Борисов даде заявка за още един мандат и ”зачеркна” Станишев

Бойко Борисов иска да бъде още един мандат премиер, за да се довършат реформите в страната.

Обратно в новината

Коментари - Борисов даде заявка за още един мандат и ”зачеркна” Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЕЗПЛАТЕН СЪВЕТ БЕЗПЛАТЕН СЪВЕТ-- ЦВЕТАНОВ, ПОДАЙ ОСТАВКА, НО И ТЕЗИ НА БОРИСОВ, ДЯНКОВЯ , АНЕВ....., ЗА ДА СПРЕ ПОЗОРА ЗА БЪЛГАРИЯ

Както е тръгнало няма да довърши и тоя. Защо да няма предсрочни лятото. Като умрат пенсионерите, ще има за увеличение на заплатите в "герберските" фирми. Да Ви е честито!

Да, малко шокиращо е да реабилитира Първанов и Догито, от които всички искат да се отървем.

Борисов, ще бъде в някой друг живот. И то ако те изпуснат от Ада, където ще пържиш за престъпленията ти. Ти си знаеш кои...

Ние сме едно доста незряло гражданско общество. Твърде лесно се заблуждаваме от гръмки фрази без покритие и манипулации. С борисов си надянахме сами доста тежки окови. При станишев поне малко се месеха в бизнеса и малкия и среден бизнес започна да се развива. Сега всичко се прави за едрия бизнес и малкия и среден бизнес загива.

спрете изтичането на чужди инвестиции,създайте условия за привличане на нови,не става само с рестрикции трябва да сме генератор на доверие и сигурновст,последните ни действия ни отдалечават от това...

борисов да не ни прави на идиоти. не само приказки, а и дела се очакват от него. предизборно обеща да натика червените крадци в затвора, което до сега не се е случило и няма и да се случи, защото боко разиграва антикомунистически театар под резисурата на бкп/дс

Че ти за половин мандат унищожи малкия и средния бизнес, смаза народа, всичко работещо унищожи! До края на този няма да има кого да направляваш, освен парите от европа към "ГЕРБ" ЕООД. Та какво ще правиш още един мандат?

Какво искаш от луд с ножица?

Станишката е наврян в аспуха на Мурджо, както се изразява един форумец. Там си му е мястото. Да си приказва колкото иска и да се излага колкото може. А това той си може, но не го разбира. За следващите мандати на Борисов има достатъчно време и ресурс.

Това не е правилно! Нали и на мен ми се полага сега аз да поуправлявам? Защо Бойко ме прережда?

Той и Кадафи една я мислеше, пък каква стана...

С данъци завишени с 200% за половин мандат втори не се печели!

КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ЧЕРНОГЛЕДИ......

Станишев му е мания вече, все за него говори!

За жалост истината е,че има голяма вероятност следващия премиер да се казва Георги Първанов.Нови лица в политиката няма и няма от къде да се вземат.Окупирана от децата на Политбюро,ДС,клонинги на партията и Комсомола Същата тази политика е обречена да бъде кръговрат на едни и същи физиономий докато "смъртта ни раздели"."Синьото" е мъртво отдавна.Лидероманията ги съсипа,както и внедрените "агенти".Б.Борисов се появи малко не в сметките на "Политическата класа",а и той пооплеска нещата с попвече говорене от правенето което обеща.Възможно е да изгуби следващите избори.И тогава идва Първанов на бял кон.Два мандата президент.Гласовете на ДПС сигурни.Още малко за мнозинство в парламента или за коалиция все ще се намерят.Станишев се излага всеки ден и по този начин разчиства пътя на Първанов в Партията.Остава само запада да даде съгласие,а той ще даде само и само да има мир и тишина "сред тъмните балкански субекти".Тъй,че избора е ваш.

Г-н Борисов, много ви куцат казусите с опазване правата на човека и родната полиция си позволява да злоупотребява със служебно си положение и да репресира хора, които им бъркат бизнеса. За това не гласувах за Вас макар да сте ми симпатичен. Не се чувствам защитена от малоумници преяли с власт.

Борисов, народът с нетърпение ти отброява финалното броене, ти бълнуваш за втори мандат?Сакън, сопри се, аман от теб и герберастите-вземи си ги всичките горе на Луната и си експериментирайте там един с друг.Не можем вече да ви дишаме!

Не виждам смисъл в дебата! А иначе всичко свършва много скоро, дори по-скоро отколкото си мислите!

мислиш че няма да изкарат о нова година ,ха дано ,чул те господ.дано този народ има касмета да се освободи безкравно от този тиранин(не сме били мачкани и обиждани така дори и през турското робство)и защото ако раята трагне спиране няма,а това е много лошо за миролубивия балгарски народ.

Пишете си колкото искате,но той ще има 2ри мандат, а вие мрънкащите за заплати да сте учили на времето , но то затова трябва и да си кадърен.

втори мандат..бре или ще станем богати или който гласува ще е на надник на дирник , . НЯМА МАЙТАП - СТАРОТО ДСП И БСП ще го изритат за да не ги изритат тях.

Използваната дума дирник в коментара няма връзка с името на сайта. Благодаря за публикацията въпреки асоциациите.. вие си знаете. Ще се опитам да ползвам други думи за задници когато не се отнася до дир...така май няма да си намеря гадже, май...уффф

да ви е честит резидентът на Сорос и Цветелина Бориславова!

"за Росен Плевнелиев и Маргарита Попова В Турция вота си са дали 761 души или 3.39%" ..... И тези са им много

не още един мандат..ако може още и още - напук на всички зеещи комунистически подлоги тук!!!

много ти поздрави на бабината ти, само насън ще гледаш втори мандат

хахахаха...ще се пръснете от яд...

Ама, това ТО да не е възкръсналият Хитлер, така ми звучи, след като за него всичко е позволено, за да може ГЕРБ да държи цялата власт, завинаги! А не е прав за царя, че само си взел имотите, той с удоволствие ни натресе и ББ. Това е добро отмъщение към народа ни, като ни видя колко сме тъпи да повярваме, че той ще ни оправи за 800 дни, стана му ясно, че сме готови да търпим тъпото му мутренско протеже до края на света.

"...сме готови да търпим тъпото му мутренско протеже до края на света...", А? Че то време не му остава, едва ли Господ ще го търпи дълго този разскапан от алчност свят.

Какви реформи?!

Втори мандат, за да довърши реформите? А кога ще ги започне, защото първия вече почти изтича?

"Станишев казва много верни неща. Пропуснали сте да уточнените, че той е последният индивид, който има право да го прави! К'во правим оттук нататък?!

Дянков, шепнеш на ухото на премиера , че нямало пари, че трябва да се правят икономии и да се стягат коланите...но понеже си момче аджемийче (и саботьорче), една от историческите причини поради която бълг. народ е беден: Защото пави икономии, а не работи , за да забогатее. П.С. Я кажи на публиката каква е тази сграда , за която отидоха толкова пари за ремонт - намираща се на ъгъла на ул. Екзарх Йосиф и ул. Борис I в сотлицата. На табелата пише, че в нея се помещава Висш съдебен съвет. Друже, в тази държава има около 4 млн. активно участващи в обществено-иконом. живот индивиди. А като се погледне какви администрации се издържат, човек направо получава морска болест. Откъде намирате пари за това?!?!?!

Леви,колкото и да ви е кофти/разбирам ви/-хайде свикнете с положението.Стига сте мрънкали,майка му стара.Когато фактите говорят...-нали знаете.Бойко такъв,ГЕРБ онакъв -е,и?Спечелиха!Вместо да плювате,бачкайте по-вече,за да сме народ-сега сме мрънкалници.Не сме слепи-кризата мачка яко-навсякъде.Не контрирайте напредъка,щом не сте го осъществили.Сега няма нужда от лаячи,а обединение на сили и енергия,които да дърпат напред.Ще се радвам за втория им мандат,ако са такива.Успех и без толкова конспиративни фортиции,другари!

Първо научи граматиката и тогава коментирай! Ти си поредното потвърждение затова, какви са "пожарникарските тикви" в България!

Бойко стига с тези мандати! Сладко е но по-скоро бягай! Виж Кадафи и си прави сметката какво те чака.И Цветанов естествено. Така умират диктаторите! А след тези избори вече сте узаконени диктатори.Сега още е тайно,но скоро много от тези,които вършеха мръсната работа по изборите ще пропеят! Вече сте обречени!

ЧЕСТИТО НА ББ и ГЕРБ.

народът прост,животът, тежък,скучен.......

Кое да довърши?! Реформите? Какви реформи? Но пък е способен да довърши държавата.

За какви реформи иде реч, някой може ли да се досети, аз не, а може би реформа е: -отказ от актуализация съобразно инфлацията на пенсии, детски добавки, помощи и т.н -изпапкване на 50% от резерва, незнайно за какво и къде -нехайно събиране на данъци, преки и косвени -високомерно отношение към дребния и среден бизнес-гръбнака на нацията -сервилност към едрия мафиотски капитал

вместо да праеше магистрали да беше купил 1000 трактора и да саздаде на хората работа да обработват тия пустеещи земи ,ане да вкарваме нитратни зеленчуци од чужбина

на тези избори гррб бяха на косам да ги загубят.спечелиха заради ниската избирателна активност и манипулация на гразданите че ако не са те иде края на света. а до следвачите избори има очте година и половина и очте ничто неможе да се каже. чте има нови играчи и само народа чте каже на кои или накои има повече доверие. ако управлявачите не слеснат на земята маи това че им последното управление самостоятелно . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

+1. ББ не е решение на всички проблеми, но като ги гледам другите ..."алтернативи"... Забрави да споменеш Костов и Симеончо :) И от тях видяхме "хубаво".

Ментор, ББ си има оправдания. Както всеки. И Костов се оправдава ама има под 2 %. Така че оправвданията да не те плашат. Те вървят до един момент. Чакаме да свърши този мандат пък ще съдим.

По-добре да престане да се хвали с ниските данъци. Не знам дали е прав за тях, но съм сигурна в едно- българите сме с най-ниски доходи в Европейския съюз ! За мен е от значение мизерната ми заплата и евентуалната ми мизерна пенсия! Писна ми от демагогия и наглост!!!

Сега гледах интервю на Станишев.Прав е за много неща.Много страх в българина и манипулирани избори.Това е истината.БСП печелеше от раз

Айде преживей ги вече изборите.

на излъганите гласували ,,камилчета'' много поздрави от,, гъбарко'', не разбрахте ли че,всичките управници до сега и в момента са от едно котило алчно и продажно

Борисов, добре е да си дадете сметка, че, ако не направите нужните реформи, в името на които дойдохте на власт, втори мандат няма да има! Остават две години още, за да положите поне началото на реформи в здравеопазването, в държ. администрация, в МВР, в пенсионната система, в социалното подпомагане, в правораздаването! Продължават да се наливат безсмислено пари в неефективно работещи системи

Поздравления за мнението! И да не забравяме защо беше създадено ГЕРБ и какво означава ГЕРБ!!!

КАТО ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ И ПЕНСИИТЕ ПОСЛЕ ЩЕ ПИТАМЕ КЪДЕ СЕРАТ ГЛАДНИТЕ КАТО ГЪРЦИТЕ

... и да не забравяме - земеделието!

Стига си поствал едни и същи тъпотии всеки ден. Колко ти плащат, за да мрънкаш постоянно?

С мантрата "НЯМА ПАРИ!", в съкралната 2012 година. е нашето спасение. "Спасението" с "хвърлянето на чук и сърп, БЯГАНЕ НА ЗАПАД" е вече демоде. Два дни след изборите и Бойко Борисов също стана демоде, отиде да гаси "чергата" на Йордан Лечков, в Сливен.

Лайте сега колкото си искате. Много малко време остана и ще плачете да дойде Станишев на власт.Колкото и да не ви се иска да го признаете бара в момента не предлага нищо по-добро.А и в интерес на истината много хора които познавам бяха по-добре по негово време.Ще му се даде още едн шанс да!

Като дойде станиШеф, ще приказва като "хелуин", за тикви. АЗ ЛАЯ, ЗА ДА МИ ДАВАТ КОКАЛИ! На Йордан Лечков пък, му "мятат" коктейли.

Т.е. самото идване на Станишев "на власт", според теб ти гарантира с магическа пръчица по-добър живот?! Наистина ли си наивен или си просто верен на партията?

ми мисля че и двете но вярвам че Станишев си е взел поука и ще бъдем по-добре.сега не е по добре.лек ден пипи

Едно е ясно, Гоце иде!!! Дали за добро, дали за лошо ще видим!!!

да ще видим дано е за доб,о ! Гоце иде

От къде иде и на къде отива тоя Гоце!!! И кой е този Гоце!???

Първанов бе Първанов е Гоце

Борисов да е жив и здрав ! Ужасена съм от тъпи журналисти ,нямат и представа какво да питата . Едни и същи въпроси , Колко мандата ! Като се избере някой на длъжност се пита какво ще свърши!

ами как да го питат нещо-като ще бафат после уволнени-затова питат само глупости-че да му погалят егото на престапника!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колкото и да разчеква усмивката си на преял котарак, съвсем скоро Боко Маркуча ще трябва и да си плати с лихвите. За десетките милиони придобити от контрабанда и "инвестирани" за купуване на мангасари, за десетките милиони предоставени от олигархията(БАКБ) и потънали пак в предизборната вакханалия, за хилядите лишени от право на глас, за фалшификациите на протоколите за.......Народът е казал:"Господ забавя, но не забравя". Мястото на ГРОБарите е в гробищните паркове!

да си жив издрав за истината която си написал,но това не ми стана по-леко.