Делчев: Борисов изтъргува кожата на Главчев за спокойствие

Борисов вкарва БСП и ДПС във властта, само силна реформаторска общност може да го спре. След всеки скандал следва сделка между ГЕРБ и БСП.

Обратно в новината

Коментари - Делчев: Борисов изтъргува кожата на Главчев за спокойствие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП и ГЕРБ са издънки появили се след 1989 г. от партията майка БКП. Също така днешните ръководства на тези и други партии появили се след 1989 г. също имат връзка със БКП тъй като техните деди и бащи са били членове на БКП.

За Кунева няма да гласувам никога. Писна ми от алчни комунисти, опитващи се да се представят за демократи. В парламента в момента всичко е комунисти и фашисти, а единствената що-годе демократична партия е ДПС! СМЯХ!

Без значение дали си ляв или десен. Русофил или русофоб. Анти или про Европеец, Американец, работен или безработен - НЕ гласувайте за партии или личности които са били или в момента са в Парламента или властта. Изборът е ваш, а страната наша. Не гласувайте за партии или личности който са или са били в Народното събрание! ++ Копирай и разпространявай този текст на всякъде, ако не искаш да ти се гади като четеш БГ новините в следващите години.

Преди много години, в Темешоара исках да продам на един старец доста скъпо кашкавал. Човекът ме погледна и каза_-Какво лошо сте видели Вие Българите от нас Румънците? Дадох му питата без пари и си тръгнах. Благодарение на РУСИЯ, бяхме рамо до рамо с високо развитите индустриални страни. С Европа сме с банановите. Война да беше минала нямаше така да затънем ! Не всичко беше розово, но имаше спокойствие. Най -скъпата стока!

Ти си гола вода и кал по гърба ! Я си мълчи , твоето мнение си е твое и няма нужда да го съобщаваш !

Забелязва се усилена активност на измислените десни грантаджии от около месец насам ,което естествено съвпада с обявеното от рептила Шорош прехвърляне на 18 милиарда към фондацията му ,нашите миризливи лешоядчета веднага се хвърлиха в битка за парче от голямата баница и тутакси започнаха обединения ,прокламации ,декларации и какво ли не ,но лошата новина за тях е че ги видяхме преди година колко струват и няма кой да си даде гласа за плужеци като раданчо ,куневица,ненчев ,менгеле и лукарски.

Г-н Делчев,до преди месеци управлявахте със същия тоя Борисов,не с някой друг. Г-н Москов е негов добър приятел,който дори унизи ваште избиратели с призива да се държите за Борисов. Седнал си да разказваш приказки от 1001нощ,вде едно че не ви видяхме във властта. С вас се подиграха бе г-н Делчев,ако не го осъзнаваш толкова по-зле. Няма девствени след коалиция с Герб.

Дебил подхвърля тема за дебили

Нанодесните пак се облизват за парламента, който си остава недостижим за тях за добро или за лошо. Всъщност, видяхме ги в предното НС - станаха послушна патерица на ГЕРБ и се отметнаха от почти всичките си предизборни обещания, само и само да бъдат във властта. Ами мерси за такива десни. Да се сърдят на себе си. В същото време ГЕРБ се обявяват за дясна партия, хаха - мафиоти, преструващи се на десни, понеже и те не знаят какви са. Кашата е пълна.

Деформаторът да си оправи първо несмаслената фииономия, след това да си намери нормална работа - всеки, който не разбира от нищо, започва да се занимава с политика. От такива безделници като тоя, Боко суджука, Цецо Пъпешоглавия и мн.други, сме на тоя хал.

Деформатор, мечтаещ да го припознаят за реформатор! Аман от дилафи!

Ако беше журналист, щеше да бъде новият Бареков.

А бе, до вчера му близахте задните части на Борисов като бяхте в коалиция с него. Тогава не беше лош. Има ли още някой да им се връзва на тия лешояди?

и как точно го спряхте? Когато ДСБ излезе от властта,защото съдебната реформа не мина, вие, заедно с Лукарски останахте да крепите Борисов. Да не говорим че Лукарски продаде на Пеевски музея на виното. Партиите на Кунева и Лукарски са просто един придатък на ГЕРБ/ДПС.Дано на следвашите избори пак да ви няма в парламента.

Започнаха пак да ни облъчват от всякъде нереформираните ...

Г-н Делчев превъплъщава комсомолския образ на г-жа Нинова в реформаторски аналог.

ами то се вижда ясно,че корабчето потъва и мишките се хвърлят зад борда, а капитанът не знае на кой свят се намира....

деликатен човек, не може с тази селска фурия - невъзпитана и нахална при това да излезе на глава. Знае много добре какво ще се получи. Да, ама каквото направи Бойко - все лошо. Много добре направи - сега да видим нахаканата меко казано Краянчева как ще процедира - най-добре - веднага спира микрофона - без приказки.

Замириса на предсрочни избори и мишките се активираха.. Обаче самочувствието на реформаторите е пословично!

ПИСНА МИ ОТ ИДИОТИ,ЧАКАЩИ ЗА ВЛАСТ ,НАРЕЧЕНИ РЕАНИМАТОРИ...ВЕЧЕ БЯХА!

А не ти ли писна от мутри, които те приспиват колко сме добре и ето ,ето хващаме го светлото бъдеще. А през това време някой рови в боклука.

Най-голямата политическа грешка на ББ до момента беше свалянето на Главчев. Остави се сини да говорят, че се е поддал на натиск от червени, червените да се мислят за всемогъщи, а всички отанали, е не зачита конституцията в парламентарна република. И всички май са прави!

Пишлъо има много хляб да изядеш за да се задаваш-много си МАЛЪК.

Стига , бе момче , стига с твоите глупави умоаключения! Стига!Самочувствиета на глупаците няма край

РОД... Заради такива като Делчев скоро ще свършат комбинациите от три букви.. И ще остане само най-популярната ;))

.......Борисов изтъргува кожата на Главчев за спокойствие.............. СПОКОЙНО, кораба потъва! Всички плъхчета-дебили скачат зад борда, капитана по стара изпитана вече 3 пъти традиция потъва!

и за чий хой капитана в последния момент се държи за "кормилото"-руля?-може ли ми обясни някой?

ЧЕРВЕНДАЛИ, НЕ СЕ НАДАЙТЕ ПАК ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.ИЗЛЕЗТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ,ТА ДА ВИ ЛОКАЛИЗИРАМЕ НАЙ-ПОСЛЕ;)

Той продаде цялата държава на Ердоган вие за няколко депутати и министри въпрос правите.

"Главен търговец на кожи";)) О, Делчев, на вас - особено от ДБГ и СДС, този трапер барабар с кожите и месце ви одра, докато вие чакахте и се надявахте месце с кожичка да хапнете;))

протестерчетата минахте метър за сега, но чакайте и се надявайте

Истината е, че от сегашните дупетати и правителство нищо не става, но пък тия десни смешници са хептен гола вода.

Раданчо Кънев.Абе откъде ви копаят такива,бе?Никакви десни не сте,ами дупета тесни.

Делчев: Борисов изтъргува кожата на Главчев за спокойствие Делчев остава верен на принципа , и сам войнът е войн. Хитрата лицица Кунева пак забегна в Брюксел на добре платена чиновническа длъжност,а Перуката изостави т.н. Реформаторски блок.

Тъкмо се чудех къде изчезна този "" Кунева.

..................

Аммм, според Делчев (ДБГ), дебилите в България са 95%. Толкова не гласуваха за тях на последните избори. Според брадатия грантаджия дебилите са 98%. Толкова не гласуваха за дай България. Иначе нямаха нищо против да плюят на обещанията и избирателите си и да се отъркат о мазния шлифер на тиквата.

А за посраната фуста на крушовската влахиня кой иска да се отърка......само такива селски задници като теб и скоро пак ще се броим,дано изкараш тази зима зомби,че идват студове и болести

Пишеш със загадки. Пък за мен не се напрягай. Аз зимата ще я изкарам на топло, светло и малко по чужбина. Вие се бройте. Аз гласувам за неказионни партии, щото не ми допадат лъжците като Пъмова, Кънев, Москов и Иванов. Нито пък ми допадат мошениците от ГЕРБ, ДПС, псевдопатриоти и БСП.

gola H20

бяха в предишното правителство коалиационни партньори на ГЕРБ. Ама Борисов подаде оставка - резна им главите и пак спечели. Помияри

Несретнико, колкото и да пляскаш с уши, никой не ти обръща внимание.

Момче, какво значи че Боко олевява? Та той никога не е бил десен! Бил е само на приказки и на стойки. Иначе цялата му политика е супер лява. Като почнеш с почти пълното унищожаване на дребния и среден бизнес и стигнеш до огромната централизация на пари, управленски решения, дотиране и финансиране от държавата! Дори менторът му, бай Тошо навремето беше разбрал, че командно-административният подход е вреден за държавата. Само нашият диктатор, цар Тиква още не може да вдене. С една книга, толкова!

да те попитам "дъртия,гросния и тъпия" ти колко разбираш изобщо от някакъв бизнес???Че по твое време думата "частник" беше мръсна дума...ти какъв бизнес си направил за да плямпаш тия простотии.....и ако си вярваш на храчките напълно си заслужаваш ника,не че се съмнявам в него но след като си се освидетелствал как имаш сурат изобщо да пишеш?

От цялата работа разбрах изказването по следния начин: "те държат кокала и го гризат, а на нас не дават. Ако бяхме ние на кокала, на никого нямаше да го даваме!"

Взеха на двамата пишман-ловджии даже дивата застреляна коза. Сега ще има освен кожи и месо за лапане!