Борисов вярва, че ще изкара мандата, президентът бил добър

Премиерът заяви, че все повече се радва на синхрона в работата на министрите и е оптимист, че кабинетът ще завърши мандата си. Имаме добър президент, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Борисов вярва, че ще изкара мандата, президентът бил добър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМАМЕ СИ ДОБЪР ПРЕЗИДЕНТ-ОЛИГОФРЕН, КАКВОТО МУ СЕ НАРЕДИ, ТОВА ГОВОРИ.

И какво му е доброто на Президента?Едно безгръбначно,плужак,г-н ЙЕс.Как е тръгнал във война ще ни вкара.ЕЙЙЙ,чуватеее лиии ?Война с Русия няма да водииим.Или искате ва влезем в президентството и лично да ви го кажем.

Ако вие, не дай си Боже, изкарате мандата си докрай, то България няма да я има след вас ! Ще я продадете и унищожите !

Божеее....свършиха ли се умните и достойни хора в тая държава, та отново изпълзя това влечуго Яне...

И ББ като плевньо не разбира от национални интереси, съюзнически връзки и международни отношения. За да получи отговор на въпросите си да отиде при неговият приятел Ердоган,в знак на приятелство,да му занесе списъка с агентите в Турция на българското военно разузнаване, и да го попита-как така нарушава единната натовска политика спрямо русия и САЩ и Европа си правят ,углушка и може ли да има единна европейска политика без единна натовска.Да го попита защо не упълномощи САЩ да преговарят с путин а директно.Да се поинтересова защо путин отиде в Турция , а за България неиска и да чуе. Освен това не е лошо да отиде и попита Словаците,как като получат руски газ на тяхна територия ще ни го доставят по цените на Германия. Има ли смелост ББ да вдигне телефона на Путин и да го попита за Южен поток,и смята ли ББ и Плевньо че въобще Путин ще дигне телефона ако те се обаждат.България е страната с най-трагично управление.

Да се смееш ли или да плачеш. На Хамлет не му е било лесно с неговите дилеми, но на нас българите ни е съвсем трудно. Лошото е че при толкова много простотия започваш да претръпваш и те залива като порой. Простотията се бори с истина и хумор.

хихихихихи. Много се радвам на такива отрепки, които масово раздават определения.

Незнам дали ще изкара мандата но да държи поне докато не се появи някой по-читав от жалките карикатури ДПС, АТАКА, БСП

След завръщането си борисов ще изнесе лекции на тема "Шистовият газ - приятел на Добруджа" и "Газовият хъб - предимства и перспективи" ! За записване - министерски съвет, стаята на яне янев - има табелка на вратата Сем. Борисови ! За първите 20 фенове на герб ще има сладки, сготвени лично от янка ...

И президента и Боко казаха точно и ясно на две различни земни точки...........Дори да мине през Турция, той не е алтернативен поток. Само че тогава България ще е наказана и няма да взима транзитните такси. Разчитаме, че ЕК през своите интерконектори да се развие газовият хъб. Самите ние не вярваме на казаното от ЕС ноооооо надяваме се и вярваме че Българите ще ни повярват...........

В какъв смисъл президента ни или им е много добър? Че ни вкарва във война с тези които са ни учили винаги че сме като братя и не са ни направили нищо?

Разбира се, че ще го изкара - има пълната подкрепа на дпс . За справка - общите им позиции относно оставането на Стоян Мавродиев на поста му .

От простаци просташки думи.

На кого му пука. С толкова много прокажени български свине може и пет мандата да изкара докато не закрие този вонящ бантустан.

Дали ще изкара мандата или не-влемето ще покаже. Дали Президента е добър.....,да,добър е за себе си.Добър е за Държавния депертамент,за НАТО....за Боко,може би.Добър е за кръгчето"Капитал",също. За всеобхватните американски интереси в БГ,също е предобър. За 25г.,подобна жалка и смешна креатура,не сме имали.

АМА ЧЕ ПРОЗРЕНИЕ ТО ТЕЛЕВИЗИЯ ТО РАДИО ТО ПРОТЕСЪРИ, ТО СЪД ТО ПРОКУРАТУРА ТА ДАЖЕ И ЯНКА И ТЯ ВЕЧЕ Е НЕГОВА - ВСИЧКО Е НЕГОВО ЩОМ СИ ИМА И ПЕЕВСКИ КВО Е ТОВА ЕДИН МАНДАТ, ТА И РЕЙТИНГОВИТЕ АГЕНЦИИ ГИ КУПИ НАЛИ ЗАТОВА ПОЧВАМЕ ДА САНИРАМЕ, ДА СТРОИМЕ И Т.Н ПЪК И МИТНИЦИТЕ СА НА АЛО ВАНЬО КУПИ СИ И РЕФОРМАТОРИТЕ И ГОЦЕ ТА ЧАК И ПУЯКА ВАЛЕРИ

ВМЕСТО НИЕ ЕРДОГАН ЩЕ ВЗЕМЕ КОМИСИОНИТЕ И ТАКСИТЕ И ДРУГИЯ ПЪТ ВМЕСТО ДА СЕ НАДЦАКВАТЕ ВЪВ ЕС ЕДИН С ДРУГ ВМЕСТО СЕРГЕЙЧО БОЙКО ДА ВЗЕМА КОМИСИОНИТЕ ПУТИН ВИ ДАДЕ УРОК НИТО БРАТОВЧЕДА НА ПУТИН СТАНИШЕВ НИТО БОЙКО А ДАЛЕЧНИЯ БРАТОВЧЕД ЕРДОГАН

Я кажи. Кои сте вие дето щяхте да вземете комисионните, а сега Ердоган ще ви ги вземе?

КОЕТО МУ ПРЕДЛАГАТ В ТУРЦИЯ И БГ В БГ ЗА ДА ИНВЕСТИРА НЯКОЙ ГОЛЯМА ИНВЕСТИЦИЯ СЕ ЗАПОЧВА ЗА ДА НЕ ТЕ ПИПА НИКОЙ ТРЯБВА ДА ДАВАШ ТОЛКОВА И НАШ ЧОВЕК ДА Е ОРТАК А В ТУРЦИЯ МУ КАЗВАТ ИСКАШ ДА ИНВЕСТИРАШ АМИ ТОГАВА НАПРАВИ СИ БИЗНЕС ПРОЕКТА ИДАВШ И НИЕ ПРЕДОСТАВЯМЕ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ДА ПОЛЗВАТЕ ТЕЗИ ЗЕМИ И ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ ПЪРВИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПО МАЛКО ЗАТОВА ВСИЧКИ ОКОЛО БОСФОРА НЕ ЧЕ В БГ НЯМА ПО ЕВТИНИ РЯБОТНИЦИ

...твърде "много добър"....дори собствената му съпруга и е жал да му бие шута,въпреки ,че го допуска сама до кухнята да измие посудата,изхвърли кофата или завърти ...прането :))))

Този негодник сега се оправдава и търси пак как да прикрие неговата подлост и предателство!Кой е виновен? Разбира се той и ""диверсификационният" ни президент.ЗА НАС НИТО ТОЙ, НИТО ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ДОБЪР! ТЕ РАБОТИХА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ В ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ, А СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ОПРАВДАЯТ ПРЕСТЪПНИТЕ СИ ДЕЛА С УЖ "УСТНО СПРЯН" ЮЖЕН ПОТОК, "МНОГО ШИСТОВ ГАЗ" ИМАЛО В БЪЛГАРИЯ, "МНОГО ВАЖНИЯ ХЪБ" ПО КОЙТО ТРЯБВАЛО ДА РАБОТЯТ Е.К. И ДА БЪДЕ НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА КАКТО ПРЕДЛАГАШЕ ТИКВАТА. Тази огромна глупост наречена "ДИВЕРСИФИКАЦИЯ" С КОЯТО НИ ПОГРЕБВАХА ЕЖЕМИНУТНО ТЕЗИ ТЪПИ "РЪКОВОДИТЕЛИ" НА Р.Б. и Е.С. Какво да ни учудваслед като знаем един кажи ли нещо и всички повтарят като папагали.Нямат разум.

Искаш да кажеш НЕГОДЯЙ?

Той, Борисов може да си изкара мандата, но ние, обикновените българи - едва ли. Сега поне е евтин бензина...

Борисов да е по-активен в дипломатическите срещи с западни и руски ръководители, където да поставя тези добри намерения на масата на преговорите. Там ще постигне при всички случаи по-добри резултати отколкото да дава изявления пред пресата или разни форуми.

Тия са същите Ве Аб_ал! Взимат милиарди заеми за държавата. Нали виждаш Пеевски е пак в играта - някой да е съден или пари да е върнал? Даже Яне се върна на бял кон!

То осъждането на зависи от Боко, а от мен. И да знаеш, че съм много строг, когато подсъдимият е останал без пари.

Оооо смешнико мафията герб ще изправи на крака България........ПО-СМЕШЕН ВИЦ СКОРО НЕ БЯХ СЛУШАЛ

А на 13.06. - отсега си представям какви рейтинги, какви подаръци, какво мазнене за службици. Яне Паметник ще му открие за добрините,,,В. Маринов - песен! А за нас ----- все същото, кредити, мизерия и алкохолизъм!!!!

Бойко чувал ли си че освен тоя клоун Тапета има и такива: Ако някой има основание да претендира, че дава пример във време на икономии, това е Хосе Мухика, президентът на Уругвай, който се отказа от държавен дворец заради фермерска къща, дарява по-голямата част от заплатата си на социални проекти, лети в икономична класа и кара стар Фолксваген, тип костенурка. Но някогашният партизанин е определено недоволен от това, че някои го определят като най-бедният президент в света. Макар че би искал другите да възприемат по-умерен начин на живот, 78-годишният президент е прекалено отдавна в политиката, за да не смята за глупост претенциите да бъде модел за когото и да било. Засрамете се ей - няма нищо вечно на тоя свят!

Браво, ама да беше казал нещо и за Путин, дето има 30 двореца само в Русия, и не се вози на Москвич или Лада!

Ами за Тапета - скъса дипломацията с Русия - но има къща лукс в Гърция, има и МОЛ, и ЛОБИ и съратници - но няма нищо друго /.... само пари!!!!

Ами Обама няма ли ???

ама Държавни - ?!!!

едно си Гоко бае, мандата, властта, охраната, бронираното ауди, другото няма значение за тая гад пожарникарска.

......една чешма от която излиза огън.........,без коментар !!!

Не искаме натовски бази в България!!! Без натовски войници в България!!! При това положение си управлявайте колкото искате, защото на нас ни все тая кой ще краде. Би било добре да ограничите малко ДПС-то, но това едва ли е възможно, защото тези"евроатлантици" са се окопали здраво.

Направете и един форум с темите на по нецензурен, циничен и вицаджийски език - че ми омръзна със заобикалки и дипломация да отговарям на - горди, нагли, крадливи и пр. политици...

Със толкова заеми и Яне съветник и с Тапета - има за 2 мандата нормално крадене..ама вие сте много едва ли ще има за цялата коалиция - за по-сигурно за 2016 - още 10млрда нов заем - и мандата е сигурен / после трябват пари и за прокурори, адвокати и съдии -не харчете и инвестирайте всичко Ей/////

И докато си приказваме тука, в съседната статия Батя ти Бойка се хвали че сме имали най-ного залежи на шистов цаз...

я ги виж румъните-те нямат, ние имаме.

Спрете да взимате заеми - които ние ще връщаме! Спрете тока и водата на циганите, защото не плащат, направете детските над 3 деца - само в натура за детето! И ако оцелеете в мандата докрай - ще гласувам само за тебе - Аве Бойко!

Добре е-61% си е добро одобрение!

ехехе хаха, те вече взеха 10 милиарда, дори и да направят тези неща -това ли ти е основанието да гласуваш за дадена партия? Ето защо е такъв и резултата след толкова години.

Няма как да оцелее ако не взимат заеми, няма как и с циганите да се справи -- иска се акъл за това.

Той не е виновен-реформаторите да му мислят на следващите избори.

Да, ще " изкара мандата" ,защото ние -Българите сме търпелив и прост Народ! Няма такава Държава която да търпи такъв, меко казано, посредствен човек за Премиер?!?!?

"матряла ', който облъчиха

Смело напред. Червените маймуни вече изпаднаха в транс.

Ало ББ, спрете да уреждате вашите хора на държавни кресла, уляхте се с назначения на всякакви некадърници.Кой ще храни тези хрантутници, безработните, бедните, болните обричате ги на геноцид.Само пари и пари са в устата ви , може и да преядете и се задавите с власт!!!!

Е те това е шменти - капели, Американците много да внимават с нашия измамник, същото се отнася и за ЕС, Руснаците го знаят.

Без Лукарски и Теменужка няма диверсификация!!!

Тикво, ако само мандата ти е в главата, нема да стане!

ама за пред хората няма да си признаят ,я...

Една година президента гледа като насран и сякаш са му избили семейството. Дойде бойко пак на власт и Роско не спря да се хили.

"Бойко Борисов никога няма да стане Кмет на София" 2005 - Бойко Борисов - Кмет на София "Бойко Борисов никога няма да стане Премиер на България" 2009 - Бойко Борисов - Премиер на България 2013 - Бойко Борисов никога повече няма да стане Премиер 2015 - Бойко Борисов отново Премиер... ..та какво викате сега за него, че да знам какво да очаква да се случи?

Не знам за него какво викаме, но ти си вземи парите от НПО-то и си тръгвай, че ти свърши смяната за днес.

Много сте ми смешни - как поне един път не познахте за толкова години?! ;) На чист късмет да беше - ези-тура, 50/50 е шанса, а вие един път да не познаете? Аз НПО нямам, но няма да забравя как показваха по телевизията как ви раздават парче пица и 30 лева, за да гледате лошо и да пикаете по Операта. Хубав ден!

Никога няма да го съдят, да му вземат парите или да влезе в затвора - това ти викам пък дано си прав!!!!

Карлуково? или Нов култ към личността?

ГЕРБ е нашата надежда, ГЕРБ е нашата мечта, ГЕРБ живота ни подрежда, с ГЕРБ долита радостта! ГЕРБ създава и съгражда, ГЕРБ е сигурност и ред, с ГЕРБ страната се възражда, ГЕРБ е пътят ни напред! ГЕРБ е порив и опора, ГЕРБ е воля за възход. С ГЕРБ са всички честни хора, с ГЕРБ е целият народ!

Това на Веско Маринов новата песен ли е?

Със Припев Биба-Баба --- Бойко, Бойко, Бойко -----10 пъти!

ГЕРБ е нашата надежда, ГЕРБ е нашата мечта, --> мечтата на лиричният герой за по- добър живот чрез политическо назначение на хубава длъжност (на вои хора естествено. Я в община Пловдив кмета как приютил 500 гербаджии "Кой от където е закъсал") ГЕРБ живота ни подрежда, --> да, някой си подредиха живота кой с 6 апартамента по преференциални цени, кой строи край морето, кой от момчето от чекинг контрола на багажа стана директор на пощата... с ГЕРБ долита радостта! --> е с такива придобивки как да не живее радостно човек? Вапцаров казваше Ще се радват на труда си хората и ще се обичат като братя! А с такива придобивки не се налага ни да си даваш зор да се трудиш, ни да се напъваш да обичаш някого, освен царя-слънце естествено. Е, и кучето си както ИФ Между другото... в латинска америка през 80те имаше едно понятие влакчето на радостта като назначат някого за началник, той назначава роднините си, той като изпадне те стават началници на негово място и си менкат едни роднини с други и на средно и ниско ниво все едни и същи хора управляват... ГЕРБ създава и съгражда, --> открива ялови магистрали и лотове по които не се движат суровини и изделия и след година излизат в основен ремонт... ГЕРБ е сигурност и ред, --> околопарламента да! Но на границата и в селата... с ГЕРБ страната се възражда, --> Моля??? Индустрията ли се възроди, икономиката ли, туризма ли? ГЕРБ е пътят ни напред! --> КЪде е това напред? Към обезличаването и заробването на страната, ГМО, шистов газ, ядрени бази на НАТО? Мерси! Не ща!!! ГЕРБ е порив и опора, ГЕРБ е воля за възход. --> за личен кариерен възход на отделни хора и за натрупване на пари от комисионки и държавен рекет може би! С ГЕРБ са всички честни хора, с ГЕРБ е целият народ! --> Скоро ще видим и това. Преди 2 години вече го видяхме...

Тикво.

Обяснете ми,какъв човек трябва да си че да объркаш името на Джон Кери,да му кажеш Джим Кери:)Това може да го направи само нашата Тиква пръщяща от Акъл:)

А ти от много Акъл си направил 2 правописни грешки?!

васко

Няма значение,Майтап да става,време да минава,по между другото не ми плащаш,че да ми правиш забележки,и другото което е имам проблем със клавиатурата някой бутони трябва много силно да ги натиснеш,за да хванат,ще я сменям,ама не съм изкарал още толкова пари,и това ще стане:)

СПОКО!!! И аз ги бъркам, главно защото доскоро за Джон Кери въобще не бях чувал, а Джим Кери го знае мало и голямо, куцо и сакато, потентно и импотентно, годно и негодно за военна служба...

Толкова мръсотии и обиди направихте на Русия и имате нахалството да искате евтин газ.

Някой писа, ле президентът няма топки - не му и трябват. Топки трябват на премиерът, а той ги има дори по-големи от нужното, вервайте ми.

Уж има, но когато чуе "конграчулейшънс" и се подмокря!

Как разбра че са му големи топките?

Какво вижда добро Борисов в този клоун президент??? Ама нали са си лика-прилика единия футболист, другия митингуващия с тапета!!!

ама всички ви мразят и теб и чехъла. Предатели махайте се.

Фактите: Борисов връща Танов и Горанаов, те връщат стария шеф на митница Свиленград, награждават го за добра работа. Той започва ударно да приема подкупи и нанася огромни щети на фиска и на бизнеса. Арестуван е. Изводи:1.ГЕРБ награждава свои хора, действащи против интересите на БГ. 2. Наложителна е незабавна отавка на Танов, Горанов и Борисов. 3. Незабавно трябва да се отстранят от власт хора, действащи против интересите на българите.

Малко съм объркана.. Как ги награждава - с арест и дело..? Да ви кажа - аз много искам ГЕРБ да наградят така всичките ни митничари и политици от Прехода! Направят ли го - ще си татуирам бюлетината им на челото!

Малко пропускаш коалиционните партнъори които сега има Герб. Взаимно си гледат в канчетата.

Ревизоро каза, че са го наградили няколко дни преди ареста.

А междувременно от медиите се лее кампания "Не купувайте контрабанда, тя вреди на всички!"...