Борисов: Партиите трябва да са по-смирени!

Говорих с Радан Кънев, с него имаме приятелски, човешки, колегиални отношения. Във фейсбук той е написал верни работи по интелигентен начин.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Партиите трябва да са по-смирени! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би точно заради такива като нея нямаме държава. Хайде нека си дойде за постоянно, че да оправи държавата. Иначе много е лесно от чужбина да плюеш страната си. А истината всъщност е такава - на "големите началници", както казва бате ви Бойко, им изнася да няма свястна държава у нас, а подобие на държава, което да ги слуша. Нма значение дали ще се гласува електронно или не. А когато някой се справи с ДПС така, както десните се справиха с БСП, да ми се обади.

цена такса "задължения към обществото", която плащат всички, вкл. и вие, нараства с 2 стотинки (без ДДС). Така че няма никакво намаление, а има увеличение на цената на тока с почти 10%.

Сбогом, дано си щастлива, тиква...... С нетърпение чакам местните избори, за да го запея.

Dir.Bg медията на пеевски и мафията.официално зачертната

Теквата сега пък на проповедник ли се прави???

Каза човек убил друг с гранатомет.

Мало село, зелен Лук, А, край Банки, Диско- Клуб... Цеца, Руума , и Мендела, сека вечер, се преставля... Боце воли, ниско- дриско, а я, оро, Гербериско, Баба Цеца, ниско- дриско, а музика свира ...Дис кооо !

Мойте покрай мене, Лиле, Румето, и баба Цецка, всичките са смирени! Ако Реформата- Радан не кандиса, и да се закрота, ще пие кафе с Мести?

Правилно. Всички трябва да сме смирени, но особено се отнася за жените.

Знаш ли, драга, знааш ли, ону магисраале, Знаш ли, драга, знааш ли, ону магисраале, Где смо, двама биле, и, смо, се, насраале, Где смо, двама бииле, и, смо, се, насраале... х-.-.-.-.-.-.-.-х-.-.-.-.-.-.-.-х Зала: "Арменец Арена" Вход свобден за Герба

борисов греши ! партиите ни са смирени всичките! щом имат такива лидери ,са смирени !

Борисов засегна и темата за избора на подуправителите на БНБ. "За тях се кълна, че няма никакво вмешателство в избора им. Менда Стоянова дойде и ми каза, че всички други кандидати, които се предлагат, не могат да се справят. Можеше една сутрин да се озовем без резерв, без банкова система. С почти всички банкери говорих какво е мнението им за Митко Костов и Калин. Калин се е доказал като професионалист." - ЖЕСТОКО А ... При ТОЗИ "екип" от "професионалисти", се СЛУЧИ "СЛУЧКАТА КТБ"!?!?! - НЕ ЩАСТНИК ... НАГЪЛ ...

Т.нар. партии у нас са изключително вредни за България. Имената им са различни, но по същество не се различават, "като че ли една майка ги е раждала". Всъщност то си е точно така, защото всичките ги роди онази политическа шайка, която за да граби безнаказано и на воля, с подкрепата на враждебни на България чужди сили извърши преврата на 10.11.1989г. Очевидно е, че едничката за всички партии цел е пълнене джобовете на върхушката и унищожението на българската нация. Друго обяснение за демогравския и икономически срив на България за кратките 25 години няма.

Браво точно така е

"Ако нямаше предсрочни парламентарни избори, магистрала "Струма" щях да съм я пуснал още миналата година", каза още Борисов." - НЕ ЩАСТНИК ... ТОЙ ЩЯЛ БИЛ ДА ПУСКА ... Питам се: КАК сме живяли ДО СЕГА без тоя?

Абе батко ( нерегистриран ), пише се "НЕЩАСТНИК", а не "НЕ ЩАСТНИК" и "ДОСЕГА", а не "ДО СЕГА"!

Така е, прав си "лумпен" ... но ... имам си причина, да ги напиша, както съм ги написал! Важното е, че ТОЙ ще ПУСКА!

Ма той вече освен вожд е станал и учител . Дава напътствия ,да са по смирени" .

Борисов дружката му Пеевски и цялата сган в парламента вън. Не може да си дойда от чужбина и да видя, че държава няма. Вън всички. Ако ли не почваме да правим нелегални движения.

Каква дружка Пеевски? Афертата Костинброд и плюенето в медиите преди изборите на бяха направени от Пеевски!! Айде моля ви се. Това какво очаква Пеевски и ДПС от Борисов е едно, а дали го получават е друго!!

Иди в Сливен и сам ще разбереш, положих усилия да пътувам из цялата страна а не да гледам новини. Пеевски и Борисов играят отборно. И молба сложи си името с въпросителни си смешен.

Те така се очертава новата коалиция,която ще плюе евроРЕФОРМАТОРИТЕ и ще ни води по отъпканите колхозни пътеки с първановите цървули ,уж ,към Европа с голи гъ...ве,водени от проруския демократ батман Бойко!

По закон управителя на БНБ е трябвало да получева 15 368 лева месечна заплата. Подуправиреля 13 173 лева а останалите членове на управлението до 4 391 лева брутна месечна заплата. към брутално високата заплата от 15 000 лева не са сложени бонусите.Решението гласи още, че ще има публично оповестяване на месечните възнаграждения на членовете на Управителния съвет в Годишния отчет и в бюджета на БНБ. На този етап няма нито дума за това КАКВИ СА БИЛИ ДОСЕГАШНИТЕ ЗАПЛАТИ НА РЪКОВОДСТВОТО НА БНБ. Решението за заплатите е взето на основание чл. 12, ал. 8 и чл. 23, ал. 3 от Закона за БНБ. Депутатът Енчев разкри, че гуверньорът Искров е вземал 45 000 лева на месец. Уважаемият нов управител на БНБ още в първите дни на своето управление показва великолепни умения да се движи на ръба на бръснача без да си причини и най-миниатюрно нараняване досущ като предшественика си. Първо прие политическите условия старото ръководство на банката да е новото.После сръчно се измъкна от въпроса КОЛКО, КОЛКО кожи на честни и по всичко личи, глуповати дънъкоплатци, са смъкнати, за да прибира Гуверньорът Ни баснословни суми, за да изпълнява корпоративно-политически поръчки. Това използвайки добре премислени лобистки пробойни в законите и елементарна юридическа реторика.Банкер 1 Димтър Радев, демократично избран и демократично платен. Кучетата си лаят, керванът си върви. каза Велизар Енчев и попита: Докога, бе хора, ще лъжете хората, и докога те ще ви вярват. Докога ще се надлъгваме?Нали е ясно, че тук, като цяло, не става дума за заплатата на един банкер. Става дума за не една, за безброй лъжи които всеки ден изпъстрят медиите.Лъжи за много пари.

Борисов: Партиите трябва да са по-смирени! И НА МЕНЕ ПОДЧИНЕНИ!

Всеки народ който е сглупил и от падар е направил цар , добро не е видял. Българския наод е беден и потъпкан само от държавници

Да, добре би било партиите да бъдат по-смирени, а също така и ти господинчо да бъдеш по-скромен!

Като не знаят що е смирение да млъкнат съвсем.

Смирени срещу мафията охранявана от герб няма да има.

Kогато хората се страхуват от едно(ГЕРБ) управление това е тирания,когато едни управляващи(ГЕРБ) се страхуват от хората това е свобода. Tомас Джеферсън

Че аз не се страхувам от ГЕРБ въобще. Но когато ДПС с БСП са на власт някак си не спя спокойно :(

"Аз с нищо не съм ги засегнал. Казах да седят на столовете си, това им е работата. Който не е в парламента, означава, че не е на работа..." - Бйко Методиев Борисов, 31,07,2015г. "Кворумът на едно парламентарно заседание зависи от председателя на Народното събрание и от партиите подкрепящи кабинета, той не е задължение на опозицията, добави Бойко Борисов. За какво аз ще им осигурявам удобството и комфорта да има достатъчно регистрирани депутати, за да се провеждат заседания." - Бойко Методиев Борисов, 26,09,2013г. Колко НАГЪЛ трябва да си ... НАГЪЛ НЕ ЩАСТНИК ...

Хич не е нагъл, а ти си прост. Не може опозицията да ти осигурява кворум всеки път, а РБ се водят в управлението. За това са и двете изказвания, които цитираш!

"...Който не е в парламента, означава, че не е на работа..." Така ... значи ... АКО си опозиция, както бяха ГЕРБ в предното НС, МОЖЕ да не ходиш на работа ... и да ПОЛУЧАВАШ заплата ... сега НЕ ... ТАКА ЛИ, УМНИКО?

Тиква си е тиква, колкото и на високо да се сложи.

Висша математика От тиква' се получава тиквеник, а секонда е ла$но

Борисов, не хитрувай! Покрай истините казваш и стопроцентови лъжи, които изключително много дразнят хората и това ми прилича на първия мандат! Колко пъти ти се повториха едни и същи неща, но ти не взе предвид народния гняв! Със сигурност, ако не предоговориш правителството този път вече ще има и кръв! Обещаваме ти го!

Божееее, божееее, слез и си прибери вересиите...Боки Мутрев Тиквата-Винету в целия си ослепителен блясък и интелект..В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! И вие сте избрали това напълно неадекватно НЕЩО в получовешки образ да управлява държавата ви...Евалла на българските избиратели, машаллах, аферим...Зер гут...Конграчулейшънс, пичове, дерзайте - дъното е близо. Аз слагам началото на предизборната кампания на Мунчо Селския Идиот за следващ министър председател на Република България

мнението на полуграмотен имбецил бълващ само простащини е смешно.

Бойко Борисов- един неуморен слуга на народа (народа на Америка). Да живей!

Това е един мъдър и велик вожд.Историята ни не помни друг такъв .Без него България щеше да загине.Благодарим Му и за намалението на цената на тока. Малко са 0.11 % но пък е от сърце.

Всички партийно - бандитски групировки, обитаващи понастоящем Народното събрание и Министерски съвет трябва да бъдат настанени в Централния софийски затвор до живот - при бай Ставри, втори етаж, в ляво.

От къща в Белащица бе задигната огромна сума пари. Апашите са се облажили с 13000 лева и 10000 евро. Къщата се оказа на пловдивски депутат от ГЕРБ. Димитър Лазаров е депутат от ГЕРБ втори мандат. Той е председател на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства.

видим колко е и заплатата му?

СЛЕД КАТО РЕФОРМИРАНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ СНАХИ И ЗЕТЬОВЕ СА СЪЩО НА РУСКАТА ХРАНИЛКА НЕ Е РЕДНО ДА МУ СЪЗДАВАТ ГЛАВОБОЛИЯ :) ...КОЛКО И ДА СЕ НАПЪВАТ НЕИЗБИРАЕМИ СА! :)

Бойко е усвоил хитруването от Тодор-правешкото магаре и съвсем явно се тъкми за президент като си върти задника във всички посоки,а най-неприятната му е на РБ,но му трябват за прекритие на чевеният си задник пред ЕС!

Тук половината комуноидни шизофреници милеят за времето на Живков и плюят де що има десни дето уж развалили рахатлака. Ти сега сравняваш Борисов с бай им Тодор. Ще те линчуват!

Буда успя да създаде една партия от 240 политици, като я противопостави на народа. С това модела на олигархията достигна своя връх като един Франкенщайн.

Друго си е само партията майка БСП с ДПС да ги има и да ни управляват. Ти гледаш да му оправиш кочината то само едно и също мели - Буда, ЦОЦО, МОЦО, БОЦО, Винету, милиционер. Аман от дебили!!

БОЙКО АКО СЕ ПРЕМЕСТИ В БСП ВСИЧКИ ЩЕ ПОЧНЕТЕ ДА ХАРЕСВАТЕ БСП ТАКИВА СТЕ МИШОЦИТЕ

Коментарът е скрит, защотО уврежда името на Щерев като шорошки тролши модер на дира.

Като го гледам тоя все по трудно му е да обяснава, че не е част от статуквото, което крепи със зъби и нокти. Като го гледа Началника сигурно се черви от срам. Мутра в Армани.

Нобеловият комитет е решил да даде наградата за психология на банкянската мутра-буда и да кръсти новооткритата единица-мярка за тъпотия на името на ръководителя на гроб Бойко. Така в международната система SI вече ще има единица "Бойко" и ще се изписва на кирилица... След проведени 2 заседания на комитета, обаче, е решено все пак нобеловата награда да не се дава на тиквата-буда, защото единицата за тъпотия Бойко била практически неизползваема. Учените доказали, че тъпотията на банкянския макак е равна на 1 Бойко, а цялата световна и вселенска тъпотия, събрана на едно място е около 0.000000001 Бойко... Коментарът на тиквата е бил: "Да, ама аз има 1 Бойко и никой друг няма толкова! Цецоу, кажи конгратулейшън!"...

КАКВОТО И ДА ЛАЕТЕ ПРОТИВ БОЙКО ТОЙ Е НЕ СМЕНЯЕМ КОГАТО СИ ИСКА ТОЙ ТОГАВА ЩЕ НАПУСНЕ ПАЧКАТА МУ ТЕЖИ КОЛКОТО ВСИЧКИТЕ ДЕПУТАТИ СЕГА Е ПОЧНАЛ КИЛОГРАМИТЕ НА ПЕРСОЛА ТАКА ЧЕ МУ Е ПРЕЗ ТАЯ КАКВО СЕ НАПЪВАТЕ ДА ПИШЕТЕ

Въпреки малко простоватият тон Бойко се оказва най- готиния мъж! И не е крал от парите ви бе, тия дето сте за маяфията!

Боко Тиквата е проЗД и ние сме прости и затова се разбираме.

по времето на първото правителство на герб министър на здравеопазването беше най-невзрачната длъжност сменени бяха 5 министъра сега министърът на здравеопазването е най-яркият министър тва е разликата между герб и РБ! герб само режеха ленти на европейски проекти и не правеха НИЩО!!! и сега е така! кви тъпаци гласуват за тях не знам!

Тоя не ви ли напомня на един друг велик политик? Всичко знаещ, всичко можещ, вечно прав, за който обаче въобще не е ясно, в какво точно е компетентен освен да приказва пред тълпите, докато народът им гази лайната? Говоря за приликата му с Владимир Путин. И двамата ченгета без никакъв трудов стаж и двамата ергени със самочувствие до небето. С единствената разлика, че единият има куфарче с бутонче (Сделано в Болгарии) и кранче за газ.

Тиквата до Путин е като кутрето, което той лично подари на Путин.

Кутрето порасна и стана умно псе, а тиквата си е същият рекетьор, простак и ренегат като едно време.

по-смирени пред кого??? пред мафията???? в момента България няма премиер има президен и нещо средно между цар и патриарх! помирявал партиите ?? абе ти си премиер бе изпълнителна длъжност ти трябва да си двигателят!!!! ама ти е готино да пуснеш реформаторите да си трошат главите и ако се получи нещо да се качиш на кораба ако не се получи да се отдръпнеш??? тарикат ама да не пднеш от столечето

Коментарът е скрит, защото увреждата "доброто" име на Тиквата

Бойко е голям пич, дано още няколко мандата да изкара да построи още магистрали и много други неща. ГЕРБ = спокойствие и сигурност, БСП = Неспокойствие и народни протести.

А бе общо взето, хвани едните и удари другите и ГЕРБ И БСП са едни и същи....никаква промяна...а бе все комунисти!

krassikat@

Комунист, комунист Бойко, ама обнови България... А другите комунисти само крадоха. 25 години кражби, затова сме последни в Европа...

ДАНО КАТО ТОШЕТО ОТ ПРАВЕЦ 35Г И БЕЗ ТОВА ГО ПАЗЕШЕ ДА НЕ ГО БИЯТ ПОСЛЕ ДРУГИЯ ПРЕМИЕР ДА Е ТОЗИ КОЙТО ПАЗИ БОЙКО И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА ВЕНСЕРЕМО НАПРЕД

България стъпи на еврпейски и натовски релси, руското робство свърши и никой не може да я отклони от пътя колкото и да плаща Путин.

Смешко!Това кога го сънува?

Ти май само за Путлер си мечтаеш, как ще дойде и ще оправи България.

А пътят на къде води?

Никога не казвай никога. Нали видя и комунистите си мислеха, че ще са цяла вечност на власт !

комунистите пак са на власт,само дето се казват герб

ДЕМЕК "СМИРЕТЕ СЕ ЩОТО ЩЕ ИМА БУХАЛКИ ":)))