Премиерът Борисов изрази съболезнования за терора в Мюнхен

Премиерът Бойко Борисов изпрати съболезнователни телеграми до канцлера на Федерална република Германия Ангела Меркел и премиера на Бавария Хорст Зеехофер.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът Борисов изрази съболезнования за терора в Мюнхен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bullshit бочков. Га американското копеле застреля с автоматично оръжие преди 2 години в Тусон, Аризона сенаторската защитаваща масовата продажба на автоматично оръжие...що не изпрати Боко съболезнования на целият американски народ? Аз съм гражданин на САЩ и чакам боковите съболезнования до целокупният американски народ...през месец...когато на някой му "протече покрива" и излезе с автомат по американските улици и колежи.

на твое място бих испратил съблезнователна телеграма до немския народ в частност, а защо не и до европейските народи - в общност за това че е все още на този пост.-

Както са тръгнали нещата,ще трябва да си организират по една канцелария за подготвяне на съболезнованията.

Съболезнования си разменят! великите акбарци вече шляпат, пукат и мачкат като мухи обикновените хора неполитици, навсякъде когато им хрумне, а тези се съболезноват... При всичката кръв, вместо да говори с полицията какво може да се направи, за да бъде бясната Меркел спешно арестувана, този дори смята че все още не е кощунствено да общува с бясната Меркел, тази вносителка без депортация на чужденци всякакви и по този начин косвена, а и пряка съорганизаторка на настоящи и множество бъдещи трагедии. Скандал.. Повече от година загубиха вече немците. Колко още време може да се прахосва? В периферните НАТО-вски държави на изток вече взеха да изпращат войски, а в останалите вървят на конвейер терористични атаки и всякакви други поводи извънредни, полувоенни положения. Както е тръгнало политици със срутила се популярност може и да се застоят, ако се започне отмяната на избори и въвеждането на други 'временни, стабилизационни' мерки.

Днес в един магазин срещнах семейство араби - спокойни хора пазаруващи храна.

А кога ще се предприемат мерки,да се изчисти лъвов мост,Ул Цар Симеон,и по бул Станбулийски от Араби и всякакви бежанци,даже си имат улица на която е предимно само със арабски магазини със надписи на арабски,и на тази улица им викали Малкият Бейрут,сигурно сте чували,имаше скоро репортаж за това.

Знаете ли защо Тиквата е такъв голям поклонник на баба Меркел? Защото тя на времето се е снимала във филми на ДЕФА, където е играла млада индианка, близка до Винету!

Гледахте ли снощи видеоклипа на бай Шиле и Ванко-2? По-голяма гавра с Тиквата отдавна не бях гледал. Страшно се изкефих!

Батко щеше да ги излови всички...ама на ...нали сега асвалтира! То не може навякъде да огрее!

А-а, може, може! Аз лично съм виждал как реже лентички на три или четири места едновременно. Ти да не мислиш кой върти Земята, кара водата да извира и слънцето да изгрява. Но за такива по-дребни работи наистина няма време!

Кому са нужни тези празни приказки?!? Та на Меркел не трябва да се изказват съболезнования, а да се ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЯ. Цялата върхушка на ЕС е за международен ТРИБУНАЛ. Там да отговаря за преднамерено провежданата политика за прием на мигранти - с цел - ТЕРОР и съсипване на Европа.

Такива като Борисов и Меркел,Държавни Изменници ,се случват такива неща заради тях,че допуснаха толкова много Бежанци да се населят по различни страни на Европа,сега е наш ред,преди време ви бях писал че е до време това да се случи във Германия,а тук спрем ли да им ядем дюнерите ни очаква същата трагедия.

Кухи кратуни - кухи приказки! От празно бръщолевене полза няма. Кажи какво трябва да се прави за да се ограничи опасността от подобни атентати!А не да блеем като овце в клаНИЦА!

СТИГА СИ И ПРАВИЛ МЕТАНИ!ТАЯ Е ЗА ЗАТВОР,АКО НЕ БЕШЕ ГИ ПОКАНИЛА ДА ИДВАТ В ЕВРОПА,НЯМАШЕ ДА ИМА ЖЕРТВИ В:ПАРИЖ,ЛОНДОН,МАДРИД И АНГЛИЯ НЯМАШЕ ДА БЯГА ОТ Е.С.!!!МЪРТВИТЕ НЯМА КАК ДА ГИ ВЪРНЕШ СЪС СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ!!!БОГ ДА ТИ ПРОСТИ!!!

БMБ,проклятието на България

а ти гаргокрокузебел си на дъното на тая същата яма

....Премиерът Борисов изрази съболезнования за терора в Мюнхен --- в България убиват по 100 на ден (намаляваме със 100 на ден) отвличат на запад по 100 на ден * уволняват по 100 на ден ...... и кво? съболезнования, а? ама друг път! --

Борисов се оказа най-добрият Премиер на България! Колкото повече го плюят платените писачи на САЩ, Турция и Русия, значи Борисов защитава българските интереси успешно! Борисов - Успех!

Борисов има много работа трябва да бъде спасител и обединител на България! Наложи му се да поеме огромна отговорност! Понякога съдбата иска много от нас! Може да е мислил друго, но така се получи! Борисов стегни се, историята те гледа, внимавай как ще те запишат в учебниците, как ще си спомнят за теб бъдещите поколения, имаш уникален шанс да станеш голяма личност! Трудно е и товара е голям, но колко хора оставят имената си в историята - единици! Бори се за интересите на България! Пожелавам Ви разум и успех!

От много ЕвроГейщина , толерастия и либерастия , сега май ще трябва да си открием и едно министерство на съболезнованията ! Щото както отиват нещата , работа за него ще има ВСЕКИ ДЕН ! Същото това министерство ще работи рамо до рамо с министерството на констатациите , което едно време се казваше МВР ...

България ще пребъде и някой ден ще е в пъти по-голяма от сега! Разни страхливи гъзове и ревльовци, само вият като бездомни кучета!

сте заинтересован засвоите сьграждани,питай те колкои от кьде си купуват ценнната течност вода ,потопихте иудавихте хиляди населения, има поговорка вода газиш жаден ходиш,,Какво правите ВИЕ??????????НИЩО

Господине кой разреши да има картел в СОФИЙСКА ВОДА, Ите да решават кога и кой да пие вода и по колко часа,???ПРИ положЕНИЕ ЧЕ НЕ софия НО ЦЯЛАТА ДЬРЖАВА Е ЗАРИНАТА С ВОДОИЗТОЧНИЦИ ОТ ПРИРОДата това ние дар???Трябва ли да тьрпим такива измамнници???

Добре е все пак , че Премиера реагира в извънработно време .Впрочем откъде научиха журналистите за съболезнователната телеграма?Това е интересно ..може би има топла връзка с медиите?..Някои медии

На нас никой не ни изказва " съболезнования", затова, че се " стопихме" с 2.5 милиона от най-младото и трудоспособно население, което беше изсмукано , а държавата беше обезкостена !!! Както ни изобразяват на запад: Помийната яма България, кенефа на Европа и контейнера за европеския боклук!!! Каква ирония да си подаряваме златото и да внасяме смет. Не изпитвам съжаление, сори!

интересно, как реши, че циркът е свършил !????????? 01:05

Нещо много отчаян, щото голяма готовност има да посреща бежанци.

"общите ни усилия в борбата с тероризма"? Каква ти борба, бре! Нали европейските ръководители отворихте вратите на ЕС за тероризма. Създавате терористи, търгувате с тях оръжие и петрол, милостиво ги каните в Европа, някой им плаща пътните разноски, давате им жилища и пари. Но терорът е върху гражданите, а за вас има охрана, полиция и спец части. Борили се били с тероризма!

Споко! У нас Боко пребори корупцията по високите етажи, организираната престъпност, сега ще пребори и тероризма в Европа.

Обръснете малко с фотошопа тоя заспал и брадясал бай хай.

А аз изразявам съжалението си към немците, че ги управлява дебилна лелка явно под въздействието на опиати.

Лоша работа. И Меркел слушаше шефовете и виж до къде я докара да получава такива телеграми. Впрочем самата Меркел не е в канцлерството, може още да не знае, какво е станало.

ДИР, направете един раздел "ТРАУРНИ ВЕСТИ". Вече ми писна да чета лоши новини! Поне там ще знам, че добри вести няма и няма да се надявам да видя нещо добро.

''добрата новина'' е, че колкото по-зле става в света, толкова по-скоро Господ ще Каже: Б А С Т А!!! ... и последните ще станат първи, а първите последни. МАТЕЙ 20 16 Така последните сега ще станат първи, а тези, които сега са първи, ще станат последни.

Не забелязваш ли, че това вече върви?