Борисов обвини тираджии за блокадата на АМ Тракия

Искам да призова хората, които са на магистрала "Тракия", за търпение, защото такива метеорологични условия не са често срещано явление.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обвини тираджии за блокадата на АМ Тракия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Експеримента Орешарски е виновен" за следните неща: Бури, Виелици, Ниски температури, Сняг, Глобалното Затопляне, лоши магистрали, ниски пенсии, висока корупция, оставката, новия президент, ниските доходи, когато е много топло, когато е много студено, когато премиера има стомашни проблеми и всичко останало за което Бойко прецени. Всичко хубаво е на Герб. Най вече когато температурата е точно каквато Бойко я иска - заслугата е на герб.

ПОРЕДНАТА ИЗДЪНКА НА СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ! ФАКТ Е В БЪЛГАРИЯ СЕ СТРОЯТ НАЙ-СКЪПИТЕ МАГИСТРАЛИ В ЕС. В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ ЗИМА СРЕДНО 4 МЕСЕЦА. ОЗНАЧАВА ЛИ ТОВА ЧЕ, ПОСТРОЕНИТЕ МАГИСТРАЛИ ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ СРЕДНО 8-9 МЕСЕЦА В ГОДИНАТА. ЗАТОВА ЛИ ГИ СТРОИМ? ДА СЕ ХВАЛИМ,ЧЕ ГИ ИМАМЕ! кЪДЕ СА СНЕГОЗАГРАЖДЕНИЯТА ПРОТИВ НАВЯВАНИЯ. зА ГОРДОСТ НА Г-Н БОРИСОВ И ВЕЛИКАТА МУ МИНИСТЪРКА ТАКИВА НЯМА. ГЛУПОСТТА НЕ ХОДИ ПО ГОРАТА А ПО ХОРАТА. ТЯ Е ОСНОВНА ЧЕРТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ДА ЖИВЕЕ ГЛУПОСТТА, НАЦИОНАЛНА ЧЕРТА НА БЪЛГАРИНА!

Баце пак се въргаля като прасе в теменужки и търси виновни не там, където трябва. Ами имаше прогноза, че времето ще се влошава, хората имат резервации и е нормално да се движат към местата за празнуване... елементарно е да се сети и най-големия идиот, че камионите трябваше да бъдат спрени, и магистралите обработени с химикал.

Тази некадърна мутра никога не е поемала лична отговорност.

Бойко Мутреско Мутрагенио Ганиовски е "УНИКАЛЕН"- по рода си! Когато запече силно слънце, той-наш мил Боко отива и защитава, като чадър НАРОДА от слънцето,в Хитрино прелетя, като Батман последна серия,за да не се разбере истината, че това бе прикрит АТЕНТАТ.Но той бил там за да помогне на НАРОДА си.Сега в още по новата серия на Батман, той Боко се изправя срещи 5см сняг за да защити пак НАРОДА си, това е ГЕРОИЗЪМ. БРАВО-МУТРАГЕНИО!При положение, че моеше да се вземат мерки предварително нямам думи за МЕРЗОСТА на ГЕРБ И НАШ БОКО!

ГРАДУШКА БИЕ, СЛЪНЦЕ ПЕЧЕ, НАШ БОКО Е КУРНАЗ МОМЧЕ:)

не спират тировете, защото возят негова стока, той затова ходи по задръстванията, за да не би някой да вземе да ги спре, не му пука за хората, гледа си парите и бизнеса.

30000 полицаи под ръка и немогат да вкарат ред?

Бочко,освен тираджията са виновни ДСБ,ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ,ПФ,БСП ,Атака и най-много Орешарски.Не може да махнем вината и на началника ти дедо Бог ,дето пуска мраз ,сняг и виелици през зимата.Ти Бочко,липсващата Лилянка и набедената за шеф на МВР Бъчварова сте невинни Ангелчета.

На крив бай х...и и вълната му пречи!

Ако наричаш зимно бедствено положение вълна, си просто онова под вълната, брат ми! Защо толкова нисък интелект? Пообразовай се малко, култивирай се! Излагаме се пред чужденците :-). С това, което си писал, и пред руснаците ще се изложиш!

няма по-лошо управление от това където не е БСП-БКПили БКП-БСП и ДПС. Само ми кажете какво са направили - всички знаем за фалиране на държавата - при Луканов - който я обяви за такава, хиперинфлация и пр. ... става много дълго. А верно поставиха две тухлички на моста на Дунава, който Боко построи и я откриха с рязане на ленти - ха-ха-ха.

се затварят опасните пътища. Ама тогава егати воя щеше да настане. Живея в НюЙорк като децата на Бокова - е, не при такъв лукс. Помня 2013 г. началото на февруари трябваше да замина за Вашингтон и точно пред мен затвориха ВСИЧКИ ИЗХОДИ за няколко дни. Няма възражения, въпреки че главно по това време се пътува по работа а не да се събираме селянията от градовете..

Кой ги затвори ИЗХОДИТЕ? Американските катаджии, нали? Имат си хората катаджии, които затварят, отварят. А ние си "имаме само един Боко", който се назорва да огрее навсякъде, за да се показва денонощно като спасител на нацията! Обградил се е с някакви галфони и треперушки, които само чакат Боко да п.ръдне и те се на.сират по медиите.

КОСМОСА МУ Е ВИНОВЕН!!!В ГЕРМАНИЯ ТИРОВЕТЕ СА НЕСРАВНИМО ПОВЕЧЕ ОТ ПЪТУВАЩИТЕ У НАС,НО ТАКЪВ ПРОБЛЕМ ТАМ НЯМА!!!

На 29 12 пътувах Бургас Пловдив на няколко места има табели ВНИАНИЕ ИЗХОД ЗА СНЕГОПОЧИСТВАЩА ТЕХНИКА Може ли някой да познае от един път колко снегорина имаше там?

Хвалбите на Бойко за "неговите" магистрали са грешно похарчени и откраднати пари! За какво са ни магистрали,които цяло лято се преремонтирват, а зимата се затварят!Даже и коли и тирове не трябва да се движат по тях ,защото ще катастрофират! Пълен Бойков абсурд, но той не е виновен...все е някой друг!

Да ви кажа истината: МАГИСТРАЛИТЕ ГИ ПРАВИМ НЕ ЗА ДА СЕ ПРЕДВИЖВАТЕ ПО-УДОБНО, А ДА ГЕПИМ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ, ДАДЕНИ ЗА МАГИСТРАЛИ. РАЗБРАХТЕ ЛИ ТЪПАЦИ......

На крив х.... козината му прече.

Руснаци хакнаха магистралата.

Не са тираджиите, Путин е виновен!

Ч Н Г

Умен си е Боко, много е умен, и все умни работи говори, ама тиквата му пречи, бе!! Пустата му празна тиква пречи!

Местните управници са отговорни за защита от природни бедствия. Борисов по-добре да се маха, или да го направят кмет на някое ци.ганско село. Няма дарба да ръководи държавата. То Русофоб и продажник на какво е способен?

Най-истинското нещо в България са дипломите до 1989г.! Юристи и икономисти управляват България вече 27 години!Яжте им плодовете!

Вярно е, че такива метеорологични условия не са често срещано явление в България. Тук те се срещат предимно през зимата..Въпреки тяхното рядко появявяне борбата с тях е много трудна, в някои случаи безнадеждна. Всичко обаче се променя , когато в борбата се включи човекът - слънце - Б.Б. При такива случаи виелиците и преспите нямат никакъв шанс. Ето защо предлагам да се учреди медал - "Повелителят на преспите" и с него пожизнено да бъде удостоен премиерът в оставка - Б.Борисов.

На Бойко все някой му е виновен.За това,че е некадърен управленец и два пъти пада от власта ,като гнила круша от дървото са му виновни Костов,Царя,Тройната коалиция,Орешарски и ДСБ,ДПС,АБВ,БСП ,Слави Трифонов и българите.За трагедията в Хитрино не е виновна сбърканата инфраструктурна политика лично на Бойко Борисов,а машинистите.За това,че България е най-корумпираната,със съсипано образование,трагично здравеопазване,липса на вътрешна сигурност и опасна битова престъпност,неадекватна и корумпирана правосъдна система,демотивирана полиция и войска ,демогравският срив и мизерният живот на над 50% от българите Бойко не носи вина в осем годишното си моткане на политическата сцена.

Боко винаги е невинен и прав ... обичам го ...незаменим и непогрешим- съкровище за Булгаристан !

Щом е съкровище трябва да се закопае в земята!

Държавата не е църква да се ...молиш! Не тировете са виновни, а тези моито са ги допуснали да се движат при това време! Щом отговаряш за цялата държава, не можеш да се молиш , а трябва да заповядаш на хората да не излизат при това време!

Те/управляващите/ с купените книжки не могат да се справят, а с "изненадата" на зимата ще се справят. Пълен .ашак!

Аз съм един от тези късметлии дето успях да се измъкна на ръба от там.Какво да кажа .Празни приказки са това Бойко .на вас все нещо ви пречи .Поемете си вината веднъж накажете наистина някой за пълното безхаберие за профионализъм въобще не може да се говори.Спете с тия простотии и непрофесионални изказвания на тая псевдо министърка че едва се сдържам да не вляза в интимни отношения с целите ви родове не до девето а до деведесето коляно.Говеда такива знайте че простия народ не е толкова прост

Не Гоше , простия народ е много прост,страхотно прост и тъп като налъм и си мисли ,че като е демокрация значи некой друг му е длъжен.Както си беше едно време при деда Тодор от правешко. Там при него все некой друг ти се грижеше , а ти само си лупкаш и папкаш, колкото можеш от държавното. Сега нема вече аванта, некой трябва да върши работа иначе демокрацията не става. И така ,като говедата и народното стадо ,ти го доиш, риташ, пасеш, то мучи ,гледа тъпо и си преживя докато се трупяса. И дугите така гледат тъпо, мучат и преживят. Така,че Жоре, рдавай се , спасил си се сам и се готви за следващата битка,щото територията е фронтова и всичко е пунта мара. Спасението на давещите се е дело на самите давещи се. Запомни го. Другото означава сигурна гибел. Да се довериш на демокрацията е все едно на майка си да викаш чичо Иване а на баща си майко. Това е положението драги. Въпроса е кой ,кого ?!

За какво са ни държавата и нейните служители дето крадат от нашите данъци, щом ще се спасяваме сами!Та според теб излиза,че трябва да се върне бригадирското движение и да почваме да си строим сами пътищата!Да ама нали трябва на Бойко Калинките да умрат от глад тогава!

Аз Бойко Борисов съм по рождение прост тарикат,но винаги невинен.Къде ти бяха полицаите Бойко Бачварова да спрат тировете и леките МПС,когато два дни преди трагедията по магистралата метаролозите съобщиха за бурни ветров и снеговалежи.Къде се беше скрила напереното Лиле Павлова и каките свраки Караянчева и Деси поетеса?

Всяко пътно или другу съоръжение или е затворено или годно за ползване. Снегорини, опесъчители и третиращите против заледяване са на терен часове предварително. Много често пътната настилка се третира превантивно, при прогноса и/или при достогането на някакъв минимален температурен праг. У нас хора редовно се пребиват на заледени магистрални участъци. Вероятно отново става дума за корупция при разпределяне на обществени поръчки, нещо, което личи навсякъде из България, във всички сфери от събиране на боклук, до финансиране на наука и култура.

ЗАЧИТАМ ТОВА КОЕТО ДРАСКА ТРОЛИЩЕТО, И СЕ ЧУДЯ КАК ИЗДЪРЖАТ НА ТАЗИ СМРАД, КОЯТО СЕ НОСИ ОКОЛО ТЯХ !! АБЕ ЕЕЕЙ ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ, ОТВОРЕТЕ СИ ТЕЛЕВИЗОРА, АКО НЯМАТЕ ИДЕТЕ У СЪСЕДА, ДА ВИДИТЕ ЗА КАКВИ ИДИОТИ НА ПЪТЯ СТАВА ДУМА, И ТОГАВА ШЛЯПАЙТЕ, ТЪПУНГЕРИ БЕЗПОДОБНИ !!!

У нас винаги виновен а матряла, най-вече затова, че гласува за такива като тоя на снимките.

А през зимата необходимо ли е да имаме винетка?!

Всички следвайте съветите на премиера и не пътувайте по магистралите. Те не са за пътуване, а за показ и да влизат в отчетите. Инак са много хубави, ама все има пречки. Зиме сняг, лете - жега, пролет - дъждове, цялата природа се е впрегнала да създава ядове и да клати рейтинга на великия строител на магистрали.

не била често срещано явление - ами да , само веднъж годишно, а през лятото хич я няма

Ами спрете тировете от движение,а не имъчвайте българския народ некадърници такива!

Кефят ме герберастите във форума: Какви мъчителни лъжи измислят - метеото предупреждавало отдавна, обаче според Бойко снегът го изненадал. Шофьорите са длъжни да се съобразяват с метеото, обаче Бойко не. Пък Лилето въобще вече е някъде зад граница да си поизхарчи парите, ама шофьорите трябвало да си седят по домовете... Ех, бедни ми тролове, какви титанични усилия на мисълта прилагате да ни веселите на Нова година!

Неадекватна и закъсняла реакция на държавата това е причината!

Има слухове че Баце дъни Лилето. Според вас така ли е? (+) ДА, (-) НЕ

Обикновено баце дъни Лилето в едни хотели на Вальо Златев, докато борят контрабандата!

Никого не дъни,защото от младини му е къс и мек! Затова и жена му го зарязала и банкерката също.И деца затова няма!

Основната вина за проблемите по пътищата е на проклетите турски тираджии ! Повечето катастрофи се правят от турски боклуци ! На турци трябва да бъде забранено да преминават през България !

БоБо, това е еманация на цялата ти тъпа политика. "ЛюбоФта" на управленската ти дейност - магистралата Мамата сиТракия, е непроходима. Старият път - проходим.

Кой ''насече'' вятъра , питам аз?! Сега Премиерът да трябва да полага ''огромни'' усилия.

Путин е виновен , хакнал е снега и вятъра и използва тираджии диверсанти.

Според Бай Гуй магистралите се ползват само при постоянен вятър и от април до септември!!! И то при слънце, а температурата - между 15 и 25 градуса, щото иначе може да се прегрее!

ползва магистралата само като средство за натрупване на поредния милиард, иначе му е все тая как ще я ползва раята, важното е да си е платила .

Държавата се управлява от кризисен щаб. Боко ще ни подари и Нова Година! Разбрал се е с началника. Цацароне, къде си? Синоптиците ни спят. Мисля, че към този час вече са повдигнати обвинения към метеоролозите, предизвикали поредния катаклизъм в държавицата клета.

сега пък метеоролозите виновни. а това, че от няколко дни предупреждават за възможни навеища и преспи си го пропуснал покрай ушите си. ама от 10 кладенци вода ще донесете, само и само да не кажете, че 90% от вината за ситуацията е на самите шофьори

Не си схванал иронията. За простотиите на Боко винаги му е виновен някой друг.

Целият проблем дойде от това, че Плевньо не направи служебен кабинет. Новите министри досега щяха да са застъпили.

тука някакви .... обясняват за "5 см сняг". и като са само толкова, що се получават такива неща, дали пък вината не е и някъде другаде, освен в непочистването на тия 5 см. щото за кола с добри зимни гуми и шофьор, съобразавящ се с пътната обстановка не би трябвало да е проблем толкова малко сняг. е, ако си "обул" таралясника с трета употреба летни гуми с "трепач шарка", и караш като фитипалди, тогава и 1 см сняг ти е множко

А пробвай да го обясниш на мрънкачите де! Не 5 а 10 см сняг не трябва да са проблем ако си подготвил колата както трябва. Ама бургазлии не слагат зимни гуми щото "каква зима в Бургас бе". Масово карат с всесезонни или летни. Те били супер за там. За скоростта да не говорим. Даваха един по телевизията дето обясняваше как стават нещата. Не се беше наденал в катастрофата щото спрял по нужда' пикаел, и разказваше- отпред облак и виелица нищо се не види ама всеки се засилил и се хака в облака. Чуваш тряс и готово. После идва следващия и той в облака.

докато не видя един тираджия и един прост полицай, един до друг, на живо в youtube и пред хора, да им режат чеповете, на единия защото не е спазил забраната за преминаване, а на другия, че не е употребил сила, за да бъде спрян тираджията, няма нужда да ти слушам ученическите обяснения. Некадърно и мозъчнолоясало недоразумение.

Рибата се вмирисва от към главата. На тираджията началника Столарски (спонсор на ГЕРБ) и на полицая началника - главоча от Банкя, вонят, та не се трае... А какво да очакваме от редовите им подчинени, които само гледат да минат метър?

резнем и на тях патките, пък ако им резнем зелките-най-добре!

Когато миналата година ни вдигна винетката се скъса да лъже как щяло да имало подобрение в качеството... Баси наглата дебела свиня, къде ли сега си пече дебелия задник с нашите пари?

Ей ама и журналистите са племе недоклатено .......кой е виновен та кой е виновен ........природа .....