Панов и Борисов ще обсъдят ”събитията” в съдебната система

Председателят на Върховния касационен съд (ВКС) и премиерът ще обсъдят продължаването на съдебната реформа.

Обратно в новината

Коментари - Панов и Борисов ще обсъдят ”събитията” в съдебната система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев да не се прави на ударен защото това може да се дискутира на сбирката дето ще я прави на консултативния вместо да се занимават с празнодумие. Цацаратурите вчера незабавно се вдигнаха да си защитават цацата та даже намекнаха за непрофесионализъм при Панов защото той и колегите му съдели по обвинения на цацаратурата.. Ами идиоти колко дела са ви върнато да си ги оправите, колко неполучени присъди има основно заради вашата непрофесионална работа ама съда / не че и там няма калинки и подлоги/ винаги е виновен за оправданията на тия дето обвинявате

Че Бай Х нищо няма да направи срещу Цацаратурата е ясно. Ползата (за обществото) от сезирането на Панов към Президента и Премиера е това, че утре последните няма да могат да се измъкнат от неудобните въпроси на европейските институции. Защо аджеба в България Главния прокурор е всевластен и безконтролен? Защо никой не иска да разследва безобразията му? Защо дори не имитират някаква проверка? Защо? В този ред на мисли - подкрепям Лозан Панов, благодаря му и му се възхищавам за куража да се изправи срещу мафията!

Тази дейност на Панов определено не е " ползи", а само прехвърляне на отговорност от болната му глава на здрава, измъкване от отговорност, топене на управлението в България - с една дума уж "хитро" замислена провокация. Това поне следва от написания от тебе коментар и идеите, които ТИ развиваш.

А коя е здравата глава според теб? Цацовата? Няма нужда от реформа, няма нужда от контрол над Главния Прокурор? Кажи ТИ.

Мой съвет е да си доставяте наслада с оплюването на Панов в блиЗ където всяка втора ;;новина'' е срещу него ама и със забранено коментиране..Нима не се опита това да се реши във всс Панов???и какво се полуци???подлогите не позволиха. Не виждам как е прехвърляне на отговорност след като там където трябва да показват такава са подлоги..

Що е то "правова държава" и има ли тя почва у нас ? "Това е въпросът",би възкликнал един исторически датски принц.Отделен въпрос е ,че дилема по въпроса у нас отдавна не съществува.Тоест , по въпроса за правовата държава ,съм умерен скептик.Това е напълно достатъчно "на този етап" ,както би казал един бивш премиер, родил се цар.

Българската съдебна реформа е като българската приватизация, а те като българския футбол- циганска работа! Понеже нямат нито един юридически аргумент, нито едно доказателство, нито едно решение, ББ важно встъпва като умиротворител. И без това никой няма да говори за "право". Какво ще прави Л.П при ББ? Ами ще пият едно кафе, защото са като лисицата и щъркела- единият не отбира от правосъдие, другият от ред в държавата, единия е от съдебната власт, другия от изпълнителната, единият е еридиран юрист, другият препечен политик. Въобще нямат допирна тема, освен ББ да каже на момчето: Недей вдига скандали, че ще продължава надзора от ЕК и цяла нация ще страда или просто: "Вземи млъкни бе човек!" И толкова ще е съдържанието на СРЕЩАТА МЕЖДУ "ЛИДЕРИТЕ" на двете власти...Сякаш не са от една държава и не са длъжни един интерес да защитят. Рекламите на "Теленор" са по- интересни от подобен "журналистически ивент".

Hали си знаеш, че си евтин трол и кръгъл идиот? панов разбирал от правосъдие, но не разбирал нищо от ред в държавата. за разлика от борисов! боже, що не си прибереш вересиите от тази земя, откъде ви събират такива кретени, бе!

президентът не бил следовател и разследващ орган, мутрата БОРИСОВ ще решава въпросите със съдебната система. В тази държава не мирише , а вони на престъпност и корупция!! То не бе КТБ , то не бяха продажби с завишени десетократно апортни вноски, заменки на кон за кокошка, , реститутки с клетвени декларации на мъртавци ....и всичко каквото може да се роди в една престъпна глава. БЪЛГАРИТЕ НАПУСКАТ РОДИНАТА СИ ЗАЩОТО ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ Е БЕЗСМИСЛЕНО ДА ОСТАВАТ И ПРЕКАРВАТ ЖИВОТА СИ В ЕДНА БАНДИТСКА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАГРОБИЛА БЪЛГАРИЯ С ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЕВРА , С ИНСЦЕНИРАНИ БАНКОВИ ФАЛИТИ, С КРАЖБИ И ГРАБЕЖ НА ДЪРЖАВАН СОБСТВЕНОСТ. Остават само старци и роми идържащи се на социал. Скоро и пенсионната система ще рухне! Тогава накъде бе бандити.

Много жалка позиция на президента Радев! И по-точно - липсата му! Значи по въпорса за исборните права на българите зад граница и ограничаването им той може да се намеси и да "изрази мнението си" между тесен кръг от свои хора, че дори и да се опита да пробута някакъв закон, макар че изобщо не му е това работа, ЗАЩОТО МНОГО СИЛНО СЕ РАЗТРЕВОЖИЛ ОТ ТОВА КАК ЩЕ СЕ РАЗВИЯТ ... СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ и коя партия ще влезе и коя - не в парламента... а за РЕАЛЕН ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ, ЗА КОЙТО СЕ ГОВОРИ ЕЖЕДНЕВНО ОТ ВСИЧКИ И НАВСЯКЪДЕ - ПРОВАЛЯЩАТА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ПРОКУРАТУРА И ГЛАВЕН ПРОКУРОР, той не можел да изрази дори мнението си!?! В Америка вече се отива на разследване дори и на президента Тръмп за връзките и контактите му е Путин и Русия от Комисия в Конгреса, който има не формална и представителна, а далеч по-голяма реална власт в държавата, а в България години наред една група хора - и всички отлично знаем кои - от години се опитват да се поставят и да поставят и внушават, че НАД НЯКОЙ СИ БИЛ САМО ГОСПОД! Е, няма такъв филм в европейска държава през 21 век!

Буквално Радев се разкри с това изявление, като стана "безпощадно ясно" в "кой отбор" играе.Умишлено ползвам подобна лексика , за да бъда разбран от повече хора.

Радев обясни нечистоплътните си конспиративни опити да прецака българите в чужбина ( и после "достойно" се скри зад гърба на служебното правителство и един набеден чиновник) с аргумента, че виждате ли имало проблем с изборите, всички партии били говорели за него преди изборите, но сега, след тях никой нищо не говорел и не правел по въпроса!?! И неговото сърце юнашко и будна съвест не можели да го оставят да не направи нещо, тоест да прави това, което НЕ му е работа - промени в закинодателството! И същият този Радев всички знаем и отлично си спомняме какви ги редеше и за съдебната система и РУМЪНСКИСКИЯ МОДЕЛ. НО ТОВА БЕШЕ И ПРИ НЕГО ДО ИЗБОРИТЕ!

Инфо, ти си големо мекере. Много ви се иска да натопите Радев в безумните си комбинации, но не ви се отвори парашутът. Не е твоя работа да определяш законите и задълженията на президента в тази страна. И не се мисли за много умен, като го карате да вади горещите картофи от огъня, който сами палите. Мръсни демагози! Радев прави товя, което може по закон. А ако искате нещо да направите - направете го в рамките на правителството си. Или " Ние ще приемем референдума на Слави, но Радев да направи районирането"!! Вие чувате ли се , демагози гнусни.

Да ви напомня пак - от неграмотни тролове и човекоподобни, от боклуци акъл не искам и мнението и оценките им, тоест Зна господарите им, не ме интересуват изобщо.

Какво всъщност иска Панов ? Не може да се разбере !? Аз не му вярвам. Дето искал да проведе супер-пупер "риформа", при която справедливостта ще възтържествува. Не му вярвам. Най-вероятно е човек на германците и иска да заеме някаква позиция, за да им прави услуги после.

Да поясня, като не разбираш. Няма значение какво иска или не Панов или Цацаров, въпроът не е този, и проблемът не е този, а просто е персонифициран между тях, ПРОБЛЕМЪТ Е КАКВО ИСКА НАРОДЪТ И ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА, КОИТО НЕ СА ОТ ОРАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, МАФИЯТА И ЛОБИТАТА Й КЪДЕТО И ДА СА, И ОСОБЕНО ЗАГНЕЗДЕНИ ВЪВ ВЛАСТТА (справка - виж. дефиницията на думата МАФИЯ). Тоест става върос за това КОЙ и КАК реално избира лица на възлови постове в тази държава. Или с други думи да поясня - виж каква е подкрепата на главния прокурор сред хората, или не я знаеш? Чий главен прокурор е всъщност Цацаров и оглавяваната от него прокуратура, за кого точно всъщност той работи?

Абе , Христо Иванов - умен и красив, ти ли си правиш реклама на безумните идеи тук?

ОТ ПРОСТОТИЯТА ТИ! Не е ли време да осъзнаеш, че тумора в държавата се нарича правосъдие , а името му е СОТИР ЦАЦАРОВ. Същият този койтокато шеф на Окръжен съд Пловдив допусна ДЕСЕТОКРАТНО увеличение на апортната вноска на фирмите на Гергов с което последният се превърна в собственик на 51% от акциите на Международния панаир Пловдив. Същия този ЦАЦАРОВ, който вкара баренине и с това предизвика безконтролно теглене на депозити и УМИШЛЕН ФАЛИТ на КТБ! Същият този ЦАЦАРОВ който наблюдаваше съзаклятнически как от масата на несъстоятелност на КТБ възбранени активи като ВИВАКОМ се озовават по ПРЕСТЪПЕН начин в ръцете на единият от акционерите на КТБ - управляваната от Милен Велчев ошорка ВТБ. Защо ВТБ не плати на вложителите на КТБ , а това го направи държавата е въпрос на който ще ти отговори Борисов теглил милиарди ДЪРЖАВНИ заеми за да реши ПРОБЛЕМИТЕ НА ЕДНА ЧАСТНА БАНКОВА ИНСТИТУЦИЯ. Защо Цацаров и Борисов допуснаха безпроблемното прехвърляне на акциите на ВЪЗБРАНЕНИЯ ВИВАКОМ на царските хора Милен велчев и Спас Русев е въпрос който ни го дължат не само борисов , но и Цацаров. ИНАЧЕ ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА Е ЗАВЛАДЯЛА НЕ САМО ПАРТИИТЕ И ПАРЛАМЕНТА , НО И ДЪРЖАВАТА. Затова хората напускат , затова обезлюдявянето от периферията към СТОЛИЦАТА на България върви с темпове на цунами унищожаващо всчко по пътя си.

Скъпи ми Президенте на Всички българи! Преди да си президент, ти си българин и гражданин! И в този контекст не е нужно да си "разследващ орган или следовател", за да изразиш гражданска и човешка позиция относно СВИНЩИНИТЕ, които се случват в територията! Сега с интерес ще чакам и позицията на Премиера за същите свинщини или, както мило ги е нарекъл - "събития";)

Какво сте го захапали човека? Генерал Деси не се интересува от съдебна реформа и не му е ПиАрнала какво да говори. Я не го занимавайте с глупости. Виж как го издокара на демонстративна разходка Велинград-Батак

Пипи, не знам за какво "чорапче" служиш, но си тъпа като гьон. Сега Радев ще скочи да изпълнява твоите , на инфо и поддръжниците ви репликьори безумни идеи. За да го погнете утр първи, че не действа по конституция , а в самоуправство. Иди си играй на тукйа има -тука нема или на ти куклите дай ми парцалките, макар че явно си престаряла за това , с някоя от твоите също толкова безумни дружки.

Ще те отмина с мълчание;)) - ти дори не си СХВАНАЛ за какво говоря, а и няма да схванеш;))