Борисов: Бокова може да разчита на подкрепа за ООН

Премиерът Бойко Борисов се срещна с генералния директор на Организацията на обединените нации за образование, наука и култура (ЮНЕСКО) Ирина Бокова.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Бокова може да разчита на подкрепа за ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

комунистическата номенклатура от отговорни и държавни постове, Германия го направи и сега просперира.

Комунизмът си отивал ???!!! Е кога ще дойде времето на мачканите от комунизма? И тогава и сега комунистите са си на ясла , и тогава и сега свестните са си на контейнерите...дано БОГ раздаде заслуженото...приживе ...молим те! Все едно ,че не имало 10 ноември , все едно не е падала Берлинската стена...все едно хора не са застрелвани за почтеността си и антикомунизъм ???????????

Ама Бойко и от ООН ли разбира?

Абе Борисов какво е това нещо Български производители на праскови да получават 26лв. на декар субсидия, а Гърци и Испанци и Италианци по 160евро на декар? Аре взимайте се в ръце и започвайте да работите. ЕС е единен пазар какви са тези разлики в размера на субсидиите. Ако ще е трака по добре да няма субсидии и страните производители да се съревновават по минимални цени.

Браво на Бойко! Така трябва да се подкепяме българите, а не като Станишев и Орешарски да въртят задниците и да го увъртат за Кристалина!

Комуниста подкрепя комунист малоумни платен троле. Друг път си карай бокогъзолизното дежурство е не се меси в неща дето не ги разбираш

Руснаците два пъти я пробутват московската възпитаничка Бокова в Юнеско, но след изцепките на така нареченото "демократично" българско правителство и т.н. президент с извинение, тоя път няма да я огрее. Поне да знае защо не се хапе ръката която те храни.

Тъпигьоз! По - добре не казвай нищо, от колкота да кажеш нищо.. тъпако!

боли, ама много боли.

Как ме разчувствахте от три дни за пръв път публикация на главния Тиквун. Помислих че е онемял завалията. Или че соросите дет плащат на диражии са му сърдити за нещо. Бравос на модераторката на дира. Само дет статията не ми харесва много. Трябваше повече ласкателства и хвалебствия. И много малко писано за нашия любим президент другаря Плювналиев да се свети името му.

Хептен я втасахме щом И тоя банкянскио взе Открито да кака-ниже про 'наште'... ----- ООН - Е уважавана Глобална Структура, която допусна известни известности в ЮНЕСКО. Колкото до евентуалния Бъдещ Генерален Секретар на ООН от Източна Европа - има Немалко Воистине-Българ(к)и работещи Воистине ЗА ООН.

Никаква полза за България- Бъдева си гърмим патроните. Както и от Дудука само разходи и берем срам.

А Боко може да разчита на подкрепата ни в протестите срещу него

БОЧКАТА ЩЕ ГИ НАБИЕ ВСИЧКИТЕ В ООН -ТО :)

:-)))))))

Ирино запомни, не забравам, че една майка, ни е родила ! Мене, Тебе, и магарето Роско! Твой верен кабинетчик,Бойко!

Тиквуне ти друго освен комунисти и номенклатура подкрепял ли си? риторичен въпрос. А ЕС е фрашкан до горе с комунистическа номенклатура. Май вярно е най-добре да се разпадне. Номенклатурата до нищо добро не води.

А Боко ще е неподкрепен след такава акция.

Нормално, една червена маймуна подкрепя друга червена маймуна; ама като обещава подкрепата на правителството, дали е питал Москов?

Е... стари комунета,как няма да си гугукат.

Нито Боко може да помогне на Бокова, а и Бокова на Боко. Времето им мина.

поне се доказа пред цял свят с работата си и за това заслужава да оглави ООН. Друг е въпросът какво може да свърши ООН при създадената ситуация в света и какви неща може да промени тя, Бокова, в този свят. За голямо разочарование на дежурните драскачи ще напиша, че разликата между Ирина Бокова и Кристалина Георгиева е огромна и колкото за Кристалина (Сталинка) Георгиева са негативни оценките за работата й толкова са положителни за Ирина Бокова. И още нещо, поне Бокова до сега, за огромна разлика от К. Георгиева, не е работила срещу народа и държавата ни.

Силно се доказа. С кражбите си.

С тези от стажант аташе и трети секретар в отдел ООН и разоръжаване на МВнР; трети секретар в Постоянното представителство на България в ООН, Ню Йорк; втори и първи секретар в отдел ООН и разоръжаване на МВнР; извънреден и пълномощен посланик на Република България във Франция и Монако; постоянен представител на Република България в ЮНЕСКО или като Генерален директор на ЮНЕСКО, преизбрана за втори мандат през 2013? Това че произхожда от твърдо комунистическо семейство не означава че е престъпничка, за разлика от много други от бившите и сегашните ни управници и защо трябва да заличаваме и отричаме достойнствата на някого заради това, че произхожда от или е член на семейство неудобно някому сега поради политическата си ориентация?!

Всички комунистически изедници и сатрапи като Бокова, Борисов, Плевнелиев да се озоват в затвора, кадето им е мястото и там да се подкрепят колкото си искат.

Верно хортуваш, чадо.

БАйно как да се озоват в затвора, като вече са окупирали ЕС? Не че нещо ама нищо добро не чака ЕС с комунистическа номенклатура и наследници на фашистки лидери начело. Като имаш предвид, че и Германия си избра комсомолски секретар за канцлер...... явно обучението на соц комунистическата номенклатура е било добро, умее да се намества.

ЗАЩО БАЛАМОСВАТЕ ХОРАТА, ТАЗИ СТАРА КОМУНИСТКА НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ДА ОГЛАВИ ООН !!!

Бокова и Боко.

Ахахахаа, мундир и лайняно пуловерче. Браво, бат Бойко, доказа, че си човек от народа! Изобщо да не ти пука от злонамерени коментари!

Ех,Борисов Борисов! Вместо да се отървеш от такива като тази госпожа, ти се ръкуваш с тях???Вече става страшно и отвратително!

Че, какво и на госпожата, бе пезевенк? Жена от сой, от хубаво семейство, на комунисти и просто престъпници! Като Самият Той, само че в няколко поколения!

Ирина Бокова да подпомогне преиздаването на Винету?

Не е майка а леля. При това не случайно заема такива постове. Всички до 90 г бяхте комунисти, а сега пък не сте. Да ви припомня, Р.Желева не беше, но се провали. Не бъдете демоде, комунистите вече ги няма. Ако имаше от онези истинските щяхме да живеем по-добре.

А бе Боко, застреляай този който се грижи за облеклото ти, все едно си на среща с наркобосове, кво е това пуловерче под сакото? Да си видял друг министър-прецедател да се държи и облича като мутре от 90-те? Има дрескод и той е костюм риза и ВРАТОВРЪЗКА!!!

жълтата фланелка също е дрескод за някой хора

боко са го и изненадали пред телевизора или в тоалетната че е облечен така ? това сакото на портиера ли е ?

ООН основно се финансира от САЩ.Този за каква подкрепа говори на тази червена пачавра-менге от ДС?!

С днешна дата бензин А95 е по-евтин, отколкото е в България, в Чехия (1,14 евро), Естония (97 евроцента), Унгария (1.07), Латвия (1,05), Литва (1,07), Люксембург (1,10), Полша (95 евроцента), а в Австрия, Хърватия, Румъния и Испания струва колкото в България. Във Франция е по-скъп с около 8 цента, в Германия с около 18, в Кипър с около 3 цента. В повечето страни от ЕС поевтиняването е драстично, в съответствие с поевтиняването на петрола, който е най-евтин от 5 години и половина насам. В България тц. А казват, че нашите акцизи са най-ниски в Европа и затова е изготвен план за тяхното повишаване. Плавно, та да не се стресира населението. Жабата трябва да се вари бавно. При бензина най-ясно, може би и при банките, личи хайдушкият облик на българската пазарна икономика. Той се описва с едно изречение. Дери раята, тя е проста и заслужава.

Има общо най-вече с хайдушкия манталитет на българските държавници. Те не можаха, вече повече от 70 години, да научат едно. Овцата трябва да се стриже. Не да се дере. При това жива.

сте написали "ХАЙДУШКИ" вместо "АЙДУЧКИ" или "АЙДУШКИ" за манталитета на държавниците ни, защото те са си доказани и отявлени крадци, сиреч адуци?!

комунистическа к-ва , сигурно краде от сирачетата

Sajaliavam ,che glasuvah sa vas. Stom ste sa komunistkata Bokova, vsichko e iasno. Minaloto vi sdravo e svarsano s komuniagite,kolkoto i da govorite obratnoto,deistviata vi go dokasvat.

Каква идилия ,иде ти да извикаш "БКП-КПСС" три пъти!

и без подкрепата на бб тая вече е избрана от семитската колегия на "нов световен без-ред". така че, напъните да се "хареше на некого" са напълно излишни. за фамилия бокови- по-добре нищо.

Мамини ненагледни, ама са си лика прилика - господарка и градинар! А и Бочко не го и крие, метнал е върху ликьосаната тениска едно чуждо сако, да уважи щерката на Политбюро! Свикнал е маминия, бая време слугува на снахата от Политбюро Цеца секса! Ще подкрепи Иринка, как не! Та нали те си го издигат, те си му дърпат ушетата...А Боци знае да клима благодарствено...

Колко е подъл Мракобеса Борисов!!! Подкрепя кандидатурата на Партията и Фирмата, а?! Ние провалихме всяка негова кандидатура, а той подкрепя нашата, само защото е на българка и не трябва да се излагаме като кифладжии пред Света?! Или ще кажете - майката на един крадец на автомобили, съпругата на една знакова социалистическа фигура от най-тъмния Преход, е чиста и няма за какво да я пипнем?

Не е майка а леля. При това не случайно заема такива постове. Всички до 90 г бяхте комунисти, а сега пък не сте. Да ви припомня, Р.Желева не беше, но се провали. Не бъдете демоде комунистите вече ги няма. Ако имапе от онези истинските щяхме да живеем по-добре

По света никой вече не се интересува от коя партия си.Интересува ги кадърен ли си.

Въобще не е така. В Европарламента тече същата долнопробна битка като в нашия, с тази разлика, че там хората не го правят по толкова просташки начин, малко по-прикрито е и най-важното първо е подчинено да интереса на страната като цяло, а след това на мафията и корпорациите.

на снимката единият е кадърен, а другият тъпанар..

Комунистката Бокова няма никакви шансове за оон, с тая каша и фалит до която докара Юнеско, освен това е на е на недопустима възраст вече.

Да не забравяме , че и Боко е член на БКП и е приет в Партията далеч преди нея.

Никога не се обличайте така...блуза/пуловер/ и отгоре сако! Запомнете-никога! Цветовото съчетание е отделен трепач!

Нищо лошо - нека Ирина Бокова стане генерален секретар на ООН! Макар че според мен тази организация, която от десетилетия се управлява от САЩ, трябва да си разпусне (закрие) - аз поне не виждам някаква реална полза от нея. И ми е интересна реакцията на Борисов по повод разстреляните в Париж журналисти - ОК, но когато в Одеса бандеровците изгориха живи над 100 души, мълчеше като комунист на разпит! Определено добре е възприел двойните стандарти на господарите си от бялата къща!

Е, как няма да разчита на бат ви Разбойко червената уруспия, като същият е мутра, отгледана от зловоната крадлива столетница-убийца! Само пълен тъпанар не може да го разбере!

"Само пълен тъпанар не може да го разбере" - това се отнася за гейберите, нали?

боко охранява Бай Тошо, подкрепя Бокова, не направи нищо срещу Доган или Станишев ... явно той е един от тях, независимо какво говори пред камерите.

Когато стане главн прокурор.

Браво, в другарско ръкостискане на двама железни комунисти!

Немам думи...

Обенинени българи. Не се вижда често тази гледка.