Борисов готов да даде министерства и на други партии

Бойко Борисов е готов да даде министерски кресла в кабинет на ГЕРБ и на други партии, дори на БСП. Коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС е невъзможна, обяви Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов готов да даде министерства и на други партии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б.Б. е готов да даде и дупе за да е ПРЕМИЕР!

пален нещастник е този маж,яден за власт ,пари и доказване ! какво нправителство на малцинството с ялките си з0 процента!

Господ Борисов раздава порциите на властта? Добре се е научил от Доган, или Доган му шепне на ухото кво да говори? Къде е истината - преценете сами?

Цяла година, този селски тарикат( комунист) на снимката ББ , бойкотираше предишното правителство на БСП, влизаше и излизаше когато си искаше в парламента, а сега иска всички да го подкрепят- та дори и БСП...е това удоволстви да управлява безнаказано, няма да му се позволи, всеки да сърба попарата която си е надробил и този път този тарикат ще бъде гонен с камъни от народа и то завинаги!

Наскоро четох едно проучване - кои са феновете на герб и боко тиквата и трябва да ви кажа ,че отговаря на 100 процента истина . А ето го и него - ЗА ГЕРБ И БОЙКО ГЛАСУВАТ ПРЕДИМНО НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ДС И БКП , БИВШИ ДС КАДРИ- ДЪЩЕРИТЕ , СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ ИМ - ВСЕ НА ХРАНИЛКА В БИВШЕТО БКП - АМА СЛУГИНАЖА И УТАЙКАТА В БКП , ЧАСТ ОТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ГИЛДИЯ , ЧИНОВНИЦИ , ЗАСТАРЯВАЩИ НЕЗАДОВОЛЕНИ ЖЕНКИ , СЪНУВАЩИ РОЗОВИ СЪНИЩА С БОКО ТИКВАТА , ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ПРЕЗ 90- ТЕ ГОДИНИ ДА СТАНАТ МУТРЕСИ , ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ , СИЛИКОНКИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ КАЛИНКИ , НАЗНАЧЕНИ ОТ БОЙКО НА СЛАДКИ СЛУЖБИЦИ . Ето това е електората на герб - простолюдие и чалга

Още веднъж, за лека нощ - АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

"Генерала" ще козирува пред воеводата Волен, защото само той му всява страх от понижение от генерал в ефрейтор...за какъвто става този селски тарикат!

раздай и България че да ти е спокойно и да се перчиш колко си велик.

АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

Моля, ако обичате, Аз дадох моя глас и такава е моята воля! Не ме карайте да гласувам отново, защото е безмислено. Това е моето мнение и държа на него! А вие уважаеми кандидати да ме управлявате си сядайте на мястото и работете, не ми губете времето! Аз ви субсидирам и не ми играйте жалък театър, че няма да управлявате с този или онзи по симпатии. Аз на работното си място не гледам дали някой и колко ми е симпатичен, а си върша работата за благото на фирмата! Моля, вземете пример от мен и работете за благото на България! А личните чувства- на жената в къщи!

Абе ТИКВЕТО и дъто ша дава само и само да е на власт ... щото иначе бай Ставри или Сретан!!!!

Иначе може Станишев да цъфне на хоризонта

тези на които се издъни. - Цветанов - тоците - съд - образование - здравеопазване - малък и среден бизнес - ....

Господин Борисов, Защо Цветанов използва всички възможни хватки, за да не се яви на делото с Тодорова??? Нали е честен- да го докажа в съда. Такива като него ще Ви изядат главата, затова овреме се разграничете от него. Инак на следващите избори ще бъдете с 50 депутати, не повече.

Гледах едно видео Борисов караше Лада Нива като Путин с неговата Нива.

Министерството на отбраната на талибаните.Министерството на културата на некултурния Рашидов.Министерството на икономиката на Вальо Топлото.Министерството енергетиката на Р.Овч.На вътрешните работи на Румен Петков.Спорта който го иска

Спри да поставяш условия никой не ти е длъжен. Изяде шоколада с кадърните си министри и сега се дуеш .Я малко срама.

най-е дашен и предан на ДПС-то,нали все се уговаряше с турците за предателство на Б-я,а Местан подсигури двойното гласуване на сулъо и пулъо за ГЕРБ

Управляваща партия със мнозинство депутати във Народното събрание,тогава Планът Сидеров(написан още през 2005 г.) ще бъде изпълнен точка по точка. С Намъ и Богъ.

като цъфнат налъмите. И аз знам какво е добре да се случи но не знам как.

Ах, боже, какъв шик! Господ Бог Саваот Борисов от Банкя готов да раздава министерски постове. Сбъднатата мечта на идиота от РПУ и пожарната... Събрали са се едни такива, дето и в приказките за лошите деца не са измисляни - Цветелина, Бойко, Цецка, Цветан, десетки маняци и любители, всякакви новобогаташи и търгаши, и цялата стадо, наречено народ- изпростряло, лумпенизирано, отлъчено от света, втурнали се да се реализират така, че да закопаят окончателно България. Западът ги хока и им сочи проблемите, пропадането и колапса, а те озлобени и ослепели от ненавист, тласкат нацията към погром и тотално разпадане. Това са те. милиционерите и мутрите в братски съюз.

Борисов,оставетвете ДПС,писна ми от тях.Направи правителство с БСП и АБВ Намерете граморни хора и те ще свършат останалото ,но от старите министри само Томислав Дончев става.

Грамотни хора от БСП ?

Abu Talib

И преди по време на предните избори писах, че ГЕРБ ще се провали, ако не създаде първо на първо министрества.Предупредих също така, че с избирателен кодекс няма да ги бъде.В Конситуцията няма определен срок за съществуването на кое да е било министерство. Следователно, трябва да се подхожда разумно и да се претегли тази липса с друга конституционна норма, която указва, че мандатът на народното събрание е за срок от четири години.След като измине този срок, изтича и срокът на всяко министерство, ако е било учредено. Аз също така имам кресла, и мога да пораздам едно-две на желаещите да ми дойдат на гости. Не знаех, че бат Бойко им фактура за някакви си там стари кресла, по които може би вече са се настанали доста акариди. Няма пречка да ги прибере обратно или да ги изхвърли на боклука, за да се закупят нови кресла.Приятен ден на всички!!

На 7 октомври готов да раздава министерски постове на другите партии, но днес осми октомври наш Бойко се отказва от това свое решение.Заради тези промени в решенията и действията Герб и Борисов не можаха да си осигурят над 120 депутатски места. Да се научи да говори след като е премислил какво ще изговори пред медиите и народа.

Резултатите за ГЕРБ са такива,защото много техни бивши привърженици и членове на партията които им свършиха черната работа останаха разочаровани,защото когато Бойко дойде на власт 2009г. раздаде много работни места на членове на БСП/БКП/, а не на хора от "Неговата партия"Така му се пада при грешна кадрова политика.На низше ниво ГЕРБ предпочете да работи с БСП-разбират се идеално и не виждам защо да не съставят коалиция ГЕРБ-БСП.Дали само за да не ги смятат за лява партия,но тя и БСП е дясна партия ,така ,че всичко ще е тип топ!!

Това не е решение на Генерала! Някоя външна сила, която го довежда на власт, му е наредила да говори така! Няма къде да ходи! Той се управлява дистанционно.

Заедно с осъдения престъпник ЦЦ в затвора!

Матряла за пореден път доказа,че трябва да му се смени чипа.Ами вие "простите","студентите овчари"гласувахте за мутрите и олигарсите.И този дето се пъчи,че е спечелил изборите не може да проумее,че цислото 52 е по-голямо от 48 т.е.избирателите ама истинските ви ударихме звучен шамар.Впрочем ако не бяха гласували турците преселници картинката щеше да бъде още по тъжна.Апропо аз съм твърдо против някакви си изселници от цял свят да нареждат моя дом България.Щом са толкова много "загрижени" за съдбата на Отечеството да се върнат в Б-я и да работят тук,а не да мият чинии и берат ягоди в чужбина. Та да се върнем на постовете, които се кани да раздава Боко.Абе мутро много ти е" плитка играта"На тази въдица може да се улови само някой ахмак жаден като тебе за власт. АЙЙЙЙЙЙДЕ РАЗДАВАМ ЛЕНТИЧКИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!

Ако и другите са готови като него да клекнат пред цветелинка и прокопиев и да защитават интересите на западните монополи, за сметка на националните - естествено, че ще им даде постове, той само такива катили търси - послушни, продажни и страхливи !

ББ ще съомее да сформира добър и стабилен кабинет! Той знае как и има опита да работи с хора! Дипломатичен е и има тактики за работа с различни хора! Ще е трудно защото много желаещи да управляват има , ама ще се справи! Хората се надяват на него и знаят че ще успее! Аз лично не се съмнявам!

...недостатъчен интелектуален потенциал и то под средния такъв на българина ! Но явно страната ни е орисана да се ръководи от случайни хора като Т.Живков,Г.Първанов,ББ!

След като сравняваш ББ с Г.Първанов, явно си зомбиран американофил!

Ами не си независим - роб си на мутрата, а си и неграотен - "съОмява" ли бойчето а ? Как е чалгата - сближава ви с неграмотният мутраген нали ?

Иди да нагрубиш учителката си по български език.Нещо никак не е съОмяла с дресировката ти.Пожарникар или милиционер?

Абе,с постовете после,каква ти е програмата,бе човек?Каква е тази "стабилна" държава дето искаш да сътвориш или опустошиш,че искаш подкрепа?То само на думи ако ставало,колко лесно,но изборите минаха,който се вързал,вързал!И доколкото чухме,за начална "успеваемост"-тежки "реформи",сиреч без нови промени за развитие,а реално рестрикции и орязване на нещо си,кое е ,защо,какъв е смисъла накрая,или пак на парче,ден да мине!Какъв е 4 годишния план с крайните цели!Пак се вижда ужас и някакви фантасмагории!

Горе долуси прав. Със даване или недаване на постове партиината Програма може ли да се загуби. Тревожното е че май си прав и това , че може да се ужасим със времето от ставащото.Няма лошо да поканиш други ,,умници " . Лошото е че ако не им се даде възможност да зщитят своите позиции , прилаганата политика да не стане трудна за разбиране- меко казано.

Еее... Борисов може ли така , да предлагате на БСП - Отбраната , трябваше Външно Министерство с Другаря Вигениня ...

С ЦЦ марш в затвора.

И каква е разликата между това правителство, което се очертава и това на тройната коалиция? Каква е разликата в обясненията на тези лидери с обясненията на Местан и Станишев при съставяне на предишното правителство? Никаква, ама никаква разлика няма. Има разлика само в медийните обяснения, но то е ясно защо. Защото Борисов и Цецо държат шефовете им с компромати. Сега всички журналя съставят кабинета, защото трябва да се осигури спокойствие не нас, а на Борисов.

Разликата е че Бойчо си търсеше причини за еднолична власт,че коалициите са вредни!А реално не би трябвало,трябва да е сбор от идеи в името на общи цели за обществото,но където е ДПС-то става сложно и непостижимо!!

Този Боклук изби рибата! Нито има официални резултати от ЦИК, нито е конституиран 43-тия парламент, нито е получил мандат за съставянето на...да го наречем проекто правителство....Но Вожда вече раздава министерства, агенции...Имам ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, че този субект Е ЛУД ЗА ВЪРЗВАНЕ! На него и курник не бива да му се дава, защото ще умори кокошките! Той сам си го беше казал - на село в кочината и да си храни прасетата с ПОМИЯ(цитирам дословно)!

МОЖЕ И НА ЕРДОГАН да,Дадеш пост

МОЖЕ И НА ЕРДОГАН да,Дадеш пост

МОЖЕ И НА ЕРДОГАН да. Дадеш пост

КАТО КАНДИДАТ ДЕПУТАТ ИМА ЛИ ОХРАНА, И НЕОБХОДИМА ЛИ Е, КОЙ ОХРАНЯВАТ, КОЛКО ГО ОХРАНЯВАТ, И ОТ КОГО ОТ, МАТРЕАЛА.

Българино събуди се на следващите избори, защо след тях може да имаме нов Министър-председател - Ердоган

Пощенският парламентарен раздавач Бочко обещава да раздава министерски кресла, така както раздаваше и купуваше депутати в 41 НС..Да сте чули в коя и да е държава по света нереализирал се човек като м-р председател да обещава министерства на своите опоненти.Простотията на Бочка и ниското му политическо интелектуално ниво са очевадещи и не подлежат на коментар.