Партията на Кунева настоя да разпитат Борисов за смъртта на Чакъра

Партията на Меглена Кунева "България на гражданите" очаква главният прокурор, "който и да е той", да възобнови разследването и да призове за разпит премиера Бойко Борисов във връзка със случая на Тодор Димов-Чакъра.

Обратно в новината

Коментари - Партията на Кунева настоя да разпитат Борисов за смъртта на Чакъра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам на Кунева-Пръмова да сезира съда в Страсбург за "невинно" пролятата кръв на онзи терорист, при чието прострелване загина един френски командос и да привикат на разпит далия заповедта за щурмуването отговорен за операцията!!

БОЖЕ, ТАЗИ ПРОДЪЛЖАВА ДА УПРАВЛЯВА ОТ СТРАСБУРГ. Мила, нали очакваш вече пари само от нас?

Кунева,пача овча.Ако синът ти беше сред полицаите,които изрода Чакъра обстрелваше тогава друго щеше да ревеш.Защо вместо да ровиш лайната не вземеш да защитаваш България и българското независимо дали е правилно,както правят в другите държави.

От мен-сиромаха - Full Throttle, Angels ! ( of Retribution разбира се)

rado_7_6@

Интересно какво ли са намислили Асаците. Yessir е с напълно отметнато одеалце вече и едва ли има хора дето не им е ясно, че само формално не се води интегрална част от Позитано. Чакаме новия 'независим' Месия, дето щял бил да почне на чисто :) Или пък некой друг номер ше извъртят Асаците?

Едва ли Messiah би могъл да Ни помогне, Колега ! Бил той/тя дървен или Metal . ....Но Всички-ние-Заедно - определено ! Па макар и с каре Седмици. (или голямо бонго)

Няма такъв Прокурор, които би се осмелил да привика на разпит, камо ли да обвини за каквото и да е ген.Бойко Борисов! Той в България е недосегаем, страховит и всява неистов страх в Прокуратурата, а вече и във всички видове съд! Я, как привика тези дни една конституционна съдийка и а направи за 5 стотинки! Той ще бъде разпитван, обвинен и опаандизен, след като падне от властта, ако това стане възможно някога!

Предлагам тов.Пръмова просто да се яви с цитирания от нея. Както и Всички-Останали от това кукольное еди-какво-си.

kgb777kgb

Пак изпълзяха изпод камъните стари червени снахи и настана време за едно голямо чистене ! Да изчистим Куневи , Догани ,серГейчовци, задължително царчето, СДС и всякакви производни на тези и подобни крадливи боклуци !!! И ще бъде светлина !!!

О'Санна, Колега !