Борисов нареди спешни консултации със САЩ за Желяз Андреев

По разпореждане на премиера Бойко Борисов МВнР предприе спешни действия за изясняване на всички обстоятелства около случая с Желяз Андреев.

Обратно в новината

Коментари - Борисов нареди спешни консултации със САЩ за Желяз Андреев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колония ли е България на САЩ? Или по конкретно - има ли екстериториалност на правната система на САЩ в/у наша територия и имат ли някаква стойност приетите решения от българския съд на БГ граждани за БГ граждани спрямо САЩ? Това е върпоса, който стои на дневен ред, в контекста на този случай, който трябва да даде отговор и да осветли замъгленото съзнание на нашите сънародници, където и да са по света.

Браво на Цвъцко и Герб. Гордо подписали договор за незабавно предаване на полит-престъпници на Сащ. Само така с електората

Е не си прав подписа е по времето на тройната коалиция.Сергей Станишев е министър председател. Така,че бъди точен.Не е нужно,да обвиняваш ГЕРБ.

Боцинка бояджийските ти асфалти и "саниране" се разводняват. Твои дружки затворници бягат от затвора. Тоя се бърка в казус между две прокуратури!!! ТАЗИ "НОВИНА" Е ФАКЕ. ФАЛШИВА СМРАД.

Бойко е велик. Това е.

Ей, добре, че е бат ви Бойко да движи нещата в тая държава. Тва прокуратура, съд, ДАНС, МАНС и други от сорта да се изволнят да не трошат излишно държавна пара. Не пипне ли бат ви Бойко нище не се случва.

да се закрие ДАНС. Те са за това- да знаят коя чужда компания е неизрядна, меко казано в България и да я премахнат. Трябва да бъде съдено Правителството на България и ДАНС, че са допуснали тази американска компания да се регистрира и работи тук, а не момчето.

новината едно време... "След като се завърна от нова успешна международна визита на полза световния мир, благоденствие на трудещете се от Западните балкани и цела Ивропа, под мудрото руководство на друаря Борисов започна разглеждане и изясняване на случея на..." Всики пролетарии сеа уверени в успеха на делото ни и чакат с надежда Нашия Велик Голям Бял Брат като му бъде разяснено от друаря Борисов да вземе правилното и справедливо решение, ура вечна дружба!"

Андреев ще бъде осъден и ще лежи в Маями , След петата година може да кандидатства за Американско гражданство ! А Има българи 10 години мият чинии и още не са американци !

андреев няма да бъде осъден, тъй като за екстрадиция по международното право се изисква закона да бъде нарушен и в двете държави, а в случая закона в БГ не е нарушен

Изрод

По закона за правна " помощ" с САЩ приет от България граждани нарушили АМЕРИКАНСКИЯ закон подлежат на екстрадиция , ( Питай българи криещи се в БГ дали са се укрили ) !

ходи се обеси на някоя изсъхнала смокиня. А трийсетте сребърника си ги задръж.

човекът НЕ ИСКА да ходи в сащ и да става американец бе!!!

Всички искат. С изключение на руските тролове. Ама това е преди да разберат колко ще им плащат в САЩ за същата работа.

Щеше да е смешно, ако не е трагично. Български гражданин работещ в американска фирма искат да го съдят защото шефовете му са подписали договор за доставка за държава попадаща под санкциите на САЩ. Желяз, какво е подписал ?

или Скайп. Голямо, ужасно престъпление...

Аз, такова, снощи имах интимни отношения с една рускиня. И това ли попада под санкциите? Към кого в посолството на САЩ да се обърна за разрешение, ако случая с рускинята (много е мила, хубава и любвеобилна) се повтори? Трябва ли следващия път човек от посолството да присъства при акта?

изчакване да стане секо чудо за три дни и нещата да отшумят и да се заметата, а бития - бит, Боко се притесни и се сети, че номера с "случея е от компетенциите на съдебната власт" няма да мине. Обаче така изилиза, че мама Цецка след изявлението си "НИЩО не можем направи" е въпиюща некадърница и трябва да я пенсионират по непригодност. За третия безследно покрил се затворник за една седмица няма да говоря, щото там и "вЪТРЕШНИЯ" барабар с главния си секретар горят.

"Българската държава спешно взела да работи по случая, по разпореждане на незаменимият ни велик лидер." Скоро така ще почнат да пишат статиите! На първо място българска държава няма! Много отдавна! На второ място, тази корумпирана продажна шайка, която управлява пародията, която наричат държава, ще направи точно това, което им заповядат от посолството на САЩ. 30 години вече е така, и този случай няма да е различен. Правят се на лидери пред хората, а са просто едни лакеи и кукли на конци...

Да бяга при Путин и да иска убежище!

го предадат от Руската Федерация.

По разпореждане на другаря Борисов спешни разговори със САЩ за Желяз. Другаря Борисов веднага разпореди да бъдат изпратени един министър и един зам.-министър (от които и без това нищо не става!) и 16 линейки за помощ на пострадалите.

Борисов спешно да нареди и консултации във връзка с алчните претенции на германеца сакск кобурготски и да защити интересите на България.

,,сороспидите,, се радват че някои българимн ще бъде естрадиран в щатите...!!! идва епохата в която ,,сороските,, лакеи ще са извън закона...??? тогава ще искате да ви съдят в щатите защото сте на тяхната ,,ясла,,...!!!

в цеха под прозореца не се знае какво произвеждат, работят щлосери и стругари. и вечер спират тирове и по-малки камиончета - български, полски, и с арабски номера. сутрин ги няма. тях що не екстрадирате?

Никой вече не ще да ходи в щатите, и оттам почнаха да ги дърпат с екстрадации

За да са спешни консултации е трябвало работна група да фръкне зад океана и да си поговорят.Обикновено така правят!

ако имам една лафка на морето и продам два домата на руснак, попадам ли под ударите на закона, тъй като ще наруша ембаргото на Еуропа и други , за продажба на ембаргови стоки ?

На всеки продаден домат се дават по 10 години, а ако си им продал и цигари, отива доживот !

ако в домата си скрил контейнерче със зарин, попадаш.

Думата е "лавка". Lafka се пише на латиница и с f, но това е търговска марка.

Отдавна знаем, че премиерът ни е Слънце, но се питаме защо харчат толкова пари за министри и министерства, като всички важни въпроси ги решава Той? Тази огромна администрация само за осигуряване на изборни победи ли служи или върши и някаква работа? То е ясно, че в случая трябва да се работи професионално, от една страна за да бъде запазен един българин, от друга - да се промени един некоректен закон, обслужващ само едната страна. Ама има ли кой да го направи?!

Това момче са го забъркали нашите оръжейни търговци заедно с други "партньори" и сега ще стане изкупителна жертва.

БГ има ли санкции срещу Сирия и в коя графа от тях попадат тези части ? Някой осведомен ?

Американците това не ги интересува. Когато техен гражданин сгафи някъде по света, веднага го изтеглят, за да не е съден по чужди закони. Но те искат целия останал свят да им се подчинява и да отговаря по техните закони.

Не е важно дали България има ембарго към Сирия , А САЩ , защото Андреев е бил служител на Американска фирма и е бил по американското законодателство ! 100 % това го е знаел !

американски фирми,които са на Бг територия, работят по БГ законодателство !

ДИР-nick

и 100% подсъдима е фирмата, за която е работел!

Добро предположение, ама не е вярно. Това че една USA фирма с неин капитал регистрира в BG българска фирма нея прави американска.Така че хамериканското правосъдие както обикновено се пробва дали ще ми мине номера.

Кагато във ФАЩ приемат някакъв закон той няма юридическа сила извън ФАЩ. Друг е върпоса, че имеприята на злото иска нейните граждани да са недосегаеми (те не признават Хагския съд за правата на човека и кое да е "местно" законодателсво), а тя помпозно и наказателно да репресира къде кой се сети из Света. Ето това са двойните стандарти на "големата демокрация" ... А ти да не гледаш руска телевизия ? Там до скоро вървеше криминален сериал, в който главният дървеняк се казваше Фройд !

Незабавно да се денонсират този и други подобни договори

Да, ама ако се опънем на американците, може догодина да не поканят нито един гербер на молитвена закуска, а това ще е голяма трагедия...за непоканения, разбира се.

Добре, че Баце "разпорежда" важите работи: - чинивниците да стоят до дупките; - началото на "Левски" - "ЦСКА" да се промени; - посланника в САЩ да моли заместника на помощника на секретаря да го приеме :))) Иначе с кражбата на КТБ, евакуацията на ЧЕЗ, Теленор, Сосиете и половината българи да се оправя който иска...

ш нареди зер то страхът от усукване на та*аци е голямо шубе...

Да се готвят Хотелиерите дали подслон на Ембаргови Руснаци ! И всеки българин който е говорил с такъв руснак , ФБР ще го пробере !

Ха,ха и как да разбере човек с какъв руснак говори,? С ембаргов или не. И какво ни дреме за на САЩ глупостите като тук е БГ. Съъвсем зле ставаме като колония.

Изрод

Има списъци ! Който , не ги знае си е негов Проблем !

на тези консултации? "Можем ли да отървем нашето момче без много да ни е..ете?"

Няма да ги дадем тези бг,работили в американски кол център на бг земя. Не ни интересуват на САЩ законите,списъците и всичко. Тук е България. Може нещо съдията в Маями да се объркал,все не ми се вярва,че в САЩ работник на ниско ниво носи по-голяма,и изобщо някаква отговорност за работата на фирмата от шефовете.

Нали е политик от гоУем мащаб, що не отиде да пие уиски с амбасадора. Да го покани на едно мачле, голфът е опасен с тези атрибути на мутренските времена, пък после да направи изявление как без него ще затрият момчето.

"спешно да бъде приет от заместник-помощник държавния секретар за Европа" Личи си, че ни уважават... молим заместника на помощника на секретаря да ни приеме:)))))

как може Външно да има бюлетин, че лице със българско поданство е издирвано и го заплашва съд и екстрадиция и да чопли семки 2 години ????????? освен това, ние не сме ли граждани на Европа, така както американците не са граждани на щат Мисури, напр. , а на САЩ ????????????

Айде пак по заповед на щуката пожар ще гасим... две години "отговорните институции" се щипаха, сега "по спешност" срещи, разговори... дрън-дрън! Баце, виж вицето Валери к'во разправя - от вчера има една тяхна декларация!;) А съдът има право да откаже екстрадицията... ако му стиска да разсърди "атлантическия партньор";)

Борисов се стресна , защото съдят ли Андреев на 20 години за продажба на самолетни част и в Сирия , на колко ли ще осъдят Бойко за продажба на ОРЪЖИЕ въпреки ембаргото !?

за исл.държава няма ембарго ,дори има промоции .

Става ми смешно и на доста хора когато се изказват подобни теории! А БЕ БЪЛГАРИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ОТ 1997 ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВА САЩ? НЕ ГО ЛИ СХВАНАХТЕ?

бг институции в Бг няма от 100 години .до 89 г се подчиняваха на русия ,а след 89 на запада . не знам защо българите толкова са привързани към робството и сатаната . защо мразят държавата и съотечествениците си ?

виж до 1989г. имаше, след тази година вече няма! Така като попиташ защо в БГ то има толкова жилища ще си отговориш защо си прост!

Истинските престъпници са се отървали със символични присъди ,вероятно прехвърляйки вината на нашите момчета които са работили за тях и сега ще бастисат живота на млади и образовани българи ,извода е че не бива да се работи за алчни и крадливи "инвеститори" защото вероятността да те натопят за техните далавери е голяма.

Да поработят и за нас,а не само за комшийте.Не,,убивайте,,младите хора все още останали у нас

Абсолютно, не виждам кой изобщо ще знае в САЩ за него, след като не е подписвал договорите.

"Българският посланик във Вашингтон Тихомир Стойчев пък е поискал спешно да бъде приет от заместник-помощник държавния секретар за Европа" Заместника на помощника на секретаря...абе я по-добре говори с портиера, ще ти свърши почти същата работа !

Демократичното правителство на Република България нека изнесе пълният текс на този Договор за екстрадиция между правителствата на Република България и САЩ, да види демократичното общество на страната дали договора е балансиран и ако не е, да бъде незабавно денонсиран и ако се налага преподписан с равноправни възможности за двете от страните. Въпросът е: Ако американски гражданин извърши престъпление в България и се укрие в САЩ, дали българското правосъдие има договорното право да изиска екстрадицията на американският гражаданин и това да бъде безусловно изпълнено от американските власти.

и кой го е подписал! (жокер: оня с тъщата с многото апартаменти...)

Сега ще излезе, че Бойко ще го спаси героически......, а вчера четох, че шефът на фирмата в САЩ е сключил сделка с правосъдието, което значи, че нещата отиват към затихване.

Той е сключил сделка за себе си и се е отървал с лека присъда. няма общо с българина. Не си чел внимателно.

Ако не беше наредил премиера какво щеше да стане. Стига вече с този премиер,така ли се управлява държава от дистанционното в ръката МУ!!!!!! Знаете ли колко хора имат нужда от помощ и всички ли да търсят Батман-Бойко!!!!!

Vinetou

"от което стана ясно, че българските институции не са направили нищо до този моменТ" Звучи познато. Ааа, сетих се! Българските медици в Либия!

''Спешни мерки'' , да не би от САЩ да се разсърдят . Народа в България ще защити този наш СЪНАРОДНИК ! Това са спешните мерки , а не с ''сМешните мерки''.