Бареков: Борисов има офшорка в Кипър

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е имал офшорна фирма в Кипър. Това се твърди в разследване на журналистката от TV7 Диляна Гайтанджиева, което беше представено от нея и лидера на движение "България без цензура" Николай Бареков.

Обратно в новината

Коментари - Бареков: Борисов има офшорка в Кипър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ви е верно инфото от кипар. ха-ха. никои няма да даде инфо от 1998 преди ец-регистара е от дата на откриване на самя рег. или пререгистраця на фирма. прегледаи е -рег в ук /обединено кралство/ дали ще видиш "жоурналистке" данните за отчетите като тука! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имаш офшорка ли ? Или е имало преди 16 години, ама не е била осигурена с капитали ? Малко по-точно, де !

лидерът на чалгизацията да си спомни как носеше на боко цветя и не произнасяше изречение без да го спомене. Сега извъртя гюбека на другата страна и стана патерица на отиващата си столетница. Общото между двете състояния , отзад му е все пръста на ибриците василев и певски а зад тях доган ефенди. Всъщност проблемът е в главата, която не може да се раздели с менталното наследство от чалгата , която пропагнадираше по радиото и чака-рака клубовете , което го прави винаги готов мъжки кючек.

Бареков ти си едно долно мекере но не разбираш от политика и стои настрана от управлението на страната.Кои си ти-никои.

Щом и лайнарите взеха да се слагат за министри, значи България е стигнала наистина дъното ! Бареков обиколи България да събира глупаци, но те вече се свършиха ! Прости хора има, но глупави вече няма ! Сега потърсете отговорност на Бареков , кой плащаше да се събира публика и на участниците в цирка ! Честно спестени пари не се раздават така ! От къде дойдоха парите ?

Бойко Борисов си има доста трески за дялане,но това е друг въпрос.Питам се кой спонсорира посеркото Бареков?И до кога?

Е кой, кой, Оня, дето напусна парламента щот пере пари и мамин прасинчо, който пък хич не пере пари!

Бареков И СерГЕЙ влизат в аптека: - Два презерватива! - Виждам, а нещо ще желаете ли?

Бареков, погледни се в огледалото ! Сигурно и майка ти е казала на какво преличаш ! Хората са отвратени от теб и им се повръща от теб ! За политик не ставаш ! Нямаш достойнство и морал ! Този цирк, който изигра и доведе на власт тези мафиоти като тебе, прошка няма да има ! Всички ще си получите заслуженото наказание !

От сега нататък в политиката ще влизат само морални, честни и умни хора ! Бареков няма място във власта ! Той вече е труп погребан в лайна !

Бареков, твоите измислени сценарии не ни интерисуват ! Който иска да те трепи ! Това си е твой проблем и излишна наша грижа ! Говори си с твоите хора от подземния свят, скоро ще трябва да дадете показания и да бъдете осъдени за измислици , които оронват авторитета на един достоен човек !

Истината е че Борисов си върти далаверите и тва е...

Няма нищо лошо в това човек да има офшорка. Въпрос повдига кой са съдружниците. Цветелина Бориславова е дъщеря на агент от ДС Борислав Карагьозов. През това време няма как тя да е имала пари на тази възраст. Баща и получава, както и други в началото на 90те , куфарче от партията.

Дира ще ти изтрие коментара :)))

По времето на чие управление, господин Бареков, започна да ти расте работата- подсети, че да не бъркам?!

Ами ако е истина?????????????????

...тогава значи, че е имало някаква фирма, която не е била финансово обезпечена. Е, и ?

От цялата война ББ - Дудука кой печели? Вижда се че Орешарски е класи над мошениците и сикаджиите

Бареков, искаш да се мериш с Бойко, ама харизмата как ще докараш. Мъчиш,мъчиш ,ама не ставааа... Ха,ха,хаааа....

За нищо не става Бареков, може да опита в новият завод за преработка на боклука ! Но дали ще го приемат в колектива ? Може да се пробва ! Едва ли някой ще иска да работи с него, едва ли някой ще иска да си споделя с него , едва ли някой ще иска да си пие кафето с него !

Е, този счупи вече десетина тъпомери. А бе Бареков я смени плочата с убийствата, че ни писна да те жалиме. То бива , бива, но толкова пъти да те поръчват и да не могат да те свитнат, е това вече си е направо счупване на тъпомера. Твоят надзорник не вижда ли, че си се оплел яко? Ама ти наистина си капут бе. Прав е Б.Б.

Какво от това, че има, че имат ? И ти имаш ! Бареков, много си долен ! Толкова ниско си паднал, те за това те изхвърлиха от всякъде ! Скоро няма да можеш да се покажеш, ако се скриеш в чужбина много интересно какво ще работиш и къде ! Никой няма да иска да работи с теб !

Какво от това ли! Че мамиш собствената си държава и че си съдружник с Пашата

С какво мамиш собствената си държава ? А уточни, че го докарваш лафът съвсем като другаря Станишев

8901

Кондомчо,ставаш банален и искаш да яхнеш ситуацията.Не се прави на по набожен от папата.Жалък ставаш вече.

Pesh0

Хора спасявайте ме , изляза ли от телевизията ще ме убият, Борисов и Цветанов са ме поръчали, за мен няма повече място в България :)

Барека не беше ли дупе и гащи с Бойко

Не съм си и представила ,че може да има такъв ПУТЬО

Престъпление е да не обявиш ,че имаш офшорка в декларацията си.Тук Бареков е прав- Б.Б. е сгазил лука. Да си носи последствията. А Бареков да внимава-мафията ни прощава

А някакви доказателства, че има офшорка?

Нема нужда от доказателства Бате важното е да се реве. Интересно защо тоя лизач Барека ревна малко преди да погна оная помия Бисеров

- Каква е връзката на Евгения Барекова (жената на Николай Бареков) с фирмите "Стрийм хидрострой" и "Хидро грийн инженеринг още от времето на предишната Тройна колаиция, малко преди Капутът да бъде изгонене от БТВ заради нерегламентирани хонорари от ДПС? Според документите "Стрийм хидрострой" иска да построи водна централа на река Бистрица край село Вълкосел, община Сатовча. В същия ден "Хидро грийн инженеринг" заявява намеренията си да вложи няколко милиона за изграждането на ВЕЦ в коритото на река Туфча край Гоце Делчев.

Любопитно е, че документите са подадени само няколко месеца преди Бареков да бъде изритан от Би Ти Ви заради странните му контакти с бизнесмени, близки до ДПС. По това време водещият вземаше месечна заплата от няколко хиляди лева, с която трудно би могъл да спести необходимите милиони левове за строежа на централите. Освен безпроблемно осигурените огромни инвестиции Бареков няма проблем и с получаването на разрешения за строеж. Въпреки че земите под двата ВЕЦ-а попадат в защитени територии, необходимите разрешителни от екоминистерството са получени без проблем и строителството на централите трябва да започне всеки момент, обясняват служители в РИОСВ - Благоевград. Въпреки че управител на двете фирми е Евгения Барекова, документите за строежа са подадени от ч7-годишната Жана Куцева, която според запознати е леля на Бареков. Близки до тв водещия са категорични, че именно Куцева е топлата му връзка с обръчите от фирми около ДПС. Според Търговския регистър Куцева е в борда на директорите на консултантската фирма "БМ Системс". Компания там й прави собственичката на близкия до Ахмед Доган картел от вестници и телевизии Ирена Кръстева. Тандемът Куцева - Кръстева си поделя и по половината от акциите в "БМ Системс". Връзката на Евгения Барекова с обръча от фирми около Ирена Кръстева е зачената официално на 20 януари 2009 г. Тогава Барекова купува по 50 процента от фирмите "Хидро грийн инженеринг" и "Стрийм хидрострой". И двете дружества са създадени година по-рано и имат един и същи адрес - ул. "Брезовско шосе" 170 в Пловдив.

...а Барека е целият в говна! Видяхте ли сега кой върти далавера!

Бареков хем е голям, хем е насран ! Скоро ще стане клиент на прокуратурата ! Който прави простотии, който лъже, който се занимава с измами , рано или късно си получава наказанието !

Всеки може да има собственост, дялове във фирма в страна от Европейския съюз, както и банкова сметка. Та нашите студенти в Германия къде си получават стипендиите? А работещите в Испания? Фирма, която има ясни собственици не е офшорна!Ех, Бареков... Напънал се и родил мишка...

Според данни на търговското дружество "жълта преса", Бареков има осем милиарда в офшорни фирми на Каймановите острови. Хванах ли те на тясно Бареков? Как ще се оправдаваш сега?

Дудука е умалено копие на ББ

Ами защо не покаже документите господина? Защото ги е виждал само Делян Пеевски ли?

Коментирай нещо за Бисеров бе, ми гледаш като ударен с талпа по главата от покровителите ти и пуснат по нанадолнището

бареков гръмни се ! не можеш да подценяваш българина . нещо си сбъркал ,че може да продължаваш мръсните си игрички.

Новото Яне няма спиране.

Еййййй Бареков кажи за БИСРОВ бе! БИСЕРОВ КОЛКО ОТКРАДНА? Да не би Бисеров да те спонсорира а Бареков? Като гледам Бареков е тясно обвързан с милионите на Бисеров!

Бареков дудука, е тясно обвързан с ДПС ! Целта сега е да се хвърлят всички усилия, за да се отвлече вниманието от случая "Бисеров". Аман вече от изтърканите ченгесарски номера на Доган-Местан.

Luna0102

Прокажена барачка, я кажи нам сколько милиона денги другарката Станишева е загубила в Кипър?

ДУДУК - Нещастний той те беше поръчал още след Костинбродската история оня ден пак и днес отново. Само ти си вярваш май вече. Блазе им на твойте репортерки- отживяха си на Монако на Кипър и къде ли не. Айде стига сме му обръщали внимание на тоя кавалджия .

Колко много си приличат Бареков и Борисов. Преди няколко месеца, Борисов също беше обявил, че се готви неговото убийство. Сега Бареков плаче и окайва младините си, защото борисов и Пашата го били поръчали. Преди една година Бареков, Пеевски и Борисов бяха първи дружки. Пеевски чрез вестниците и TV7 осигуряваше абсолютен медиен комфорт на Борисов. Как се обърна палачинката на ебем страна една година по-късно. Борисов и Бареков се интересуват предимно от това кой ги е поръчал и кого евентуално могат да поръчат и се мразят с люта омраза, като с удоволствие биха се поръчали един друг. Забележете как разсъждават един бивш и един бъдещ "политик" - като мафиоти. Кой кого ще убие. Борисов надава от време на време диви вопли кой е предложил неговия бивш приятел Пеевски за шеф на ДАНС. Някакви студенти, поклонници на пожарникаря, интелектуални окаяници, осраха и опикаха Софийския Университет в знак на солидарност с Борисов. Пълен хаос и мизерия в нашата държава!

Защо принизяваш Бойко до някакво нищо? Бойко казваше, че са искали да го убият преди време, а нищото пищи, че сега бил заплашен. Единия се мазнеше на другия, защото имаше власт, ама най-накрая разбра кой е капут и си потърси друг да му се мазни.

Охлюв, нещо не си в час ... днес горещата тема е друга - " Какво и защо се случва в ДПС и г-н Бисеров какво общо има с това ??? " ... ааа забравих, не са ти платили за това !!!!

Бареков, първо да каже, колко лично, той евро, загуби в офшорната зона на Кипър?- а после да търси сметка от другите.

Изглежда е нормално хората да си имат офшорки пък ние да мизерстваме

Кой плаща на Бюрекофф?

Само ти ли не знаеш, че Доган плаща за всички мръсотии?

Човекът има нужда от спешна психиатрична помощ! Да му се дават необходимите хапчета, че вече взе да плаши децата по улиците.

Тоя Боклук пак се опитва да отклони вниманието на хората ,ама никой вече не трябва да му вярва. Събуди се , Народе Да живее България

Бареков, Преди да си отвориш устата, трябва ясно и без лъжи даа кажеш: 1) КОЙ ФИНАНСИРА ТВОЯТА КАМПАНИЯ 2) КОЙ ПЛАЩА НА цялата кавалкада от хора и коли с които обикаляш България? 3) Кой те използва, за да си създаде ЛИЧНА ПАРТИЯ. АКО НЕ ОТГОВОРИШ ВЯРНО, ТО ТИ СИ ПОРЕДНИЯТ ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ, МОШЕНИК И ПРЕСТЪПНИК..

Г-н БАРЕКОВ (ИБРИКЧИЕВ), НАПРАВИ КОМЕНТАР ЗА ХРИСТО БИСЕРОВ, ТОВА ЗА БОЙКО БОРИСОВ ГО "ДЪВЧЕШ" ОТДАВНА И ВЕЧЕ ГО ЗНАЕМ ! А МОЖЕ БИ, ТРЯБВА ДА ПОПИТАШ ТВОИТЕ НАЧАЛНИЦИ ОТ ДПС, ПРЕДИ ДА СЕ "ИСКАШЛЯШ " !...

Селянчето с барабонките в задника. Разследващ журналист! Ех как сладко свириш на дудук в онзи прословут клип.

Абе, пеевска вувузело, умреш да станеш "мъченик на правдата", а: един път те бяха поръчали за костинбродската завера, втори път - пак си поръчан... Направо изтръпвам някой почтен човечец да не си изтърве нервите и да ти разкраси мазната муцуна - е тогава ще настане звездния ти час да оревеш орталъка как нечистите подмолни сили са вдигнали ръка срещу "рупора на гражданското съзнание"!

Той и Слави Трифонов изгоря с парите си в кипърските банки...ама за него нищо не казваш...да не се гласиш да му гостуваш в тв предаването ....

Да питаш КОЙ назначи Пеевски? В този сайт третират като: "Подбуждане към противообществени прояви" и трият Що така?!

Бардаков, кой финансира ТВ7, кой ти плати 20-тте концерта, като само един струва 10 000??? А ТВ7 е време да я разследват, бюджетът им е 120 милиона за една година, а почти никой не я гледа!!!

Довчерашните медийни, социологически и политологически питбули и пинчери на Борисов; неговите подобострастни хвалители; неговите самоотвержени възпевачи; неговите верни кучета-пазачи, които съдеха, унижаваха, подгавряха, разтерзаваха и разкъсваха всеки, дръзнал да накърни ореола на властващите простофили. Чудех се как ще вземат завоя, как ще се прекамбичнат, какво салтомортале ще врътнат. Взеха завоя. Толкова рязко, че се сблъскаха челно със собствените си задни части. Прекамбичнаха се вихрено, в синхрон със своите медийни магнати и олигарси. Извъртяха самоубийствено салтомортале, но, ей ги, на! живи и безсмъртни са! До вчера тез храбреци се кичеха и кипреха с позорните звания Сутеньорът на ГЕРБ, Оберщурмбанфюрерът на Борисов, Най-любимият Му лакей, Примадоната на Бойко, Куртизанката на Вожда, Гувернантката Му, а всички вкупом водеха люта битка (направо щяха да се изпотрепят!) за безценния приз Блюдолизец храбър с огърлие. Приподнасяха Му вестникарски баници и социологически бъклици, лъскаха Неговия имидж и повдигаха Неговия рейтинг, пърхащи репортерки Го докосваха благоговейно по бицепса и трицепса, възедрички медийни шефки се втурнаха по дебелариумите и доброволно, и самоотвержено се подложиха на неописуеми мъки и страдания, а после се отдаваха на неприлични, сладострастни сънища, но тези съновидения бяха невинни, непорочни и даже добродетелни в сравнение с порочната действителност. И без разлика на пол и възраст тази орда от помияри и кокотки, интриганти и парвенюта, вулгарни клеветници и цинични държанки, лакеи, лакейченца и лакеища - този целокупен слугинаж питаеше към Него безусловна и безгранична еротична преданост. Те Му се обясняваха в патологично бойколюбие. Те Го обслужваха бойкоугодно. Те стенеха бойкосервилно. Те припадаха бойкопоклонно. Те Го ласкаеха бойколъстиво. Той ги наритваше бойковеличествено. Те цвърчаха благодарно и бойкопослушно.

И ако да не бяха се прекамбичнали тъй брутално и предателски едни магнати и олигарси, днес слугинажът щеше да крещи в лицата ни това, което глухо ръмжат Борисов и Цветанов. Уви! Той ги прелъсти, те Го изоставиха. О, черно предателство! Най-сетне Борисов разбра смисъла на поговорките Храни капут да те лае и Който капут вади, от капут умира. Лакеите на ГЕРБ, персоналните ласкатели на Борисов, днес са първи революционери, храбри граждани, истерични изобличители на своя довчерашен идол и господар. Те са най-доблестни, най-яростни борци за свободата на словото свобода, разбирана като свободно въртяща се палачинка. Те най-внезапно откриха (гледай ти какво прозрение!), че ГЕРБ са една варварска орда, една престъпна шайка, която до оня ден възхваляваха в захлас, а днес изобличават в пристъп на превъзбудено лицемерие, безсрамен нарцисизъм и жалки, лицемерни изповеди за някакъв морален катарзис.

А бе Лайо, а бе Цицин... сега да не си се маскирал на Петя Петрова или и двамата пишете в синхрон от мое име?... :::))))

И хайде обратно във ФЕЙСА НА БОКо, че там не сте написали нищо ново... !!! :::)))