Борисов: Международното положение обедини силовите ведомства

Международното положение - кризата в Турция и тероризмът в Европа спомогнаха за обединяването на силовите ведомства в България, заяви в Резово премиерът.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Международното положение обедини силовите ведомства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...има пресечени опити на яхти с бежанци да преминат в наша територия от Гърция и Турция." Това за от Турция вервам, ама от Гърция как го дават с яхтите - слагат им гуми, вдигат платната и айдеее към България! Ейй, напаст, ейй!

Какво значи ОТНОСИТЕЛНО ? Значи сигурност , но не напълно ??? А не напълно по каква причина ?

Хърбял, Щърбял и Урунгял охраняват граница без акъл и граничари. Само празни приказки и серсемлици!? ГЕРБ е закрила и бъдеще за всички бандити мигранти и терористи. Настаняват ги, поят ги хранят ги! ДОЛУ ГЕРБ - провалената проазиатска партийка.

Г-н Методиев, За "инцидента" в Мюнхен в рамките на половин час бяха мобилизирани и изпратени на място 2400 полицаи. Ако в полицията се получи сигнал за домашно насилие или нарушение на обществения ред на минутата пристигат десетина полицейски коли, пожарната и "Бърза помощ". Те затова в Германия има ред и държавност, а в България цари хаос и беззаконие!

Охраната на границата винаги е била задължение на МВР ,то е и ведомството с най голям бюджет и личен състав състоящ се от над 50000 тюфлека ,които така и така не опазват реда и имуществото на хората ,то поне да отиват и да пазят границата ,колкото до армията ,която е една трета от полицията ,няма правомощия да арестува ,задържа цивилни лица ,смешно е да подчиняват военнослужещи на полицията и да ги използват като плашила по границата .

Границата се пази усилено от 500 гранични полицаи. Това да не е квартална градинка бе, че да се пази от 500 души. Границата ни с турция е 259 км., а тази с гърция 490 км. Освен това как иначе се нарича незаконното преминаване на границата освен тероризъм, бандитизъм? Само не минавайте с номера за нелегално пресичане на границата.

Гати и силовите ведомства щом като трябва само в екстремни ситуации да се обединят. Те винаги трябва да са обединени от националните идеи и доктрина, каквито у нас липсват.

Излиза, че в правителството цари пълен хаос! Никой не сефери премиера за 5 стотинки!

Да. Така излиза, че силовите ведомства се организираха в тези неприятности. Още малко и ще престанат тези масови убийства, просто се иска повече търпение.

Силовите ведомства създават кризите. Кризите обединяват силовите ведомства. Законодателите под натиска приемат рестриктивни силови мерки срещу тези кризите, за които ппричина е упадъктъ на морала. Борят слествоето вместо причината, защото не искат да премахнат причината. В резултата гражданите са без свобода и право на свободна воля. Целта е постигната. Идолопоклоническата система на на Вавилон в опит да бетонира статуквото и да установи световно управление и поклонение на князът на този свят луцифер чрез икуменизма, съвсем за кратко докато не прелее чашата на Божият гняв. Тогава безумците сторители на Вавилон ще искат да се скртият в подземията като мишки, да ги затрупат планините за да де не видят лицето на Този който идва със сила и слава. Техният садмозахизъм и омраза към живота който не са създавали, ще ги провали.

че защо бяха разединени досега и не сме информирани ??

Честото ходене на тиквите до границата показва, че положението е трагично! Не може цялата армия да стои там! Скоро и последния войник ще напусне. Да се запасват тиквите! А иначе, шизофренията е неизлечима!

Има 300 вида шизофрения. Тя се лекува.

В Германия използването на армията за цели, различни от охраната на сигурността по националните граници, не се предвижда от законодателството на страната. А нашата армия за какво е ???!!

Имало да става, както се казва.

Силови ведомства? Кои силови ведомства има впредвид? Онова МВР управлявано от една нефелна лелка, която по професия е секретарка - нивата на престъпност говорят много и някак са в противоречие със стъкмистиката на бъчвичката. Онзи мишок, който искаше с двете ни продънени лодки да правим флотилия срещу Русия ли? Генералите ги видяхме във военния клуб - пълно копие на теб, пъчещи се дебелаци. Само техниката, която използваха превратаджиите в Турция е достатъчна да мине през силовите ти ведомства като Лиляна Павлова през дюнерджийница! Май трябва да ви вземат в цирка, теб, генералите ти, ръководствата на силовите ведомства, онова нещо, което му викат "президент", но е всъщност говорител на щат към американското посолство и голяма част от безсилните ти ведомства, да ви раздадат по един червен нос и широки гащи, че да се вихрите на воля. Смешници!

То добри приказки ама дневно около 150-200 резняка си пресичат границата ни необезпокоявани. Баце, къде си ? Къде си се зазяпал ... А в огледалото ли ? Е, знаем че си убав, ама тая граница требва да се пази.

При това състояние на Турция трябва незабавно да се иска от ЕС защита на нашата граница като общо европейска! Никакви други ала бала!

Човек без работа,особено през уйкенда си намира развлечение,като се шматка из страната,а слугинските медии му повтарят глупостите.Найстина няма такава държава.

МАЧКАЙ ГАЩНИЦИТЕ,ДЖЕНЕРАЛЕ!!

:(Ще отмина думите на Премиерът ни,че кризата обединила силовите ведомства.та нали той само от такива министерства разбира,бидейки пожарникар,защо да са разединени при положение ,че той Батко е на власт вече близо 15 години(не се възпалявайте- беше главен секретар на МВР)Та сега се оказва лош пророк.Ако имаш добра информация и аналитичен ум си добър анализатор,но ако нямаш едно от двете се налага да си пророк,при положение че имаш дарба.Щом нямаме служби,нямаме и умни анализатори, и е истинско щастие ,че имаме пророк за министър председател

На Бойко и хиляда кусури да му намерят уродите на момата,сачмата и гаргамел,пак са един милион пъти пи малки от катастрофата на костов и погрома след двете гнойни коалиции!

:))))На такива умни като теб ли дават толкова пари НПОтата,това дето си го написал в нейма не трябваше ли да е като коментар:))))

Този пък за какво говори?Че ако силовите министерства на тази малка страна са били разидинени,той какво прави като министър- председател?Да изчезва веднага.Ама веднага.

Значи досега всичко е на пустопаш!

В връзка с изброеното по-долу,става ясно,че ако България е цел за тероростични атаки ,то разкриването на такива предотвратяването им и унищожаването на терористите преди да са достигнали целите си е невероятно и невъзможно!

Да започнем така..! Основната дейност по защита на страната ни от терористични атаки,и всякакви заплахи срещу сигурноста на държавните ни граници и вътрешният ред и сигурност,би трябвало да се поемат от контраразузнаването ни ! За държавните ни граници е ясно! Там евентуално масово преминаване на тълпи от емигранти,няма как да бъде преустановено само от българската страна! В едини други времена на диктатура-може би,с всичките последствия от това! Ясно е ,че Турция ни е необходим съюзник за да не се допусне наводняването на страната ни от емигрантски вълни! Единственно възможен вариянт за постигане на целите по опазване на границите ни е следване политическа линия за добри отношения с Турция,колкото и трудно да е това! Относно терористичните актове,то нещата са непоправими! Средствата за недопускане на такива са цели единственно на контраразузнавателните средства! Съществен момент обаче е, че поради ред причини контраразузнаването не може да работи на територията на врага! Една от причините е липсата на сигурни източници,вербуването им и провеждането на разузнавателни мероприятия в гнездото на врага,с цел проучване на плановете за подготовка на терористични акции,лицата свързани с тях и местоположението на евентуалният център за атака предвиден от терористите! Определено може да се каже,че вербовката на източници не е осъществима дори и от най-напредналите в разузнавателна тактика страни! Ясно е ,че средата в която би трябвало да се извършва вербовка не осъществява допускане на лица -НЕ СВЪРЗАНИ С КРАЙНИЯТ ИСЛЯМ!!! Факт е ,че поради липсата на източници за информация ,не може да бъде победен терора!

Единственият сигурен начин е да бъде ликвидирано ,чрез военни средства гнездото на първоизточника на терора! Тази цел обаче не е приоритет за европейските сили,поради непонятни-скрити от нас причини! Не се наблюдава обединение на европейски военнен контингет за атака на крайно-ислямистките територии и тяхното унищожаване! Има само популистки изказвания,които нямат за задача да защитят населението на ЕС!

Борисов, виж каква снага си. Най-едрия и снажен сред всички премиери от ЕС, обаче не те чуваме никъде на висок форум или в Брюксел да дисидентстваш. Не те чуваме да критикуваш Меркел за глупавата й политика за "бежанците". И след като знаеш алгоритъма за мира и спокойствието що не се изтъпаниш на трибуната и не кажеш СТИГА! Вземайте си войската, ракетите и корабите и марш от България! Ние ще провеждаме мирна външна политика с всяка държава и нация. Ще уважаваме религията, начина й на живот и избора на народа й. Иначе това което правиш е демагогия!

Pesh0

МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ СЕ СМЕНЯ , БЪРЗО . кой позволи нарязването ма ракетите ? унищожаването на танковете ? и сриването на армията ?

Pesh0

до сега се биехте в гърдите , че сме в НАТО и за тоза турция са ни съюзни

Онзи ден говори за "хороскопа на света", сега се оказва пророк, тази нощ изказа съболезнования към близките на жертвите на терора в Мюнхен, докато те още твърдят, че не е терористичен акт... Сега пък сме имали армия и държава... Бисер след бисер.

Много от по-младите не знаят, но ние по-възрастното поколение помним Бойко Борисов като състезател и световен шампион по карате и как цяла България беше пред телевизора, когато предаваха негови мачове.В едно от интервютата си за в-к Спорт при завръщане от турнир Борисов казва че тренира по 1 час дневно, а през останалото време чете литература.Навлезе в подробности за литературата, която чете, но като любима книга открои ''Князът'' на Макиавели.Явно още тогава се е готвил за политиката, но това го осъзнах чак 20 години по-късно.

Може би сега целта му е да покои световния връх и в политиката?

ти па отде ги помниш тея неща ...па и как си намирала тогава информация за Борисов (нямаше интернет) та нали си е бил обикновен полковник пожарникар и уж беше чел само Винету - къде са писали за него във бестник - Работническо дело, ...Дума, ...Стършел, е немой да му се отрече амбициозен е човека чак му се кефя ама си е кратуняк

За кой говориш?Какъв ти състезател,какъв ти световен шампион?Какъв ти телевизор.Вярно тренираше,и участваше в вътрешно полицейските състезания и толкоз.Че ако наистена беше станал световен шампион,той и сега щеше да си носи постоянно медала вместо вратовръзка.Нявмаше да пропуска поне по три пъти на ден да повтаря, че е бил световен шампион.Не само, че си остарял, но си и изкуфял.За годините които говориш ,той беше силовак -мутра.Малките бизнесмени в София и околността бяха пропищяли от него.Питай тях те по- помнят,защото няма как да забравят.

а когато се уплаши и избяга беше ли?

ББ може да е бил каратист може да не е бил.Той си знае най-добре.Ако следваме тая логика Кубрат Пулев е следващия премиер. Като премиер обаче доказва ежедневно, че държавата може и без такъв пост,Досущ като роско гения.

ГолЕм си, Боко! А какви ти ги говорАт звездите за утре?

това ще го убие, а без него сме направо загубени. Няма да има кой да оправи международното положение ами ся?

Сега в главата Му,БАНКЯНСКА се въртяла картината на държавен-глава обединител, който като скиор да балансира между партиите. "Не касае човек дали е с много образование и с много титли", допълни още щрихи Борисов.Не казвайте, че след това описание вече не сте се досетили кой е описваният образ. Нашият кандидат е учен, но не с много титли (генерал-лейтенант, инженер и доктор), напоследък се е вживял в ролята на геополитически стратег и демилитаризатор на Черно море, а от друга страна е демократично небрежен, защото помним репликата му: "аз съм прост, вие сте прости, значи ще се разберем".

Бойко като беше световен шампион по карате и развяваше трибагреника от почетната стълбичка никой не го критикуваше, но когато се отдаде на интелектуален труд и стана министър председател веднага мафията ревна.

ти сам си отговаряш -за нас нема място то не е интелктуален труд ро са наченки на мислене амаи струда става.Знаеш ли че ако помисли малко и може да се повреди и да ни остави в ръцете на другия гений роско.

Стига бе?Може и да ви повярват.Може и да е победил в някакво вътрешно първенство на соцполицаите.Той беше един посредствен състезател,посредствен пожарникар разнасящ папките между кабинетите в пожарната,верен член на БКП/отказа се от полицията за да остане в БКП/.Единствения му принос за България беше активното участие във възродителния процес.

ти май си сънувал някакви шампиони..

Аз не знаех че нашите силови министерства не са обединени до момента! И като имате такава техника на високо ниво по границите, защо продължавате да хващате нелегални имигранти много навътре в страната?

Е ходи по тая голяма граница ги лови ти!

шо ше ги ловят на границата като си пълнят гушите от тях

Така се развива националната икономика, брат. Това са си чуждеСтранни инвестиции.

В тази повече от неясна и сложна международна обстановка и това разделение на обществото ни ББ управлява повече от добре!

А КОЙ разделя обществото! Да не би пък да е Москов с изрусения гелосан проскубан перчем и пръстовите отпечатъци, дето иска по тоя начин да ни национализира/ конфискува здравните вноски. Щото нормалните, достойни хора пръст, на неизвестно кому предаваща информация машинка, няма да сложат. Пръст се дава само у полицията. А не на наркосергия. А пък "граничаря" къде я видя тая "голяма граница", та на 150 километра да не можеш да хванеш една група? Да не ни бърка с огромната Русия, нещо. Или му изнася да ни манипулира, ама глупав човек не знае, как! Значи динковци могат да ги хващат, "граничарите" - не могат. Оти бре, пазачи на Рудинътъ?

Банкянската мутра става и ляга със службите, но те ще ти изядат главата, наивник долен, рано или късно ще отидеш там, където отдавна ти е мястото-в затвора, престъпник долен, ти и шайката ти безмълвни послушни боклуци!!!

То така трябва да си е винаги , а в кризи още повече!

Още от появяването си на политическата сцена гербаджийските лекета са кръгли нули,сбирщина от нереализирани комунисти,продажни ченгета,откровени мафиоти и корумпирани държавни служители,поддържани от продънени журналисти и откровени лакеи.И тази паплач ни управлява с волята на заблудени,недоволни българи,които гласуват за месията бб,който се оказа един обикновен палячо.Крайно време е да ги изметем и това ще започне от предстоящите избори.Време е.

Че то, реализираните "комунисти" допускат ли други до властта?! Като погледнеш - само имената на партиите им са различни, а политиката е еднаква - демагогия, мрънкане и слугинаж.

Ха , партиите били различни... а бе имената на партиите кажи..иначе всички партии са само и от комунисти и потомствата на тия боклуци.. да си видял една некомунистическа партия...:)) просто едни комунисти се гъят на запад а други на изток.....

САМО СИ ЧЕШИТЕ ЕЗИЦИТЕ! ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!

Това е което явно НЕ си разбрал!

Каквито и глупости да си съчинявате на следващите избори пак сме първи!

отново се прави на умен. ТИКВО - незабравяй, че тебе хората те сложиха за цар и хората за първи път те махнаха с камъни. Обирай си шайката и дим да те няма! Само ако те няма тебе, цвинокио, лилито и плевню, твоята партия може да тръгне напред.

Тъпа тъпа ама на следващите избори пак първи!

Борисов си гледа "демокрацията" и послушанието. Сигурността на населението кучета я яли! В центъра на столицата се намира "Малкия Бейрут", а хората се изнесоха в крайните квартали. Страхът и напрежението в европейските държави расте, но една Унгария поне се противопоставя.

Та за демокрацията превърна българите в изчезващ вид малтретиран от цигани с европейска и натовска подкрепа.При социализма не беше така

Социализмът е друга манджа. Говорим за държавност. Държавност е имало и при монархизма и при социализма. Сега няма държава, камо ли демокрация.

Плювалници, и какво смятате да постигнете, като плюете по Борисов! Негов фен да не гласува за него ли! Аз дето никога не съм гласувал за него, подобни коментари ме възмущават, не ме въодушевляват, въпреки че не съм му фен!

Познавам много добре Борисов и успехите му в спорта. Бойко никога не е бил състезател по карате и не се е качвал на татамито. Той няма черен колан като каратист. Някой може да му го е дал заради заслугите му като администратор, но не и като спортист. Затова твърдя, че излъга дори президента Обама. Борисов никога нищо не е създал. Клуба му по карате го създаде Алексей Петров. Бойко успя да привлече него и още един-двама от баретите и така тръгна спортният му клуб. Той постоянно разправя, че е бил каратист, че са го ритали по време на тренировки и състезания, че е правил кариера в каратето. Всъщност Бойко Борисов беше един администратор. Той администрираше отбора си в пожарния факултет и треньорите, работещи там. След това беше наложен за треньор на националния отбор с протекциите на МВР. Живеехме в едно общество, където всичко се посочваше с пръст отгоре. Там той отново беше администратор, защото не притежаваше нужните технически и методически умения. Общо взето носеше една чанта с документи. Прословутата му фирма ИПОН също не е създадена от него. Създадоха я хората от СИК, когато трябваше да се делят териториите между тях и ВИС

Добре бе, разбирач.Стана треньор без да е стъпвал на татамито така ли?Хаха.Аз съм Стефан Ивонов и съм треньор който направи Бойко световен шампион, а ти тука ми казваш че не бил се качвал на татамито и бил администратор.

...смятам ,че е сеиозен каратист ! А как риташе Миро Мазното по прасците,а???

Знам те цончо-и много хора те знаят --водеше ни един курс в РДВР Велика Търново --1 месец--като почна терора от турските групи -1997-98г ---тогава се създаваха нещо като групи за бързо реагиране в РДВР и минаваха на курсове--така че ти вярвам--после май изчезна за канада някъде --но на курса в РДВР Търново бяхме около 15 човека

"Вие не ни трябвате повече от 4 милиона"' - каза посланникът на САЩ Ейвис Боулън на семинар в Боровец - 1997 год.

ма те , силовите ведомства, разединени ли бяха досега, бе господин премиер? Жална ни майка, майчица България!

В поздравителната телеграма на Обама до Борисов, обитателят на Белия дом в почти прав текст недвусмислено поставя само три искания на САЩ до България: 1. България да продължава да се зъби на Русия за щяло и нещяло. 2. България безропотно да приема неограничено количество емигранти от Сирия, Афганистан и от други страни. 3. България да изпраща свои войници /разбирай пушечно месо/ в международни мисии организирани от САЩ. Наш Бочко е поставен пред дилемата или да приеме горните искания, или да бъде осветено тъмното му СИКаджийско минало и завинаги да се прости с политическата си кариера.

Някой тук, по долу в 17.48 часа е написал коментар в който изброява качествата на Борисов. Нека да го допълня. Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Той беше поканил всички от бойните изкуства, но отидохме само ние. Някъде около 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз мога ли да не играя Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг.

Хаха чета и се смея с глас.Пич ти си виждал Бат Бойко само по телевизията.Аз съм го тренирал и ще ти кажа реален случай.С Бойко отиваме на световното в Анкара.Бойко излиза на полуфинала срещу японец световен шампион.Добре но предния ден Бойко чупи ръка.Казвам му-момче с една ръка няма как да биеш световния шампион, отказваме мача.Бойко ме дръпна и ми вика- нищо няма да правиш, аз излизам и го бия.Викам му-абе момче тоя е световен шампион.Не!Бойко беше твърд.Излезе със счупена ръка и за една минута победи.После ми вика-тренер аз ти казах, аз съм Бойко Борисов запомни това.И до ден днешен не съм срещал състезател с такива качества.

Стефчо, ти не си треньор, ти си един обикновен симпатизант на Будю Мутрев Тиквов. Не познавам човек с твоите имена - Стефан Иванов, който да е каратист или треньор. Гугъл познава само един Стефан Иванов от гр. Ямбол, който е роден през 1992 г. и е невъзможно да е бил треньор на Будю. Тиквата е ходил само веднъж в Япония, като премиер , за наша сметка.

Да се радваме !!!! На колосалните БОРЧОВЕ ,на НОВАТА ЦЕНА на ВОДАТА ,НА НАЙ-СКЪПИТЕ ВИНЕТКИ В ЕВРОПАТА за пътуване по лунен пейзаж,НА БИЛЕТЧЕТО за АДския транспорт от 1.60ЛЕВА ,НА предстоящата НОВА ,ВИСОКА ЦЕНА НА ТОКА ,на замразяването на минималната заплата за 4 години......ВСЕ " УБАВИНИ "....ГАРАНТИРАНИ ни от ГРОБ ! БЛАГОДАРСКО !

Тоя още малко ще се гръмне, така се е наклал като шопар на Коледа, тази шия не е от туршия!Всяка отрязана лента е съпроводена с тежка кьор софра, смятайте банкянският мазач на филии с мас колко нещо е изплюскал, конкуренция на врата му е само оня крадец, министъра на спорта...

Голяма трагедия е че в тези трудни за Европа времена начело на България е курдисан примитив като Борисов. Апексът на неговите разбирания за Политика е да имитира Тодор Живков ,този на който разтриваше ушите. С малка подробност , че епохата е друга и са минали 30 години... Ако са решили да изклатят младоженеца Буда , и в негово лице и България , никакви бай-тошовски хитрини и снишавания няма да помогнат. За Политика се искат Топки. Орбанови например. А Буда не е в тази рубрика. След като бастиса Шлема на руснаците , и даже се хвалеше с това , сега никой няма да го вземе на сериозно , в каквата и посока да потегли. По-общо погледнато България днес , каквато е , представлява един модел. Това е крайната фаза на еволюция за всяка периферна европейска /южна/ страна. Нещо като единица мярка. Всеки който мрънка от сегашната неравноправна политика на ЕС получава България като мярка - "Виждате ли българите ? Те са по-бедни от вас , а са дисциплинирани и не мрънкат ! Понасят кротко страданията си... Така че вие нямате право да мрънкате!" България е нещо като плашилото за другите европейци.