Борисов пропуска Олимпиадата заради Камерън

Премиерът Бойко Борисов няма да има възможност да посети Олимпийското село и да присъства на състезания от игрите в Лондон, съобщиха от правителствената пресслужба.

Обратно в новината

Коментари - Борисов пропуска Олимпиадата заради Камерън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1.Гласуваш за Бойко= лъжи и мизерия 2. Гласуваш за Цветанов=атентати и медийни изяви 3. Гласуваш за Дянков= мизерия и лъжи 4. Гласуваш за Земеделския= само високи цени и лъжи ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ.

Камерън научи от пресата, че някакъв балкански простак ще му идва на гости без покана. Оказва се, че нашият пожарникар идва в Лондон, за да моли британецът да пуснат от пандиза 4-те цигански крадли, обрали сляпа жена в автобуса. Оказало се, че циганските катуни заплашили лидерите на ГЕРБ, че ако не престанат да осъждат циганите ни зад граница за мародерството им, и не ги оставят спокойно да разоряват и техните граждани, няма да гласуват за Боко, Цоко и Доко. Така 2 милиота гласа се губят, плюс още два милиона на пенсионерите, доведени до глад в държава на ЕС, каквато е нашата измислена милиционерска България. ГЕРБ са паникьосани от предстоящата загуба на властта, а оттук - и на кражбите на държавата ни, и хукнаха по чужбина да излагат страната ни за енти път.

...и не забравяй 1 милион шофьори, които вече го псуват всеки път когато стартират колата.

ОУУУУ!!!! Каква загуба, какво нещо, каква драма! И сега, какво ще правим сега, а???!!

Отново размахан пръст-все едно сме непослушни деца- много,много лош НАВИК.

на тоз идиот олимпиада не му трябва да си гледа цирка в държавата с главен клоун боко кратуната

Админи, много простотия - нали! Българина е яко неграмотен...но па умира акъли да дава

Кой дава акъли бе, умник? Просто всички се смеят дружно на премиерската простотия. Нещо да те сърби по въпроса, че квичиш насам-натам? И - защо, според тебе прочутите двудневни срещи не са отразени на нито един английски правителствен сайт? Или, понеже ти куца образованието, не можеш да провериш този ФАКТ? Кажи - ЗАЩО никой не знае в Англия, че Винету е там и провежда работни срещи???

Защото си е сложил новият екип невидимка на бист...тигри

Ами сега???

никои няма някаква полза да се среща с камеран, освен самя камеран и самнителните му другарчета

Колко неграмотно...що не си учил

Mekong Delta

Грамотник, а знаеш ли, че славата на Борисов като шут циркаджия и палячо се е понесла чак в Австралия? Я чукни в гуглето : UK-EU: Splendid isolation Винету на среща на високо равнище и му се приспало... Маамицата им на тия австралийски комундета, а!!!

Че то за какво да ходи в Лондон, ако не да поиграе тенис ? Той друго може ли ? Или ще чете внимателно на преводача написаното от обкръжението му и ще кима казвайки доволно "yes yes" ! Мрак ! С такива като този предводители на назията нищо чудно че ще имаме медали само в бокса - биячи и мутри са новите лица на България !

Може и едно мачле на малки врати да опита организира. напр: "Викам му на Дейвид - дай да направим една игра на вързано на малки врати. Ама нещо почна да се усуква. Ама защо на вързано.Ама тов ама онова. С другия Дейвид е по-добре. Навит е на малко тенис"

много злобни коментари, както винаги. зачто не си напичете истинските имена и не си сложите снимките ами се криете зад никнаме. имаите курая да се покажете, много е лесно да пичете просттотии по цял ден и всеки ден. бб поне работи , може да е резане на лентички или снимки, а вие и това не правите. размардаите си марзеливите задници и мозаци и направете нечто за страната за която толкова сте се "разтревожили" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А твоето именце и снимчица, а? Защо си анонимничка...?

Що не се научиш най-напред да пишеш с Български букви, тикво смотана!!!

Платените зраскачи от ГРОБ започват да изпушват. Истината боли!!

Продължавам да следя английските новини. Все още другарят Винету не се е появил в тях, Камерън се среща с някакви лордове и т.н. В Гардиън като напишеш Borisov и с изненада установяваш, че има инфо за BATE BORISOV, ама то не бил нашият човек... Е, помним как бил мъкнал неговият личен приятел - шефът на ЦРУ, по ресторанти и кафенета за да си починел човечеца... Ама в тоя случай - да кажеш, че ще си зает, защото ще се срещаш с камерън... Това е върхът на олигофренията!

ти от младежката организация на герб ли си?!не ти ли разрешават отпуск,виж как ти е завряла кратуната и пишеш несвързано!!айде бегай бръже,ахмак,виж колко сте,пребройте се!!

анализаторите на герб,като четат какво пишат хората само за тази новина ,трябва да се гръмнат!!какви избори какви 5 лева?!колкото да плашат и мобилизират мутрите все тая!!

ПЛАТЕНИТЕ КОМУНДЕТА КАТО ВИДЯТ СНИМКАТА НА БОРИСОВ И СКАЧАТ КАТО МУХИ НА КОНСКА Ф..КИЯ. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВА Е ТЕМАТА, ДОБРО ЛИ Е НАПРАВИЛ ИЛИ ЛОШО...ВАЖНО Е ДА СЕ ПЛЮЕ БЕЗОГЛЕДНО И ДА СЕ ГРОМИ ВРАГА... ЕЙ, СМЕШНИЦИ.., ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО (ЗНАМ, ЧЕ ВИ Е ТРУДНО..)! ЗА БОРИСОВ СА ГЛАСУВАЛИ МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ. ТАКА ПЛЮЕТЕ И ТЯХ И СИ НАВЛИЧАТЕ САМО ПРЕЗЕРНИЕ.

1. Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2. Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерала от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

венсеремос. ми още ли не разбра, че целия свят почти вече се управлява от комунисти. поне по резултатите се познава.

Абсолютно съм съгласен! Ние сме прости мухи, които рипаме на истинска конска ф*шкия!!!

Боко ти по добра работа ще свършиш на стадиона не се занимавай с политика голяма лъжица е за твоята уста.Бягай там на стадиона.

Всеки дава това де няма - ти акъл!

Премиерът не може да присъства на олимпиадата, защото имал работа. Е-е това вече е новина. Дет се вика: "welcome to the club, пич" ;)

Що ли пък да вярваме на поредната Ви ...просто не е за вярване

Що да не се "скрие"зад "натоварената си програма" и той като РП дето са на олимпийските игри въпреки кризата....Ама как да се бръкнат за ли1чните си воаяжи тези двамата бедняци...

Просто ще се разплача от мъка и състрадение към Тиквата: няма да може да гледа игрите на държавна сметка и да разказва на британския прайм-министър за Винету и филиите с мас Напрово си е горкият за съжаление... Ех, клети ми ,Боко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Горкият...да го ожалиш. Верно, доста ше му е скучно. На стадиона или в залата би се чувствал като у дома си, докато иначе има риск 99.9% да изтърси някоя глупост или "гениална" простотия.

С рязане на ленти не става, трябва и акъъъл.

Лента се реже при свършена работа . Ти си имай акъл и не върши нищо...тогава и ленти нема има

Има и хора,които си режат лентички в Карлуково,щото това им е хоби.

Никому не изпотрябвал Борисов в Лондон и никаква покана няма от англичаните, просто ще се трошат пак едни пари на данъкоплатеца български. А пренебражението му към наще олипийци е скандално, защото те въпреки геноцида на герб и главатаря им самовлюбен, пак участват преко сили.

хаххаха...загрижил си се за парите на данъкоплатците....при българите е винаги така - всеки се меси там дето не му е работа

Чудесно и без това като е в залата нашите винаги падат........Сори за откровенността

ПОГЛАДНАХ КЛАСАЦИЯТА ПО МЕДАЛИ. ДО ТОЗИ МОМЕНТ 51 СТРАНИ ИМАТ МЕДАЛИ, ВКЛ. МОНГОЛИЯ И ГРЕНАДА, ЕСТЕСТВЕНО БЕЗ ДА ГИ ОБИЖДАМ. А ПО НАТАТЪК - КАКТО СЕ КАЗВА ПО ЛОНДОНСКИ - НО КОМЕНТ.

Да беше участвал ти, та да имаме медал. Аман от куци критикари

Просто старата лисица Борисов не иска да си свърже името с тези "куци коне", които сме изпратили в Лондон. Неговото име се свързва само с успуехи, не с неудачници!

Ние никого не изпращаме! Просто състезателите ни са се класирали...ти на изпращач ли се правиш сега

не пропускай олимпиадата. Тоя от много време знае, че си бандит, повече няма какво да научи за тебе и от тебе, ако ще и под един юрган да спите. Затова оди ритни едно мачле, пусни един есемес на някоя тенисистка, ако може да не е пълнолетна, явно на тебе такива ти харесват и ако някой те нервира, кажи му, че Мишо бирата ти е бил приятел, та да си прави сметката.

То ние всички пропуснахме Олимпиадата. За първи път нито един медал, освен може би един в бокса. Интуитивно ББ отказва да има нещо общо с "лошия материал". По-добре само да се поразходи до Лондон. ;)

Просто в Лондон имало много нови обекти за откриване покрай Олимпиадата и британското правителство решило да покани професионалист за рязането на лентите. За това отишъл премиерът - работа.

:)) +1

ПУСНАХ В ТЪРСАЧКАТА МИНИСТЕРСТВО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ - ВЕЛИКОБРИТАНИЯ - ИНТЕРЕСНО, НЯМА НИЩО ОТРАЗЕНО ЗА ПОСЕЩЕНИЕТО НА НАШИЯ ПРЕМИЕР - ЯВНО ЧЕ И АВГЛИЧАНИТЕ НЕЩО СА ЗАПРАЗНИЛИ.

Нали ви казвам? Мисия Лондон 2.

Кой вярва, че срещата е лична! Това ще е протоколна среща на Камеран с група чуждестранни държавници от нивото на България, като на входа на залата в която Камеран ще им каже няколко думи и ще ги почерпи за добре дошли на олимпиадата, ще се снима с всеки по-отделно, за да могат после в страните си Държавниците да оправдаят разхода за екскурзията си с измислени, но дипломатически отдавна съгласувани теми! Преди време така Боко ни излъга, че е имал "лична" среща с Обама със снимка в антрето на залата, за вечеря на държавниците от НАТО!

ЧУДЯ СЕ ПО КОЯ ЛИ ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ ОТРАЗЯТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА СЛЕД СРЕЩАТА С КАМЕРЪН.

Nat Geo Wild -България

хо хо хо ЩЕ МУ ТРИЯТ СОЛ ПО ГЛАВАТА. хо хо хо.....Congratulations mr Borisov

Олимпиадата е по-важна от разговорите с разни там политици...Нищо конструктивно за България не се решава. Имаше много дъържавни люде от целия свят, така че защо българския премиер да не отиде.

Мисия Лондон и за пожарникаро! Тоя човек Камерън е доста зает точно сега и се притеснявам да не му пробутат някой двойник на нашия Конграчулейшън.

Всеки нормален българин, който иска да отиде да гледа на живо олимпиадата, си бърка в джоба, плаща си и отива. Не е така обаче с нашите властимащи. Те си измислят командировка и отиват на държавна сметка. Или както се казваше в един филм с великия Парцалев - "Като си плащаш е отпуска, като ти плащат е командировка!" Само не знам какви успехи ще гледа пожарникаря, когато се оливаме по всички направления и още нямаме спечелен и един медал. Пулевия не го броя, защото той е в бъдещето.

драги в тотална грешка си. Сега в Лондон всички почиват и отпускат. Вкл. Правителството. Та нашият е викнат в това време да му дърпат ушите и да му кажат, че това да се хвали със сигурността и колко го ценят пред аборигените в България е едно, но на запад от Драгоман нещата стоят по различно. Ще му го кажат по английски маниер- не пряко и не грубо. Ако нашия Ганьо разбере, разбере, ако не....

Драга гражданко, ти си в тотална грешка! Точно сега е най-натопорчено в Албиона, защото има хиляди приходящи и опасност от терористични атаки. А за разлика от нашите служби, то английските се грижат превантивно, да не се случват такива трагедии, както в Бургас. Но даже и да се случи нещо такова, то извършители и организатори биват идентифицирани и заловени за два-три дни. А и хората си работят доста интинзивно, защото те така печелят пари, а не чакат от държавата да им дава пари за щяло и нещяло.

дали камерон знае, че ще се среща с рапоня? делиян е взет да превежда евентуално.

"елате си приберете лордо, ем ви фордо"

По отношение на англичаните винаги трябва да се подхожда много винмателно и с хиляди резерви, какото и по отношение на лицемерните англо-соксонци от запада. ТЕ са именно тези, които отмениха Сан-Стефанския мирен договор и го подмениха с Берлинския, те насъскаха Сърбия и Гърция да ни нападнат в гръб и запалиха Междусъюзническата война, след което ни нападнаха и румънците от север. Те са заедно с американците преведоха "демократичните" промени в Либия и Египет, понастоящем и в Сирия. Съмвявам се, че ББ има достатъчен капацитет да води взаимно-изгодна политика с англичаните. Това правителство дори и пред Турция е смъкнало панталони.

Пешо, приятелю, аз продължавам да недоумявам КАКВИ СРЕЩИ има Винету в Анклия, тъй като ДО МОМЕНТА не са отразени от нитой един сайт на правителството било като минали, текущи или настоящи! Или може да се е получило нещо като здравната министърка, която я намериха на някакво околовръстно... Върви си уж случайно Винету, а пред него изкача Камерън, който не е информиран, че ще се срещат... и т.н.

скъпи не плачи за Санстефанския договор който е предвалителен и не е окончателен. Така го е сключила, не друг, а "освободителката" Русия!!!!!! А това че дръпнаха уште на деспотична Русия от Запад беше добре з-а нас. Така в 1885 г. дозряхме да сме нация и се отървахме от това да станем задунайская губерния. винати има повече от едно обяснение в случващото се в историята. запомни го рапон нещастен.

Не че не иска, но не са го пуснали, щото като пожарникар ще вземе да натисне да гаси олимпийския огън.

В България натоварената му програма е да рита мач с кандидат-митничарчета, ама в Лондон са се събрали много ИСТИНСКИ спортисти и го е срам на се покаже :)

Направо ме изкефи твоя коментар

Мдам според мен е възкъснал този който е водил пропагандата на бай Тошо....

Боко отива в олимпииското село не за да поздрави спортистите а за да си направи снимка със стефка костадинова и да я пита кои доктор и е повдигнал веждите,дали би могъл(доктора) да повдигне веждите и на мутра.когато му четат обвинението да изглежда учуден.

Язък! А така му се ходеше! Това му беше последния шанс да посети Олимпиада на държавни разноски както президентчето с децата си!

Брей че сензационна новина- направо зяпнах..... Тия нашите мутри така окупираха медиите, че няма нищо свястно написано освен, ако не е свързано с някой от тях, а това означава- нищо не се казва в тази държава з анекадърниците, които ни управляват. Интересно кой му е уредил срещата с британския премиер, след като няма какво да си кажат- едва ли едно мучене ще ги заинтригува освен да го викан на инструктаж за друго не с есещам.... нали ближе задниците на американците а те вървят ръка за ръка с англичаните.....

Защо помолили Борисов да напусне състезанията по художествена гимнастика? Защото изпонарязал лентите на гимнастичките...

на изпълненията на съчетанията с бухалки давал наистина ценни съвети

Само се сещам как Винету прилагаше в Япония джудо хватки на мазно усмихнатият министър Найденов. И си представям как Бойко набарва някоя бухалка и се провиква: "Я да си припомним добрите стари времена!", а после замахва с финес и я стоварва върху главата на Найденов. Преди да се свлече Мирко се усмихва благо и мазно, а публиката вие от кеф....

ха-ха-ха 100 лева за стар виц

Гениален си.

И си представям как на пистата хората опънали лента и чакат победителят да я скъса... Но изведнъж, изпреварвайки всички бегачи, някакъв вратлест тип с ножица се появява като вихър... и прерязва лентата!

Горкия. Но не завиждам и на багажа на плиткоумната ни журналистика.

няма да отиде в олимпийското село-все пак е бог. какво да прави при простосмъртни,а друго е да се снима с камерън ,,акакво ще дого варят ясно е-продажба на бг интересите,особено щом с него е продажник добрев

Не че е Бог толкова ,колкото че Олимпийското село вече го откриха и лентичката е прерязана! За съжаление - не от Него!

То остана ли нещо за продаване? Комунистите май всичко продадоха и подариха за "кой колкото даде"