Борисов: Като пожарникар ви казвам - не си играйте с огъня

Призовавам всички да бъдат по-внимателни, когато си играят с огъня. На базата на огромната нестабилност в региона, трябва да си пазим черджето, да не го запалим

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Като пожарникар ви казвам - не си играйте с огъня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като СИКАДЖИЯ ви казвам, ще взема бухалката!

Тикво, взимай си шапката и върви да си гледаш маркуча !

КАЖИ ГО НА ПРЕЗИДЕНТОИДА И НА ВЪНШНОТО МИНИСТЪРЧЕ,БОЙКО!

С огъня си играят политиците, а не народа. Те създават стимули за раждане на нещастни деца и не взискват за защита правата на детето. Те не искат да образоват това население, защото им трябва прост и подкупен електорат. Те предпочитат да "дават" социални помощи,а не са осигурили икономически ръст. Забравиха да организират държавата, където и на ниско квалифицираните да се създаде работа. Пазарната икономика не значи анархия в производството и разпределението. Държава лесно се не управлява, защото ако искаш да си успешен, трябва да забравиш себе си, партията и олигарсите и да се посветиш на истинските проблеми. Без икономическо развитие и повишаване стандарта на живот, ще си прехвърляме вината на глас или шепнешком. Като първа мярка за възпиране на кражбите, заделете някаква сума в бюджета, с която да се хранят бедните. Гладният човек криво гледа и лошо мисли. Второ, спрете безумните надбавки и помощи за деца и майки и осигурете безплатно училище за всяко българче, независимо от произхода му. Не добавки, а по-висока основна заплата ! Трето, не ми казвайте, че в България няма какво да се работи, когато непрекъснато ни влачат реките, в нивите се хвърля само жито по латифундийски, а градини няма. Четвърто, набийте канчетата на олигарсите и мутрите, което е едно и също. Пето, не позволявайте на служители на специалните органи по сигурността и правосъдието да получават заплата от бюджета, а да са на хранилка в "бизнеса". Кавичките са, защото няма реален такъв. Има ЗОП за олигархични злоупотреби, всичко останало е виртуално. Шесто, не позволявайте зад колективната отговорност да се прикрива личната безотговорност. Седмо, спрете да се делите на партии - мафии, защото България умира, а вие не можете да разделите остатъците на гроба и. Вождове, крадци и олигарси, живейте скромно и с по-малко. Който иска да вземе всички слънца, получава пустиня !

Аз пък не мога да разбера къде е Роско Боско-модерния патриот.Защо не чете от листчета вече.Нима си научи думите наизуст.Не ми се вярва.Представяте ли си какъв президент и премиер имаме.Смее ни се цяла Европа.А най-протимните са Паричния фронт,които се надупиха и продадоха първи на Борисов.Защото Балевски го страх,понеже половината му бизнес е незаконен.Избирайте ги пак,тези "грижещи се за вас" политици.Моите колеги масово говорят,че ще гласуват за Атака.Замислям се и аз.

Нашия Рачел,наречен премиер от разходки по чужбината със слабото Лиле съвсем е изкукуригал.Големия Мачо със заешкото сърчице.Скоро го видях в Русе с 12 охранители.От кого се варди тоз чичка.Нали народът го обиче и гласува за него.Това правителство е най-слабото в историята на България!

Нашият мил премиер ни казва: 1.Не дразнете циганите. 2.Снишавайте се,угаждайте им. 3.Нека грабят дядовците по селата. 4.Нека изнасилват и бият бабите ни. 5.Нека обират децата ни. 6.Нека нападат жените ни. 7.Нека си карат автомобилите без книжка и ни трепят по шосетата. 8.Нека не плащат ток,вода,данъци...нищо. 9.Нека им плащаме помощти,детски,пък те да се множат. 10.Ние ще бъдем с по 1 дете,а те няма да знаят имената на децата си... 11.Ние ще работим от сутрин до здрач,дори на 2-3 места,а те нека пият по цял ден и правят деца-олигофрени. 12.Те знаят за кого да гласуват...само ГЕРБ се грижи за тях. ТОВА ЛИ ИСКАШ БЪЛГАРИНО... ГЛАСУВАЙ ЗА ВОЛЕН И АТАКА!!! Затова го плюя продажните медии,да не развалим рахатлъка на Тиквата.

Сигурно си задавате въпроса кой купува ромските гласове в Орландовци. Ще ви помогна, ето суровите данни в Орландовци на последните парламентарни избори2014: ГЕРБ 44.41%, БСП 12%, РБ 11.8%, ПФ 7.64%, Атака 5.74%, ББЦ 4.74%, АБВ 4.03%, ДПС 0.94%.

Бакич,отивате си и ти и продажната ти правителство.Всички са предатели и родоотстэпници,кланящи се на САЩ и ЕС! АТАКА е партията... ВОЛЕН е човекът... Всички вече масово ще гласуваме за АТАКА!?! 4,3 %-глупости... В момента АТАКА има 11% и продължава да расте лавинообразно...

Какъв пожарникар си ти, бре...поне в България няма такава пожарна, която да може да те побере - а с фадрома на пожар не се ходи!

Бойко, а ти като пожарникар колко огъня си гасил, изобщо ?

Ехааа, каква лавина от "добри" слова по адрес на ББ Пожарникарски! Хората са във възторг от управлението му. Няма да се изненадам, ако след няколко часа бъдат спрени коментарите по темата. Сега се вижда грозната истина. Ако бъдат спрени пак ще бъде ясно защо.

какъв пожарникар си ти бе,Мутро !

Човек трябва да е много тъп за да прави такива изказвания. Ами то не е нужно да си пожарникар по образование за да се изтъкваш и казваш очевидното което всеки знае - че огън лесно се запалва и разраства а трудно гаси....'Повярвайте ми, като пожарникар ви казвам....' брей добре че ни го казва професионалист...

код 02 поженкарското момченце спомни ли са най-накрая кой му каза, че ще има атака срещу финансовата система на Родината ни? Не му се сърдете, - той нямаше "у.ствен багаж" за повече от квартален пожарникар, но евр.ейската му любовница ...

Управляващи, не си трупайте още негативно отношение- защо всеки месец се бави изплащането на детски надбавки- за да създавате напрежение ли!? А информация кога на коя банка са преведени пари няма кой да даде- за да се изнервят допълнително майките да търчат до банкоматите час по час!!! Това е нечовешко и унизително и ще си плащате

Бойко като пожарникар знаеш ли как се гори циганска къща запалена от клечка кибрит примерно по погрешка.Чувал съм че циганското месо яко гори и мирише ужасно.Те и циганите след 16.00 часа като се ядосат миришат ужасно.По това можете да ги познаете, че са цигани оле.Тъй че ако ще ходите да ги биете да е преди 16.00 че ще се осмърдите на циганска под и лоши миризми.

Хайде отивам да откривам музея на розаота в Казанлък и българската ножица да резне лентата.После ще си спретнем с тамошните кметски наставници един купон на розата и така до неделя кат се върна у София ще заведа на планина кучиту и ще го нараня убаво с пържолки дето вий можете само да си мечтайте сини робове такива за тях.

Ще вземе и Лиленцето,да му е подръка.Герберуги крадливи...

Я съм царя на България и ви предупреждавам не закачайте ромите нашите братя, че ще ви накажат хамериканските ни колеги и по техна заповед требе да ви замразя заплатите минималната и пенсийките за следващите три години до края на мандата ми.И ще гласувате за бабинка Хвандъчковица да си гледа убавото внучинци не да се занимай с ремонти по пътищата по никво време и да праи задръствия.ДАСКАЛИ ВЕЧНО НА ВЛАСТ КАТ ПЕНСИИ ОХРАНИТЕЛИ ДО ГРОБ ОХРАНИТЕЛИ?

В чужбина като видят ножицата и се спукват да гледат хумор. Срещата с Бг ножицата е като почивен ден за запдните политици. Просто разпускат:)

Кой кой си играе с огъня - ОСВЕН ПОЛИТИЦИТЕ НИКОЙ ДРУГ.Това вече и слепия го вижда и глухия го чува!!!

Боко, кажи ми приятел, как се озова в политиката бре? Ти една каруца с два коня ако караш, конете ше се разбягат в различни посоки. Ама това е цяла държава бе!!!

а, да напомня за еврейката, която беше "чукана", но "от катър - семе няма" ??? за какво става дума?

Като гражданин ти казвам, не ставаш за нищо!

КОЙ бе другарю пожарникар, кажете ни директно, КОЙ си играе с огъня.

сори, Майкъл, но как да се оправи (тиквоний последни) в сметките си "нещо от Банкя" което не имало минимална идея --- нито какво ще стане, нито какви ще са резултатите

Борисов, като гражданин ти казвам - не си играй с търпението на хората! Или работи за тяхното добро, защото те са ти работодателя и от техните данъци лапаш ти, или се измитай! Не се надявай все да ти се разминава! Положението е отдавна нетърпимо и само с "козметика" няма да Ви се размине на политиците! Хващайте лопатите - и на РАБОТА!!!

Прав си Борисов, но след като народът допусна в народното събрание такива подпалвачи като Валери Симеонов и неговия неграмотен журналист Касабов, каквоможе да се прави срещу такива подсгтрекатели?Цялата инсценировка се прави от тях, за да оправдаят влизането си в коалиция с Герб, след като предварително преди изборите ревяха като магарета срещу твоята партия.И сега за да наберът гласове и за да заблудът още народ , заиграват с етническата кауза и настройват турци , българи и цигани едни срещу други.

Никакви политически нагласи. Циганите са нетърпими. За да отидеш на работа, на училище трябва да станеш в 6. То не е както да отидеш до банкомата в удобното за теб време, да си дръпнеш помощите и майчинствата, на връщане да обереш някой старец, да се наспиш и през нощта надуеш музиката. Такъв заслужава да му откъснеш гръкляна. А Борисов да престане да заплашва хората които работят за парите на държавата. Това което се случва е резултат от тяхната некадърна работа

Докато законите не се прилагат по един и същи начин за всички нещата не могат да се оправят. Във всяко село или град има циганска махала, като 90 процента във всяка от тях има незаконни постройки, но власт имащите не предприемат нищо. А на мен искат да ми бутат остъкляването на терасата ми.

Бат Бойо, некой от твоите PR лигльовци дали чете форума в ДИР-а? А после смее ли да ти каже какво е прочел там? От 943 поста, дето са писали хората под поредното ти блестящо из (хождане) казване, няма нито един положителен! Че и Бедров те подпомага с поръчкови статии на тема "толерантност"... Ама гледам - никой не кълве. Ако не почнеш да си вършиш държавническата работа, която на всичкото отгоре е точно по твоята специалност (полицейщина + гасене на пожари), ще я свърши някой друг! А ти ще си в опозиция. И мангалските групировки ще носят кинтите при ДРУГИ, не при тебе. Сешшлисе?!

като обикновен грацданин: Как и защо допуснахте енинх пожарникар да ви управлява ДВА пъти ??? Прав е - лош матр'ял !! На такъв матр'ял, такъв МП :((((

ЗАЩО НЕ ГАСИШ ПОЖАРИ БЕ БОРИСОВ? КАКВО СЕ РАЗХОЖДАШ ПО ЕВРОПА И АЗИЯ? МАЛКО ЛИ МЕНИДЖЪРИ,ИКОНОМИСТИ ИМА В БЪЛГАРИЯ? КОГАТО ВСЕКИ ЗАПОЧНЕ ДА СИ УПРАЖНЯВА ПРОФЕСИЯТА ПРОФЕСИОНАЛНО ТОГАВА ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ.,а то социоложка-полицай,адвокатче-министър на войната,строителче-президент,????

Аз като електорална единица казвам, че май повече мандати няма да има..

Властта в България не изглежда да е режисьор на всичко това..Глупости на търкалета, властта организира всичко това.Властта разчита на циганаските барони за да потискат бедните цигани - чрез лихварство, наркотици, проституция. В един момент мизерията избива ..Иде края на прехода.

Къв преход бре?! Това си е екстремно гмуркане и копане в тинята.

Като пожарникар, добре.А като министър-председател?Болезнени реформи - за народа? България е в национална катастрофа - нищо друго освенНроден съд няма да я оправи. БСП, ГЕРБ, сдс и пр. на бунището.

ХАУ ! АЗ КАЗАХ !

къщата изгоре, дойде пожарната и каза "абе ей, деца, не си играйте с огъня". А децата земали по една базука и почват прастрелки. че е модерно и е почнало шоуто " кой е по-по-най".

Герберската папляч и Боко тиквата проста, налазила държавата като въшки от 2009 насам. Оставка на Борисов 2, стига, търпението свърши.

Добре ще го запалим повече, но по внимателно.

В Гърмен има регистрирани само 4 ( четири) кражби...ако има повече и не са регистрирани вината е на пострадалите , а не на полицията... И как с 4 кражби става меле за 400 - ами пак няКОЙ се готви за избори..

ти досега спа ли? Конфликта там не тръгна точно заради кражба, ама ти отде да знаеш, като спиш.

Жалби има глупако проблема е че не се завеждат като кражби и това го знаят службите на германия,холандия и дори сащ защото хората се жалват в техните посолства,че не се завеждат жалбите им.Това ми говори,че никога не си ходил в Мвр да регистрираш престъпление срещу теб.Като си нямаш хал хабер от нещо по-добре мълчи вместо да се изакаш тук.Това е форум за средно интелигентни хора не е кенеф за малоуници.

Етнически конфликт се предизвиква лесно, когато държавата спи 25 години, а като има проблем застава зад циганите и е против българите. Пожелавам на всички виновни за тази ситуация децата и роднините им да платят десетократно за тяхната безотговорност.

браво рбатко.а само тои ли е?подкрепям те! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоя е толкова надхан це од никого не му пука.това мозе да си го прави само тук.тои си го знае какви говеда има като население и засто изобсто трябва тои да им обрста внимание.каквото каза аз това сте става. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като го слушам БорисOFF имам чувството ,че ми говори някакъв мазен цигански барон. Пожарникарят няма ли най-после да се сети, че ще стане най-велик ако въведе ред в държавата и изравни правата на българите с тези на циганите!Държавата е наша БорисOFF! Ние ще си наложем законните права и без теб. Ако не можеш да се справиш поне недей да пречиш. Дано някой от пиарите ти е прпочел коментарите на народонаселението българско /наречено от теб за краткост "лош матрял"/и да ти подскаже че се пързаляш този път по грешната писта. Прошка за никой няма да има.!На българите им писна от игрички и заблуждения! БорисOFF незабавно влез в задълженията си на премиер или си отивай преди да сме те изгонили отново с камъни!

тези политици само приказват.закакво избсто ги трпим *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да си бе останал пожарникар, а не да ти гледаме тъпата физиономия по цял ден....

Добре, че теб не те показват...

Не си зарявяйте главите в пясъка като щраусите. Само слепци не виждат, че този пожар се разраства. Двадесет и кусур години политиците си затваряха очите пред непрекъснатото нарастване на напрежението между циганите и останалите граждани на страната. В борбата за власт партиите използваха циганския електорат по най-престъпен начин, затваряйки очите си пред нарастващата циганска престъпност, толерираше ги по всякъкъв начин, в ущърб на националната сигурност и като резултат партиите станаха заложнвици на циганския електорат. Огнището на етническото напрежение тлееше непрекъснато и сега се появиха първите пламъци на започващия пожар, който , уви, ще се разпалва все повече и повече. Търпението на българите се изчерпва.

И какво лошо казва Г-н Борисов? Че не трябва да се предизвиква етнически конфликт е ясно, защо мрънкате?

Защото този пожарникар не прави разлика между етнически конфликт и да ти се запали кокошкарника.Защото е прост,

Не си разбрал коректно, Dick сплескан. Изказването на Бойко означава "трайте и не протестирайте, докато циганите ви бият и тормозят". И тогава всеки нормален човек, дори и тези които са гласували за ГЕРБ, си задава въпроса: "Защо?" А отговорът е - защото с техните платени гласове печели изборите...