Борисов: Искат да ми чупят костите, но аз търпя

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ще се търси консенсус на преговорите за кабинет. Но на преговори не ми се ходи с гипсирани ръце и не ми отива, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Искат да ми чупят костите, но аз търпя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плевнята,Петърчо-коня,тиквуня,кукунева,Николай Бареков-(ДУДУКА),меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и останалата дясна дефоррматорска паплач!!! АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

Хайде стига се оплаква,който го е страх от мечки не ходи в гората - да не ми подадеш оставка посред зима, ако не можеш откажи се - хвани се за къневското условие, ама той май че го оттеглил?

''така балансиран и спокоен човек като мен'' - е и това ако не е виц на деня! Този още не е започнал да си играе на управление и започна да се вайка, като вдовица за ...

Kalin

Като му четеш репликите ти ставя ясно от кои среди е бил а и е още.Мутрите.Чупене на кости си типичен момент от това време.И още някой му вярва а и гласува на тоя?????Бедна майка България Алековия герой бледнее пред този.

С КОЯ РЪЧИЧКА СЕ ЗДРАВИСА В САРАИТЕ С ДОГАН И С КОЯ УСТИЧКА ГО ЦУНКА

От коя партийна централа ти наредиха това да пишеш!

Не му чета "бисерите" на "мъченика" Борисов, но неволно ми се наби в съзнанието "чупенето на кости"... Попитали един студент: -Каква асоциация ти навява думата "тухла"? Секс-казва момъкът. -Е как-каква е връзката -Е па, аз само за това си мисля- обяснило потентното момче... Та и този от снимката-Никога няма да надрасне годините, когато се въртяха бухалките и чупенето на кости беше част от "занаята". А що се отнася до жеста от снимката-копиран е едно към едно от Тато и сигурно е прекарал часове пред архивни кинохроники а след това пред огледалото докато го "докара".

А СИГУРНО ИМА ЗАЩО ДА ТЪРПИШ - ТАКА ТИ Е НАРЕДИЛ ГОЛЕМИЯ БРАТ ОБАМА А И СИГУРНО ОЩЕ ДАЛАВЕРКИ ИМА ЗА ВЪРШЕНЕ

Стииииига с тия кости, бе! Безгръбначно като теб не би следвало да притеснява от подобни заплахи. Във Вашингтон, преди първия инструктаж, отстраняват всички кости - правят те мекотело. И тогава те връщат обратно да им изпълняваш указанията. Най-много да се поусучеш малко! Туку виж пък така ти се появила втора гънка (мозъчна). "При повечето от безгръбначните животни се наблюдава струпване на нервни клетки в предната част на тялото или в главата. Това образувание също се нарича мозък..." - Уикипедия...

Инструктажите от Москва и Анкара не ги забелязваме , а? Има една - По-добре далечен приятел, отколкото близък брат. Крайно време е да я проумеем тази персийска поговорка, някога и българска била.

''а и със здрави ръчички'',но със слаба главичка.Да видим,как сега ще излезеш от ситуация с ''Бостан'' формированието и докога ще мотаеш и усукваш и кой ще ти се връзва.

Никога не могат да ти счупят костите.Първо ти като един истински мафиот не движиш без 10 бавачки около себе си и второ никой не може да ти намери костите от сланината.

Три или четири години бяха нужни,БГ парламента да се освободи от репресираните от ,,Белене""политзатворници.След това останаха в СДС и БЗНС ,само наши хора.Историята го доказа.Нямало десни партии,ами от къде?Вижте ги само ,всички до един са кръщавани в църквата ,,Св. 9-ти Септември''

Милият той! Пак ще се жертва за нас, ще става министър-председател, то ходене по телевизии, сутрин каже едно, на обяд, друго, вечерта го извърти обратно на казаното сутринта, ще се мъчи, горкият той, мачове и тенис в работно време, ще обикаля татковината да реже ленти(по 10 на седмица), а вечер ще вие като куче сам! А ние, ще си стоим на топло, ток, парно, храна, всичко с пъти намалено и ще го благославяме! Това е светец, да се свети Името Му!!!!

и аз за 16 млрд. субсидия от ЕС ще търпя, но теб ти трябва да си смениш чипа и воглаве с преговорния си екип да се разкараш, защото диалогът се води винаги от лидера, а не от 2-3 квачки по твой смехотворен сценарий и изисквания за отличен резултат,да, ето това е резултатът от филията със свинска мас......

тя радар тросчи здаво...пален zиркаджия....

Много други работи ще искат да ти правят, тепърва започват твоите проблеми! Лесно беше да правиш стачки, но това не е като да управляваш държава и то обрулена от предишното ти управление!

mnogo e natovarvashta za psihikata taia prostashtina na borisov

какво да ти направи на теб в Малта? Ама нас питаш ли ни? За три години и половина ни върна с 30 години назад.

Мачкай тигре! Затова те избрахме!

Мачкай! Смачкай го тоа народ! Направи го на пестил! Да видят те, как ще ти викат Тиква и Винету. Изгони му децата, унищожи му пенсионерите, вдигни му тока, бензина, парното, водата, данъците, осигуровките, фалирай му фирмите, бръкни му в гърлото, да му извадиш и последния залък от стомаха! Ше се правят на много умни! Изгори му книгите, унищожи му образованието, здравеопазването, пусни му ебола, спин, ДДТ, зарин, зоман и други БОВ! Няма да ти дадат поне 121 гласа ли? О-о, ще видят те!

Унищожавай го, със Гранатомети, с фугасни бамби, със Пръднята си !

Ще го мачка на дедовия с тюфлека си !

Боко ,какво ги лижеш тези от БСП то бе?наМесатан ти каза-с теб и до края на мандата ти ще стигне!

Много ми е мъчно за този човечец, как ли ще го понесе, когато набързо пак трябва да сдава власта!

Тиква, действай както си знаеш. Ти - Министър Председател, Цецо - зам. Министър Председател и Министър на Вътрешните Работи, Цеца - Председател на Народното Събрание. Начешете си крастата неколко месеца и отново чао!

Ебаси и смешника, чудя се колко ли прост трябва да си за да гласуваш за такъв човек!

Не по-прост от Вас,червените гниди!

Само човек на много ниско ниво на когнитивно развитие, една идея над патологията, може да гледа така дуалистично на нещата - който не е с нас е от БСП! Така че по простотия и тъпотия гербаджиите сте номер едно. А да победиш бетонните комунистически глави по тъпотия си е рекорд, но в крайна сметка то ГЕРБ си е съставено от най-големите малоумници от БКП, така че всъщност не трябва да се учудвам.

Какви кости,бе Бойко-ти си труп политически повече от година...каквото било,било-САЛ СПОМЕНЪТ ОСТАВА!

Цел: Реформа в съдебната система, която да гарантира независимост на съда, освободена от политически игри и корупция. Чрез: Премахване на политическото влияние върху съда и прокуратурата; Операция чисти ръце в съдебната система; Избор на Главния прокурор от НС с възможност за предсрочно прекратяване на мандата; Гарантиране на пряк избор на ВСС и ВПС от квотите на съдиите и прокурорите; Разделяне на Висш съдебен съвет и Висш прокурорски съвет; Активна роля по изграждането на Европейска прокуратура и гражданска защита извън МВР; Гарантиране на принципа на случайно разпределение на делата; Парламентарен контрол за отчетност на съда, ВСС и прокурорите; Единната информационна система за противодействие на престъпността с ефективен обществен контрол; Въвеждане на конституционни гаранции, че за всяко назначение в тези сфери ще се носи персонална отговорност; Силна специализирана прокуратура, разследваща корупцията и злоупотребите по високите етажи на властта; Промяна на Конституцията за постигане на горните цели.

Вицът на деня.

Това е цялата "програма" на РБ, заради която са готови да трошат ръце. Искрено моля избирателите на РБ, които имат някаква квалификация да прочетат това и да си направят изводи.

Ако някъде съществува нещо, което е сериозно и прилича на програма, моля да ме ориентирате. На сайта на РБ намерих само това.

До средата на предизборната кампания нямах дори и сайт, и програма. След публикации в медиите, направиха семпъл сайт и тази леко унизителна към избирателите публикация, наречена "програма".

Той позна -ДУМИ, дори изречения

''така балансиран и спокоен човек като мен'' И аз така мисля,текстът трябва да бъде изрично подчертан.Баланс машината се е счупила при правенето на тоз баланс,а пък за ''спокойствието'' да не говорим-море.Нема второ такова ''АЗ'',неке се роди и това е най-радостното в случая.

Македонец на шоп да не придиря......

- Другарко, Радан иска да ми БИЕ ! - Амии, прибий го, казва др.Цачева, Парт. секрет. на училището?

Бойко хич да не критикува Р. Кънев. Може би от него е научил как да си сменят мненията - на половин ден, даже по-често.

Горката мутра , пак ли ще играеш ролята на жертва в тая трагикомедия ? Нещо не ти се получава , клоун такъв ..

Тоя плужек пак лъже. Та той няма кости.

Пак ли някой го е поръчал този глупат, че ще му трошат костите? Току се изцепи с някоя идиотщина, ей голям пъзлю е този тиквеник!

НПрибързваш. Човек не си избира родителите. Но партньорът се избира , когато си пълнолетен и имаш мироглед- най-честият критерии за подбор е съвпадение във възгледите . Не всичко е секс.

не му чупете костите на човечеца!

Не бе, това си е сикаджийски жаргон. В СИК трошенето на крака и ръце, е било рутинна процедура за убеждаване!

Радан ли ти разказа ? Той от къде знае и защо използва тези изрази.

Мутрата си е мутра....

Нали. Радан Кънев- Пипоньчо. Авторът на простотията.

43-то НС да приеме нужните промени в "Избирателния кодекс"!! Да има много мандатен район за българите в чужбина, праг за образователен ценз и ВОДАЧИ на листи ДА СА МЕСТНИ лидери!!! Задължително гласуване за имащите право!! Байрама - СВЪРШИ!! Парите за купуване на гласове- са на ПРИВЪРШВАНЕ!!! Така при нови избори ДПС ще има малък резултат , а АБВ , Атака , ББЦ , ПФ и РБ я прескочат 4-те % , я НЕ!!! ИЗБОРИ през декември!! Там е истината!!

Не крещи. Всичко ви изглежда просто на вас, кресльовците.

Имам голяма глава,с брадавици по нея и подути вени.

Зетят на ДС и снахата на ЦК ли са антикомунисти ?

тоя от сега почна да оревава

Харесвам Цецка Цачева. Напомня ми за късния Мик Бокс от Юрая Хийп.

:)))))))))))))))))))

Бойко си знае занята от силовите бригади рекет, бой и мокри поръчки т.е лафа за чупене на кости.Хищника казината си мени но нрава не.

Репликата е на Кънев, бе кьорчо!.И не му е за първи път.