Борисов: ГЕРБ ще се върне в парламента, ако има дата за избори

Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ ще се върне в парламента, само когато има конкретна дата за предсрочни избори и в дневния ред бъде включена точка за промените в Изборния кодекс. Вицепрезидентът обаче призова партията да го направи веднага.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ГЕРБ ще се върне в парламента, ако има дата за избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а бе не открадна ли достатачно алчна долна гад такава??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоия боико полудя савсем и много си повярва колко пук тапанари мисли че са останали да го подкрепят отново *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Маргарита Попова стартира операция под кодовото название "Да спася себе си".

На кого му пука дали ще се връщате или не?

Мисля, че е похвална позицията на ГЕРБ. Ако иска да запази достойнство, ГЕРБ не бива да се коалира с комунисти, националисти и тем подобни, а да държи, докато не се случат нови избори, и тогава да се коалира с деморати и социалдемократи, т.е. с представители на Реформаторския блок. това е най-сигурната гаранция за отстраняване на комунистите-мафиоти от българската политика. и единственият път напред.

Това е вярно, но не са очаквали, че в парламента ще влязат само 4 партии. Ако имаше нещичко от реформаторските фракция - щеше да е друго. Лека полека почват да признават за тефтерчето и да казват че е срам за за тяхното управление. Те и за други неща ще си кажат, ама "лумпените" само вдигат гюрунтия всяка вечер и на мен ми създават неудобството - след работа, уморен и да заобилалям с колата всеки ден по различен маршрут, докато се прибера.

Ами тогава да се връща още от понеделник,дата за избори има и тя е за след 4 години.

Връщайте се! Вече е лесно. След припозналата се в тефтерчета И Ф и напускането й, вече имате предостатъчно мясо да настаните затлъстелите си от корупция задници

ГРОБ СИ Е ЗА ГРОБА, НАЧЕЛО С ГРОБАРЯ ;-)

Позицията ви е правилна.нямате работа сред тези мръсници там в парламента.....новият им сценарии е халваджииският тефтер...този филм сме го гледалииииии мноооого отдавна...има толкова неотложни важни задачи а те.....ако не досиета то тефтери утре някоя друга глупос. Хората са с ВАС г-нБорисов.УСПЕХ

кой е пък експремиера, че да дава акъл и да подстрекава към т.нар.стачки една шепа безумници, нахранени от нас чрез него, моля прокуратурата да се самосезира и да го разнищи в тази връзка - подстрекателство към държавна естабилизация...

Борисов доказа, че парламента се справя и със 120 депутати. Може спокойно да не се връща в НС. Ако е възможно журналята да не го цитират и да не ни натрапват мислите му непрестанно. Вкрая на краищата, след като не е никакъв няма нужда от охрана и кортеж с микрофонодържачки.

ivo10

Само така Бойко, не се поддавай на подлите номера на Сергей и организираната му престъпна група.

вие хора имаха възможност да се предотврати тази ситуация да се случи, ако вашето правителство не са прецакали. Това ме изненадва да види Цветанов позира снимка с вас, след всичко, което направи за изваждане на България обратно в изходна позиция, вие сте смешен

Ъъъ......нещо искаш да кажеш ?

работодателят те уволнява, какво следва от заявлението на Борисов? Така се дава пример на хората по спазване на трудова дисциплина. За сега все още няма оставка, те не са поискали вот на недоверие, което за този период не зная до колко е законно.Каквото и отношение да имат, те са длъжни да спазват трудовата дисципплина, или това е държане на мутренски бос.

Стой си в Банкя и си гледай кучетата,щото за друго не ставаш.

Кои са хрантутниците на тази фондация? Ха познайте!

Интересно ми е как ще коментират посланиците, това което се случва с водещите фигури от ГЕРБ ? Какво още трябва да излезне публично, за да разберем, че това са шайка престъпници.

Ами земи се гръмни , но отвисоко!!!

какво да кажат, та нали герберите работеха за чужди интереси но не и за българските

СПОРЕД ТЕБ БСП+ДПС НАЙ-ДОБРЕ ЛИ ЗАЩИТАВАТ БГ ИНТЕРЕСИТЕ?!?!?

тиква разбрах,че ще се връщаш в парламента след 4 години

На СЪСЕЛА много, ама много му се чука и то този път с ГЕРБ, ама дали ще му пуснат?! Дано не му пуснат, той е кръгла нула!не казвам нищо за останалите, но си личи как Съсела безпомощно се опитва да се закачи за някъде, защото усеща, че ПОТЪВА БЕЗВЪЗМЕЗДНО В БЛАТОТО НА КОРУПЦИЯ, НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И ПОЛИТИЧЕСКА БЕЗПОМОЩНОСТ, създадени от самия него!хахахахаха СЪСЕЛ-ЗАТВОР!

скарабей, върти си фекалната топка, снасяй си яйцата и се радвай, фекалите са твоята родина.

Тези тримата много добре са се подредили за линч

Нагло, по-нагло, най-нагло, гербераст. Тиква избран си за НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ - т.е. народа иска от тебе да седиш там и да го представляваш, стига с тия селски номера от площада в Банкя, време е да отидеш на работа

Но ние сме свръхнагли!!!

На тия тиквеници мястото им е на улицата, а не в парламента!

НЯМАМ ДУМИ! СТРАХОТНА НАГЛОСТ - СИК-2 ОТНОВО ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ. ЗАТОВА ЛИ ДАВАШ ПАРИ НА КОЦЕТО АНГЕЛОВ - ШЕФА НА АЛЕКСАНДРОВСКА ДА ГИ РАЗДАВА НА СТУДЕНТИТЕ -МЕДИЦИ ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ ЗАЕДНО С МАРИНОВ. ЗАПЛАТИТЕ НА ТИ ДВАМА КРАДЦИ Е БЛИЗО 25 000 ЛЕВА ЗА СМЕТКА НА ПАЦИЕНТИТЕ И ОСТАНЛИТЕ КАДРИ В АЛЕКСАНДРОВСКА.

"Борисов: ГЕРБ ще се върне в парламента, ако има дата за избори" Може да се върнеш след 3,5 години, след като свърши мандата на това правителство. ЧАААОООООО.... до 2017 г. !

Ти първи ще станеш плачльо и то -много по- рано!

ДезертЬори да поставят условия - никъде няма такова нещо по света.Самоуволнилите се сега следва да са без имунитет - след като отказват да са работещи депутати в българския парламент. Аз не съм гласувал за да липсват те в парламента и тези от БСП-ДПС-Атака всичко безпроблемно и почти без дебати да си прокарват...В моите очи сте изменници - държа това да Ви е известно.

И в мойте, и в очите на всички мислещи българи

Искате да са в барчето и да маат кюфтаци? Може!

Не плащай данъци нито ден по-рано от крайния срок. Подай декларация за намаляване на авансовите вноски по ЗКПО. Пазарувай храна от пазари и от село. Това силно ще ги затрудни , без да е нарушен закона.

Не ви искаме нито в парламента нито искаме нови избори! Ние знаем, че подаване на оставка на ГЕРБ беше планирано действие! Сега пак планирано ГЕРБ си плаща за протестите, за да може да има предсрочни избори и да се върне във властта заедно с предварително напечатените бюлетини! Защо толкова напирате за връщане ясно е искате да прикриете следите от вашите кражби и да потулите възможно най-много вашите приятели от съмнителните кръгове, вашите олигарси!

Даниела, омразата не е характерна черта на образованите и възпитани хора. Клеветата не е ли нежелано поведение в културния диабог? Какво стана с необходимостта от доказателства, достоверни и независими източници на информация. И Даниела, вземи веднага да се поправиш в изказването ти, че не искаш опозиция ! Тук четат и хора, които правят медиаревю за чеуждестранни наблюдатели. Какво ще си помислят за българските граждани. Нали знаеш, само при кои режими няма опозиция.

Ти май се пробваш в ролята на някои посланици! Много точно и ясно е коментирала Даниела и "златното" тефтерче потвърждава това.

Лицемерието винаги е породено от кофти чувства.Злобичка.

Сретан Йосич, който излежава присъда в Белград, е обявил сензационната награда от 1 млн. евро за главата на отколешния си враг Бойко Борисов. Аз залагам, че Цецко ще спечели парите на Сретан!

И какво ако се върнеш в парламента, пак ще ни замазваш очите с магистрали ли ?!? никой не ти вярва вече! остави новото правителство да покаже че е по-доброто!

по - добре си стойте вънка!

Ежеднавно глоби за всички депутати които не ходят на работа - без значение от коя партия са!

ЗА ТОЗИ ЕДИН МЕСЕЦ БЕЗ ГЕРБ НЕВОЛНО БЕ НАПРАВЕН ТЕСТ ПАРЛАМЕНТА ДА РАБОТИ С НАПОЛОВИНА СИ ДЕПУТАТИ , И СЕ ОКАЗА ,ЧЕ ПАРЛАМЕНТА НЯМА ПРОБЛЕМИ ДА РАБОТИ ТАКА, ДЪРЖАВАТА НЯМА ПРОБЛЕМ ДА ПРИЕМА ЗАКОНИ И РЕШЕНИЯ ....АКО ОЩЕ МАЛКО ПОРАБОТИ МОГАТ И ДРУГИ ТЕСТОВЕ ДА СЕ ПРОБВАТ И ТАКА ДА СЕ СЪЗДАДЕ НОВО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ВЕЧЕ ДОКАЗАНО ЧЕ РАБОТИ ДОБРЕ И Е ИКОНОМИЧНО И ЕФЕКТИВНО. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ГЕРБ НЕЗНАМ ЗАЩО СЕ ПРАВЯТ НА СЪРДИТО ДЕТЕ И ДА ПОСТАВЯТ ПОСТОЯНО НЯКАКВИ УСЛОВИЯ. ТЕ ТРЯБВА ДА СА В ПАРЛАМЕНТА И ДА УПОНИРАТ НА ДРУГИТЕ, КОГАТО СЕ ПРАВЯТ ГЛУПОСТИ И ДА ПРЕДЛАГАТ И ЗАЩИТАВА ИДЕИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ .

Съгласен съм на предсрочни избори, но само ако знам, че ще имаме 120 а не 240 депутата - ето за този месец разбрах, че и 120 човека стигат, няма нужда да харчим излишни пари за народни представители - можем да ги намалим на половина

Ти много рано си се светнал! Това беше отдавна написано ... и то по кукловодство от ГЕРБ!

елементарно само дата за избори, иска зял народ и е вропа.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Я,ще се връщате в парламента!Да не сте луди?Какво хубаво си пиете кафето на спокойствие.Пък абдалите дето гласували за Вас - много им здраве.И не се радвайте на нови избори,защото няма да имате и на половината от тези гласове,които ги имате в момента.

ЩО БЕ БАТЕ? ПАК ЛИ СЪЩИТЕ Л...А В ПАРЛАМЕНТА?

Айде няма нужда ! И без вас върви каруцата !

То ако ти пука какво казва народа, защо не ходиш на работа. Всяка сутрин народът вика пред луксозната ти къща "Бойко на работа! Бойко на работа!", ала ти се правиш че не го чуваш.

Тъй де, преди 2 дни вика, че ще има диалог, а след среща със спонсора вика за оставка :)

Други желания имате ли Ваше Височайше Величество Боко Първий?!

Боко Первий Тиквоглав

Кой ти го е набивал това постоянно в главата- та си го запомнил?!

Че той откъде да знае дали има други желания? Преди няколко дни искаше покана за преговори, сега пак врещи за дата за избори... Утре друга хрумка ще му хрумне, обаче сега не знае още каква. :)))

Прибирайте си напълно компромитирания Офшорски от президентството и се махайте, подстрекатели и ликвидатори на държавата.

И аз поставям условие на моя работодател - ще се върна на работа, само ако има дата за нов избор на моята заплата. Тоя самовлюбения нарцис да не поставя условия, а да отива на работното си място.

Дежурни думи на всеки, който се прави на загрижен държавник: "Имаме нужда от отговорности на властите, от парламента в цялост и работа за благото на държавата, а не за да прикриваме пошли властови модели" Но това няма как да се постигне дори ГЕРБ да се върне в парламента. Протестите започнаха преди ГЕРБ да напусне парламента и няма да спрат дори ГЕРБ да се върне обратно. Хората искат оставка и нови избори, надявайки се, че резултатът няма как да бъде по-лош от сегашния.

"...надявайки се, че резултатът няма как да бъде по-лош от сегашния..." има, има

И да има, и да няма избори, дори да се сменят 5-10 мандата - пак няма да има никаква разлика за нас - обикновените българи

Пожарникар-Мутра-Масажист на ушички-Полицай с пистолет-Генерал-Кмет-Премер-Агент Буда-Народ-Мизерия-Протести-Оставка-Болница !!! Е това го няма и в Турските сериали

Катарзис,проба,грешка,пълна лудница.

проба-грешка-катарзсис; проба-грешка-катарзис.............. и така 35 дни вече!

Ти сам ли се вкарваш в този сериал или някой ти плаща за това?

Представителите на фондация Ханс Зайдел изразиха загриженост за политическата ситуация в България и международния облик на страната пред евроатлантическите партньори. И се снимаха с Цветанов.....

Алооооо, Лошия Мат'рял!!! Почвайте да садите картофи, че иначе "подписвам на инат" и за шистовия газ и за АКТА!!! Освен това съм поел определени обещания към "Котараците" и Митко -Каратиста, които ако не спазя ще стане като със Сретан Йосич!!

Преди 135 години се освободихме от турско робство. Сега трябва да се освободим от мутро-монополисткият геноцид на Буда, Пашата, Митко-Каратиста и останалата шайка мутри с бели якички

А ТИЯ , ДЕТО СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ, ДОРИ И НА ВИЗИЯ ГО ДОКАРВАТ -НАТУРАЛНИ МУТРИ ОТ ОНИЯ С БУХАЛКИТЕ!!!

морал. Директорът на някаква фондация на снимка с подследствения Цветанов. А искат от нас в Европа да сме били морални. БЕЗОБРАЗИЕ, СРАМ. Отврат.

Ти Борисов, ни накара да сведем от срам доскоро гордо вдигнатите си глави, след като чухме безумията, които ръсиш по широкия свят. То и Алековият бай Ганьо би се почуствал неудобно от теб. Да се радваш на подигравката на Берлускони, който ти мери плешките, да разправяш как колегата ти Цветанов с един багер копае и вади трупове, да правиш обидни квалификации за Ангела Меркел и за Саркози ... Пак по внушението ти свише се пробвахме и на картофената нива, но твоите бивши колеги рекетьори са станали изкупвачи и предлагат бой вместо пари. Други патили хора ни препоръчаха да не се захващаме

Хора, с такива изказвания обиждате сегашното правителство. Да ви напомня: Борисов от няколко месеца не е навласт.