Борисов: С жени трудно се надговарям, да се явим екипно

Корнелия Нинова да си извади министрите, сядаме и тема по тема казваме кой, каквото има да казва и народът да си избере. Да не правим сеир на хората.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: С жени трудно се надговарям, да се явим екипно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратителни комунисти,още чувате залповете на Аврора! С тях ще си останете, пак ще останете в опозиция!

Тоя пак се уплаши!

ЩО ЗА ДЕМОКРАТ,ЩОМ ИЗРАЗЯВА ТАКОВА ЛОШО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖЕНИТЕ???АКО ИМА ИНТЕЛЕКТ,НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ МУ Е ОПОНЕНТА!!!НО ЯВНО ТОЧНО ТОВА МУ КУЦА,ЩОМ БЯГА ОТ ДЕБАТ ИЛИ СЕ ОПИТВА ДА СЕ СКРИЕ ЗАД ХОРАТА ОТ ЕКИПА МУ!!!С ТЕЗИ СИ ДЕЙСТВИЯ НА МАЛОДУШИЕ,КАК ЩЕ МЕ УБЕДИ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО???

Все едно да надговориш циганка

Особено ако нито знаеш какво да говориш, нито как да го изговориш.

Циганин е сравнително лесно. Но пробвай с пропагандна машина и с радиоточка.

Бацето повече наподобява латерна- магистрали , пречиствателни станции , детски градини, саниране повторено до безкрай.

Колко години кметува на София , близо шест години министър-председател и резултатът какъв е - едно нищо , един чужд език не научи и българския го говориш шест за пет.Никакъв капацитет , нищо научено и усвоено.Заключението какво е - хронично тъп , не подлежащ та никакво развитие , дори бавно развиващ се не си. Само грандомания , алчност и наглост са изместили всичко друго у теб.

ДВЕ СМИСЛЕНИ ИЗРЕЧЕНИЯ НА КРЪСТ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ, А НИНОВА ГО КАНИ НА ДИСПУТ. ТА НАЛИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ МУ ГЛЕДА РЕЗИЛА. ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВИ ГЛУПОСТИ РЪСИ, КАТО ХОДИ НА РАЗНИ ВИЗИТИ, ПРИЕМИ - ЗАТОВА СМЕ КАТО НАРИЦАТЕЛНО В СВЕТА, ЗАРАДИ НЕГО, НО ИНАЧЕ УСТАТА НЕ МОЖЕШ ДА МУ ЗАТВОРИШ, ЧЕ Е НАЙ-ПОДГОТВЕНИЯ ПРЕМИЕР. НЕ САМО, ЧЕ НЕ Е НАЙ-ПОДГОТВЕНИЯ ПРЕМИЕР, НО Е И НАЙ-КАЛПАВИЯ. ГАЛФОН Е.

такива да ги нямаме:" ЕКИПНО" ЛИЧНО БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРАВИ НА ДЕБАТА!Да се прибори! и сам войнът е войн!Това ще му донесе минути слава или вечен позор!Ние ще преценим кой колко пари струва!Бягството не е решение!

Най-подготвеният по негово собствено мнение за Министър-председател. Ле..ле смях до припадък.

ОТ ДЕБАТА!СТРАХ!ОСЪЗНАВА ЧЕ НЕ Е ПОДГОТВЕН, НЕЗНАЕ КАКВО СА ПРАВИЛИ МИНИСТРИТЕ МУ. НАЛИ ВСЕ ТОЙ, ТОЙ!ДА СЕ ИЗПРАВИ ДА ГО ВИДИМ КОЛКО МОЖЕ И ЗНАЕ!Страх че ще стане за смях!

Баце , това дебат и да те еб*т са две различни неща , но в определена ситуация могат да се окажат едно и също. Правилно си заподозрял в случая приликата.

Нагла проста тиква!

Мога да изброявам: Кънева, Бъчварова, Кристалина георгиева, Цачвеа. Плевнелиев.. изграждане на бежански центрове, подчинението на Меркел и Юнкер,Лъснака всички кирливи ризи на министрите. КАКВО ИМА ДА ОБЕЩАВА? НАРОДА НА ПРЕДАТЕЛИ НЕ ВЯРВА!

можеш ли да се надговориш с лъжци и измамници. Та те ако бяха свестни нямаше да ги изгонят и да има "БИВШИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ СТРАНИ". пРОСТО СА ГАДНИ ЛЪЖЦИ. кОМУНИСТ СТАНА МРЪСНА ДУМА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ. вСИЧКИ БИЛИ КОМУНИСТИ. аКО НЕ СИ КОМУНИСТ - УМИРАШ ПРАВ. е, ЧОВЕК ВСЕ ПАК ВЕДНЪЖ ЖИВЕЕ.

Добре де Баце , усещаш , че в един дебат не можеш да удържиш , а си се заявил държавата ни да управляваш.Те това не моа го проумя.Очевидно става въпрос за нещо друго ?!Не е ли предмет на Прокуратурата това за което се досещам?

В политиката няма жени, няма мъже- има политици. То не е като в спорта. Я виж Тръмп- как излезе с Хилари на дебат? Знаеш ли в щатите какво става с един кандидат, ако откаже да излезе на дебат? Особено пък с такива плитки обяснения? Страх те е, тиквуне. Защото там няма да искат да ти пипат мускула като слабоумните репортерки, нито да си правят селфи с теб.

В края на краищата Бацето взе да се усеща че е илитерат .Това вече не мога да не му го призная.

Та как така сам ще се явиш ,та нали не можеш да кажеш две думи без да излъжеш кой ще ти помага питам аз. КОЙ ??? КОЙ ???

Елементарно Борисов.Явяваш се на дебата с четеримата си офицери гавази от Националната Служба за Обслужване на страхливци и побеждаваш в дебата.Защо се притесняваш? Сретан няма да е в ТВ студиото.Той още е в затвора.

Как пък все другите са ти виновни бе боко??Само жените не ти бяха виновни та опря до тях:))) Боко с тези си приказки само доказа че подлоги са ти били министрите защото в мнозинството все жени избираш понеже няма как да ти оспорят ''интелигентността'' при разговор

Кога ше свърши цялата тая простотия?

Абе прав е, все пак трябва да се държи като кавалер.

Не се страхувай да се явиш сам на дебат,какво толкова може да разберем?Отдавна знаем дали си прост като тупан или не си.Ще ни заблудиш като се заобиколиш с лакеите ти ли?

със компания голям мъж.....хахаха

Отивай да лъскаш. Ако беше имал жена вкъщи, щеше да знаеш какво става, когато си е приготвила да изстреля накуп целия лимит от 20 000 думи за деня.

изправи сам срещу Курделия!Трябвало му екип!?Те да поемат джвакането, а той да се крие зад тях!?Иначе, оная устатница Курделийка, ако се яви сам срещу нея, тя ще го изяде с парцалите барабар!

тиква банкянска още нее уврела и не чатка че нищо от нея вече не зависи

Баце, стига вече махленски начин на говорене, на много хора им омръзна простоватото ти обясняване на нещата и веднъж поеми вина за нещо, не може всеки да ти е виновен за всичко. Самият ти отказ да излезеш на дебат говори колко ти е капацитета, защото и ти самия осъзнаваш, че ще ти се задават неудобни въпроси, които най-вероятно ще обясниш пак с някоя от твоите глупости.

Xa..xa..xa този пръдльо го е страх да излезе на дебат ,,...да излезем екипно...,, Жалък циркаджия....

За какво ще говорят? Какво е постигнала или направила Нинова? Какво?

нищичко

не така бе боце,сядате с корнелата на масата и си вадите аргументите,на кой са по големи печели,нали корнелата се бара малко мъжкарана а ти мъж

Защо така бе другарю?