Борисов се чуди с какво Марин е заслужил орден

„Не знам Ангел Марин с какво е заслужил орден „Стара планина”, не мога да си го обясня с какво. По тази логика всички бивши премиери, вицепремиери и т.н. да бъдат наградени да носят орден „Стара планина”.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се чуди с какво Марин е заслужил орден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аззз

ама ти си вярвай в каквото си искаш, някой вярват в божества, други в НЛО, това не значи че едите или другите съществуват, аз те питам видя ли къде какво е подписал или ще си лаем тука по форумите калабалък да става,а?

Че нали ако Ангелов не беше предложил а ББ балабар с целия министерски съвет не беше одобрил молбата за награждаването още от сутринта щяха да опяват по всички масмедии какъв гадняр е Първанов. Това ми напомня записа на Дянков от извинението му пред президента , този финансов корифей първо заяви че не знаел че го записват а после се оказа че за да се осъществи записа говорещия сам натиска копчето за запис на микрофона който стои пред него. Та за тия малоумници не ми трябва да графологична експертиза на подписите им за да хвана вяра и на най-невероятното твърдение относно тях а в случая става въпрос за указ и протокол от заседание сиреч документи които са публикувани на сайта министерския съвет. Та пак стигаме до това че ББ няма доблест да си признае грешките и отчаяно търси кого да натопи и за делата и за приказките си като разчита на вярващи като теб.

аззз

а ти лично видя ли ги подписани тези мотиви или к'вото ти пеят по новините и ти като латерна пригласяш отстрани маргинал такъв...

Всеки дърт доносник от БСП-БКП с орден , ГОЦЕ награждава другарите за това че са най некадърната и проста част от населението в БЪЛГАРИЯ Дори влизайки в историята , като най некадърният и прост доносник президент продължава да се подиграва с българите

Следващият награден ще бъда аз.И пак със Стара планина.Неизестен.

А бе тази куха тиква до кога ще ръси бисери? Да си уволни пиарите!

Наистина какво е заслужил.Така беше при комунизма -работил или не,щом навършиш 50 или 60 висшите чиновници се самонаграждаваха.Колко хора знаят кой е МАРИН.

и аз се чудя...

Оставка!Оставка!Оставка!

ДО КАРАТАНАС:ПОЗНАВАМ ЕДИН АРТИЛЕРИСТ ЕВГ.ПЕЙЧЕВ ОТ КАЗАНЛЪК ИЗРИТАН ОТ КАЗАРМАТА РУСОФИЛ В ЧЕРВАТА.И ПОНЕЖЕ Е МНОГО ИНТЕЛИГЕНТЕН НОВАТА КМЕТИЦА НА ГРАДА ГО РИТНА.ТАКА ЧЕ БИЛ ОВЧАР СТАНАЛ ОФИЦЕР. ОФИЦЕРИ В БГ Е ИМАЛО ПРЕДИ 09.09.1944г.СЛЕД ТОВА ВСИЧКО Е БИЛО БКП-КОМУНЕТА-ЛИЗАЧИ.

А ти какво си Бойко лизач, промит мозък и неформал

Ами дайте един и на Азис ! Кво чакате ?

Това говедо б.борисов си хвърли пагоните за да стане мутра. Ангел Марин е един достоен и подготвен офицер от БНА и беше уволнен от недоразумението п. стоянов само за това, че е поднесъл цветя на паметника на Съветската армия наш освободител.Затова и народът изгони това недоразумение от Дондуков 2 и изпрати там за два мандата достойни за уважение българи.Поклонете се пред тях българи след успешното приключване на на дадените им от Вас 2 мандата, защото само след 20 дена там ще влезе още по-голямо недуразумение-р.п.

Ха ха , този прост и неграмотен военен некадърник бил достоен българин Това може да го каже само някой пропаднал доносник за своите другари от партията на изкуфелниците престъпници БСП Ангел Марин беше абсолютно същото просто недоносче , като селският доносник ГОЦЕ , избран от циганите и турците за техен президен подпиран изодзадзе от ДОГАН

аззз

ей феноменално изостанал си да знаеш... кой мандат им бил даден и от кого? Това беше купен мандат от комунделите и подкрепен от някакви мизерни гласове на народа.

какво се чудиш? нали и ти така си получаваш наградите и призванията. Школата си личи :)

Ей, големи злобни, слузести мекотели пишат против Борисов. Само чакат да се появи името му, показват глави, озъбват се, изплюват лепкава, смрадлива слуз и пак се заравят като червеи.

Всеки с интересите си. Ти като се появи Бойко сигурно получаваш ерекция или се подмокряш... Въпрос на избор...

аззз

а ти сигурно се подмокряш кат видиш слави Трифонов или Лечков,а?

като идиот мисла че не е вазможно след като е заслужил маистор на спорта,футболист на годината,мистер булгаря,наи-добрят политик на бг за вс. времена,човекат построил магистралите,човекат прочел винету, човекат с наи-много ленти в джоба, човекат с наи-беден човешки матрял в европа-то такав не може да не е генерал.за миналата година мисля че пропуснаха да го номинират зза човека изрекал наи-много простотии в ефир. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Съвсем нормално е дъртите доносници да си раздават ордени за некадърност Ангел Марин е невероятно прост човечец с килийно образование , трудно връзващ правилно и едно изречение В редките случай когато му разрешаваха да говори излагацията беше пълна Но пък това са типичните кадри на партията на мафиотите-доносници БСП-БКП ,интересното е че все още има дърти лумпени гласуващи за нея

Е как с какво...оправя Станишев.

Ей, големи злобни, слузести мекотели пишат против Борисов. Само чакат да се появи името му, показват глави, озъбват се, изплюват лепкава, смрадлива слуз и пак се заравят като червеи.

Щом като Батков стана кавалер на ордена, защо и Марин да не стане? Кавалерите обаче станаха твърде много, следователно орденът не е нищо повече от парче тенекия без стойност.

Ангел Марин и Г. Първанов заслужават само ордени давани от руската Държавна дума. В България трябва да им се връчат единствено ордени за извършени национални предателства (ако имаме такива). И след като нарязхме ракетите кво лошо се случи? По-малко излишни разходи.

Ей, големи злобни, слузести мекотели пишат против Борисов. Само чакат да се появи името му, показват глави, озъбват се, изплюват лепкава, смрадлива слуз и пак се заравят като червеи.

А виждаш ли за какво стана Генерал и Ген.лейтенант- за какви заслуги? Гл.секретар на МВР стават професионалисти-ти такъв ли беше?

г-н Борисов а вашият генералски чин за какво е получен? Да не сте командвали случайно дивизия или армия? Или заради протекциите на господарите ви от зад океана?

За разлика от мафиота Боко тиквата, Ангел Марин е достоен български офицер, бивш командващ ракетните войски, удостоен с генералското звание по нормалния ред. Моля, да ми обясните за какви заслуги Рапона се кичи с генералското звание?!?!?

Ти кашик-мълчи че си проЗДЪ!

С каквото си заслужи и титлата Доктор Ицко Стоичков, с такова си заслужи титлата и Марин...

Предлагам да не се дава оценка на материала от материал. Само един човек може да прави това.

+1

Като гледам какви глупости се пишат по тези форуми и коментари на новините...жална ни майка на държавата...За това си имаме и такъв министър председател-слънце,и такива политици(не конкретизираме щото са еднакви)...А що се отнася за медала на г-н Марин не само го заслужава ами и 2 да му дадат са малко.Защото много е лесно да плюеш когато не знаеш...Ако всички "плювалници"поне малко са служили и защитавали държавата като офицери в БА,както Марин...и на малкия му пръст не могат да се премерят....

Тръгваме от начало, ако искаме нещо да се промени в тази държава и от днес всичко трябва да става само и единствено с одобрението на ББ.

Въобще се абстрахирам от същността на проблема! Дразни обаче дебелоочието на някой - ами всъщност този орден е по предложение не на кой, а на Министерски съвет, а тези предложения се гласуват от Министерски съвет на заседания. Дали министър-председателя знае изобщо какво гласуват на заседанията?

Трябвало е на Борисов да го даде!

И аз се чудя как на една доказана мутра може да се присъди генералско звание, ама нейсе - може.Значи ли, че всяка мутра може да стане генерал.

аззз

понеже майка ти те е родила много проЗт и Ограничен затова ще има още да се чудиииш...

Абе на някой от админите на сайта да му е идвало на ум, че черни или светлосини букви на тъмносин фон се четат трудно? Стига правихте глупости, колеги, моля ви...

Според мене е ясно защо му е даден този орден.През целият мандат нити един път не е изказал мнение,което да е различно от това на гоце-перничанина,не е противоричал на партийният си лидер,нещо повече просто нищо не е правил,а това в редиците на комунистите се цени и то много.Така се възпитават да бъдат предани на партията,варшавският договор и на СССР.Просто идеалният послушко,удобен и винаги под ръка.как да не наградиш такава м.........а!?

До Бойко - споко, Гоце ще те награди и теб, преди да си иде в "Красна поляна". За това ли се тревожиш?

Що не пита Цецо с какво е заслужил апартаментите 6 бр.или онзи с 60те имота/с трудовия стаж/а ?

Аз вчера съм изказал и съболезнования, и извинения, и на майката, и на сестрата, много преди да се опитате да направите тази инсинуация. Когато съм коментирал работата на следовото куче, това е като кучкар всеки знае, че това е най-добрата награда за него, както за Марин - орден Стара планина.

Марин е единственият наш военен/поне не знам за други такива/, хвърлил си оставката в знак на протест срещу рязането на ракетите ни. Голямата част от тях наблюдаваха мълчаливо как от армията ни останаха жалки останки, срещу няколко заплати обезщетение при съкращението им. Даже само за това заслужава ордена

АМи тогава да му дадат орден"Рязана ръкета".Вие комунистите си ги раздавате тези ордени по приятелска линия,ти на мене аз на тебе.

До "Чудесно" !Та ти дори и в казармата не си ходил,тъпак такъв! Заради такива глупаце като теб Тиквите ни управляват!

А затова, че се хилеше като варена свинска глава, бръщолевейки глупости за телешки пържоли, докато коментира убийството на едно дете, ще се извини ли???? Има неща, които никой психически нормален човек не може да си позволи да направи. Да благодарим отново на герберята, затова, че сложиха на чело на държавата един скодоумен, недодялан селски бек, чиято първа по-сериозна отговорност в живота е била ръководител на рекетьорска бригада на групировката СИК. Да благодарим и на Сакса, че го натресе в МВР,... [Прочети целия коментар] за да може да си разчисти сметките с конкурентните мафиотски групировки необезпокояван. Защото от всичките поръчкови убийства, които се извършиха по негово време, нито едно няма разкрито до момента. Може би и затова трябва да му благодарим.

Ха-ха-ха.Ееееее,ти съвсем се задави във злъчноста си.Всеки човек греши,така е и с ББ,ако не смяташ ,че е господ,щото само той не греши.

Малоумнико, стига си плещил групости! Греша в кухнята, когато си изгоря манджата, или когато си правя ремонта, сбъркам боята, но това е ПРЕМИЕР!!! Ей, Богу....

аззз

за какво да се извинява бе каун? Какаво лошо има да се награди кучето. Тук е мястото на природозащитниците да подкрепят Борисов. Онази кифла майката трябва да се извини щото обижда МВР, обижда цялата държава. Като е толкова компетентна що не иде тя да разследва убийството да види колко е лесно. Само някой който никога не е бил в системата може да плещи подобни глупости. А Бойко няма за какво да се извинява.

Званието ген. майор се дава на този който командва дивизия ,танкова или ракетна бригада , ген. лейтенант какъвто произведоха Тиквата се присъжда на командуващ армия или приравнени към нея структури ,за командване на пожарникарски маркуч ,шланг и водоноска с трима души екипаж се полага пряко сили звание старшина ,колкото до Марин званието му съответства на командваните от него войски ,както и приноса му е далеч по-голям от други носители на стара планина.

Кога ще наградят истински заслужилите орден българи като спасителят от магистрала "Тракия" и Мъж на годината 2011Стефан Стойчев?!Това е човек достоен за такова отличие!

Болестта на Борисов е ясна за всеки психиатър,дори без трудов стаж.Страхът от фашизираният му режим го предпазва от ясната, категорична и публична диагноза.Каквато диагноза Камерън/GB/ му даде открито!

Ми не е заслужил, ама това е положението. То и ти не си заслужил да си генерал и премиер, ама мутрите те направиха първото, а олигарсите - второто. Животът е несправедлив. Господ дал- Господ взел - дал ти е власт, но ти е взел мозъка. Толкова прост човек никога не е бил на върха, дори Бай Тошо задмина, г-н Премиер!

А с какво шефа на ГБС го е заслужил ? С това че минаха милиарди през него и се е отчел на герб ? С това че е направил магистралите без пари ? С това, ч еги е направил качестено - на вълнички и наводнени при дъжд ? Всяка управляваща партия с ипродава този орден на заслужилите касиери - затова и батков го има - затова ще го има и пешев - нали всички строителни обекти минават през него, или да приемем че е случайно ? Некадърна герберска паплач ... обещаха да са различни, а са същите крадливи и лицемерни мижитурки като досегашните !

И на тебе ще ти дадат Тикво крадлива.

Съгласно член 13, ал. (3), президентът на Република България отнема държавните награди, когато се установи, че са дадени без основание. След казаното от Борисов, чакаме следващият президент да отмени наградата на Ангел Марин, тъй като е човек на Бойко Борисов и до момента не е направил нищо против волята му.

Ти как стана ГЕНЕРАЛ бе тъпак ?

В тая куха кратуна няма и грам мозък.Дрисльо,на всяка манджа меродия.

При награждаването си "вицепрезидентът Ангел Марин изрази признателността си за полученото висше държавно отличие и специално благодари на единадесетте неправителствени организации, направили предложението за неговото награждаване Съюзът на ветераните от войните, Съюзът на военноинвалидите и военнопострадалите, Съюзът на военноинвалидните кооперации, Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Съюзът на възпитаниците на военните на Негово величество училища, Школа за запасни офицери и родолюбиво българско войнство, Конфедерацията на обществените организации от сигурността и отбраната, Общественият съвет по въпросите на отбраната, Асоциацията на сухопътните войски в България, Отечественият съюз, Българският антифашистки съюз и Съюзът на тракийските дружества в България.

ДО ЦСЗ:АМА И ТИ ТРЯБВА ДА ГО ПОСЛЕДВАШ.НЕ ГОВОРИ И НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ ЗА НЕЩА КОИТО НЕ СИ ЗАПОЗНАТ.

ИМА ЗАПИСИ ЗА ТОВА , ЧЕ МУТРАТА ПОКРОВИТЕЛСТВА КОНТРАБАНДИТЕ! АЗ НИЩО НЕ ИЗМИСЛЯМ ВСИЧКО МОЖЕШ ДА ГО НАМЕРИШ В НЕТА, А ЗА ТОВА ЧЕ БОЙКО СЕ ДЪРЖИ КАТО ТАРТОР НА СИЛОВА ГРУПИРОВКА И ОНБАШИЯ Е ВИДНО ОТ ВСИЧКИ!

КОЙ ТЕ НАПРАВИ Г Е Н Е Р А Л ??? И си отговарям ,а да , ЕДНО КРАДЛИВО МАДРИДСКО ГОВЕДО !!! Твоите заслуги са колкото на заслугите на едно пеленаче т.е. никакви . АМА нейсе ..........П Р О С Т НАРОД СМЕ И М У Т Р А ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА !!!!