Борисов обяви за компромат запис за купен вот от ГЕРБ

Премиерът Бойко Борисов заяви, че запис с признания за купуване на вот, за който се твърди, че е на кандидат-кмет на ГЕРБ, е компромат.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обяви за компромат запис за купен вот от ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отива изборната комисия да внася протоколите, а този на компютъра вика - ама те са нанесени. При електронното гласуване - манипулациите са улеснени съвсем. Герб и другите престъпници само това мечтаят

Герберасти и цигани да нямат право да свидетелстват и да гласуват.Това трябва да пише в новата конституция.

Гоше, много си червен като маймунско дупе

Мила,тъпичка си ми ,като герберски електорат

Три мандате, три мандате нигде лада нема... То е било, то е било, кад е дифф карате био... Гледа лошо, гледа криво, кад на БОЙ готово... гледа лошо, гледа криво, кад на бой готово... То е БОЙКО кралевити, банкянски мутряга... Ало, Ваньо, и подобни, него го не лооват... Ало, Ваньо и, подобни, него го не ловаат... $$ Последния хит на: Лепа Трена Музика и тести : баба Тодорка

Абе те 800хил. бюлетини бяха подготвили вие за едно кметско място.

Бойко с каква гордост обяви, че тя практиката на герб с купуването на гласове не била от сега. Просълзих се. Абе Бойко, като преди сте купували гласове и къде сте разкрити, къде не, как искаш да ти повярвам, че изобщо ти , а и всички в парламента, сте там законно? Ако държавата ни имаше закони със света, депутатите, едно 99%, щяхте да сте в затвора, а не в парламента. Не са политици, а нещо друго. Но нямаме съд даи осъди. България е съсипана. За съжаление.

какъв компромат ЦЦ откога се изцепи че има вече 14 кмета? А и когато 90% от народа иска руснаците да го освободят от НАТО за да остане християнска БГ, Борисов ще се слага на НАТО и Ердоган

Костинбродския сценарии веднъж проработи и то добре, ама всеки път не става, комунистическите ви номера не винаги минават.

Весе, ще се съглася с теб ако ми кажеш кой плати Костинбродските бюлетини! Имай в предвид, че не са лев два!

Веселина не е ли една радиостанция? Сигурно защинавате гебр по чисто чалгарска линия.

сега, каква работа само!?Под статията, за намеренията на фрау Меркел, относно начина на членство на Турция в Европейския съюз, начин от който жизнено важно се предопределя България, дали ще я има или не, направени някакви мижави, седемдесетина коментара!?Под статията за един, който, с каквито и висши държавни постове да се пуйчи и кичи, от него никога нищо не е зависило българската държава наистина да е била управлявана от негови политически идеи и воля, а не от волята на ЕДНИ ДРУГИ, дотук поне, двойно повече коментари!?Твърде страшно говори това за умствения и самоорганизиращия се капацитет на българското племе, за обществена и национална самозащита!?

За сидеров ли пишеш тука или за микоф.И двамата са на руска служба и без тъмната подкрепа на руската мафия или държава(щот то няма разлика)са едни кръгли нули.

Герберската гмеж подкрепяна от козяците е скандален израз на простотия измерваща се в нова мерна единица гига гербер Същата единица е константна в словесната помия забърквана от идиотите оформящи шайката на МУТРАТА!!!

Стар виц. Един се връща от командировка и хваща жена си на калъп. Тя се объща към него и казва: И сега ще започнат едни съмнения.

разговора с ТАНОВ за Мишо бирата,разговора с прокурорите в дома му и още и още ,също ли са компромати ?!ТОВА ,ЧЕ ВСИЧКИ ГИ Е СТАХ ОТ ДЕСПОТА ,НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СА КОМПРОМАТИ И НЕ СЕ ПРАВЯТ РАЗСЛЕДВАНИЯ !!колкото повече една пружина се натега,толкова по-страшна става тя !!идва времето тази пружина да се разпъне!!!

ДОКАТО ВСЯКА ДУМА НА ПРЕМИЕРА СТРЯСКА ДРАЗНИ ТОРМОЗИ И ИСТЕРИЗИРА КОМУНЯГИТЕ ТО РАБОТАТА Е ДОБРЕ.Е АМА ТОВА Е ОТМЪЩЕНИЕТО НА БАЙ ТОШО ТЕ ДА НЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ ГИ ОСТАВИ ДА УПРАВЛЯВАТ НЕМА НЕМА И ОТ ОТВЪДНОТО ВИЖДА И ЧУВА .А ЧЕ ПАК ЩЕ ГИ БИЕ КАТО ШКЕМБЕ В ДУВАРО НА ИЗБОРЪТ ТО Е ЯСНО И СКОРО КЕ ГО ВИДИ И СЛЕПИО

БСП е в клинична смър и като всяка умираща ,отровна змия се опитва да хапе!

Ако и на тези избори спечели ГЕРБ значи всичко е ясно купили са вота. Няма по ненавиждана партия от тази и няма по голями некадърници от гербаджиите.

Айде, стига с тия магнетофони! Ние си гледаме работата,-усвояваме шестнайсе милиарда!

А какво става с листата на Герб е Бургас и защо на избираемо място в листата на ГЕРБ е поставен шефа на предизборния щаб на Атака? И тук ли няма намеса "отгоре"?

Много станаха тези "фалшиви" записи. По твърдоглаво животно от български политик няма.

И по тъп народ от българския...постоянно го лъжат а той им вярва ли вярва и пак ги избира!

Не е вярно това, нали го провериха вчера, има и журналисти свидетели, че било от миналата година от евроизборите и там, където се взимат застъпници. Няма да стане така, както са си го замислили с компромати. Ние си гледаме работата и въобще не се меся в изборите.

Освен политическия ,по-голям друг бизнес в Бг ,НЯМА.

Абе то има ама ... политическият е ЕДИНСТВЕНИЯТ печеливш ....

Всички избори, които не са спечелени от ГРОБ, са купени! Б.Б.

Бе, те с такъв гьонсуратлък приеха запис на стопиране на митническа проверка от Цар Тиквуний Първи Великолепни, та за няколко купени вота ли ще се разтревожат...

Трагедията на Борисов, респективно България, е че докараха нещата до липсата на каквато и да е алтернатива. А след "опита" му на управление, вече всеки би могъл да се упражнява във властта. Тоталният колапс при социалистите. единните само в стремежа си да са на власт реформатори, клиничните случаи на Сидеров и Симеонов, явните карикатури Янев и Бареков - това за жалост са българските днешни политици.Най- адекватно се държи ДПС, което казва всичко за сегашното състояние на българската политика. От 2001г. попаднахме в псевдомесиянски цикъл, който води до сегашните резултати. Грешката на Жорж бе че не се появи с десет години закъснение, а народ дал 22.4 % на него в национални избори няма право да пита Защо?

Някой знае ли за партия, която да НЕ купува гласове да гласувам за нея?

МноО неудобен въпрос.

Какъв бизнес, какъв парк. В БГ унищожихте индустрията за какъв безнес се говори. Тъпите хрумвания на плевнята. Създайте индустрия паркът сам ще дойде.

А защо само в дир-а няма публикация на новината за обрания посред бял ден магазин от тумба цигани в Казанлък????И че стотина мангусти са препречили пътя на полицаите дошли да арестуват крадците????Означава ли това че този етнос може да ни обира и убива групово и посред бял ден не е важна новина ????

Това не е обир.....това е интеграция

И пред камерата една 100 килограмова циганка каза че като нямали пари щи крадът.

А така, Борисов, народО е с теб.

Тука има, тука нема, обаче от тая година с новия изборен кодекс има следното - и престъпници могат да стават общински съветници! Обаче тиквата, няма, ама изобщо нищо общо няма с това! Да не вземете да се объркате и да си помислите, че има ?

НС да приеме закон всичко, което е против герб да се счита за компромат и всички нарушители на закона да влизат в пандиза!

Голям умник е този наш министър.Всеки път знае как да измести актуалното с нещо незначително.Как не се е сетил за дюнержийниците сега са актуални.

По голяма мафия от Руската няма,ще дойде време когато ще дойдат да му търсят сметка на нашата Мутра за където се продаде на запада със Плевнята за евро.тогава да го видим какво ще прави Мутрьо пред Руските Мутри:0

Ехо ????????????????? защо изтрихте половината коментари? Пак не са удобни на някого?!

Само не мога да разбера,как във jobs.bg когато си търсиш някаква работа,ти искат егати изискванията да знаеш задължително Английски,да имаш няколко години опит във сферата и да имаш шофьорска книжка,и забележете чисто криминално минало,а за Депутат или Миснитър,или Общински Съветник,или Кмет,да няма такива изисквания,да ни управлява ''ПИЖЕ''И ''ВОДКАТА''И ''БАТ САЛИ'' Борисов е на власт,значи той е виновен за тези нередности за избраници във властта със имунитет.

Затова пък КАНДИДАТИТЕ получават ИМУНИТЕТ!!!

това нещо дет стана омбутсман създеде гнусен стил в политиката и има много последователи

Да бе! Как не я беше срам да подаде сигнал в Прокуратурата за костинбротските бюлетини!

ха ха, ти на КОГО ги обясняваш тия работи, бе пич

дойдат ли избори циркът започва, само че този цирк е престъпление, което трябва да бъде забранени, както партиите, както и изборите трябва да се забранят, трябва да има конкурси за министри и кметове, като минимумът е дипломация, икономическо образование, и като плюс юридическо.

"Аз, като се върна, една банка ще фалира, а може и още една ..." - това Борисов, казвал ли си го или също е компромат, а ... и са ти го скроили във Вашингтон, САЩ, м.Юни 2014 г. ...

В САЩ всяка година ФАЛИРАТ ПО 12 БАНКИ. Какво чудно има ?

Чудното е, че Борисов е пророк!

абе ... кой ти говори за фалитите на банки в САЩ ... мисли преди да пишеш ...

хахахахахахахахахаха Цирка започва пак ! НЯМА КОРУПЦИЯ ! НИЕ НЕ ЛЪЖЕМ! ..... А ПРОСТИЯ народ вЕрва ли, вЕрва! и чака да падне небето, за да се оправят нещата

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

никакви НПО... всички организации трябва да са правителствени и в тях да работят само наши милиционери ..

Просто няма как да стане това. Твърде хубаво е.

Премиер-престъпни

к

Колкото повече забраняват КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ в Бг ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ ПРОДАВАТ И КУПУВАТ....

Не е вярно това, нали го провериха вчера, има и журналисти свидетели, че било от миналата година от евроизборите и там, където се взимат застъпници. Няма да стане така, както са си го замислили с компромати. Ние си гледаме работата и въобще не се меся в изборите. Е какво излиза, никой не те кара да се месиш в изборите, а да подведеш под отговорност въпросния кандидат, защото както се трошат пари за инфо по тв купуването и продаването на гласове е престъпление, безочлива и нагла работа. В друга държава цялата партия ще бъде забранена, до изясняване на обстоятелствата, а тук им предоставят ефир да излъжат едно хубаво, вместо да ги държат в ареста, докато се изясни случая.

Най-''честните'' избори в Бг са били ,по времето на ДПС ,и бсп

Моето момче от Банкя..... Ти си кандидат за Нобелова награда или Оскар за актьорско майсторство - добре осребрено за теб и кликата, която те поддържа. Останалото е за раята, която гласува за теб, което значи - нищо.

Също е компромат, нали Тикво?

От 1944г.,до днес ,имало ли е ,...ЧЕСТНИ ИЗБОРИ?

АБЕ БОЙКО, ТИЯ ЛИКВИДИРАХА ТОЛКОВА НАРОД ЗА ДА УПРАВНИЧАТ, ТИ ЗА ЕДИН КОМПРОМАТ. ТЕ ТОВА УЧЕХА БЕ МОМЧЕ, АОНСУ, МАОНСУ, РАБФАГОВЕ, И КАКВО ЛИ НЕ. НАЙ ЗЛИТЕ ПРАЩАХА В МОСКВА ДА СЕ ИЗУЧАТ НА ДОНОСИ ДИВЕРСИИ. МЕН МЕ ЧАКАТ И МИ ЖЕЛАЯТ ДА УМИРАМ, НО НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ИМАМ МИСИЯ ОТ БОГА. ДА ИЗПРАТИМ В АДА И ПОСЛЕДНИЯ КОМУНОИДИОТ, И ТОГАВА ЧАО!!!

И що точно към Бойко се обръщаш бе набор 41?! Не знаеш ли , че той все още има партиен билет , на който има сърп и чук и пише БКП?! У наше село на такива им викат "сгелпен ляб"!!!

ТоЗИ Е АВТОР НА ТОАЛЕТНИ ИЗКАЗВАНИЯ

Едно нещо трябва да е ясно на матрияла - всички избори, по всякакъв начин и с всички средства трябва да бъдат спечелени от герб! Всичко друго е недемократично, противоконституционно, анти-европейско и неестествено! А някой да не си пък помисли, че шефът на предизборния щаб - Цецко Ухото има пръст в разни изборни машинации? Сакън! Човекът е чист като сълза!

Кофти Баце , то туй с компроматите , щот най-големия компромат си си ти самият.

А КОЙ ще бие Боцето на избори ,...НИКОЙ? Другарю ,не разбра ли че в Бе-ГЕТО-то ,няма АЛТЕРНАТИВА?

ВСИЧКО Е ПОДГОТВЕНО ЗА ПОБЕДА НА 99,9% /ПО КОСТИНБРОДСКАТА СХЕМА/ ПОЗНАЙТЕ ОТ ЕДИН ПЪТ ЗА КОЯ ПАРТИЯ ?????????? НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ГЛАСУВА

"Днес Бойко Борисов коментира, че ако се разбере, че кандидат за кмет от ГЕРБ е купувал гласове, ще снеме доверието си от него."Че то тогава трябва да снеме доверието си от всички кметове и кандидат кметове от герб.

Да той каза също,че не бил казвал на Народа че били лош материал във едно интервю по Бтв,при Хикемян,и че Журналистите си го били измислили,и че някой ако му бил докажел че го било казал със запис,моментално си бил подавал Оставката,хахаха вие вярвате ли му,аз не,предаването беше зрители да му задават въпроси на премиера чрез Хикемян,и една зрителка му зададе този въпрос,как може Министър Председател да обижда народа си,и тогава той това го изтапанчи,хахах:)Луд умора няма:)

Мисля, че на всички е ясно, че всяка партия, която има пари, купува гласове. И понеже това положение е удобно на всички големи партии, така и ще си остане, освен ако има голяма избирателна активност. Болшинството Българи обаче отказват да гласува, понеже нямало достойни кандидати за тях и по този начин позволяват на партиите с пари да купуват достатъчните им гласове от цигани и др.!!!