Борисов: През 90-те бях див каратист, какво съм разбирал от офшорки

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призна, че преди години е участвал в офшорна фирма, макар да твърди, че дори не е помнел това, защото тогава бил "див каратист". Междувременно Николай Бареков подаде сигнал срещу него в прокуратурата, че е поръчал убийството му.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: През 90-те бях див каратист, какво съм разбирал от офшорки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти и каратист толкова си бил

ми като не си разбирак от нищо. кой те изстреля до позиции във влстта?

Бойко, като спечелиш делото, в което съм сигурен, дай на двама- трима цигани по 100 лева да запушат дупките на Дудука, щото започна вече да дотяга с глупостите си. Направи това добро на сериозните българи.

е така ги оправяте вие работите с по 100 лева, цигани и говна .

егати сериозния българин!

Медиите и народа са свързани! Народа попива това, което медиите му казват! Медиите научиха народа да обича безрезервно лицето Бойко Борисов! Каквото и да направи никой от народа не иска и душа не му позволява да обвини любимеца си, за каквото и да е! Дори само общи приказки да ръси за обяснение на тежко престъпление, народа ги приема пред най професионалните доказателства, които би имало срещу него! Така се прави реитинг и големи далавери - с народна любов, постигната с мощна и непрекъсната пропаганда!

Борисов ще разкаже играта на тройните мошеници.

ами да като е мошеник за трима

Глупава работа - само с една офшорка и ще го отнесе. А аз колко имам ...

а, 10 години по-късно, си оставаш див селянин...

Какъв Бай Ганьо ни е ръководел държавата, който не разбирал от финанси. И сега дава мило и днраго да принуди настоящия Премиер Министър Орешарски, който наистина разбира от финанси и това се вижда с просто невъоръжено око и се чува вече и от глухите. Бойко е наясно, че ако остане на власт правителството на Орешарски което с малко изключение , макар да има и ярки политически фигури на 95% всички са постигнали доста високи нива в своята професионална кариера.Колкото повече управлява това правителство толкова по-малки са шансовете за рестарт на Бойковата мутренска и полицейска партийна върхушка.

днес по Нова ми хареса Татяна Дончева. Добре определи моралното разложение банки-политици-медии. И накисна нова като спомена погребението на един изтъкнат олигарх и ченге-леке Мутафчийски, чиято приятелка и муза на Борисов Кулезич е ронила сълзи на погребението му.

Критикувате ББ, но не считате ли,че е много по-положителен от СС? Как ви се струваше СС оня ден при Кеворкян? Нима е по-интелегентен от ББ? СС е толкова елементарен, без идеи, които да те заинтересоват ,като европейски лидер. Това момче е с много ограничени умствени възможности. Върти като грамофонна плоча едно и също -колко лоши са ГЕРБ и ББ. Според мен ББ е представител на НАРОДА си. Той не се срамува да промени мнението си, да си признае, че е сгрешил.

щоне си завреш перото на едно място бе таратупняк че и въпроси тъпи задаваш ако смяташ че LSE е пуц пред школата в Симеоново ясное що питаш....ега ти смешника

или си тъпо ченге или тъпа мутра

90 див -а сега много див простак

ти Тикво да не искаш да каеш че сега си интелигентна мутра?

Интересно как някои хора не могат да възприемат реалността, нямат елементарен усет за нея. Гледам коментарите... ами това са хора, които хабер си нямат от реалността. Да, другари, така бешее тогава. Точно както разказва Борисов. Да, регистрираха се офшорки, за да има налични за сделки, ако излязат такива. Да, това бяха най-дивите посткомунистически времена и обществото ни се нагаждаше и учеше как се прави реална икономика. През това време такива като Борисовв влизаха да правят бизнеес, а другарите от ДС и ЦК на БКП изнасяха палети с долари за Виена. Това беше истината. Само това е истината. Релаността. И който преди това е уреден от папа да служи на ЦК, го прави и сега. Който обаче е ядял филия с маз, вместо по чернобилското време да му доставят храна от Западна Европа, е минал през див каратист, за да се научи след това и на политика. Трудно ли ви е да го възприемете? Неспособни сте да възприемате реалността, другари, та ви я сипват модифицирана с фуния от партийните клубове. С две думи: прости сте.

Ама ти сериозно си вярваш, че ББ е велик. Дори и след това поредно фурнаджийско изказване, че не бил знаел, бил тъп и т.н. Ами като е тъп, да си ходи на село да копа картофи! А не да се прави на мутра и каратист. Това ли, според теб е величието!? Или това, че по най-долен начин се опитва да се оправдае за офшорките, като прехвърля отговорността върху раменете на бившата му любима жена? Това е просто долно! Тоя човек ми падна в очите още с метри надолу!

да , интересно е!

То се видя какъв е ефекта от управлението на артисти и т.н. Онзи ден в САЩ имаше доста проблеми, във връзка с отказа на част от обществото да увеличи тавана на "дълга". Та артистите освен дълг, какво друго могат да донесат на една държава. Нека да не се лъжем. Другите го разбраха, защо трябва и ние да пробваме, за да разберем същото?

Ако през 1994г. е бил див каратист, какво образование е придобил след това, че сега ве1че има самочувствие да управлява цяла държава?

Никакво!

Аз например успявам в бизнеса и в живота сси въпреки българското си образоване, а не поради него. за чеп за зеле не става българското образоввание. Учех преподавателите си как се правят нешата в собствената им специалност. За седмица се подготвях по-добре от тях и ги беше страх да ме изпитат, защото ставаха смешни пред колегите студенти. Не по всички предмети, но по смущаващо много предмет беше така. Представям си Орешарски какъв преподавател е, щом на гърба на България открива топлата вода в иконоиката. Борисовв търпи прогрес като политик. Да, литературните познания не могат да се компенсират лесно, ако са пропуснати преди години, но останалите компетентности очевидно могат, стига човекът да е правилно изграден и да има мотив. Борисов прогресира като личност. Станишев например регресира. Не се заблуждавам от "прогреса" му като цар на лумпените на Европа в ПЕС. Това са съмнителни процедури, когато става дума за социалисти. Те си бъркат по гащи, джобове... по начин, който ми е отвратителен и долен. Прости и личностно недостатъчни са.

Щом като за вас простака прогресира като политик, представяме си какво е и вашето ниво. А за грамотността и образоваността на Станишев вие нямате капацитета да говорите. Самият простак страда от това.

Да не се е преродил Наполеон в теб? Твоето величие изпълва България така, че тя трещи по шевовете. Само не знам, къде остава място за ББ, когото така слугински защитаваш?

щом Орешарски е неграмотен а Тиквата прогресира ясно ми е как си учил преподавателите си смешнико сигурно по далеч от ПУЦа не си ходил

Тъй бе, тъй бе Бочко!?През 90-те години на миналия век, ти си беше една проста мутра, тъкмо подбрана специално, за по нататъшно мутро-политическо развитие!?От офшорките разбираше Цветелинка, подбрана пък за банкерка и, ако някой се дърпаше, да бъде изклатен офшорно, влизаше в действие твоята съдружническа роля с бухалката!?

"Аз бЕх забравИл. И питам Цветелина - вЕрно ли има такова чудо?" ВЕрно ли това чудо се кани пак да ни "управлява"?

Жалката тъпа мутра е страшно противна, нагла и до безобразие

Всички знаят какъв е бил а и какъв е,стига се е правил на света вода не напита.Жалко за народа а и най вече за младите.От 90 година до този момент ние затъваме все повече и повече.

КАК ЕДИН "ДИВ КАРАТИСТ" УСПЯ ДА ИЗУЧИ ФИНАНСИ И ИКОНОМИКА И ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА? ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧВА САМО В НАШАТА ДЪРЖАВА. КАК ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ЧАК СЕГА СИ ПРИЗНАВА ЗА ОФШОРКИ И Е С ТАКАВА СЛАБА ПАМЕТ ВЕЧЕ НЕ СИ СПОМНЯ ЧЕ Е ПРИТЕЖАТЕЛ НА 25 % ОТ ОФШОРКА ОТ 1994ГОДИНА, Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ! ТОЙ МРАЗИ КОМУНИСТИТЕ, А БАЩА МУ Е БИЛ В СТРУКТУРИТЕ НА МВР ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ? КОЙ МОЖЕШЕ ДА ВЛЕЗЕ В МВР ДАЖЕ И В ПОЖАРНАТА АКО НЯМА ДОВЕРИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ!ЩО СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА РОЖБА НА СТАРОТО ВРЕМЕ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАТРИЦА, А ТОВА ЧЕ ИЗПОВЯДВАТ ИЗМИСЛЕНИ ИДЕИ И ЦЕННОСТИ Е ПЛОД НА ШУПЛИТЕ НА МАТРИЦАТА, КИОЯТО ГИ Е СЪЗДАЛА !

Кой предложи тиквата?

Власт която се взема с революция не е демократична. МОРАЛНИТЕ студенти казват, че няма да допускат в държавния университет хора които не ги подкрепят. Това ли е демокрация, да няма друго мнение. Демокрация ли е нормалните хора да участват в избори които след това да ги наричат незаконни. Защо не гласувате а стачкувате, това, че не сте спечелили така, че да управлявате не означава, че сте демократично мислещи. Докога ще търпим наглостта на олигарсите които също стачкуват, какво означава това. Срещу законно избрано управление се стачкува с конкретни искания, а не с общи приказки които наричате "морал". Правителството работи защото е законно избрано, а ББ дивее и буни хората защото не е на власт. Опомнете се. олигарсите ще ви купят и продадат, това ли е вашата цена.

...ама Бареков вЕрно ли е "личност от обществения и политическия живот"?

Мафията в лицето на мутрата Борисов показва истинската си муцуна на крадци, лъжци и вулгарни простаци. Той не помнел... не помнел офшорките си, не помнел 4-те милиарда народна пара в самолетите Спартан за чужди банки, не помнел дали някога е учил... Човек се чуди що за животни на два крака са такива, продали душата си на дявола. И що за българи са онези, които крепят подобна измет.

Че ти сега да не си по-различен от 1994, освен че си станал лоена топка? Иначе интересна загуба на памет и още по-интересно оправдание....

Всеки див каратист си има по една-две офшорки и аз защо да си нямам ? Нали така оправих Цветелина да има банка, ако не беше офшорката как щеше да стане тая работа ? Имам само 99 милиарда евро, другите имат повече.

и без да изтъква, виждаме ,че е див и невъзпитан, за каратист не се знае,защото лъжата е Борисов патент, но сега е ВИНОВНИК ЗА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, това е разликата....

Миличкият! Той разбирал само от рекетьорски и други мутренски работи! Да участваш в ошфорка не е закононарушение, дори не е грах. По-интересно е какво имаш в ошфорката и от къде си го му взех/ми дадоха. Чистичкият футболист, ритащ парцалена топка и похапващ филия с мас и пипер! Хайде сега да му спретнем една демократична власт за да може Той да строи, Той да води, Той да побеждава комунягите и турците, Той да бъде признаван от Брюксел и американските служби. Да живее преврата! Долу законната власт! Терористите, атентаторите, превратаджиите винаги са малко на брой, но качествени защото могат да подчинят мнозинството. И болшевиките са били малко.

бареков да идеш на лекар веднага неси добре момчето ми

до спартак. дано б борисов ти прочете коментара и те послуша. лошят матерял винаги си остава лош . ще го предадат като левски.

до спартак. дано б борисов ти прочете коментара и те послуша. лошят матерял винаги си остава лош . ще го предадат като левски.

Бойко си призна, че е имал офшорка, въпрос на време е и Росен да последва примера му.

Какъв каратист си бил бе торбаланчо? Нямаш едно участие ,само тренираш от скука.Треньорът ти го каза.Само далавери ,снимки с ,,случайни" хора от подземния свят.Един ден трудов стаж нямаш.Ръцете в джоба и само го местиш .Сега милиардер и съсипваш България.Волът рие,рие и все на гърба му пада.Така и ти бонжуарче.

"оня капут Бареков" подаде и един сигнал за 3500000000000000000 фаршиви бюлетини готови за експедиция, които после се оказаха само бюлетини! небили компютри ами компоти....

но като човек на ББ си върти офшорките. С тия пари едно кафене да беше направил, поне две работни места да открие. Да, ама не колекционира къщи човекът и пирамида сигурно си прави като фараоните, да отнесе богатствата си в отвъдното.

Абе смешник тия ги разправяй на Цветанов той е толкова тъп че може да ти повярва!! Аз ли направих Цветелина най-богата българка! И ти ей така я остави с милионите. Ейййй толкова си тъп Борисов, че ако имаше тъпомер да си го превъртял сто пъти досега. Най-хубавото обче като се изказваш е ,че хората за пореден път разбират колко си тъп и повече никога няма да те върнат на власт! ПАЛЯЧО!

Докато беше див каратист всички те харесваха като стана прекалено политически коректен спряха. Истината е че не можеш на всички да угодиш. Така че майната им на лумпените и си гледай кефа. Разкарай се от политиката не си губи времето. Нито народа е кой знае каква стока нито пари ще изкараш от тая работа. Стани това което беше ако все още можеш.

Седят старец и баба.Бабата казва :Помниш ли дедо,на първата брачна нощ не ти стана .уя? Помним бабо, помним! А помниш ли на втората нощ когато ти обърнах п,,,ата с хастара на вънка ,ти не беше девствена? Е оно, всичко ли се помни дедо!!!?

Дудуков+БСП=ВНЛ

Проблеми с паметта? Потърсете помощ и докато не решите проблема излезте болнични - че току виж сте объркали нещо на работното си място. И как изведнъж след толкова отричане си спомнихте? А освен див каратист явно сте и сикаджия - само с близки и доверени хора човек влиза в съдружие. А това пак забравихте да го обясните. Наистина вземете мерки - опасно е да забравяте толкова на позицията която сте.

Боко-тиквата пак излъга! Има голяма вероятност заедно с Плевнелиев да имат обща офшорка?

Тиква! Тази офшорка ти е политическият надгробен паметник.

Май вие сте тиквите като не питате за офшорката на Моника Йосифова-Станишева. Как ли издържа семейство Станишев с 5000 лева за година?

Разликата е, че Моника не е напнала да ни управлява, а Тиквата откакто загуби властта пощуря! Колкото до Моника - да я съдят, пет пари не давам за нея, да съдят и Тиквата. И за него пет пари не давам. Ти обаче, ако обичаш Тикви, ако обичаш мутри, наркотрафиканти, разбирам защо страдаш за него. Съчувствам ти, но с времето ще го забравиш. Времето лекува.

Удобно е да забравиш. Но и ние ще те забравим на изборите.

Бойко Борисов се оплаква, че нему се паднала най-голямата криза. И тъпунгерите въздишат съчувствено : Горкият юнак. Каква незавидна съдба. Какво себеотрицание. Какво мъжество. Какво величие. Каква саможертва. Ония, лошите ни набутаха в тази криза, дано той ни избута И да се чуди човек дали тия хора са си изгубили акъла, или никога не са го имали. И да се чуди човек лъже ли Бойко или хитрува. Не знае ли, или е забравил. Не се чудете, ами помислете. Какво е правил Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Пък и следващата зима когато цените така се вдигнаха, че тогавашния министър-председател, колега на Бойко, изрече : За Бога, братя, не купувайте ! Защо не ги знае тия работи Бойко ? Защо не ги помни ? Какво е правил тогава ? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година Бойко Борисов създава охранителната си фирма си Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... Че каква криза ще ти помни Бойко