Борисов и Местан пиха кафе, но няма да правят коалиция

Лидерите на ГЕРБ и ДПС се поканиха през медиите на среща-кафе в Кърджали. Те седнаха на една маса, но Борисов уточни, че това не означава коалиция.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Местан пиха кафе, но няма да правят коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И после манипулират че АТАКА била с ДПС. ха ха ха.

Е нема да се вземат, ама се цунаха у устите, некакво лапане на п....ки може и да е имало, ма чак па м...ти!

и турската орда,трябва да приеммат -->Реалностите. А те са че Волен Сидеров и П.П.Атака са единственната партия в Б.Г. Парламента избрани от народа. АТАКА със всеки изминал ден става все по силна-->Това са РЕАЛНОСТИТЕ-свиквайте другари от гроб,комунисти-капиталисти и противоконституционната партия на агите-дпс-->също! ДА ЖИВЕЕ ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ...

ВСИЧКИ ПУБЛИКАЦИИ НА АНОНИМНИТЕ BG СЕ НАМИРАТ ПОД ЗАЩИТАТА НА ЧЛЕН 19 ОТ ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ПРИЕТА ОТ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА ООН В ПАРИЖ НА 10 ДЕКЕМВРИ 1948 Г., В КОЯТО Е ПОСТАНОВЕНО, ЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА СВОБОДА НА УБЕЖДЕНИЯТА И НА ИЗРАЗЯВАНЕТО, КОЕТО ВКЛЮЧВА ПРАВОТО ДА НЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ МНЕНИЯ, НИТО ПОРАДИ ТЪРСЕНЕ, ПОЛУЧАВАНЕ И ПУБЛИКУВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ И ИДЕИ, ПОСРЕДСТВОМ ВСИЧКИ СРЕДСТВА НА ИЗРАЗЯВАНЕ.

КАЗАХ ВИ, ЧЕ НЯМА РАЗЛИКА М/У БСП-ДПС-ГЕРБ.ВСИЧКИ СА ПРОДУКТ НА БКП-Д.С.СЕГА ПАК МИ СЛАГАЙТЕ МИНУС-МИНУСИ!!!НА 05.25.2014г. ТИЧАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА НОВИТЕ 17-МИЛИОНЕРИ!!!ПРОСТ НАРОД!!!

Изппъщелите Дир-ници намерили новината! :))) Очаквам следващата да е: "Цачева и Манолова се разминаха в коридора на НС". Цирк български! Нямам мищо против когато явни врагове "пият кафе" на открито! Имам против когато прикрити коалиционери задколисно разпарчетосват баницата!!

ИСТИНАТА ПО ЕДНИ ОТ ВЪПРОСИТЕ НА СРЕЩАТА- Местан е попитал Тиквата още ми мисли че възродителния процес е бил правилен но е проведен неправилно (каквото МНЕНИЕ той е казал ЛИЧНО). ББ НЕ Е ОТГОВОРИЛ, а се е измъкнал с думите че този процес е осъден от всички политически сили. Следоветолно ББ все още смята че възродителния процес е правилен, но не е проведен правилно.

"И ние двамата с Боби пием кафе" Егати смешката Винету поканил Агента да си хортуват на по чашка кафе в центъра на Кърджали как да стиковат нещата за бъдещите Евро избори ..........А беше време , когато мутрафона Борисов говореше , че никога няма да има нещо общо с омразните турци и с тяхната партия . Смешници

Смешен президент,без собствен облик,гротескна опозиция и объркани управляващи. Този бълвоч ли излъчи български народ да го управлява? По страшното е че на политическия хоризонт не се виждат почтени водачи и партии.Положението е като преди падането ни под турско робство и това в 21 век...

Така е, наистина няма по-малко зло от ГЕРБ, за съжаление...

Когато Тиквата беше на власт трябваше тия от ръководството на ДПС да ги вкара в затвора. Сега вече е късно. Вече и той е за там.

БЪЛГАРСКИ ЧОРБАДЖИЯ И ТУРСКИ БЕЙ Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

ЦЪКАТ МИНУСИ НА БОТЕВ :)))) ВСЕ ЕДНО ДА ПЛЮЕШ СРЕЩУ ВЯТЪРА :)))

Тази седянка е както се казва за парлама,за публиката и сеира.Днеска сигурно ще се срещнат на тихо и потайно място за да си координират позициите защото Господаря им е един.

кой кого покани и кой кому ще го ...

Двама бъдещи затворници пият кафе!:)))

България не е нито руска, нито американска, България е ЕВРОПЕЙСКА. Спрете да се продавате и започнете да работите за тази нация!

В името на етническата толерантност,Бокича трябваше да го стисне за кирливото,доносническо вратле...Пропуск...

Илия Павлов , който заедно с Доган беше част от Мултигруп , си мислеше, че е гущер ... А се оказа, че е опашката на гущера ... Пита се следното в задачата : Кой всъщност е гущерът, който си откъсва опашката ? Медиите на Доган и Д. Пеевски упорито разтваряха чадър над Пешо сумиста - това е факт, който всички ние видяхме ! Тогава се пита в задачата : Кои са 'поръчителите' , чиито поръчки са изпълнявали Пешо сумиста и др. килъри ? Да не забравяме, че докато Ася Петрова беше окръжен прокурор в Шумен, нейният шофьор / мир на праха му ! / беше заклан ! Защо медиите на Доган и Д. Пеевски премълчават този факт ? Или защото тук се крие коренът на злото ?

повече политическо бъдеще и осребрява всичко на политическия хоризонт. Ако изкара мандата си в което се съмнявям ,ще се върне обратно в биснеса но ще разчита на услугите които е правил като президент.

Момчета, днес е неделя! Почивка! Оставете наивниците да се трепят - като на Майданя! Колкото си по- наивен и по-силно крякаш- влизаш в .бинокълчето . на спайпера .. и стававаш -Герой Революции!

Mnogo to4no kazano ++

Етнически проблем в България може и да няма, но заигравки с етническата "карта" има! А може ли някой политик защо като се захванат с дпс, все се говори за етнически мир и проблеми? Та нали дпс не е етническа партия?! Или по-скоро негласно всички признават, че дпс е точно етническа партия, което си го знаем всички!!! А относно разговора - те са се разбрали предварително, или ще се разберат впоследствие. Скоро може би ще станем свидетели на омекване на конфронтацията между герб и дпс, на общи действия и др. Все пак няма да забравя думите на боко в началото на създаването на герб, че дпс им е естествен съюзник!

Направих сметка, колко членове в ЦИК трябва да имат парламентарно представените партии, по закон т.е. в зависимост от броя на гласоподавателите на последните избори и във връзка с изискванията на закона. Оказа се, че президента е АБСОЛЮТНО ПРАВ!!! ГЕРБ-7 души (закръгляват се пресметнати6,75 души); БСП-6 души (закръгляват се пресметнати 5,97 души); Атака 2 души (закръгляват се пресметнати 1,63 души); ДПС 2 души (закръгляват се пресметнати 2,54души). Да има леко ощетяване на ДПС, но при всеки случай някой трябва да е ощетен и в случая ощетяването е на възможния минимум - ДПС е ощетена с 0,05 (с толкова тя прескача 2,5). При Атака то би било 0,15, при ГЕРБ 0,26 и при БСП 0,48. Горните съотночения се правят при условие, че трябва да се разпределят както е по закон 17 места в ЦИК (от общо 19 две са за партии имащи евродепутати и не са в Парламента). Следователно излиза, че в момента ощетен е ГЕРБ с неизбирането от Парламента на един човек (зам. председател), т.е. от БСП, ДПС и Атака. Всичко горно е ясно на Станишев и Местан. Те говориха чисти нагли лъжи, че са ГПС са ощетени. Сега няма да отидат при Президента за среща за ЦИК, понеже пред всички нас трябва да признаят, че той е прав, а те са лъгали.

Още не съм одил до тоал..за да почна да правя сметки!!

Пич, разбира се че цифрите се четат така както дявола чете Евангелието от всички партии, но обясними каква е житейската и математическа логика да се ощети ДПС с един член на комисията след като има повече депутати в НС от Атака? И доколкото мога да смятам 2,54 е по-голямо от 1,63. Ако в закона има създаден принцип, то той трябва да се спази, а не който и да било да решава кой и как да ощети. Не съм чувал да се разсъждава по въпроса за принципа на най-малко ощетения, а единствено и само на принципа на простата аритметика, която казва кое число как се закръглява.

Нетрадиционен е само кадровият подход. Очевидно ръководи своята агентура с желязна ръка, защото няма провали и предателства трудно постижимо сред двеста конкуриращи се красиви жени. Успехите в разузнаването си Екатерина Медичи постига, защото не се съобразява с традиционните правила на тази професия, създадени от мъже. В разузнаването мъжете са си мъже, а жените в тази професия са това, което мъжете мислят за тях.

В природата няма празно, веднага се заема и всичко най-сетне си идва на мястото. Казах го преди 170 години и си важи вечно, особено за дребни породи.

Кой ли е посадил живота на земята??! То Дарвинизмът / за тука Дървенизмът/ си е теория за в кръчмата!?

Ма и ти си минал през " Пирогов" -да ти присадят чувство за хумор!! Развивай го!

и потърси Местан. Нека пробва да бойкотира следващия европарламент с депутатите си да не ходят два месеца на работа там,и разни ранобудници-заспалници да подскачат навън.

Ранобудниците са в Белгия, Холандия Франция и затова Чичо Сам натиска да премести ракетите в Украйната ... при наивниците!!

А мене що ме кефи да чуя7- Ще ли ме стиснеш?

Сега е моментът да се срещне и със СерГЕЙЧО на по уиски . И да цунка кунка на Моника- обезателно лявата!?

За благодарност! Сигурно дето го бична миналия февруари , защото и до сега можеше да бъде в реанимацията!

Най вероятно,утре при президента ще се договорят 6-тия мандат на ЦИК да се върна на ДПС,срещу зам.председателско място за ГЕРБ. Иначе ако Местан сезира конституционния съд за решението на президента,може евроизборите да се обявят за невалидни и егати скандала в ЕС.

ЕДИН МОЙ ПРИЯТЕЛ АРТИСТ МИ КАЗА:НЕ ВЯРВАЙ НА ПОЛИТИЦИТЕ, ПО-ГОЛЯМИ АРТИСТИ СА ОТ НАС. НА СЦЕНАТА ПРЕД ПУБЛИКАТА СЕ КАРАТ И БИЯТ, А КАТО СПУСНАТ ЗАВЕСИТЕ, СЕ ЦЕЛУВАМЕ ПРЕГРЪЩАМЕ, А МОЖЕ И ОЩЕ "НЕЩО"

Егати червея е тая тиква.

Не виждам никаква тиква! Ще пукна от глад! Кака Кристалина къде е ??!

Това е нещо свежо...и само ГЕРБ....ИЛИ ПО ТОЧНО САМО БЪЛГАРИЯ....

То ДПС и в частност Ахмет Доган го направиха генерал. Вече уговарят новите условия за разпределението на баницата. Защо през целия си мандат момата от Банкя пискаше само срещу "БСП", от врме на време "тройната коалиция", но никога не е казвал "ДПС са виновни"? Да не говорим, че Ердоган се обръщаше към кандидат "пИдала" със "брат".

Това е самата ИСТИНА.ДОЛУУУУУУ герб

Те са долу - във фундамента!!? За тях- 6 места , над тях-5 ,след това -3..! Така е построен и Айфелът!!

Раннобудните да не се хванаха да работят.

Свърши му дрогата на боко.

За държавната ни позиция за Крим не са необходими митинги! Ако я докараме до там- и партизани ще излязат!?

kolonialnite podlogi se nadu6wat otdale4

Краставите магарета

Тиквата до скоро ходеше да ближе задника на Ердоган в Турция, сега започна да ближе задника на Местан в Кърджали. ЧЕСТИТИ ВИ ФЕСОВЕ ГЕЙПЕРУНГЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

пак изпълзяха като червеи от панелените си кенефи ...нема да се плашите сер-геи-евреи , местан и доган още се обичат ..

Като си говорим за мъжка любов, то няма как да не споменем, че именно Доган направи ревльото от Банкя генерал. Станишев ли чакаше на опашка да честити рождения ден на Доган и да му подарява куче? Станишев ли разцелува Доган публично?

По-добре да се разговаря с Местан, отколкото с Волен. Местан е оригинал, а Волен е скъсаната подметка на ДПС.

Аааа ти вече сложи феса, да не забравиш и вазелинче да си вземеш! Репликата "аз съм прост и вие сте прости и за това се разбираме" нали знаеш на кой принадлежи, а не те ли плаши момента от разговора, където уреждаше съботажа на делото срещу Миро Мършата и обяви, че ще става "пИдал"?

Трябваше да пие кафе с Местан миналата година. Обаче се запъна като магаре на мост, което му струва доста стотинки за организацията на свирещите и думкащи протести. Само да не доведе пак Дянков да срине и без това едва кретащата икономика. Т

Няма вечни врагове, има вечни интереси!

Каквото наредят сценаристите и режисьорите от БКП, това ще играят актьорите.

честито,ганьовци-ето ги следващите,които ще ви...........управляват хахахахахахахахахахахахаххаахаха

Не, просто началника иска да блесне Бареков и затова тези ги поставя в смешна позиция, за да издръзни обществото. Борисов ако беше самостоятелен политик, никога нямаше да сътвори подобни смешки. Началника така е преместил пешката .

Каква толерантност от страна на една мутра (бандит) очаквате? Това не са ли дълбоки игрички, с които се цели да се изчисти образа на Борисов? Той се сърди цяла година , че са му взели властта и какви ле не беди и проблеми създаде на страната! Сега се прави на умряла лисица и ето вижте ме колко съм добричек и толерантен?

Пита се има ли балами, които да му повярват?

Това което казвате, първо трябва да се докаже ,,тъпи, опорни точки, декиш не хващат ".-Престъпниците са на ,,ПОЗИТАНИЯ"?-Виш те какви са били родителите на Станишев, Буруджиева и т. н.,,Крушите не падат, далече от дървото "-казва народът .

Като те гледам как неграмотно пишеш изглежда, че не си завършил даже милиционерското училище!

Като говориш за семейства, то е обективно да погледнеш семейстната на Борисов, Цветанов, Павлова, Плевнята, Дянков и останалите "герои" от ГРОБ. При прегледа на последните се набива едно и също на очи "БКП", а първия още не си е върнал и партийния билет.

Хора, най-родолюбивата позиция , която можете да заемете е, НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ НА НИКАКВИ ИЗБОРИ! С вашето гласуване , вие непрекъснато затвърждавате парламентарната система и цирк и още дълго да ни заливат с подобни пиар постановки. На нас ни трябва стабилен президент с топки като Путин. Колкото и да ви е тъжно на някои хора, но до днес не чух обикновен българин да каже лоша дума за Путин, нещо повече, всички обикновени хора му се възхищават на яките топки. Как пук Путя не вдигна кръвно или да го засърбя ъза ? Разбирате ли българи!? Ние сме жертва на едни нереализирани режисьори, които си играят със съдбите ни и ни съсипаха държавата. Когато спрете да гласувате, тези няма как да продължават да ни управляват с някакви мижави проценти, защото веднага ще бъдат изправени до стената от международната общност и ще са принудени да променят системата.

,,Не гласувайте "!!!-И защо?-За да спечелят, бсп и дпс.-А знаете ли че в България, има продадени, 450 000 имота на руснаци?-Сигурно всеки ден се молите ,,а дано, поискат от Путин да дойде, някой ден, да ги освободи от българско робство"?

сега с руснаци ли ще ни плашите? дпс с 200 хил гласа ли ще ни управляват призива ми за негласуване е към всеки който милее за България стига сте ни правили на профани

Че как няма да пият заедно кафе - нали са сателити все на една и съща партия.

Тези пиар циркове от кораба майка ни идват за да ни покажат че всички политици у нас се ръководят от един и същ кораб майка.

Това ли е най-важната новина сега?

ТУКА ИМА НЕЩООО!!!

Дялан камък е наш Бойко От диф каратис, спънат футболис, и сега, артис Внучето ми Тошко, седна пред компа, да изяде филията с мас, И току-се развика: Бабо, бабо, Бойко станал "Ну заец пагади" баба Тодорка

Последен напън за власт наГЕРБ. Турчина е много хитър...

да ама не се целуваха