Борисов: Искам и не се страхувам да управлявам

Искам да управлявам лично аз, не се страхувам да управлявам. Това обяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Искам и не се страхувам да управлявам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко безстрашния не се ли скри като мишка при последното му управление? "Благодарение" на доброто му управление Орешарски стана премиер.

Искаш, ама не можеш ! ЗАЩОТО СИ ТЪП И ГЛУПАВ !

"Искам да управлявам ЕДНОЛИЧНО аз...

"ИСКАМ, ИСКАМ, ИСКАМ БЕ да управлявам!!!!" .... Дайте му един стар автобус "Чавдар" да управлява и да се кротне малко!

СЛЕД КАТО ТАЗИ МУТРА Е ТОЛКОВА КАТЕГОРИЧНА ЗА ТОЗИ УЖАСНА ЕКСПЛОЗИЯ-ПРОКУРОРИТЕ ВЕДНАГА ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ И ДА ГО ПОДЛОЖАТ НА РАЗПИТ!! МОЖЕ БИ ИМА ПРЪСТ В ЦЯЛАТА ТАЗИ РАБОТА ТЪКМО ТОЙ!?!!

Естествено, ще управлява с подкрепата на американците и германците! Само трябва да се наведе пред турците, които ще поискат стратегически министерства и кметства, за да може след 2 години (ако не ги махнем) да управляват страната!

KaiRen

Ама другите не бият тъпан, че са "спечелили", нали? Е, освен Местан, ама той винаги печели. Затова винаги има под ръка кафенце и баклавичка. И вазелин.

Борисов: "-Искам да управлявам лично аз, не се страхувам да управлявам." Аз: -Не искам да управляваш! Искам да се страхуваш! Когато Борисов не сестрахува, се страхува цял един народ!

Боко феса щял да управлява сам. Кого лъжеш бе чалма, ще правиш каквото ти нареди Местан.

Сега гледай да не направиш коалиция с ДПС, че отиде и този парламент

Тоя парламент Ивчо пиши го бегал;) С нищо няма да е по-добър от предишния! НОВИ ИЗБОРИ!

Едно е да искаш! Друго е да можеш! Трето и четвърто е да го направиш!

"Искам да управлявам лично аз, не се страхувам да управлявам." Това, че искаш- съм сигурен! Това, че не се страхуваш- ме съмнява! Това дали можеш да управляваш- е невъзможно!!!

кога човек е проз, не се страхува, даже и да съсипе цяла държава

НА БЪЛГАРСКИ, НЕГРАМОТНИКО, Е ПРОСТ-НЕ ПРОЗ!!НО ТИ СИ НАИСТИНА СИ ПРОЗ!!

Как няма да е трудно на Боросов да състави правителство. Като гледам какви олигофрени червени има в тая държава.

Абе има едни олигофрени, ама все ми се струва, че са едни с три книги в библиотеката. Една са прочели (Винету), а другите две още не са оцветили с боички.

Защо не си "сложи главата" при предишните избори , а "утрепахме" година и половина? АМА ТРЯБВА "ГЛАВА", А НЕ ТИКВА!

Защото тогава народът му я отвинти.

Мафията си има държава - ГЕРБ, служебно правителство и Президент. Явно може осъдени на първа инстанция да са политици. А Народа да връща на Вежди милионите. Шистов газ, асфалт, ура на кражбите. "Риба се лови в мътна вода". Ще ставате все по бедни и по бедни, а богатите крадци по богати честита поБЕДА.

Кого лъжеш, умираш от страх мухльо и има защо, знаеш, че си виновен за страданията на целия наш народ.

Както винаги я НЯМА, ама отервено теле какво да чакаш.

55% негласували българи плюс 33% негласували за Мутрата прави 88% гласували българи, ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ против Мутрите!!!! Все още има надежда , народе! Долу мутрашката сган!

Аз не гласувах и не мога да понасям Борисов. Защо не гласувах? Защото в тази ситуация България има нужда от опитни управници, които могат да надмогнат жаждата да напълнят джоба, не от брдк от бивши к*рви. 1. Дясно пространство в Б-я няма - има брюкселски бюрократи и мутри 2. Център също няма - има болни хора, дудуци и турци 3. Лявото пространство се изложи тотално В тази ситуация даже имах готовност да гласувам за БСП. Ако левите се обединят и излъчат силен и трезв екип, поддържат консервативна линия и могат да свържат две изречения в един абзац, без да предизвикват смях, аз лично имам намерение на следващите избори да гласувам за тях.

Ами те заради такива като теб негласували турците взеха толкова гласове. Вместо да се мобилизираме да неутрализираме една чужда партия, ние им даваме власт с негласуване. Браво!

тоя малоумник пак иска да улравлява като иска толкоз ето ти местан или миков какво толкова плачеш

Тази Тиква пак се измъкна с купени цигански гласове ! АЗ съм за задължително гласуване и образователен ценз !

Само виж,че 84% от циганите са гласували за ДПС. А че ситуацията около съставяне на правителство е сложна е така,и едни нови избори след 2 месеца ще са още по- трагични в предвид състоянието на страната в момента!!!

Циганите са гласували предимно за ДПС.

Те тогава ще видите дебелият. Когато има електронно гласуване и ценз освен ГЕРБ надали някой ще види парламент. Ама отде толкоз ум в тиквата ти.

KaiRen

Не е точно така. Грамотните могат да четат и МИСЛЯТ. И нямат нужда от 30 лева. И не ги е страх от инфантилни деденца като ББ, които не знаят какво искат, но го искат сега и веднага. За ромите нищо такова не може да се каже.

В тази статия има само "Аз, аз, аз..." Г-н Борисов, вместо да се чудите как да се вкопчите във властта, да се бяхте сетили да използвате повода да изразите своите съболзнования на семействата на загиналите в трагедията. Но това едва ли ви интересува в крайна сметка

Н Е Щ А С Т Н И К !!!!!!!!

отнася се зя борисов

НЕЩАСТНИК си ти, на мен тук в Швейцария с семейството и внучето ми е добре.

не се постави изискване за образователен ценз и изборни секции в чужбина САМО в посолствата и консулските отдели /който иска, нека пътува дотам и ползва правото си на избор/, ДПС ще печели все повече проценти. Усетиха се навреме и прегърнаха онези малограмотни хора, заради които българите стават все по-нежелани на Запад. Г-н Местан би трябвало отлично да знае на какво дължи успехите си и да не се хвали толкова колко добра е неговата партия.

Е като всички сме на едно мнение, кой го избра...Е сега като ни се разсърди, че няма мнозинство ще видите какво ни чака...

българите се дърлят яростно, Местанчо развява турските геополитически и икономически интереси като евро-атлантически ценности.

най-смелите хора са идиотите. Те от нищо не се страхуват, никога не се съмняват. Защото не виждат действителността, а само това което им се върти в главата.

по себе си ли съдиш.

по себе си ли съдиш.

Добре де, уважаеми избиратели, нали вчера имаше възможност да се избира. Сергията беше постна. Избирателя даде най-голям процент доверие на ГЕРБ, другият зеленчук получи останалото. Истината е, че алтернативите са доста гнили и скапани. Извинете, но нима предпочитате - посраните комунисти, наглите депесари, алчните атакисти, никалашка цензурата, НФ и т.н. Сега това е положението.

Какъв избор, като цялата сергия е отрупана или с бити от градушка, или маносани плодове, които в крайна сметка са разли в една и съща градина - тая на БКП? Е, някой не са отразли с БКП, ами техните бащи или дядовци, но... крушата не пада по- далеко от корена си.

Борисов е единственият, който разсъждава на едно ниво по-горе от най-ниското като политик. Ако БСП бяха спечелили някой глас повече и заедно с ДПС успяваха да стигнат половината, сега щяхме да сме свидетели на сто тона безогледно просташко самодоволство и дебелоочие. А Борисов мисли не как да грабен властта на секундата и п онай-лесния начин, а каква конфигурация в политиката ни до какви дълготрайни последици може да доведе. Пичът съжалява за слабото ляво не заради бройката гласове, а че няма капацитет за качествено ляво. оето да е хубав баланс за българската политика. Борисов е единственият политик в България днес де факто. Местан се кандидатира с качества, но е подлец и лъжец, което го дениминира автоматично като спекулнат. Кунева иска и отчасти може, но няма достатъчен капацитет. Другото няма качества.

Това не е никаква истина. Е, получихте, каквото искахте, да ви е честито. ТежкО на другите, нормалните хора.

"Борисов е единственият политик в България днес де факто" Дали знаете ЗАЩО ПП ГЕРБ нямаха вчера пресконференция и ЗАЩО "ЕДИНСТВЕНИЯТ" НЕ отговаря на въпросите на медиите в НДК?!

Борисов не може да мисли, защото е тъп. Други мислят вместо него.

Вижте си никовете, червени тикви лъхат на неграмотност..

Сега ще започне политическото номадство. Най-лошото е, че в тази държава, освен гласоподаватели, има и кибици.

Кък, бе? Нали Бат ти Бойо в предизборната си кампания 2009г се люто кълнеше да ликвидира полит. номадство? Тряя да земем да му го напомним. Пък тия че това е било предния мандат - не ги лапаме и Бат ти Бойко да не ми се прави на "Чисто нов и почти неупотребяван"!!!

"Искам да управлявам лично аз, не се страхувам да управлявам"!? Дотук добре. Но освен да искаш, трябва и да МОЖЕШ. А на тази писта си спукал и четирите гуми, така че отсега дрънкай на 146, да ти пратят сервизна кола, и - на наказателния паркинг!

Това е пирова победа, при положение, че няма и 50% от хората са гласували, тия 32% дето са ги спечелили са на практика по-малко от 15% от гражданите на тази страна ги подкрепят, а като добавим и купения вот от бай мангау нещата стават направо смешни. За другите партийки пък въобще няма какво да коментираме!

" Ловецът " на големите шарани няма да се затрудни да " улови" дребни шаранчета от ново сформираните партийни сдружения НФСБ, ББЦ, РБ. Ще започне разпада им както стана с РЗС, Атака, защото алчността за власт и пари е характерна за хората, които непрекъснато сменят партийната си принадлежност.

е с този разпад на другите партии ГЕРБ какво спечели- бавен и повтарящ се от избор на избор ход надолу. Защото хората видяха, че колкото и да се напъва не може да постигне 50%, а самото му управление разочарова мнозина.

Този не разбра ли, че на народа му омръзна от мутри? Повръща ми се като го видя на екрана и сменям канала.

"Искам и не се страхувам..",но като не мога да управлявам ,кво да правя?????Изплъзват ми се хубавите комисионнийки от асвалта!!!!!

защо да се страхува, нали има НСО.

Тиквата ще се откаже от съставяне на правителство с надежда че нан ови избори през декември - януари ще е в по-изгодна позиция, макар че това изобщо не е сигурно. Нмерът е, че той и сега си управлява, чрез марионетките си в служебното правителство и няма да има нищо против това да продължи вместо да дели властта с още 2 партии

А бе нали тази шушумига заплаши да не управлява държавата, ако не получи над 51 % от гласовете?!? А сега иска да управлява! Да и е честита на България тоталната диктатура на едноличното управление! Да живее Мафията!!!!

KaiRen

Добре де, ББ скандираше, че няма да управлява, ако няма 121 човека. Сега на 85 иска властта еднолично??? Този човек и на дърти години не може да реши какво иска! Как си мисли, че може да управлява цяла държава, която е мармалад от "недоклатени" политически решения, вкл. и негови???

Да не се заблуждаваме. Никой не може с ръка на сърцето да каже точния брой на загиналите във фабриката на смъртта в Горни Лом. Нека цветята, които поставяме пред паметника на Незнайния воин бъдат и за хилядите жертви на аварии и катастрофи във военната промишленост. По моралното си въздействие, катастрофата в Горни Лом е сравнима с поражението на Самуиловите воини при Беласица на 29-ти юли 1014 година. Единствената разлика е в това, че преди хиляда години цар Самуил (мир на праха му) не е могъл да преживее последиците от катастрофата. Сегашният му наследник на българския трон дори не отмени спортните състезания и развлекателните мероприятия вечерта на злокобния Първи октомври 2014 г. Вечна памет на загиналите "говорещи оръдия на труда" в Горни Лом.

ЩЕ УПРАВЛЯВАШ РОГОЗКИТЕ В ЦСЗ СЪВМЕСТНО С ЦВЕКО И ДЯНКУФФФ. ГОСПОД ГЛЕДА ОТГОРЕ И СКОРО ЩЕ ВИ ПОТЪРСИ СМЕТКА. ТВОЕТО КУПЕНО МНОЗИНСТВО, КАКТО И НА ДПС, СКОРО ЩЕ ИЗВЕДЕ НАРОДА НА НОВИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!

Как да стане бе Боце при гласували 40 процента от населението.Значи реално на дест гласували,трима са за тебе и гласовете които си купи ,просто няма как да стане.38 процента изборна активност и всички влизате в тия 38 процента,за какво говорим!

БРЦК

Е да на би Бойко да им забрани на другите да гласуват? Ако бях аз на всеки негласувал щях да му взимам двойно данъци и такси. Ако иска да гласува.

jingiby

Тоя човек от снимката не настояваше ли доскоро поне за 121, после за 110-115, после за 100, после поне за 90 депутати, които ако нямал, нямало да управлява и щял да се откаже от проучвателен мандат? Сега явно не е достигнал нито една от тези бройки и за пореден се отмята от казаното от самия него като чамова дъска. Чудя се на акъла на оскотелия и чалгаризиран нашенец, да вярва на такъв съмнителен екземпляр...

И сега започва традиционния турнир по играта "В нашта градина расли-порасли (еди-колко си) тиквички... Преди седмица ББ беше като препикано мушкато и се мяташе в догадки от една крайност в друга, но сега е корназ заради относително високия резултат на ДПС с които се годи отново тая пролет. Ясен знак за кроежите му е обещанието отпреди месец за 10 зам-министри мюсюлмани. На ББ езика му често изпреварва акъла... От друга страна дава мило и драго да е на власт и е готов да си затвори и да си стиска очите за това което направи ДПС със своя коалиционен партньор в последния парламент - ГЕРБ, но за ББ сигурният вариант е ДПС

KaiRen

Ама може да дойде на мода да носиш фес на обществени събития :)) Дано само за фереджетата се смилят, че ако станем и държава на пингвини, вече ще й дойде в повече на историята...

С кого ще управляваш? Не виждаш ли, че се опротивял на всички? Е, има някакви дебели глави, но и те ще омекнат, ако още веднъж се добереш до властта. Иска му се пак с лъжи, измами, изнудвания, с подслушвания и шантаж. Ама само на него му се иска. Всички да били загърбили егото си, всички, ама не и той. Мутра, тиква с тиква.

Ще управляваш, аме не много дълго! Никой вече няма да те търпи, нещастнико, умряха баламите!!Както е тръгнало, скоро няма да имаш и какво да управляваш, заради теб и тези преди теб, които ни управляваха....

Не са умрели, бе (тяхната кожа). Ето на вчера моя проятелка, уж интелигентна жена, лигите й текат като казва Боооко Борисооов. И като питам какво толкова му харесва, отговора беше: Амиииии..... Кво ги правиш такива?

Луд умора няма, разбира се. Като има достатъчно много луди да си го избират ...