”Протестна мрежа” пита Борисов за проверката от НАП

От "Протестна мрежа" излязоха с открито писмо до премиера Бойко Борисов, в което питат по какви причини техни членове са проверявани от НАП. Те видяха натиск.

Обратно в новината

Коментари - ”Протестна мрежа” пита Борисов за проверката от НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я, тези пак се появиха. Каква загриженост за тези хора? Как си позволяват да им проверяват доходите? Що за конщунство и посегателство върху свободата да си приказваш каквото си искаш и да сваляш правителства, пък било то и срещу заплащане. Сега е ред на раннобудните!!!

Протестър - умен и красив Обичам да правя стачки, когато ми плащат с пачки. А за служба обещана, бих прее... и свойта мама.

А тази Цонева е от ченгесарски сой... Майка и божана димитрова е била доносник на ДС...!!!!!! Крушката си има и опашка...

Защо тука ми намирисва преди всичко на "курвенски изпълнения"??!

За сведение на подкрепящите боклуци на престъпната протестна мрежа новият адрес на Асен Генов е ЦСЗ западно крило 13 килия осмото легло горе. За неизплатени хонорари моля обадете се предварително

Тия много странни хора :) Значи могат да искат Пеевски да се проверява, а тях не ? Нещо понамирисва на двоен страндарт. Откъде Тонито има милиони, като не работи нищо ? А другите?

Къде си "Протестна мрежа"? Забатачиха поколенията със заеми, ние си мислим, че се криете, а то било, че не сте си платили данъците от Орешарския марш. "Простият" данъкоплатец пък смята, че има надежда, гледайки ви какви ги говорите, а то се оказа, че дори осигуровките от тези циркове не ви се внасят в НАП. Ясноо, и вие, като "братята" ви цигани искате да бъдете пожизнени почетни граждани на България.

Господа, колеги от ПМ, защо Вие се страхувате от проверка на НАП, има ли какво да криете? Такава проверка по искане на прокуратурата беше на правена и на ББ. Защо се жалвате от ББ след като проверката е разпоредена от Главният прокурор??? Защо през лятото на 2013 г. точно Вие бяхте против да се протестира пред Съдебната палата срещу "майката на всички злини" - съдебната система!?? Асенчо, кажи си!

Защо Бойко, защо? А сме уж от един отбор. На едни и същи господари служим, от едно и също място ни плащат. И нас и теб с компромати ни държат. Затова ли бяха кафетата, пърформансите, бирата и тревата на орлов мост, чупенето на тротоари, тарашенето на линейки, боядисването на паметници, червената боя по главите и селфитата, тъпаните, мръсотията на жълтите павета, камъните по главите на инакомислещите. Само с един министерски пост няма да минеш. Друга беше уговорката и сега вместо постове получихме прокурорски проверки. Много скоро пак някой ще трябва да скача и думка тъпани пред парламента. Пак някой трябва да ти наема платени протестиращи и затова бъди разумен и спри тая проверка. Не режи клона на който седиш. С уважение Протестна мрежа (организираме протести всякакви)

Снощи службите записаха 73 "коментара" на различти кандидат пандизчии относно професионалните качества на главния прокурор Цацаров и прокурор Бецова. След установяване на пишещите лица на издирените им предстои среща с прокурор Бецова очи в очи с вероятно неприятен край за драскачите от младежкото ГРОБ

Ако няма какво да крият, защо се притесняват? Всеки човек в подобно положение би се радвам да го проверят и да излезе чист и честен, и след това да развява листчето под носа на всички, които се пробват да го омажат, а те - било провокация... стах ги е, затова.

Никой няма право да проверява лакеите на ФАЩ. Финансирането им идва от продажба на наркотици. Затова са ревнали ти и господарите им.

Какво толкова? Чрез проверката на НАП Империята отвръща на удара чрез петата си колона. Докато не бъдат изринати тия боклуци - така ще е.

Не съм сигурен дали въобще трябва да се обръща внимание на тия от снимката, но управляващите трябва да имат едно на ум, че тия са готови за пари всичко да направят, еле специалистката по избори, човешки права, военно дело, протести и далавери. Как така стана бре моме, че Лешничарски падна и ти се нанесе в ново жилище на пъпа на София. Тия пари са от офицерската заплата на съпругът ти или от консултации по национална и корпоративна сигурност. Той един от такива копсултации направи верига ог 6 апартамента.

Власт омазаните са страхуват от проверка, ако всичко е законно защо се притесняват ?

Именно протестна мрежа се бориха първи сигнализираха за заверите на пеевски и василев , заради които сега ще плащаме дружно 16 милиарда. Да не би да сте зад тези двамата и искате това да си остане просто ей така.По същото време,когато мрежата протестираше, политиците и журналисти се бориха да ухажват парите на василев и за места в телевизията им и пари за партиите им/бареков , вмро/, медиите си мълчаха , а службите му осигурявяха комфорт. Трагично е че у нас не се няма спонсори на такива организации като мрежата, тъй като явно всички пари са от задкулисиета и повечето медии са свързани с тях. За ставащото в КТБ знаеха стотици , къде бяха службите , контролните органи, къде са сега , когато съставят актове на по-независимите медии, а мрежата привикват. Нещата се повтарят виновни няма , да ви е яка гърбината да им връщате заемите.

Кой смее да закача "Престъпна мрежа"?

Пикаещият по плевенските фонтани Румен Петков-двигателя в решението на АБВ за 16 милиарда по всички ТВ ,а в момента по БТВ ,обяснява на Ризова,че на Гоце оставката няма да бъде приета.Съшита пиар акция с бели конци за повдигане падналият рейтинг и авторитет на президент Гоце.В момента чувам как Р.Петков мрънка, лъже и манипулира при Ризова.Кой вярва на хора ренегати и предатели като Гоце, Румен Пикльото ,издънилият се ас пилот Михов и др.пенсии от ПГ на АБВ в 43 НС? Може би никой .Даже и роднините им вече се съмняват в почтеноста им.

Видя се кого настъпи Цацата по мазола. Сега ще му търсят цаката.

ами просто е, многооо просто - милардите са за покриване кражбите в ктб и кражбата на соцвнучето милен велчев. така че правилно питат хората, но ганьо далаверата се прави ,че не разбира з кВо става въпрос

Единият е гнила ябълка, другият - гнила круша, третият - гнила дюля ... Има е една гнила слива ...

Проверка. На нас всеки ден клизма ни правят, а тия ги е страх от проверка. И работодателите си включили в антипроверката.

Има развитие по темата - генерал Атанасов е съобщил следобедното си явление по бТВ, че имал информация от мнооого достоверни източници от ония служби, че Протестна мрежа била обърнала резбата и сега подготвяли протестна кампания в покрепа на Путин и Новорусия. Американското посолство (сори - фондация) съотвено резнали финансирането, но тия не се спрели и сега директорът на ФБР иде с нова информация, че са били финансирани от представители на ФСБ на Русия в лицето на чистача на тоалетните на личния самолет на Путин. Причината за обръщането на резбата на протестна мрежа е, че госпожиците Цонева и Генов са налетяли на видния украински демократ Ляшко в луксозен гей клуб, но били брутално отблъснати.

Абе бате Боци нал тъ върнахме на власт,що тъй??????????????????????

Браво на прокурорката! Да няма милост! Всички в панделината!Ксавието плаши гаргите!

Протестна мрежа трябва да се радва. Опитват се да изпълнят посланието им за спиране на задкулисието.

Какво стане бе протестъри ? Вътревидова борба ли е това, или има нови инструкции от посолството до Южния парк ?

Престъпна мрежа толкова се е уплашила от тази проверка? КОЙ от тях има какво да крие от НАП? И КОЙ им каза, че те са нещо недосегаемо за българските закони и контролните институции, които имат и правото, и най-вече задължението да следят за спазването на правилата от всички БЪЛГАРСКИ граждани? Или тези американски подлоги вече са получили за награда за антибългарската си дейност вече и АМЕРИКАНСКО гражданство? Или може би и ФРЕНСКО? А дано да е така, да се измитат и да правят протести срещу управлението на ФАЩ или на Франция, да видим там каква демокрация има!

Tи си пълен галош, който явно никога никъде не е ходил по света. И в САЩ и във Франция има райски кътчета за живеене и ако си нормален, работиш си НЕЩО си, плащашси данъците, живееш си кротко в къща на тишина нямаш никакви проблеми със закона и хората. Може да си позволиш абсолютно всичко нормално - почивка зима и лято в страната, пътувания из целия свят, всякаква храна хубава лоша, може да си спортуваш има къде и кога, имаш 2 гаража и 2 коли, лов, риболов, имаш свободно време и т.н. А каква е демокрацията в България - работиш в провинцията за 300 до 500 лева през 2015 година от понеделник до събота по 10-12 часа на ден и на 60 си тотално болен, на 66 умираш в някоя селска къща в село пълно с цигани още преди да видиш внучето. А мИрси от такава свобода и такъв живот по съвеТСки образец...

Алооо!! Протестна мрежа, много сте нахални! Законите важат за всички. И мен ме разследва НАП в продължение на 3 месеца, (навярно по донос), докато докажа, че всичките ми дребни приходи и разходи са законни. Е, никак не ми беше приятно на всеки 10-15 дни да ме викат за пояснение, да търсят банкови сметки на мое име, да искат информация за получен някой лев от рента от земеделски кооперации и т.н. Да, крайно неприятно ми беше, но ...няма как, изтърпях.

Не виждам като са честни какви притеснения имат даже трябва да се радват ,че по такъв начин ще покажат на обществото ,че нямат нищо общо с платените протести ,че наистина искат реформи и прозрачност.Но когато се стигне до прозрачност за тях и те надигат олелия което значи ,че те са същите и не искат нищо по различно само да се доберат до власта или да лапат от някъде. Ако не е така не виждам какво ги притеснява .

а и задължението да проверява доходите на ВСИЧКИ. Тия какво имат да крият? Или те могат да лаят, ама тяхното нека си седи на тъмничко и топличко така ли?

Защо Бойко, защо? А сме уж от един отбор. На едни и същи господари служим, от едно и също място ни плащат. И нас и теб с компромати ни държат. Затова ли бяха кафетата, пърформансите, бирата и тревата на орлов мост, чупенето на тротоари, тарашенето на линейки, боядисването на паметници, червената боя по главите и селфитата, тъпаните, мръсотията на жълтите павета, камъните по главите на инакомислещите. Само с един министерски пост няма да минеш. Друга беше уговорката и сега вместо постове получихме прокурорски проверки. Много скоро пак някой ще трябва да скача и думка тъпани пред парламента. Пак някой трябва да ти наема платени протестиращи и затова бъди разумен и спри тая проверка. Не режи клона на който седиш. С уважение Протестна мрежа (организираме протести всякакви)

Съд и затвор за тези продажници , Просташки също да бъде разследван като покровител на Продажна Мрежа !

къде е демокрацията дядо йоцо

Съд и затвор за Продажна Мрежа , ако не го направи Прокурора , още много време ще се влачим към нормалния живот !

Ле ле, как защитавате БЪЛГАРСКОТО като хулите всичко американско, ама мААте мас-доналЦ, Кефси и давате парички за само ЮЕС мувита и веете знамето на нато и т.н...Това как се нарича, незнам?

Тия четримката ще допълнят списъка на спец звеното за корупция! Америка за някои българи ги е изографисала кой колко е получил, но данъци не са плащани! Е панделината ги чака!!! Затова вият на умрело лумпеняците!

тия трябва не да бъдат проверявани а разстреляни

Има нещо гнило в "Протестна мрежа", щом посолствата на Франция и US се задействаха. Гнили ябълки има и във Френското посолство.

като споменахте за НАП се сетих за Мургина

Във Франция кой може да си позволи натиск върху независима системна система,както се упражнява тук френската ябълка!

Тези какво приказват,какъв им е проблема!След като искат да проверяват другите които не са "изрядни", наредиха Близака за служебна марионетка,изиграха куп клоунади,тъпаносериали и ред арт изпълнения за тълпата нека сега проверят и " изрядното" НПО -Потрес на потресите!

Дори бяха доволни от заемите които взе служебния кабинет!

Де-факто това е искане ББ да заповяда на НАП да не проверяват политизираните НПО-та като БХК и приятели. Доста нагло е да се прави такова искане публично.

Амчи,Борисов да не би да им е обещал чадър и сега да си го искат?Вах,вах,какви хора!Официално да искат чадър от Борисов към НАП,това си е сигнал за корупция!

ами защото знаят какви пари са ви дали и какво сте взимали пък нещо не отчиате

Червените бабички ще ги проверяват ли?

Защо сега не протестират,а си траят?Дълга е 16мллд.а не 1!

...защото ще го харчат "наште" хора

А ти защо не протестираш. или си кибик?

има още един въпрос.Къде са студентите да окупират СУ?Къде са милите бабички да им носят обяд и закуска?

А от НАП искат ли фактурата за белия роял?

Мероприятие за изпиране на репутацията на протестърите.

ПРОВЕРКА ДО ДУПКА ДЕСЕТ ГОДИНИ НАЗАД ОТ КРИШНАРСКО ВРЕМЕ ЗА АСЕН ГЕНОВ

Вкупом коментари писаха и вкупом ненужни станаха. ----------------------- По думите ги съдете! (коментиращите тук). Те сами са си написали, откъде си вземат парите. Защо ли НАП не ги ревизира тях, а са се заели с някакви се протестъри....

ТЕ ПРЕСТЪПНАТА МРЕЖА НАД ЗАКОНА ЛИ СА, ЧЕ ДА НЕ ГИ ПРОВЕРЯНАТ

А теб провериха ли те вече?

Що не проверяват и тези, дето си продават вота при избори? Те си ги знаят. И ще напълнят хазната.