак и го избират като спасител на ситуацията....виж колко е просто ама си прос затова мислиш че народа е прос :)))

Когато човек е неук и беден е податлив на манипулации и понеже ние ги докархме до тук сега имаме ангажимента да им помогнем и за тяхно и за наше добро.

Въпросът е бил е велик, но за кого? За народът май не беше?

СДС - ИВАН КОСТОВ - приватизация на всички работещи български предприятия за жълти стотинки, помагане за развитието на Силовите групировки (СИК И ВИС) НДСВ - Царя и Милен Велчев - връщане на земи гори, раздаване на милиони на поставени лица на Велчев ДПС и БСП - 2 милиарда рушвет от руснаците за Белене и насреща една гола поляна, БУМ на убийства, с цел разпределяне на наркопазар, Отвличания на десетки бизнесмени с цел откуп, ДАНС управляван от Трактора, обществени поръчки с поставени фирми до правителството, Консултантските Услуги в сферата на строителството на Доган (с диплома по философия) за няколко милиона хонорар. Приватизация на ЕРП, буджет с огромен дефицит. Емилия Масларова със милиони от обществени поръчки, с приближени до нея фирми, Румен Овчаров - раздадени ТЕЦ на Ковачки, монопол в зелената енергия на Иво Прокопиев договори за изкопуване на енергия в пъти над реалното. Никаква възможност за малкия и среден бизнес за усвояване на еврофондове. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

За това народът няма право да се отпуска и докато не вкара политиците в правият път няма да има право да си лежи кротко. Защото кучето скача според тоягата. Ако народът иска да живее по-добре е длъжен да се напъне. Явно само с избори не става. Поне до сега не стана.

Правия път - кой е той - анархия и власт за комунисти, царистката и турците!! Няма друг път! ББ искрено правеше всичко по силите си за да оправя качамаците и какво получи - конспирация и клевети!

Ето, нещата са ясни, и се знаят.... Защо Бойко не ги оправи тогава? Ясно защо - защото и той почна да лапа от същата паница..... Това е - няма какво да говорим. Затова - да си ходи! Азис да стане премиер - по-добре ще се справи! То ние имахе един циганин за премиер.... Ама не беше истински циганин, а мелез. Ето там е проблемът - управляват ни мелези!

Пак ще ни управляват цигани и неуки избиратели. Прост народ - слаба държава! Неуки селяндури, излезнали да протестират - ми да бяхте учили за да взимата повече пари. Селяндури, работите в сивия сектор, а после мрънкате за пенсии, здраве и социално подпомагане. Хайде сега дружно извикайте "Да живее Желев" залейте се с бензин и като Д'арк!

Циганите станаха неуки заради тъпото управление последните 20 и малко повече години. Преди това циганите учеха, работеха и спазваха законите. За съжаление ние ги докарахме до това положение и сега заедно си плащаме цената. Те са граждани на България и трябва да участват в управлението. Време е да си сложим ред в държавата. Щом Обама може да е президент, значи може. Вие знаете ли какво е в негърските гета? Стига изтъркани лафове, че ни писна.

Сал вие гербаджиите сте харни всички други са за боклука да ви имам самочувствието! Аман от Дориан Грейевци.

Ако всеки учи, кой ще таботи бе AN. Ама наистина сте прсти.

Ура! Напред към новата тройна ламя! Само че вместо измисленото мадридско величие - кривата усмивка на Куневица-Пръмовица!

Ако не изпълнят желанията на протетиращите за различен пазар на енергията в България и те ще си тръгнат като вас.

Значи признавате, че ламята се готви за скок и затова подкокороса протестите?!

работата? Нали Другари и Ефендита до тази сутрин ревахте за оставки? Защо след няма един следобед се дърпнахте, като ощипани булки, м? Другарите не щат да влязат в служебно правителство. Ефендитата също. Е, питам аз: "Защо ручахме жабетата?" Ето, пътят Ви отворен, досега вече трябваше да сте си разпределили управленските места. Защо се бавите?

Чакаме от бъдещите управляващи да национализират ЕРП или да либерализират пазара на енергията.

Начините за озъптяване на енергийните Монополисти са няколко: 1. Ежемесечен контрол от Държавата 2. Да имаме възможност ние да избираме ЕРП то. Тоест да се създаде конкуренция между ЕРП -тата 3. Да отпаднат всички безобразни такси, а да остане една единстена - 10.00 лева

Щото вие се изгърбихте от работа. Кое народно искане изпълнихте? Не с колко си напълнихте сметките?

Вчера и снощи четох коментарите тук и направи впечатление, че през деня преобладават анти-правителствените коментари. След 18.00 когато работещите хора се приберат от работа става обратното. Много интересно.

Стъкмист и да стъкмяваш и да не стъкмяваш хилядите протестиращи ти показаха, че хората искат национализация на ЕРП. На хорта им е писнало от такива като теб дето с дрънканици искат да запушат устата на народа. Само че вече не няма да мине. Плюйте ще видите парламент през крив макарон.

Сега ще изпаднем в такава международна изолация, че не ми се мисли. Никой няма да дойде да инвестира и никой няма да даде пари на тези престъпници от БСП и ДПС. Как не разбрахме, че всички сме в една лодка и няма сини, няма червени, няма турци.

Плашихте ни с какви ли не глупости, обаче явно торбата с лъжите ви се изчерпа и минахте на откровенни глупости! Членове ли сме на Шенген? Имаме ли визи за САЩ? Англия какви ги върши с нашите граждани? Имаме ли визи за Австралия и Русия?

Тези които сега ревът за вожда да се опомнят малко. Никога до сега не е имало толкова масови и организирани протести. Този човек е престъпник и всички видяхме колко той и правителството му на престъпници направи за България- разби ни средния и малък бизнес, остави холяди хора на улицата и за какво? за да си направи далверите с Монополите като ЧЕЗ аз си мисля ,че това е политически ход за да се изкара като мъченик и да препише рухналото състояние на държавата на експертното правителство което ще се създаде с надеждата отново да го изберат. За сега обаче скачам до небето ,че поне 4 месеца ще подишаме от този престъпник който трябва и да се съди и да лежи в затвора. Говорите за БСП и ДПС, за съжаление ситуацията си е абсолютно същата сега както беше тогава, даже много по зле, така ,че стига сте ми го окапвали тоя. И последно на тази страна и трябва изцяло нов модел на управление, като Шведския/Данския или Норвежкия( най успешните модели на управление в света!) А за бъдещото крадене съм сигурен ,че следващите ще се замислят като видяха какво стана с тиквата. Вече показахме,че държавата е наша а не на тея престъпници и при първия незаконен анти-български закон който бъде прокаран, или заменка направена ще изгорим народното събрание. България вече не е същата, вече не сме овцете на европа и от нас зависи да довършим започнатото. айде със здраве.

Любо! Съгласен съм с теб урокът на политиците е даден, но ме съмнявам ГЕРБ да са го разбрали(тъпи ченгета и мафиоти)! Повече ме притеснява наглостта им и се опасявам, че на следващите редовни избори същите тези уродливци ще ни пробутат много елегантно ново лице (Кристалина Георгиева), което ще продължи тяхната политика на безхаберие, наглост и геноцид! Също така се притеснявам, че голяма част от народа ще повярва на новото лице и отново ще изпием горчивата чаша!

Значи не трябва да им позволяваме да ги пробутат - това е изводът.

Наистина ли вярвате, че "държавата е наша, а не на тея престъпници"? Че Борисов е послушал "гласа на народа"? Той, който се пъне за щяло и нещяло, така лесно да сдаде поста си? Ако правителството слушаше своя народ (чиито слуги са те, т.е. министри), те щяха да са показали на дело че са разумни и отговорни люде. Това не са първите протести и не първият път, когато хората са изразили недоволството си по даден въпрос и без изключение това беше глас в пустиня. Тъй че е смехотворно да се вярва, че от срам идва тая оставка. Просто не народът, а някои други са я поискали...

"25 лица са задържани снощи, от тях 13 са криминално проявени - за наркотици, кражби, увреждане на имущество. Това съобщи шефът на СДВР Валери Йорданов след снощните батални сцени в центъра на София. В групата на арестуваните имало и 4-ма непълнолетни, които били прибрани от родителите си. Срещу всички задържани са образувани преписки. Сред тях бил разпознат и служител на Трактора - Ивайло Велинов. Той работел във фирма на Алексей Петров, разкри ТВ7."

От хилядите протестиращи имало десетина криминално проявени насъскани от полицията, за да криминализират протеста и какво от това. Стотиците хиляди искат монополите да се национализират а вие престъпниците си ги гушкайте и си им плащайте.

Национализацията не променя монопола и нищо няма да постигне. В единия случай имаме монопол на държавата, в другия на частни компании. И двете обслужват частни интереси. Решението е да се даде възможност на всеки да предлага конкурентни услуги, без лиценз и прочие, за да може сам пазарът да определи кой става и кой не става. Монополите винаги облагодетелстват малцинството за сметка на мнозинството.

Като национализират или либерализират пазара на енергия ще се отпуши и потреблението и производството ще живне. Надяваме се и хората да се почувстват по-добре.

Добро, лошо... Фактът е един - без ГЕРБ има шанс, с ГЕРБ - никакъв. Борисов трябва да бъде превърнат в подигравка за децата.

Я българофоб се появи сега си ближеш раните. Хората ти припомниха, че народът всъщност дава и взема властта на партиите и на управляващите. Имаш ли си носни кърпички?

Мизантроп

Прочетохте ли заглавието на статията, Силвия? За 4-5 дни питекантропът се срина от Осанна, до Разпни го. А времето минава, тенденцията се запазва, всички го мразят... Кеф!

тачанката я смазах а такива смазани и готови....стотици хиляди.танкове ще ми вадат тия...

АЛАХ Е ВЕЛИК СЕГА ЩЕ ВИДИ РАЯТА...

Аман от плашила и смешници като теб. Ние искаме национализация ти ни дрънкаш глупости?! Що твоите слагачи миналата седмица биха чела на килимчето в Турция. Чак до една седмица помним не ни прави на балами!

Сега монопола и мафията ликуват!!!Сега Станиш,Доган,Местан се радват че се връщат да папкат и ще се умуват как да делят европарите!! Сега купувайте вазелин!!

Ами да като Б има сервира пак всички на тепсия и загърби народа си защо не национализира ЕРП ? Питам аз?

Те сега тия които ги създадоха ще ти кажат!!!

Как няма да си подаде оставката? Излизайте и още се бийте, пускайте си кръв и викайте оставка на правителството, а сега ревете щото ви е оставил. Вие си го направихте протестиращите щото сме си такива ние на всички викаме оставка и както знаме се излагаме на края.

Аз не мога да разбера един народ иска да докара отново престъпници да ги управляват. Най-голямото престъпленине сигурно от 100 години насам - заменките ги направиха те и то законно. Гласуваха си закон за оневиняване на престъпленията, приеха скъпата зелена енергия да се изкупува вместо за 15 годиниза 20 години уж станала грешка, Октопода, Наглите, Килърите, магистралните грабежи, милиардите излишъци от застрояването къде отидоха, кажете ми нещо което се направи за тази държава? Искаме отново същите муцуни - Петков, Овчаров, Масларова, Нинова, Станишев, Първанов, Доган, Местан ...Не сме добър материал наистина!

не не ги искаме ,ама и буда , не искаме нещо да предлагаш

Виждаш ли комунистическата пропаганда как действа, с тези агент Буда дето говориш явно е успяла. Да ти направи някой досие, да го кръсти някак си, да се опита да те вербува и ти да откажеш. Недейте оставя да ви маниполира престъпната комунистическа пропаганда!

Хората искат национализация на ЕРП и може би Исландската схема на действие е добра за нас, дори не ни се налага да го измисляме, хората вече го направиха и то скоро.

Ти исландският манталитет не го сравнявай с нашият. Хубаво звучи граждански контрол - но тук първо ще се изпокарат, после половината ще се поддадат на подкупи и накрая нищо няма да стане.

АГЕНТ БУДА НЕ Е РЕШЕНЕТО ,СТИГА СТЕ РИВАЛИ ЗА НЕГО....

Той сам си показа неспособността да управлява можеше да изпълни исканията на хората за национализацията на ЕРП и щеше да има втори мандат, но на него са му по-скъпи монополите, а не народа. Иска да остане в историята като спасител на монополите, а не като спасител на народа си. Негова воля.

Как ще е решението, като е проблема.

Национализация на ЕРП или либерализация на ЕРП по изискванията на ЕС.

ЗАЩО НЕ ПУБЛИКУВАХТЕ КОМЕНТАРА МИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА?????????? ЗА ЕМИЛ ДИМИТРОВ, БАНЕВ И ДР?????

Да не ми се прави на света вода ненапита мутрата Буда ,за времето на неговото управление зплатата ми падна 3 пъти,колегите ми пък бяха освободени от работа, работехме потдръжка на съоръжения в частна фирма а,на мойта улучка фалираха 3 магазинчета и бяха уволнени 6 продавачки и без доходи останаха 3-ма дребни търговци.Клошарите станааха много и се карат и бият кой да бърка в кофите.Не съм срещнал познат който да не ми се оплаче че децата му са зааминали на Запад да работят.Бългсрия е опоскана като след 4-та световна война.Хората не издържат започнаха цели семейства да се избиват ,хора се палят по кръстовищата,полицейщина ,цензура,мръснишки номера на власта,такова тегло този народ не е патил при никоя власт.Да не говорим за тормоза от съдии изпълнители и събирачи на дългове.На мутрите им е гот че си папкат на държавната софра и грабят ли грабят ,а обикновения народ е подложен на терор и цигансски атаки.Така че цяло щастие е че си отива една хунта от бандити за които и аз имах неблагоразумието да гласувам.

Прав си , човече!За това трябва да си тръгне Борисов. Лумпените викат магистрали, зали ... ама живота си минава.Ние искаме сега да живеем.

Важно е да поставим здрава основа за децата си, а това с частни монополи не става. Капитализмът предполага свободен и конкурентен пазар. Иначе не е ясно какво е? Не е социализъм? Не е капитализъм? Вие му дайте име?

Обявяване договорите с ЕРП за нищожни и НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА им.Съд за всички подписали тези шибани договори.Ако прокурори и съдии не могат,да си ходят.Без правосъдие сме загубени,а в момента реално няма.

КонграЧулейшън, Борисов!

Ами то да свиква нали все от там му даваха направление. Къде е Марси да и чуем компетентното мнение?

В момента Боко сондира настроението на тълпата и реакциите на противниците. Тъй като всяко решение при него е предпоследно ... може да врътне БСП и ДПС и да остане - НС да не приеме оставката. Вижте, че Мистър Флик се върна, ДПС-то казаха, че докато не видят оставката всичко може да се очаква от него ...

Ами да вземе да национализира дружествата и да си ходи. Ама де тоя кураж и мъжество?

Ами да вземе да национализира дружествата и да си ходи. Ама де тоя кураж и мъжество?

Скъпи ДРУГАРЮ, не пиши едновременно от всичките никове, които ползваш, един и същ коментар. Рдно, че спамиш пространството, второ, че на всички е ясно кой и какъв си. Как плащат, на бройка коментар, или на бройка използвани самоличности?

Освен това "картофа е много горещ" и ония хитреци от БСП и ДПС едва ли ще го поемат, по-скоро ще се чудят как да го ритнат.. Те искат всичко да се "осере" хубаво и те да дойдат в бяло. Обичат да са ни "спасители", но ние ги поискаме ... Така, че театърът още не е започнал ... Пиесата няма да е в едно действие ... Най-интересното предстои!

Хората си изразиха ясно мнението искат национализация на ЕРП, който им го даде ще остане на власт, който не ще си ходи, това е.

Хей човече, докога ще казва ДПС-то???, ти се обълкал нещо.Дойде време народа да казва и всички виновници да се получат заслуженото. Бойко не е виновен за всичките безобразия на политиците ни!Освен да се осъзнаят друг вариант НЯМАТ!

Да но е виновен за собсвените си безобразия и за това, че не направи нищо да бъдат осъдени тези безобразници, които споменаваш.

То смешното е, че Борисов досега им казваше какво да гласуват и те го гласуваха. И сега ги оставя да преценяват да му приемат ли оставката, на Вожда. Би могъл да ми нареди да не я приемат и няма ли да го послушат? Ама че цирк.

Тези зелени енергии, цанков камък, водни огледала са заложени бомби от БСП и ДПС. От край време така правят - ограбват държавата, слагат бомби за следващото правителство да оправи нещата и пак идват на власт. След 4 години и управление на комунистите с алчните турци ще плащаме тройно по висок ток!

Б да беше обезвредил бомбите какво им се любуваше камо и къде ни е либерализираният енергиен пазар?

Само престъпници, дребни крадци, роднини на престъпници и крадци, заклети комунисти, платени драскачи, жадни за постове и разпределяне на държавата мошеници са за идването на комунистите на власт.

Е изпуснахте сиренцето не трябваше да се самозабравяте все пак и народът иска да живее нормално и иска национализация на електро разпределителните дружества. Иска да не го манипулират и грабят частните монополи.

И съветска власт + електрификация на цялата страна, нали? Или беше обратното, първо електрификацията, не помня вече...

Национализация на РПТ-тата или либерализаци на пазара на енергоразпределянето в България за да потръгне и потребблението и производството.