Борисов пак обвини другите партии, че правят номера в НС

В първия работен ден на новия парламент лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново обвини останалите три партии, че се опитват да поддържат нисък кворум и така да имат предимство при гласуването.

Обратно в новината

Коментари - Борисов пак обвини другите партии, че правят номера в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В решаващи моменти използваме главите си само като закачалки за шапките си. В момента в който започнем да ги използваме по предназначението им си даваме сметка, че сме избрали тройна коалиция Франкенщайн, която ще си избере правителство Франкенщайн. Заслужаваме съдбата си! Бог да пази България!

Бойко разбери, че "Само глупака свиква с успеха"( цитат). Ти свикна нали?

Кой успех? В коя сфера?

Ти на мене не ми обяснявай за кой съм гласувал!!! Факт е, че се чувствам излъган още след десетия ден!!! Поне преди е било или на първата или на втората годинал. А тези дето ги споменавш нфсб ги чух за пръв път в ноща след изборите.

ПРАВ Е БОЙКО ДА ГИ ОБВИНЯВА, ДРУГИТЕ ПАРТИИ СА САМО ДА КРАДАТ. Я ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕРЖАНКАТА НА СИДЕРОВ НЕВРАСТЕНИКА, НОСИ ДРЕХИ ЗА ПО 10 ХИЛЯДИ ЕВРО, ДА НЕ БИ ДА Е КОПАЛА КАРТОФИ!!

Другите крадат, а Борисов забогатя с честен труд. От работа на къра.

Само в страната на чудесата това може да стане , но не и в България понеже всичките ни политици са дупедавци .

Ех, защо тогава у нас не преобладаваха политичките...

Борисов недоволен. Парламентарните групи не го слушат. Той пламенно се бори за демокрация и ред в Парламента! Този пък Михаил Миков не се сеща да му даде да резне някоя лента (на някоя парламентарна комисия поне), че белким млъкне малко.

Сеирджилъка е тъпо занятие. И опасно! Добър или лош, ББ единствен се опита да се противопостави на мафията, която разграби България и изгони 1.5 милиона Българи през последните 23 години. Затова и не могат да му простят. Без него те ще се разпашат съвсем. И накрая - Станишев и Местан не са по-умни от него или Цветанов, само говорят по-лъскаво. Ако бяха умни нямаше да позволят той да дойде на власт след като те имаха време, правителство, Парламент и верни агенти навсякъде!

Боко седнал на мястото, където седеше Костов. Върви по неговия път!

Г-н Борисов, до вчера беше загрявката на г-н Станишев и сие. Крият в ръкавите си още трикове за смазване на политическите си опоненти. Няма да мирясат! Със законови мерки и справедливост няма как да се преборите. Трябва да се научите да играете техните игри.

миличкия борисов....до вчера целияt народ му беше загрявката на него....

Борисов даже когато управляваше, всички му бяха виновни, а сега сигурно целия свят ще му е виновен за всичко.

Всички европейски институции са сезирани за подмолните действия на руският шпионаж и трактористи БСП АКТИВИСТИ И НИ ГЛЕДАТ СЕИРА. ЩЕ НИ РЕЗНАТ Фондовете и ще се изтрепем.

най -обичам герберско квичене

г-н борисов, трудно е да се свикне с една реалност която ще ви удря ежедневно като мокър парцал в главата.играта свърши-вече сте в реалната си светлина на страхливия изоставен човечец, неспособен да се камуфлира нито зад елементарния си нарцисизъм, надграждан от кланящи се лакеи, нито зад сладкия опиум на власта и безнаказаноста...честно да ви кажа дори ми е мъчно за вас...сега сте като високомерният съученик, изпаднал в безтегловност защото внезапно вече никои не го обича..и митът му рухва

Къде ще ни отведе комунистическият бръмбар БСП???? Протестите и компроматите са организирани от Русия и тайните и служби заради засегнати интереси на монополите им : Мерките на ГЕРБ против монополите и сивата икономика в полза на Народа! 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати ,вндинг автомати и бензиностанции с НАП 4. спрян руски проект AEЦ Белене 5. спрян руски проект Бургас Александропулис. 6. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари 7. Промени начина за събиране данъците от наем. 8. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони и заловени митничари как делят подкупи 9. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда обаче 20 000 евро се оказаха ,че са паднали от небето. Няма на кой да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона. 12. Инфлация под 3% средногодишно или 11% за мандата при 37% при Станишко. 13. Въпреки организираните протести от Първанов (Гоце) срещу влизането ни в НАТО и ЕС, България успя да се откачи от руският феодален впряг и да стане член на ЕС. Тези мерки доведоха до събиране на 18 милиарда повече приходи и наливането им в икономиката за намаляване ефекта от световната криза . И Станишев го признава. Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ са похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев. Само малоумниците се връзват на БСП помията . Това са само мерките . Няма да говоря колко много се построи.

за ГЕРБ има новина- казват,че била добра. и в централния затвор има футболен отбор! Бойко ще е капитан, Цецко също ще е там!!!

Явно е по-лесно един диктатор БУДА да нарежда и покрепящите го безмозъчно да гласуват. Но, гората с различни дървета е по интересна и по живописна. Всеки има право на собствено мнение. Важно е да се гледа в една посока от различни ъгли. Така се намира истината.

Ще гласувам за тази партия, която предложи циганите до две деца с помощи, ако искат повече значи имат възможности- без помощи. Да се сложи край на геноцида над българския народ!!!

Как ли ще управлява тройната коалиция,съставена от една пенсионерска,извинете комунистическа партия с начин на мислене от късния "неолит", една корпоративна партия,използваща етническия вот и като похлупак "Арийска партия" с нейния фюрер.

При всички случаи, ще е по-успешно от колкото ченгеджийско мафиотската некадърност на геРЪБ!

Побързах да се зарадвам, че ще ми е спестено унижението да слушам простотиите му, но май изцепките на този селски ергенаш с незаслужено високи претенции, ще ни "радват" по-често и от преди.

:) Недей така... Това е най- големият,, експерт,,, прочел само първата книга от шест ... за индианци.

Борисов не разбра ли, че хубавото време, което за българите свърши с идването му на власт преди 4 години, с тези избори свърши и за него - окончателно и безвъзвратно. Оттук - или в болница, заради високо кръвно, или в ареста да отговаря за грабежа и геноцида, на които подложи нацията.

Айде стига лиготии! В началото на всеки мандат се гласува правилник или промени в правилникана народното събрание. Да се реши през него веднъж за винаги въпроса за отсъствията на депутатите от заседания. Значи ако една чистачка или складов работник отсъства 3 работни дни без извинителна причина по КТ може да бъде уволнен дисциплинарно, а депутат - не. И стига с тия оправдания със заседания на парламентарни групи, комисии и пр. Да се регламентира едно заседателно време - примерно всеки работен ден до 14 или 15 часа а комисии , парламентарни групи и... още пр - след това до края на деня или да се учреди специален ден само за работа в комисиите и групите, в него ден да няма заседания и в други дни да не се допускат отсъствия по този повод.

Манталитета на това безмозъчно същество на снимката представлява мирогледа и разбирането на почти всеки в Чалгария - другият му е виновен. С такова мислене смешната ни държавица няма бъдеще. Никой е поема отговорност за собствените си грешки, всеки търси вината в другия...

Бойко с теб сме от 70 години те чакаме предсказанието ни говореше още в 1960 ясновидки казваха че турците ще стигнат до Пловдив но те стигнаха и в София и даже в парламента и няколко пъти имаха правителства марионетно ердоган имай срам БОЙКО с теб сме

... и къде го чакате от 70 години?

Нали съм си наивен, не разбрах кой прави новера в НС - ББ или другите? И за какво се влиза в парламента - за правене на номера или за да се свършат някои народни дела?

Защо българския народ се е борил да бъде освободен от турско влияние след като позволихме турци да извиват ръце на български партии, да са в българския парламент и да си редят министри в българското правителство? Защо българите се бориха и на 09.09.1994 год. беше обявена победа над фашизма, като сега точно от такава партия и нейния лидер зависи вземането на най-важни решения за България? Защо българите вяха сините знамена по площадите на 10.11.1989 год. и се бореха България да излезе от тъмната сянка на СССР и вече да не бъде третирана, като една от неговите републики? С този вот плюхте на историята и на това, за което са се борели поколения българи преди вас, да не говорим, че трите злини сега се готвят да управляват България вкупом. Къде ви е разума и българското самосъзнание?

Злините са ЧЕТИРИ!!!

АВЕ КАК ЩО "БЪЛГАРИТЕ" БИЛИ ВЯЛИ СИНИ ЗНАМЕНА ПО ПЛОЩАДИТЕ НА 10 НОЕМВРИ". ЩОТО ТИЯ, ДЕТ СА ГИ ВЯЛИ, БЯХА ПЪЛНИ БАЛЪЦИ ДА НЕ ВИДЯТ КАК "ВЕЛИКИТЕ" ЗАПАДНИ СИЛИ ГИ БУДАЛКАТ ДА СИ СЪБОРЯТ ДЪРЖАВАТА. ЩОТО СЪЩИТЕ СИЛИ СПЕЧЕЛИХА С БАЛЪЦИ КАТО ТЯХ "СТУДЕНАТА СИ ВОЙНА" СРЕЩУ СОЦИАЛНАТА НИ ДЪРЖАВА И СЪЩИТЕ БАЛЪЦИ СИ ФЪРЛЯХА КАПИТЕ ОТ РАДОСТ ПРИ ВСЯКО НАГЪЗВАНЕ И ОПРАВЯНЕТО ИМ ОТ "ВЕЛИКИТЕ" ЗАПАДНИ СИЛИ ПРЕЗ 23-ГОДИШНОТО РУШЕНЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ ПОД ТЯХНО РЪКОВОДСТВО, ЗА ДА БЪДЕ ОПРАЗНЕНА КАТО ПРОСТА ТЕРИТОРИЯ, СОБСТВЕНОСТ ДНЕС НА СЪЩИТЕ "ВЕЛИКИ" СИЛИ. С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА БАЛЪЦИТЕ И С ОЩЕ ПО-ЛЮБЕЗНОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ НА НЕБАЛЪЩИТЕ, КОИТО НЕ СА ВЯЛИ НИКАКВИ СИНИ ЗНАМЕНА ПОД ДИКТАТА НА ВЪНШНИ СИЛИ, НО ПЪК СИ СЕДЯХА ПО КЪЩИТЕ БЕЗ ДА ИМ ПРОТИВОДЕЙСТВАТ И БЕЗ ДА ВЯРВАТ, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ДОКАРАНИ ДО СЕГАШНАТА МОРГА И РАЗРУХА, ЩОТО ИМАХА МНОГО ОТ БИВШАТА НИ СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА, КОЯТО СЪЩЕСТВУВАШЕ ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ НАРОДА СИ И НЕ ВЯРВАХА, ЧЕ НЯКОГА ЩЕ СЕ СВЪРШИ.

System 32, малко късно ти се отвориха очите! Ти досега не виждаше ли, че Волен приказва това, което масата иска да чуе. Той много добре знае, че това, което иска просто няма как да стане - национализация, 1000 лв заплата, 500 лв пенсия, 310 лв заплата на депутатите и именно защото знае, че няма да стане го приказва, за да гали ухото на "народа".

Не съм гласувал заради това за него, а защото не виждах за кой друг.Много добре знам че това е популизъм. Исках да гласувам за явно единственния мъж с топки но едни събития ме разколебаха.

В политиката трябва пипе и интелект- не топки. Топки без пипе е като таратор без краставица...

Давай Болене ние сме с тебе да крадеме идва време

Този кога ще престане с каруцарския език?

как да престане като друг не владее. Един каруцар сигурно има по- голямо IQ.

За 4 години, другаря Борисов можеше да промени правилата така, че днес номерата в НС да са невъзможни. Той не само не донесе обещаното възмездие, но пропусна да си организира по -спокоен престой в опозиция, до пълния разпад на партията му. Това е илюстрация колко могат и колко са направили хората от ГЕРБ.

Е той не е очаквал да е опозиция... Иначе щеше и по-добре да организира изборите

Друго не може и да очакваме от един прост, неук, необразован и природно тъп макак!

На Вожда ББ все някой друг му е виновен. Това е самочувствието и егоцентризма на простия човек, дебила.

А не е ли така? А Корнелчето няма ли кой да го разнищи? Гл.Прокурорее.. къде си или си се вгледал само в Бойко

Никога вече няма да гласувам за Атака!!! Това което направи Волен вчера е началото на цирка, който ще играе през целия мандат на този парламент (Аз не съм с ДПС, но заради доброто на страната) Още от първия ден предаде довериетоq което му бях гласувал преди 10 дена.

Ти не си гласувал за Атака. Атака имат сравнително твърдо ядро, което не е по форумите. Такива като теб избраха НФСБ, като по-добрият избор. Ти и Волен не сте на еднаква позиция

Ти на мене не ми обяснявай за кой съм гласувал!!! Факт е, че се чувствам излъган още след десетия ден!!! Поне преди е било или на първата или на втората годинал. А тези дето ги споменавш нфсб ги чух за пръв път в ноща след изборите.

Господи, 240 сбърканяци! Постави ги на мястото им!

Използвах израза "огромен брой министри..." който е много различен от "огромен брой кадри". Да, ГЕРБ няма кадри (с 3-4 изключения), а само фигуранти. Партийната доктрина мен не ме касае, колкото и от това да Ви е неприятно. За останалото в репликата Ви...предлагам да си намерите някой друг форум със съответната тематика и там да демонстрирате познанията си.

Бойко с теб сме от 70 години те чакаме предсказанието ни говореше още в 1960 ясновидки казваха че турците ще стигнат до Пловдив но те стигнаха и в София и даже в парламента и няколко пъти имаха правителства марионетно ердоган имай срам БОЙКО с теб сме

Много грешки в писането

Колко гербери са нужни да свършат или не, нещо? Отговор - Един гербер.

НА ТОЗИ ЧОВЕК ВИНАГИ НЯКОЙ И НЕЩО ЩЕ СА МУ ВИНОВНИ ЗА ТОВА ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ СЪС СИТУАЦИЯТА. МАЙ ЕДИНСТВЕННОТО С КОЕТО ДО МОМЕНТА СЕ СПРАВЯ ТВЪРДЕ УСПЕШНО СПОРЕД МЕН Е ДА ЛЪЖЕ И МАНИПУЛИРА ТЕЗИ ,КОИТО ВСЕ ОЩЕ МУ ВЯРВАТ. ЖАЛКО Е ,ЧЕ ТАКЪВ ЧОВЕК Е БИЛ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА .ДАНО ,НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ДОПУСНЕМ ОТ ,ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ НАРЕЧЕНО БОРИСОВ ,ДА ЗАВИСИ КАКВОТО И ДА БИЛО В ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ

Бойко с теб сме от 70 години те чакаме предсказанието ни говореше още в 1960

Колкото по-рано се разтури тази седянка, толкова по-добре за България. Много е умрел този парламент, такава помия не бяхме виждали

Боко и Цвъко в панделата, останалите депутати на борсата за безработни!

да

Сърдитко Петко - празна му торбата !

Който не се е регистрирал на заседанието - без надница за деня! Лапачи долни...

Герберите умират от страх, че ще влязе нова власт, която да ревизира управлението им! Сигурно, защото наяве ще излязат доста от престъпленията им

Не си добре

си е добре. Четири години крадене, без никой да им държи сметка. Нактая всеки плаща. Ти да не мислиш, че Тиквата живее от заплатат която получаваше. Не ме карай да се смея, да беше вкарал някой от тройната коалиция в панделата, щях да му вярвам, сега е негов ред.

от "Тройната коалиция" не са си гласували амнистия, така че си прав - може и да ги подгонят съвсем по социалистически.

Каква нова власт? Същите бандити като предишните.

Кои са нова власт бе умнико. БСП ли ? Или ДПС. Дето ни управляват от 24 год. Михаил Миков е в парламента от 1997 г. Не мислиш ли, че тия имат доста по-голям принос за състоянието на народа. Как може да сте толкова прости

това което аз виждам. Боко изглежда малко по умен и по спокоен. Дали не е станал ПИДАЛ, нали само тъка си мислеше, че може да поумнее. Защо още бавят Цветанов. Алексей давй. Смачкай това Герберастко лай.о, така както те те мачкаха четири години. Само че, ти издържа, нека да го видим физкултурника дали ще издържи в ареста.

Това е положението! И така ще бъде, щом продължаваме да избираме простаци, навлеци и псевдополитици- ренегати и тъпири.