”Файненшъл таймс”: Борисов се свърза с крайнодесни партии

Българският премиер Бойко Борисов ще ръководи третото си правителство, след като парламентът одобри коалиция между десноцентристкия ГЕРБ и 3 крайнодесни партии

Обратно в новината

Коментари - ”Файненшъл таймс”: Борисов се свърза с крайнодесни партии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че ОП от кога са дясна партия. те са партия под наем, ако БСП бяха спечелили те щяха да се коалират с тях.

В БСП се бяха напъхали много бояджии заради облагите, после пак заради тях се вапцаха в синьо. Та, за какво ляво и дясно иде реч? Целите са се овъртяли в бои....

ела зло, че без тебе по зло. По злото са комунетата - кой ги обича по света - само Сев.Корея май. Дори нашият народ облъчван непрекъснато в русофилия НЕ ОБИЧА КОМУНИСТИ! От кога не са взимали властта - откакто ББ се явява на избори. Ами приемете го! И не ми излизайте с мантрата, че всички са бившши комунисти - нали 70% бяхме такива - иначе умираш прав. След 20-30 години няма да има комунисти!

ами с краино левите ли да се сварже??? да сте гласували така че да има необходимия брои депутати, няма да се сварзва с никои

И кое е десноцентристкото на партията на тиквите? Това е едначисто мафиотска структура, печелейки на база популизъм и лъжи. Попитайте който и да е работодател, защото това са десните хора! Та попитайте работодателите дали са доволни от политиката, която води Тиквеника! С изключение на мафиотския кръг, който лапа от магистрали и лепене на стиропор, едвали щесе намери някой възхитен! И тъй като чуждестранните инвестиции паднаха 6 до 10 пъти откакто Тиквеника узурпира властта, сега дават безпроблемно на турски фирми дастроят и даправят предприятия на българска територия. А това значи, че след много малко време тя вече няма да е българска!

Ами да благодарим на Файненшъл Тайм.. , че ни обръщат внимание, зачитат ни на картата. То пък едни десни и едни леви партии в България, ум да му зайде на човек. Някои от тях си плуват като макарони и гледат да не им скъсят бройката, че да са отново в парламентя. Нема лошо. Нас поначало ни командват от някъде си. Дет се вика и Слави и той политик, от което следва че разделителна линия между политика и комедия в България в доста случаи няма, днес на тротоара пред НС, а утре в него. Дано само да ни упазят разделителната линия между политика и трагедия. В този ред на "философски" мисли, Бог да ни пази бате Бойко. Колкото и да не го "одобрявате", не сте по-кадърни нито сте по верни на отечеството ни от него. И дано западът и изткът да имам милост и не ни разпартушинят каот държава по добре познати начини. Ние на сълзи и прегръдки отдавна не вярваме. БОГ С БЪЛГАРИЯ. АМИН.

Каракачанката стана руска пръчка заради задкулистната задигравка с Курна безподобна!Не показаха точно антиЕС риторика,но подминаването на руските целенасочеи атаки и техните опити да се вмъкне проруското дори в предаванията им е показателно за покупка на влияние!Не са само те,но реално по този начин продават националната сигурност за чужди икономически интереси,които никога не са равнопоставени!Нашите си разчитат на комисионната и оттам карай да върви!

От твърде много повторения се затъпява! Quo vadis, Българийо?

Не виждам кое не е верно от написаното.Дали е добро или лошо трудна работа за определяне,но,че ще правят не това което обещаваха и говореха "патриотите" е напълно сигурно.Сега симпатизантите им ще поподскачат малко ,а после ще се инатят или отрекат подкрепата си.

ДА СИ ГЛЕДА СВОИТЕ РАБОТИ,ДА НЕ СЕ МЕСИ В ЧУЖДИТЕ! И КАКВО ЗНАЧИ"СВЪРЗА СЕ"?! СВЪРЗА ГО ИЗБОРНИЯТ РЕЗУЛТАТ! И АКО СЕ БЕШЕ СВЪРЗАЛ С ДПС,ТОВА ЩЕШЕ ЛИ ДА Е ХУБАВО СПОРЕД ЕДИ КОЙ СИ ТАЙМС?!!! А С БСП?! ЩЕШЕ ЛИ ДА Е О КЕЙ?!

щеше да е ако изобщо не бяха.

КОИ И КЪДЕ?!

Ще ви направим минималната пенсия 300лв.Всички пенсионери с безплатни кастанети.Във всяко село - полицай.На Марешки лекарствата - без пари.Айде, спете, спете спокойно!

1.5 милиона простаци ги избраха.

Традиционни връзки с Русия, проруски местни фирми ...това е мнооого,мнооого лошо,а? Ами защо тогава Европата не се отгаже категорично от скъпия и мнооого , мнооого лош газ, ами освен северен поток едно си спретна и Северен поток две?! Нещо за двойните стандарти да кажете!

продава на "братска" България газа на 1,5 по-висока цена? Нещо за двойните "братски" стандарти?

народа е казал: имаш крава - пиеш мляко! Който си има газов поток, той има и ниски цени за газта!

А знаеш ли каква е цената на газта от Севрен поток 2?Ти да не мислиш че ще е заробващата като на " братска" БГ?А е и изцяло частна инициатива,но не казвам че не прилича на двоен стандарт!Руската пропаганда хем ви използва срещу ЕС,защото се прости,хем си копае кладенчето в нейна полза,само в нейна,защото сте наивници,слепи,роболепни майкопродавци,продаващи се на безценица срещу общобългарските интереси!

Къде ли гледа БоБо на снимката? В такъв ракурс не го бях виждал.

Vinetou

Към "светлото бъдеще"!

И как решиха ,че ОП са крайно десни след като имат по-леви искания и от БСП

В България политиката е фалшива-няма дясно,ляво,националисти и патриоти.Просто през 1989 год. комунистите заеха цялото политическо пространство и наслагаха съответните имена на партиите-да има избор за всеки глупак и повод за разправии между хората-това продължава и сега с нови измислени партии,прикриващи властта на комунягите -мафиоти.

"Просто през 1989 год. комунистите заеха цялото политическо пространство" Дааа, а преди имаше БЗНС, ОФ...

Преди 1989 год. просто нямаше политическо пространство.

С FT че си избришем газо!

никога несъм вярвал че ГЕРДЖИКОВ е в играта сбодигарда въпреки че историята с есмеса нещо ме осъмни но пой си е бил 100% на бойко всичко прах в очите на хората всики дружно да глабят

Не знам дали Тикватъ се свързва с националисти, НО ВКАРВА В ПАРЛАМЕНТА ТЪПАЦИ И НЕГРАМОТНИЦИ. Последния хит е ТИПДУЛА, МАХЛЕНСКИ ШАМПИОНИН ПО ХУДОЖЕСТВЕН ХИКБОКС. От групата на ТИМ

К'во ли шъ захапи и няма никога да изпусне "питбула" от "баницата"?... :::))) А?... Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

От две злини винаги се избира по-малката. Така, че по-добре гербери и националисти, отколкото комунисти и турци.

Хахххаа...! ГЕРБ са утайката на БКП.

КАКВО ПРЕДЛАГАШ?! ИЛИ САМО ТЕ БИВА ДА КОНСТАТИРАШ?!

велик велик велик фокусник е нема такова животно казал шопа и любимата на всички цецка му асистира по къса пола малеееееееее егати държавата ха ха ха ЧЕСТИТО НА ГЛАСУВАЛИТЕ

РБ- осмърдяващия общественото мнение Л.Лошовия "Трът" твърди че началника на госпОдин Хойко е одобрил последната му Мръсна победа, а, заместник- началника, по преселението на бългърите, в Другия свят, Цв. Цецър, посреща Хилядите ново-пристигнали като ги задължава да подпишат, една Декларация, къде искат да бъдат раз-селени, с цел, Квалификация: А/ Рая, песнопеец за Бог и неговия наместник на Земятя- Бате Хойко. В/ Банкя, пасе прасето, на Негово Превъсходителство Ген. Борисов и С/ Мин.на правосъдието, в кочина, да чеше баба Цецка, под корема.

Трябваше да уточнят след третото че първите му два опита си бяха НЕУСПЕШНИ ама поне нарои администрация, постресна някои бизнесмени и си осигури една подръжа дето го правила ''победител'' с 15% от имащите право на глас

Пак го хванаха за топките бате- и съдебната реформа да им оправи пак ще го хванат ама за патриотите- и патриотите да им оправи ще го хванат за нещо друго- откачане няма.

Току що ме споходи гениалната идея и реших и аз да стана крайно десен български националист и патриот! Сега излизам навън и смело удрям един шамар на някое дете или започвам да дърпам някоя бабичка - само да няма някой мъж, баща или син, техен роднина наоколо да ме набара, че с мъже аз не мога да се бия, нищо че имам пистолет и депутатски имунитет, а и масичка ми държат бодигардовете около мен за всеки случай, щото съм голем мъж!..., и очаквам веднага да ме приемат в "крайнодесните партии" в България!

По-добре е да отидеш пак пред прокуратурата да протестираш.

Той - Б.Б. беше готов абсолютно с всеки да се коалира, само и само да е премиер.

Абе, пичове, вие как мислите, Болен пази ли си още онази пластмасова масичка, дето се криеше зад нея от народната любов преди време? Щоот като гледам май скоро пак ще му потрябва. А за Бай Хий и образа му в огледалото май ще им трябва някоя по-голвма, например холна маса.

Спомняте ли си когато този търгаш и мошеник Валери Симеонов излезе пред микрофоните и каза на българите в чужбина - над 2.5 милиона българи, да ... не му се мотали из краката! Леле този и аверите му какъв ще го отнесат един ден с това кухо претенциозно самочувствие, не ми се мисли:) И бели автобусе този път няма да им помогнат!

Относно участие на българите в чужбина в изборите, трябва да се уеднаквят правилата /правилото за уседналост/ за местни избори, избори за евро парламент и за национален парламент.

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ТЕЗИ, КОИТО ЧЕСТО УПОТРЕБЯВАТ В РИТОРИКАТА СИ ДУМИЧКИТЕ ЛЯВО И ДЕСНО. НАУЧЕТЕ НАЙ ПОСЛЕ, КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД ТЯХ, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ГО ЗНАЕ. КАЗАНО НА КРАТКО - ДЕСНИТЕ ПРЕДЛАГАТ РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ, ЛЕВИТЕ ПРЕДЛАГАТ РАВНИ ЗАПЛАТИ. АТАКА Е ЛЯВА, ДАЖЕ КРАЙНО ЛЯВА ПАРТИЯ. ТЯ Е ЛЯВОТО КРИЛО НА БСП. ТЕ ПРЕДЛАГАТ ПОЧТИ СОЦИАЛИЗЪМ. НАЦИОНАЛИЗЪМ НЕ Е НИТО ДЯСНО НИТО ЛЯВО. НАЦИОНАЛИЗЪМ Е НЕЩО КАТО ВТОРА РЕЛИГИЯ. ЗАЩОТО ТЯ Е ОБИЧ И ВЯРА. НАЙ ПОСЛЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА УЛИЦА НАСТАНА ПРАЗНИК. ОТДАВНА ОЧАКВАН ПРАЗНИК. СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАВИСИ ОТ ТИЯ, КОИТО ИСТИНСКИ Я ОБИЧАТ. ТОВА СА НАЦИОНАЛИСТИТЕ. И РАЗБИРА СЕ, НАЙ ГОЛЯМО ОСНОВАНИЕ4 ДА ПРАЗНУВА ИМА ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛИЗЪМ - ВОЛЕН СИДЕРОВ. ТЕЗИ, КОИТО ВЯРВАТ В ГОСПОД ВИНАГИ ПОЛУЧАВАТ НЕГОВАТА НАГРАДА. БОЙКО РИСКОВА И УСПЯ. НАЙ ПОСЛЕ БЪЛГАРИЯ ИМА ЕДНО ИСТИНСКО АДЕКВАТНО ПРАВИТЕЛСТВО. ПРИЯТЕН ДЕН.

Няма десни или леви "националисти" , както и леви и десни идиоти. Има само натурални кретени влезли във властта за собствено благо !

ФТ не е зле най-сетне да влезнат в час, както и тези от ЕС. да не стават за смях - в България няма крайнодесни, националисти, "патриоти" и прочие в политиката, а най-обикновени политически проститутки, които се продават на онзи, който им плати! Не са ли чули например за хулигана-рецидивист с половин дузина нападения над жени и беззащитни хора - Болен Варадеров СЪС ЗЛАТНИЯ МУ ПРЪСТ? Какви десни, какви крайни, какви националисти, какви пет лева? "Бойко, КУРВО! Ела да се биеме!..."

Тази шайка лумпени, хулигани, крадци и рецидивисти били "крайнодесни" и националисти:) Майта бе, Уили! Болен, ДС доносникът Каракачанов и Валери Симеонов с далаверите му били крайнодесни:) Тези от ФТ наистина изобщо не са в час.

КОЙТО ДА НЕ Е БЕЛЯЗАН С МАЛОУМИЕ,БЕЗПРИНЦИПНОСТ И ПЪЛНО НЕПОЗНАВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОЦЕСИ! НЯМАШ РАВЕН!

убавицата Меркел казала ,а на Борисов курвите са грозни

Да крайно десни" националисти"смях.Видяхме им национализма до къде се простира,до границата с Турция дето един простак наби една бабичка пред цял свят.Срам и позор са те.Пари ,пари,за тях са готови и майка си да продадат затова се именуват "Паричен фронт"Толкова противно нещо е този ВС даже от името му се гнуся ,а от него още повече.

ПОНЕ СЕ ОПИТА ДА СПРЕ ТУРСКИТЕ ОРДИ! А ВИЕ СИ ЛАЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ! И МЕЖДУ ДРУГОТО-УСПЯ! ДОСТ НЕ Е В ПАРЛАМЕНТА И ЗАРАДИ ТОВА!!!

Еврогейовете да го духат! Заедно с Орбан сритайте дъртото фрау по задника!

:) Може и да стане, но първо трябва да махнат от задника й лизачите като Борисов и коалиционните му партньори.

умрело. Зю Дойче Цайтуг оня ден, Дойче веле вчера. Аре бе, ковбоите, не изоставайте. Кажете нещо.

Ми не, просто правят реклама на Борисов, опитвайки се да го изкарат пред нас партриот, въпреки че прекрасно знаят, че той е завършен либераст интернационалист от комунистически тип.

бодигарда 10 години на власт ни върна 30 години назад няма друга държава в света да я управлява бодигард и тука разни ненормално мислещи който гласуват за бодигарда се напъват да ни плашат с някаква червена партия щяло да бъде зле е къде по зле ние сме последни по доходи първи по корупция последни по инвестиции от чужди държавави ееееееееееееее

Аре стига с тая либерастка простотия! Борисов доказа, че т.нар. "крайно досени", "националисти", "расисти" и т.н. самообявили се за "патриоти" от ВМРО, Атака, НФСБ и техните лидери са си най-обикновени измекяри, политически проститутки и при това - от най-евтините, дето и на Околовръстното не ги допускат. За пари и постове на всекиго свирки ще направят, вкл. на Брюксел, на Вашингтон, на Москва, на циганите и мигрантите...

Това ни са крайно десни партии ,това са политически проститутки ,които си лягат със всеки които им подаде кокала ,ако на изборите бяха спечелили БСП щяха да са с тях по същата схема както сега ,те се отрекоха и от програми и от обещания и от принципи само и само да са във властта ,лошото е че има един не малък лумпен електрорат който ги избира.

Хахахаха! Тия, във ФТ, нещо са се пообъркали, като не са отчели, че всичко това става в България! Каква ориентация, каква проруска политика, каква прозападна и каква национал-патриотична?! Стоката е за продан и получава този, който плати най-добре! Изискването е едно единствено - количество парични знаци! Само и единствено количество!

Не им се плашете в политическата ориентация, защото такава те нямат. Имат само вкус, желание, апетит да крадат въртейки задниците си наляво и надясно - хахахахахх

Другарю Борисов, подай оставка! Покажи, поне един път в живота си, че си мъж! Че имаш яйца!

h 1

МНОГО ви се ИСКА .... ТЪПИ СМАХНАТИ ЧЕРВЕНИ ХЛЕБАРКИ !!!

НИЕ ПОНЕ СМЕ ЧЕРВЕНИ ХЛЕБАРКИ, А ВИЕ ПАРАЗИТИ БЕЗ ЦВЯТ И МИРИС Т.Е. НИЩО ГНИДИ

КАКЪВ МЪЖ БЕ - НЕ ВИЖДАШ ЛИ , ЧЕ СЕ ЗАНИМАВА САМО С КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЩО НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ПЕЕВСКИ, ОТ ВАЛЕРИ ГО Е СТРАХ, А С КАРАКАЧАНОВ СА СИ ДРУЖКИ ЩО НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ДОГАН, С МЕСТАН - ТОЙ С МЪЖЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВА / Е ИЗКЛЮЧВАМЕ НЯКОИ ДАМИ ОКОЛО НЕГО В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТО ОСОБЕНО ЕДНА ЗНОЙНА КРАСАВИЦА /

КОЙ Е МЪЖ БЕ

КОГАТО СТАВА ВЪПРОС НЕ ЗА КОКАЛ А ЗА ОГРОМЕН КОКЪЛ ЗАБРАВЯШ КОЙ СИ И ОТ КЪДЕ ИДВАШ, КАКВО СИ ГОВОРИЛ, КАК ВЗАИМНО СИ СЕ ПЛЮВАЛ С ОПОНЕНТИТЕ - ЗАБРАВЯИ, ЧЕ БОРИСОВ СИ Е НАМЕРИЛ ПУДЕЛ \ВАЛЕРИ , КОЕТО Е ВЯРНО, ЗАБРАВЯШ ПРЕДИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯ, ЗАБРАВЯШ НАРОДА , ЗАБРАВЯШ И ЗАЕ...Ш ЕЛЕКТОРАТА , КОЙТО Е Е ВКАРАЛ ПРИ КОКАЛА.... ТОВА Е ТО СИНДРОМЪТ НА ВЛАСТТА, КОЙТО ПРОМЕНЯ ВСЕКИ ВЛЯЗЪЛ В ПОЛИТИКАТА...

Баш синдиката на бояджиите, да наречеш "крайно десни" е израз на пълно политическо дилетанство.

кои бяха подържниците на ПФ в миналия парламент...Реформаторите. Да не забравяме че тогаво дойде дойде Джозеф Дол и посъветва Герб да не се заиграва с националистите. НО устойчивостта на властта е най-скъпа у нас и всички принципи остават на заден план щом става дума за нея. Този път ЕНП си мълчи и се питам защо???

Борисов го свързаха с патриотите българските избиратели и всякакви каканижения от западната преса са писмени упражнения за някой и друг долар.Номерът е да работиш с всеки, да намираш начин да извлечеш най-доброто от него, в името на избирателите, които са си направили труда да гласуват!

Ако Борисов не скъса с ЕС и НАТО, то след третия му мандат, българите в България ще са малцинство и той ще остане в историята като Бойко, убиеца на България!

Взимам Ривотрил от 20 години и се чувствах добре и пълноценна. Клонарексът няма същото действие и ме върна години назад към състояния, които не искам дори да си спомням. Моля, върнете Ровотрила!

В нашите патриоти не само, че няма нищо крайно, но няма и никакъв патриотизъм, само лека гаменщина, обаче в Европа това не го знаят. Иначе голям смях, гаврата с европейските "ценности" е пълна, при брекзит, при цялата кампания срещо Льо Пен от страна на европейските чиновници, ние ще председатлстваме с поне на хартия крайно десни във властта. Представям си как втрещено гледат разни либерали и глобалисти из ЕС институциите, хе-хе-хе-хе-хе!

Правителството на пожарникаря е българския вариант на Pussy Riot.

Леле вече и в ТВ Алфа канят Борисов, явно в политиката, етичността няма дъно в България, искам забрана на телевизии на партии, да си издават вестници, който иска да ги купува, да финансираш телевизия от субсидията, съжалявам няма такова чудо в света.