Борисов: Ако народът прецени, готови сме пак да управляваме

Трябва да се управлява тогава, когато си спечелил изборите, ако един ден народът пак прецени - ние сме готови, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ако народът прецени, готови сме пак да управляваме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този смешник няма да стане на власт повече. Предполагам че като загуби и следващите избори ще се оттегли от политиката понеже има вече доста парици и с неговата партиа ГРОП е свършено както с НДСВ. Според мен в момента много драпа да е пак на власт за да го пазят без пари за да не му видят сметката разни негови приятели ;-)

Е, ако народа пак му даде достъп до "кацата с мед"?! Друго си е да гребеш с пълни шепи!

Костоф дърпа конците Бате управлява да живей труда

Бърборко е хитрец, този път трика няма да мине. Уж не ще да пие от виното, а иска цялата бъчва за себе си. Бойко стана алкохолик за власт. Да си отива час по-скоро.

То бива бива крадене! Българският тоталитарист!

То бива бива крадене! Българският тоталитарист!

Народът искаше реформи, нормален живот, справедливост, но получи теб и твоята пасмина. И след като два пъти не успя да направиш нещо смислено за народа, защо мислиш, че някой си е променил мнението и е започнал да те иска?

ЕТО НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА БОЛЕН ЧОВЕК ОТ ШИЗОФРЕНИЯ! НАРОДА МУ БИЕ ШАМАРИ, НЕ ИСКА И ДА ЧУЕ ЗА НЕГО, КАМО ЛИ ДА УПРАВЛЯВА, А НЕГО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА! А БЕ, ХЕЙ ИДИОТ, НАРОДА ЗНАЕ ЧЕ СИ МУТРА-ГАМЕН И НЕ ТЕ ИСКА, ЗАЩОТО ТИ УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ, КРАДЕ, КРАДЕ ДОКАТО СЕ НАСРА, ПРОДАДЕ СУВЕРИНИТЕТА НИ, ПРЕВЪРНА НИ НА ВАСАЛИ НА ТУРЦИЯ, ДОКАРА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ МИГРАНТИ, НАПРАВИ БЪЛГАРИТЕ РОБИ НА ЦИГАНИТЕ, АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙСКИ ОТ 4-5 ГОДИНИ ОКУПИРАХА БЪЛГАРИЯ И ГИ ХРАНТУТИМ, БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО НА БРЮКСЕЛ НА КЛОЗЕТ НЕ ХОДИШ, СПРЯ ОТ СТРОЕЖ ОБЕКТИ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, ПОЧЕРНИ НИ! ИМА ЛИ НЕЩО, КОЕТО СИ НАПРАВИЛ, БЕЗ ДА СИ СПЕЧЕЛИЛ ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА ПОНЕ 80% НА ГЪРБА НА БЪЛГАРИТЕ! АКО МИСЛИШ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ВЯРНО, КОЕТО ПИША ЗНАЧИ СИ ТОТАЛНО ИЗТРЕЩЯЛ, ЛУД! ИДИ СИ ДОКАТО НАРОДА НЕ ТЕ Е ПРЕБИЛ С КОЛЦИ, ЧЕ ТОВА ЩЕ ТИ Е НАЙ-МАЛКОТО НАКАЗАНИЕ!

Премиера в оставка трябва ясно да му се каже:....."НЕ НЯМА ДА ПРЕЦЕНИ.."никога вече.

Кой си ти бе др-сльо,че говориш от името на народа?

Свърши тя, народът да те избира....хайде лек път и да не се връщаш!

Бърборко Русофоба е вън. Това ги чака всички бездарни политици. Русофилите и те ако се бутат във властта за лични облаги и тях да ги няма. Искаме умни управници, не подлизурковци.

Бърборко е хитрец и лъжец. Уж не ще властта а все там се навира. Видяхме му способностите, спря Южния Поток и Белене, нищо не направи за икономиката. Никакви нови фабрики заводи и т.н. Все за магистрали плямпа, и за усвояване/присвояване/ на еврота. Според мен той и Предателев си изпяха песента да си ходят.

ХА, ХА, ХА!

Народът преценява, че не ви иска!

Гледах по телевизията как ГОСПОДАРЯТ Бойко се кефи карайки джип купен от лесничейството.После служители от НСО ,като лакеи му отварят вратата и обличат сакото.Запитах се защо се правят такива колосални разходи за разкоша на този човек от нашите пари и си отговорих,че тоя не заслужава да бъде премиер.

Бойко каза: "Трябва да се управлява тогава, когато си спечелил изборите - имаш и самочувствието, че това, което правиш е най-правилното". Малка корекция специално за Бойко: Не че което правиш, е най-правилното, а че можеш да правиш каквото си поискаш и каквото ти скимне

Може много да ви се иска, НО "матряла" Бойко вече НЕ ТИ В Е Р В А !!!!!!

Ударението на "ако" на коя буква е?

Трети път, Г-н Борисов, с китка за вода няма да има!

АМА ТИ НЕРАЗБРА ЛИ НА ВТОРИЯ ТУР НАРОДА ТИ КАЗА МНООООГО ЯСНО ЧЕ НЕ ТЕ ИСКА ПОВЕЧ

Народът вече прецени на президентските избори.Точка.

Искат те само плиткоумните Баце, дето дори не осъзнават в каква дългова спирала ни вкара ГЕРБ. Ние, които създадената и развиваща се престъпност от теб ни ограбва всеки ден, НЕ ТЕ ИСКАМЕ!

НАРОДА НЕ ТЕ ИСКА ТАМПИ.НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА БЕ НИКОЙЙЙЙЙЙ

Ти повече няма да управляваш!

Това ми звучи като гладна кокошка просо сънува.Как ще управляваш като в екипа на пръсти се броят професионалистите, а по градове и села герберите са най-големите разбойници.

Предпочитам Боко пред цялата останала СВОЛАЧ!

Ти да не си от Симитли,гей?

Каквото и да си говорим,колкото и да го плюем,той е по-малкото зло!И поне след него нещо остана! Метро,околовръстно,магистрали,детски градини,спортни зали и площадки,санирани блокове и модерни автобуси,една София,която е в десятката за най-добър Живот в Европа! А какво оставиха предните?Цяря? Орешарката?Станишката?Лканката? Виденката? Това дето ще остави Крнелката и Радка-пиратка!Ха-ха-ха!Бедни български народе!

Не разбирате ли, че независимо ка се самоопределят политиците, оставят след себе си само мизерия... Просто системата трябва да се рестартира с други хора, Иначе става като в песента на "Контрол" - Винаги готови, и после ние пееме песента на Светльо - "Боли ме гъза"

ти МАЙ не си ходил в Европа, а извън европа още по-невероятно. София е КОЧИНА! не може да влезе в 180-цата. Ако не ми вярваш напиши "mercer quality of living"

всички способни и грамотни хора , ще напускат своите длъжности и ще махнат или към чужбина или ще преминат на по-творческа и перспективна работа.Това политиците от ПФ,РБ, БСП и ДПС какво си въобразяват,че някой от тях като Симеонов,Сидеров,Каракачанов,Нинова,Карадайъ,могат да им диктуват как да си вършат работата, ще ги инспектират и ръководят?Ха,ха,ха!Тая работа няма как да стане!Кадри нямате,кадри ви липсват господа и госпожи, за да съставяте правителства и да управлявате страната.Смешници и дърдорковци,защо не вземете по едно огледало и да се видите на какво приличате?!

Към ,един по един"-защо не включиш и ГЕРБ към групата политици?

Борисов,чакаме те на бял кон през пролетта.В политическото пространство няма по-достоен и успешен от теб.

И аз го чакам натопорчен,теб също фризьорке руса

abasador

не е вярно, в света няма премиер и лидер на партия, който да е подал два (2) пъти оставка на правителството си и да заяви.... че е готов ПАК да управлява ....! Е ние Българите, требва да сме единственото животно в света, ако си изберем отново Бойко да ни управлява! Един дебелак (и добряк) с пура в уста, обичащ червеното вино (между другото, той е копувал по 3 тона ... 3.000 кг., мелнишко вино на година!) е казал, че .... всеки един народ си заслужава управниците. Лек ден.

ЗА УДОБСТВОТО НА ОЛИГАРСИТЕ ПАРИ ИМА,НО ЗА ПЕНСИИ НЯМА!!!НАГЛОСТТА НА БОРИСОВ Е БЕЗГРАНИЧНА!!!ЗА ЛАДАТА КОМЕНТАРА МУ БЕ ПОДИГРАВАТЕЛЕН!!!НАРОДА МУ ДАДЕ ШАНС ЗА ВЛАСТТА,НО ТОЙ ГО ПРОИГРА!!!

Народът преценява, че трябва да се разкарате веднагически, а се надява и да влезете в затвора!

Кой си ти,че ще говориш от името на народа?

НАРОДА МАЙ ПРЕЦЕНЯВА ,ЧЕ НОСИТЕ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ И ЩЕ ВИ ВЗЕМЕ ГОРСКИТЕ БРОНИРАНИ ДЖИПОВЕ . ЩЕ ПРЕЦЕНИ, ДА ОДИТЕ ПЕША И БЕЗ ГАВАЗИ, КАТО НАРОДА.

Кой си ти,че ще говориш от името на народа?

....Bорисов,"политиците " и ти включително трябва да осазнаете ,че сащо носите наказателна отговорност !!!....няма да ви се размине !!!...и никакви имунитети няма да ви помогнат !!!....трябва да осазнаете ,че издеватекстав срещу цял народ ...не могат просто така да се забравят !!!...вие ще бадете осадени за геноцит срещу балгарскят народ и за нанасяне на унищожителни вреди срещу интересите на Bалгарiя в полза на чужди правителства !!!...запомнете и проумеите ...няма да ви се размине !!!...народа ще ви разкаса !!!

Борисов: Ако народът прецени, готови сме пак да управляваме - А не благодяриме ще опитваме с друг вече. Аре сбогом да видиш как се сади пиперо.

Трябва да се управлява тогава, когато си спечелил изборите, ако един ден народът пак прецени - ние сме готови, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов. Да и между другото пак ще се наредиш на опашката за избори независимо че народа ти няма доверие вече. Е това се казва конска муха, и главата да и откъснеш тя пак си лети.

Наказателният вот не е ли достатъчен??? И това ли не може да разбере Тиквата от Банкя? Ако ГЕРБ не си смени ръководството няма да управлява в скоро време!

Не сте в час! Народът ти каза махай се! Веднага! Меркел-Шмеркел си отива с теб. Крийкайте се някъде с откраднатото и си трайте!!

"Ще си поръчам бронирана "Лада Нива". Типична простотия и първична реакция на Боко, хванат на пангара с въпрос защо си спасява ценната кожа с бронирани автомобили! Прогноза: - Материалът и този път ще го избере, за да види как Боко се вози на бронирана Лада!; - продажбите на "бронирани Лади" веднага "скочиха"; - Боко утре ще отиде на "килимчето" в ЕС, където ще бъде "жестоко наказан" защото рекламирал ембаргова (руска) стока!; - който иска да продължи...

симо

В един момент ,,Ладата,, дърпа загазилия брониран ,натоварен с Юнкер...Боко е спасител на ЕС...

почивайййййййййййй!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не-не, почини си. Много стана. Немаш нерви да държиш поста, а трябва. Почини некоя година и ще те пуснем за Президент след 5 години нали това ти беше мерака?!

В България подобни на този винаги са готови да управляват. често нашият народ ги избира къде от липсата на други , къде водени от народопсихологията си. Факта е един че сме свободни хора и членове на Европейският съюз и Нато. Това ми дава основания че даже и министър председатели с различни качества не могат да върнат това което беше при социализма . Така че времето е добро за Родината ни.

Абе ти си подаде два пъти оставката Това е предателство спрямо Българския народ.А искаш да управляваш още веднъж.Как е според теб ще стане ли?

Кондьо поздравява Боко с Доко.. Там в крайния квартал, там циганин живял. Той се казвал Доко, момче чернооко... Все е там! Доко, Доко, Доко, пак се връща призори, Доко, Доко, Доко, пак остана без пари, Доко, Доко, Доко, щом изкара някой бон, Доко, Доко, Доко, се напива като слон. Леле малеелее, хеееее... Дава газ маале с пълна газ, ту със таз маале ту с оназ. Лали, лали, лу, лали, лали, лу, лали, лали, лу, лали, лали, лу, лали, лали, лу, лали, лали, лу, лали, лали, лу, лали, лали, лу. Вечер долита, прибирам се вкъщи, а вие мислите си колко съм прост, но ще ви кажа защо се завръщам, за да си попсувам и аз ту на пост. А в Холивуд хората отдавна филми си имат, Харисън Форд, Шер и Ал Пачино, със тия парички кафенце ще жулят, четри пет днии. Но нека работят Чочо и другите, не се става така лесно артист, а ние със Доко работим над себе си, работим над себе си и пием пием кафее, да кафе. О, Ваня, о, Ваня, о, Ваня, Ваня, Ваня. О, Ваня, о, Ваня, о, Ваня, Ваня, Ваня. О, Ваня, о, Ваня, ооо, Ваняяя. Няма не искам няма недей, пак се провежда Златен Орфей, поп-фолка долу да ама не, всичко е чалга имаане. Няма не искам Златен Орфей, докато дишам всеки да пей, гонят го Доко в даден момент, хем сме в Европа хем Ориеент. Уелкъм Биил, Уелкъм Биил, сълзите ми потичат няма как. Уелкъм Биил, сърцата сричат господ дава знак. Каза хубавеца спрете Козлодуй, спрете си АЕЦ-а и няма туй-онуй. Искате Европа пречи ви шенген, няма туй-онуй че ви чакам че ви чаакам. Ох банана, ах банана, той единствен ми остана. Ох, банана ах банана, само дръжка на тигана. Ох, така бе Наде има още бивши ченгета, що така бе Наде що така се разтропа изчерви посланник от далечна Еевропа. Там Доко е роден. Там в някой хубав ден... слънце ще изгрее, птица ще запее, всеки ще живее добре. Но ще ми остане белегът от рана, болка премълчана... все е там!

политическата обстановка в страната.Всички срещу ГЕРБ , но без него са аут сайдери.Като пример Патриотичния фронт, Каракачанов,Валери Симеонов ,Волен Сидеров.Като бившо ченге Каракачанов ,няма как да не играе казачок под руска балалайка.Волен Сидеров проруски храненик при това кумец на Валери Симеонов и двамата връв в общите им проруски гащи.Не се заблуждавайте ПФ това е петата колона на Русия в България.А сега за реформаторите , това са савукупност от отлюспени неудачници във всички течения на десницата през тези 27г. преход.С една дума парашутисти, които си въобразяват ,че са часг от проевропейската ориентация на България.Какво е общото на ПФ и Реформаторите.Те имат идеи на само на приказки , без всякакво покритие, хора жадни за власт но с нулеви способности, неудачници ,чакащи от ГЕРБ подаяния за участия във властта.Има да чакат,това са изчерпани хора осъдени на забвение и политически трупове но само с нищожни изключения.

Може би народът ще прецени, че си заслужава отново ГЕРБ да управлява.

Странно защо някои хора толкова мразят партията ГЕРБ?

ПРОВЕРИ НИВОТО НА ТЕСТОСТЕРОНА НА СЕБЕ СИ И НА ПАРТИЯТА ТИ ,НИВАТА МУ СА ПАДНАЛИ ОТ КАКТО СЛУГУВАШ НА МЕРКЕЛ....

Всички от ЕС слугуват на Меркел не само България.