Бойко Борисов направи първа копка на отсечка от ”Хемус”

Премиерът Бойко Борисов и министрите Симеон Дянков и Росен Плевнелиев присъстваха на първата копка на новата почти 8-километрова отсечка на автомагистрала „Хемус“, която бе направена край Каспичан.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов направи първа копка на отсечка от ”Хемус” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цели 8 км без малко....брях брях....юряяяяяя...айде балъцитееееееее

Момчетата, които правят на пук на цял народ.

простено да си толкова глупав човече!Не е за вярване това хвърлено ей така само от злоба,във въздушното пространство!А дори и така да е -какво от това!Някога Ирландия е дала над 40 % от населението изселници,но въпреки това и въпреки англииския натиск ,сега е суверенна страна,с един от най-високите жизнени стандарти в света!Ти какво искаш-комунизма с разрешително да минеш околовръстното шосе?Тая няма да стане!Ще излизат,ще учат,ще се връщат и пак ще излизат,но няма да са невъзвръщенци мразещи България,както някога!

Отколе Шумен е свързан с Варна чрез магистрала ама това не помогна да спре обезлюдяването. За 20 години Шумен е намалял грубо с 20 000 души. Долу горе същото е и в Добрич и в Сливен. Ама тея градове дето ги споменах всичките имат сравнително добра инфраструктура, а нещо не вървят нещата. Няма ги инвестициите в достатъчна степен. Абсолютен мит е , че магистралата е водещ фактор за развитие на региона. Ще поживеем, ще видим. Няма нищо лошо да влачим европари ама докато направим магистралите градовете дето споменах горе на какъв ли хал ще са. Както и много други градове. Пак пример - Каспичан, Нови Пазар и Провадия - все на магистралата. Тотално отчаяние и безработица. Вервайте си на Бойковчето колкото и на Царчето - ваша си работа.

Магистралите ги плащат на 80% от ЕС - да им върнем парите ли? А Шумен е така, защото червените му управници го продадоха на Вторични суровини и всички шуменци гледаха и трайкаха...

В Шумен има страшно много фирми. Фирми производители при това, наследници на стари заводи от комунизма и нови фирми ама не вървят нещата. Пълно е с фирми, магистрала, ЖП, Летище международно на 90км, пристанище пак там у Варна и все тая. Номера с червените управници не минава.

да не би да чакаш боико или мен да да ви олъудим? правете деца, мислете и работете... докато гледате чалга живота си варви. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На всяка партия построила част от магистралата бонус за членовете и - стикер за безплатно пътуване по построеното.На безпартийните -ЖП транспорт или двойни магистрални такси.И без това са неориентирани.

Давай, бат Бойко! Без инфраструктура нямаме дори теоритичен шанс!

скоро ще установиш ,че след магистралата шанса остава пак теоретичен. Варна - Шумен отдавна са вързани с магистрала и между тях Каспичан, Н. Пазар, Провадия. Нищо добро до тук не видяха тези градове. Следващата уйдурма дето ще ви предложат ще е ,че ефекта ще е на лице чак като направим над 2000 км. магистрали. А до тогава още 1 милион младежи ще са в чужбина. На пенсионери и цигани с каруци за какво им са магистрали бе?

Ей заради такива като тебе ми иде да хвана сопата !

то не е въпроса да са свързани помежду си а с останалия свят

... не сопата ... пушката да хванеш ти иде от такива мизерници

1ва копка на Каспичан - това майтап ли е?

и аз така си помислих, после се зачетох по-внимателно. Отсечка до панайот волов, после до белокопитово, това е просто малко продължение на магистралата. А то и в момента от варна до шумен вече е без проблем, т.к. от края на магистралата до входа на шумен е 7-8 минути

ДАВАЙ БОЙКО, МАЧКАЙ ОМРАЗНИТЕ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ! ТИ СИ НАЙ-ДОБРИЯТ, ТИ СИ ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРИН ДОСТОЕН ДА БЪДЕ ПРИЖИВЕ КАНОНИЗИРАН, А НЕ ОНОВА ЧЕРВЕНО ГНОМЧЕ ЛЕВСКИ, ДЕТО Е ИСКЪЛ ДА БУНИ НАРОДА СРЕЩУ ЗАКОННАТА ОСМАНСКА ВЛАСТ.

НА ОРЛАНДОВЦИ ДА ВИ КАНОНИЗИРАТ И ДВАМАТА ДАНО.

ае пич, ти си за бесило бе. ама някъде на централно място.

яяя ако знаеш какъв електрошок те чака като се върнеееш..иттоя път няма хипократ...яка мощност експерименти значи...дано успеем...))))

А Кирчо днеска го взеха колите на НСО от Варна.Без малко да ме блъснат ,че минаваха на червено.Ззначи разходките на Гойко ние ги плащаме.Сметнете сами:1 път идване до Варна.После връщане до шумен.После пак Варна и пак Шумен.400 км само за едната показност.Това са 3 кооли който са бензинови и горятъ по 40 на 100 деведесет и осем или 100 октана бензин.Та сметката показава,че за таз малка разходчица сме платили 480 литра бензин за 1200 лв горе долу и ред други глезотийки на БОГОИЗБРАНИТЕ+заплатите на гардовете.....Е айде НИЕ да бачкаме и да плащаме данъци като гламави и да се чудим как да си прехранваме семействата а те да горят на баба ми пенсията за една година напред за снимка.Това е кощунство което е трудно съизмеримо.

ти знаеш ли кво е въртолет бре?? или хеликоптер ако искаш)))

Браво на Бойко, поне ще остане нещо след него, че след БСП нищо не остана, освен спомена за Жан Виденов.

след БСП само разруха остава

На равно поле по-трудно се краде. Видимостта е голяма.

Тия смешници от копки и ленти няма да разберат, че не са на власт вече.

добре, че са те да построят нещо.

така ти се струва само, продължавай да вярваш.

Това, че строят е отлично! Няма лошо! Но ако бяха помислили и за състоянието на хората, което вече е повече от мизерно цена нямаше да имат и щяха да имат шансове и за следващ мандат!

Абе каква е тая цена, че нещо не разбрах? За 8 км - 38 мил. лева? Па 5 милиона на километър? Това да не е тунела под Ламанша, бре, баси и цената за стораеж у равно поле...

виж ся пич...ти ко искаш ва?

Като гледам глупостите които пишат младежкото БСП ми иде да закрия и младежкото и старшито БСП. Нищо не направиха за България, и нищо няма да направят!!

И една отбивка -магистрала да направят -посока Силистра -Калъраш- Русия -за всички бивши и настоящи членове на БКП-БСП.

Разстоянието няма значение :) А магистралната отсечка от Нови пазар до Белоградец прилича на някой, който се е учил да прави път. Верно, че е правена преди Герб да почне да асфалтира, но.....може да се реконструира. Да имаме 50 км, 100км, но да се движим по хубав път. А не по магистрала, която само името и е такова.

Вярно, егото на Бибо ще остави нещо зад себе си с народна пара, но след него няма да има народ! Български. Тук ще е пустиня и по келявите магистралки ще щъкат само фесовете и циганите. Даже Бибо няма да го изучават после в учебниците по история, щото ще са на турско-цигански.

Защо просто не строят магистралите и да престанат да се снимат, че вече се втръснаха на народа

На този фон народа продължава да си троши колите по всичко дето още е останал асфалт и му викат път, защото от както герб е на власт изчезна понятието сезонна и периодична поддръжка на пътната мрежа. Неграмотници, подмазвачи и подкупници, като Плевнелиев не само разбиха всякакъв остатък от организация в строителствоителството, ами посегнаха и на пътното стопанство, така че тия първи копки може да си ги заврат от зад.

Ти всичко ли пъхаш отзад?

къде бре нещастник?! аз като гледам навсякъде са запълнили дупките, а това че кметовете ви са бунаци - изберете си други

Уважаеми герберасти, прерязваме лентичката на конкурса за най-прост гербераст! Победителят в конкурса получава специалната награда - една нощ в класическата конфигурация "шведска тройка" с блондинка и брюнетка. Блондинката и брюнетката ще бъдат цецка цачева и искра фидосова. Ръководството на гроб няма да участва в конкурса, за да може и редовата сган да има възможност за престижната награда. Щастливецът също ще бъде поканен на откриването на магистрала "Тракия" от София до Пловдив и участъка от "Хемус" от София до Правец.

В БСП-то вие нямате нужда от такива конкурси - там всичи сте прости. До един. Прости и елемнтарни. Особено в младежкото бСП. Няма серриозни медицински основания да се счита че онанизмът нанася сериозни поражения. но в резу;лтат на политическия онанизъм бСП започна да приема желаното за действително. И да си въобразява че Станишката е нещо като хибрид между Ленин и Гагарин - елементарен в мисленето като пияндура Гагарин и жалък на външен вид като оня с каскета от броневика. Но пък Доган си го харесва. Отзад. Особено като Станишката му се наведе ниско-ниско.

На истина трябва да си изключително прост и нахален, без капка чувство за равновесие, че да блъскаш едни и същи бълвотини, при положение, че хората не могат да те дишат вече.

Тия първи копки приличат поразително на пърите копки от бай Тошово време, правят ги хора, от които реално погледнато нищо, ама нищо не зависи, но си приписват всичко което може да си припишат. Друг е въпроса, че всички са от една школа тази на БКП, само дето й викат герб незнайно защо.

Това е много добре,но най-напред трябваше да се построи Варна-Бургас?!Стига с тая София?!И все пак,ако я има м.Черно море едновремено ще са свързани София -Бургас-Варна!!!Успех!

Благодаря! Дано стане скоро, че подозирам, че и хората в селата им е байгън от движението, а и на пътуващите им е омръзнало да взимат за участъка с ниска скорост и повишено внимание.

Уникален шанс имаме да направим магистрала на цена 20% от стойността й. Втори такъв шанс няма да ни се отвори! Браво на ББ че се нагърби с неща, които 22 години стоят затънали в блатото на корупцията и бездарността на изтънчените ни управляващи. Засега ББ успява и това ме радва. Отделно му благодаря, че вече през Княжево не минава целия Перник и Кюстендил. Дори само с това печели уважението ми!

Минава чадо минава

ама не целия

Какво стана след първата копка на Пловдив Смолян? Знае ли някой? Защото преди седмица не видях да се работи по пътя

Абе плюйте колкото искате но хората които ползваме този път редовно ще сме доволни :)

Ох, голяяямо нещо е да строиш магистрала. Толкоз голяяямо, че му трябва копка! Няма що! Голями фукльовци!

А построй една ти като ти е толкова лесно!

Правете разлика между първокласен път и магистрала.

Има много още какво да се желае в тази насока,но до 2013 ще се направи двойно повече от това което направи тройната коалиция.Само Тракия е 120 КМ и ако бъде готова до края на другата година,ще покаже,че Герм е направило най-много за пътища.

Магистралата от Каспичан до Шумен е изградена отдавна - какво ще правят в Каспичан?

Отсечката от Каспичан до Шумен я откри Серго през 2005г бе Боко, ти какво правиш там, пак са те подвели твойте министри,и какво прави тоя некъдърник кмета на Варна Йорданов,като отсечка е в Шуменска област???? Стига излагаций моляти се,така ли съм те учил докато ми търкаше УШИТЕ !!!

Представител на ТИМ не може да не е до ББ. Нали на ТИМ е цялата Варненска област

Хахахахахаха! Между Варна и Шумен и сега се пътува по магистрала! Боко, Бокоооо.....

към писачите от dir - погледнете картата - магистралата от Варна до Шумен е изградена отдавна - вече е много амортизирана и "плаче" за основен ремонт. Сега започва ПРОДЪЛЖЕНИЕТО от Шумен до Ябланица.

Така е. Но все пак по-добре някаква магистрала, отколкото никаква. И във всички случаи по-добре да използваме европарите за нещо смислено, отколкото някой да ги изядем да ги изсере - и всичко в канализацията. А да сравяняваме нашите пътища с австрийски или германски е колкото смешно, толкова и несъстоятелно.

Това дето не се знае накъде е се строй с пари от бюджета. После след време евентуално EU може да реши да даде някой лев. Ама може и да не реши

абе направо да реже лентата на магистралата

Браво страхотно е да има пари за работа!!! Това му е доброто на Борисов !!!!!!!!!!!!!! И е много далеч от Станишев.

Искам да попитам този Петър, някога кавал ли се е на магистрала Хемус. Тази отсечка от Каспичан до Шумен е построена преди около 8 години. Какви ленти реже Бокко (на лентички Бройко). Смешно е вече. Откри скоро нова отсечка от Добрич до Генерал Тошево - аз преди 2 лета ползвах тази нова отсечка - само 1 мост имаше за довършване. Май Бройко чака нещо да се направи и тогава след време ако види че е провал се присламчва да реже ленмтички

Като се чете само Дир.бг е нормално човек да се обърка. Поровете малко из не та - сега се започва строежа от разклона за Шумен до село Белокопитово. Това ще е нещо като обход на град Шумен и ще ускори и обезопаси трафика. Бравоyes

Ха,Ха,Ха аз първата копка на тази магистрала я направих през 1974г. бе Боко!!!!!

и до къде стигна?

как до къде - до Правец! хо хо хо

какви са тези копки бе другари? на всеки километър копка и на всяка копка банкет. Вие траншея ли ще копаете до София или ще правите магистрала. До 2020та, тази ви копка трябва да я прекопавате още 2 пъти , защото ще бъде като швейцарско сирене вече.

ЗА ВСИЧКИ, които обичат да карат каручки по разбити пътища - ТОВА Е НОВО НАЧАЛО за АМ "Хемус"!!! Вижте от кога нищо не е правено за тази магистрала!!! Толкова ли сте жалки бе мааму...

Еми, пич, толкова са жалки, ДА! Тези критикарите отдолу са от Позитано, просто, ако се чудиш! Иначе новината е чудесна! Много хубаво, че и на Хемус се обръща внимание, защото трафика по това направление не е никак малък! П.П. Може Бойко да е всякакъв (егоцентрична мутра например), ОБАЧЕ ще остави не малко неща след себе, което ще се ползва години напред! Въпрос(риторичен): Какво остави тройната колалиция след себе си!?! :)

По памет само около 187 км магистрала само за последния мандат

остави 8.3 милярда резерв а сега е 5 милярда. хахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да жалък съм щото вече нямам кола.Дреме ми за Хемус

Можеше и да не се прави магистрала за каручките ни. Нищо че ще се увеличава броят ни с тези цени на бензина, при най-успешното правителство, което мисли за народа си. Нищо, че ще връщаме пари за магистрали на ЕС, както за Люлин,ще свикнем.

Докога? В родината ще се мотаят министри с кирки?

За 8 км път вече се бием в гърдите.Добре е!!!

Две неща ми се набиват в очите. За цели 7.8 км се замъкнало цялото ръководство да прави първа копка. И второ ако тези 7.8 км ще се строят 14 месеца то оставащите 267 би трябвало да влязат в екслоатация през 2060 година

но електоратът това не го интересува - важно е, че вождът реже ленти и го снимат! Важно, е че обещава светло бъдеще и хули предишните! Важно е, че за неговата шайка пак ще си даде гласа!

Друго нещо ми се набива на очи - изтъпанчили се всичките, не се обадили на домакина (местния кмет). Евтин герберски предизборен популизъм.

да кажеш герберастки нали ))))

Ако тези 267км се разделят на 10 лота, то сметката излиза, че ще е след 4 години... трябва малко да се разсъждава ;)

И ако на тези 10 "лота" им подготвят документите колкото на този - срока май пак отива към втората половина на века. А въпрос към форума - някой да е чувал за планове за свързване на магистрала "Хемус" със София, защото участъка през двата Богров-а а много бавен.

Може, даже и до 2090 г. да не стане, но ако магистралата се строеше от БСП и компания. Справка - участък от магистрала "Марица" с дъ;лжина 32 км се строи 31 години - ББ го завърши за една. Магистрала "Люлин", по време на управлението на БСП за 3 г. - 5%. ББ я завърши за малко повече от година и половина. Здраво пипа той и не се церемони ни с" обръчи от фирми" на Доган, ни с "Приятелски кръгове" от типа на "батко и братко" свързани с БСП-то. А практиката дотук показа чед захване ли се ББ с нещо - нема лабаво - жална им майка на тези дето се офлянкват.

Ако пуснеш за малко от прегръдките си портрета на вожда и провериш да кажем в Уикипедията какво пише за тези магистрали сам ще разбереш колко си задръстен

"Пипнал" бил Батко, ама не се разбра за къде. Щото тоя същият си живее спокойно и се разхожда по улиците и пътищата, че е по тв го дадоха. Абе, КГБ, уж си информиран, а пък пак бисери ръсиш! Не ти ли омръзна бе, скапаняк?