Премиерът се похвали с най-бързо връщане на бежанци

В Европа няма друга държава, която да е реагирала толкова бързо и да е върнала бежанци, заяви премиерът Борисов по повод заловените мигранти на гръцката граница

Обратно в новината

Коментари - Премиерът се похвали с най-бързо връщане на бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ни мъ гледъй кво прая, слушай мъ кво ти думам!" - такава е неговата, на любимеца на овчата част от народа!

това, че се хвали си го знаеме! Не е новина! Ако имаше Гинес класация за най-хвалещ се човек, тоя явно щеше да вземе нагарадата, от раз!

За този електроуред ли отидоха 16 милиарда ве?!!!

Хвали се като циганин с бяло дупе. Няма такова нещо.

Дир-а, моля не предавайте дословно думите на ББ като цитати. Най-добре назначете преводач от български на български, специално ангажиран с редакция на обърканите му мисли. Навремето Т.Ж. също се изказваше по такъв олигофренски начин, но имаше цял отбор коректори, редактори и човекът успя да издаде 36 тома луксозни трудове в област социология, политика, общество.

Уреда е Супер, майна ! Бойко е извикан в НАСА, за да стартира обучения по, неутрализиратето на ония, Зелените човечета*

Преди, по времето на бай Тошо "туптящи сърца" нямаше, но нямаше влезли навлеци и опитващи се да излязат. Всичко оставаше на граничната бразда в безформен вид. Сега каквато и електроника да поставите на неохранявана граница с дължина 260 км. с турция и 482 км. с гърция ще бъде щастлива случайност, ако хванете някого. Трябва да бъде въоръжено населението, да се организират доброволни отряда, които да не пропускат пиле през границата, да се стреля без предупреждение без разлика на жени и мъже.

С най-модерния им уред "за сега няма открити нелегални мигранти" !!! Иначе, само да светна Бойко "Заема", че само преди 3 седмици са влезли 3 групи мигранти в района на с. Вълче поле, сами са отишли в селото и са поискали убежище .... Не знам за какви сили и средства говори, като трафикантите ги превеждат от там, където път няма... а някога имаше КЛЬОН + Застави и даже пиле не можеше да прехвръкне.

Браво! Айде малко бла бла и после на разходка по Симеон.

Немските овчарки са по - ефективни от"туптящото сърце"!

Айде сега пуснете и маршрутите на патрулите, с часове, екипи, всичко.

таз ли машинка струва 16 МИЛИАРДА???????

пфуууууууууууу

Зашто ни режеш опашките малко ли масс ти доставяме

Колокото образованието е по зле, толково материала ще затъпява и ще се възхищава от простите управляващи.

Да не забравите и по една пържолка за служителите и уредите! Уф, тва май беше от друг филм!!!

И Динко ги залавя с туптящо сърце :))) безплатно при това :)))

България ще пази границата на европа и безплатно !!!

Незабавно 24 май- национален празник! Това е българския ден, вижте какво вдъхновение в деца, родители, баби и дядовци! А всички други държавни празници- вяли и скучни!

Какво сърце, какъв дроп или висменка??? Хванати са щото не са платили на правилните хора

Не са платили колкото са им поискали.

Съобщение на Бачварова: Бежанците бяха задържани, трафикантите бяха пуснати.

За това трябва да питаш- директорката на Митниците- Розалина, която прикрива крадливите митничари.

На времето ги сканирахме със 7.62х39 и нямаше проблеми

точно така беше

"Имайте в предвид, че групите мигранти, са били излъгани, че отиват в Македония". Грешката на мигрантите е била вярна! Те са си мислили, че вече сме се обединили с Македония, но малко са подранили! След няколко години приятели, след наколко години!

Браво на ГЕРБ.Още мандати за Бойко Борисов!

Още мандати за герб и тиквата,само че в Белене и затвора да трошат камъни за пътна настилка!

Още мандати за Бойко и кифтета за зиганите.

Егати и неграмотника е тоя боко. Словоред трепач.

Що, кво не ти хареса, или просто ти плащат на дума....?

Новото свръхсекретно оръжие на Бла-бла-Бачварова срещу бежанците носи кодовото наименование "Горещ Въздух". То е в състояние от 200 километра да засича горещ миризлив въздух под налягане, излизащ от из под дрехите на бежанците.

Положението е такова, че който и да отиде на границата и без уред ще хване бежанци!

Огромното сърце на премиера Борисов тупти за всички българи и на предпазва от зловредни емигрантски набези!

Не бежанците са за газ-анализатор, а нашите политици са за детектор на лъжата, а след това към газовата камера.

вапроса е не само да са залавят а да има превенция. то и гърците са ги изловили.. но не превенция по динковски с следващи платежи а иновативни комлексни явни и крути. що то ся ша почне харча по гръцко на станиола..домакинското фолио. иначе убаво куфарче с убава име нека го ползват още..

ако са знаели че у България ги извозват..уреда щеша ги фане преди границата.

ni sa gavrete sas tea 4oveshki stradalzi i nigi olaviaite sas uret-nisa haivani i tova ne e homanno.. Posnete gi da si priminat i dasa ostanoviavat vav Evropa.

Ma ti wErno li si StOdentka????

Не, това е един колега, който се бъзика много яко. Светлето му е най-новият ник.

на кирилица моля

Като ти гледам стила на писане май драскаше и като ROXANA

Това май е новият ник на стОдента изОчаващ право в Берлинския Ониверситет.

Сърцето ми тупти за премиера, преядох пръжки с боб, но за вечеря ще променя диетата си аз, ще си изпържа боб със свинска мас. И тиква пазя си от две години, във фризера стои за зор заман но ако премиера в нас намине, ще му направя тикваник голям. За славата на премиера мазен съгласна съм гласа си да си дам, а той от бежанци ще ме опази, от госпожа Бъчварова го знам.

Piiti,iashti i sireti i dokato omreti na izednizite 4orbadzhii angaria raboteti Piiti,iashti i sireti na dibelugaza si koleshka kompliment4i napraveti na sapruga mirizliva edin shamar si odareti Piiti,iashti i sireti vav Opil4ito Corsa binzin4i vii za 77 leva napalneti i setni vii za selo otprasheti

Good job "DRAGER" Good job Border control.

Браво - още повече хора ще гласуват за ГЕРБ, РБ и ПФ - червените уроди и уродливите златки остават в историята.

Тази коалиция се спавя добре - непрестъпна граница, нова инфраструктора - само от гледна точка на икономиката куцат .... но важното е златката и червените руско турски уроди да не видят повече парламент - ако референдума на чалгаря мине изродената зладка е свършена ....

са били излъгани, че отиват в Македония ?????? горките резаци - ако им бяха казали че ги водят към българия щяха да побягнат на другата страна през глава

ПРОВЕРИ ЛИ? ............ има един руски сериал за стажанти..с доктор евреин.

Вчера 28.05 минах през границата на кулата и от българска страна нямаше пукнат граничар, нито на излизане нито на влизане.

imashe- ne po-malko od 7-8 vidiah gi ito tochno v4era.

Какво те тревожи тогава, че пишеш във форума? Или ти се разговаря с боклуци, понеже там, където си в момента няма такива?! Нещо май те гони носталгията?!

Кичо

Самият той за тамошните е боклук та за тва ама убаво нещо тва демокрацията що боклук се измете от тук.

Това така наречено от тъпака Бойко , Туптящо сърце е прост газ анализатор на до 5 вида газ, просто може с него да се разбере ниво на кислород и друг газ и го използват ако в дадено помещение има живи същества в този случай иначе се използва в газовата промишленост за утечки на газ. Велик си Бате, просто велик. Те хората си помислиха, че става въпрос за сателит с три ядрени бойни глави и протоплазмени оръдия, ебаси значи във всяка работилница в България дето правят прегледи на коли ги има тия уреди и ги използват за анализ на изтекъл газ при газови коли. Ама иначе е опасно оръжие никъде го няма по света, само у нас.

Е, не бъди несправедлив! Точно този дрегер лови индустриални утечки на газ (особено в нефтена индустрия). НО - производителят със сигурност е забравил да спомене в описанието на уреда, че лови и миризмата на преяли с боб бежанци! А Той, го е разбрал! За въпросните "туптящи таратанци", които не са си на мястото, съм убеден, че е имало търг. НО - Другарят ТОЧНО НЕГО НЕ ГО Е СПРЯЛ! Е, Той напоследък не спира, а само подновява спрените от Него търгове. Цената на една такава безполезна на граниуцата играчка е около 3,000 долара. Американски Искате ли да ви кажа И КОЙ Е ВНОСИТЕЛЯ???

КОЙ?????

Да, точно този уред на снимката е по скъп , но негови аналози се използват и за газ анализ навсякъде, вероятно им тупти мозъкът в главите на герб и сие.

Вождът на калинките се изказа "компетентно". Не му забелязвайте, той е прост и които му вярват са прости.

Бочко, когото ходи в САЩ да не дава "мирно" пред американският печат (сийл) ами да се поразходи из южните щати. По I-10 и I-8 в Тексас, Ню Мексико, Аризона и Калифорния и прирежащете им пътища а блок постове и се проверяват всички коли с кучета. Всеки ден Граничен контрол проверяват визуално браздата за следи. Независимо телената ограда, която в Европа не са виждали. Десетки камери заснемат в едната посока колите, пътниците в тях а може би има и сканиране. Виждал съм отбити коли, явно под съмнение , чиито пътници стоят мирно на 10 метра а колата е разглобена до метална основа.

Значи, занимавам се повче от 10 години с уреди като Dräger X-am 7000 - устройството на снимката. Въпросното "Туптящо сърце" КАКВО ПРАВИ, СПОРЕД ВАС, И КАКВО МУ Е ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО??? Според другаря ДИПЛОМИРАН ДОКТОР ПО ПОЖАРНИ НАУКИ - С НЕГО СЕ ЛОВЯТ БЕЖАНЦИ??? Въпросното устройство е детектори за утечки на газ. Според мен - заловените с Дрегера бежанци явно са прекалили с яденето на БОБ предната вечер!

"Премиерът обясни, че нелегалните мигранти са заловени чрез уреда Туптящо сърце, като по думите му трафикантите не са знаели с каква техника разполага България. " Е вече знаят! Браво премиере!

Какво е правил Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава ? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му...

/цитат, продавач на пазар, клиент на И....н/ - "идваха едни мъжаги, голи от кръста нагоре, с пистолети мушнати в пояса и ни предлагаха охрана.." /цитат, служител на И...н"/: "вечер носехме парите с чували...."

Благодарение на бръщолевещия премиер, вече знаят че го има само на някои места.

" Премиерът обясни, че нелегалните мигранти са заловени чрез уреда Туптящо сърце, като по думите му трафикантите не са знаели с каква техника разполага България."

На бежанците им затрепериха гащите от страх, като разбраха за туптящото сърце.

- е било подсигурено максимално хуманно отношение към заловената група осигурена е храна, памперси и всичко необходимо. - Е то по-добре да си бежанец в България..

значи си п. си майчина?!

Шило

Хубаво, че са хванали мигрантите! Браво! Ама за трафикантите нищо не се чува.