Юрген Рот с нови обвинения срещу Борисов

Съществува подозрението, че различни престъпни групировки водят война помежду си, и че сега, когато Бойко Борисов е на власт, биват отстранявани онези групировки, които пречат.

Обратно в новината

Коментари - Юрген Рот с нови обвинения срещу Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките роби, няма кой да ги измъкне. Ревльовци.

Господин Рот , вървете по следите на парите - Европейска Народна Партия - Бойко Борисов- Румяна Желева - ЕТКО - Тексим - Първо Главно на ДС - Пашата и Любен Гоцев Корпорейшън

Член на Европейската Народна Партия са и Християн-Демократите на Канцлера Ангела Меркел - хихихи :))))))

ТИМ били пуснали пипала в Германия ......И тогава защо германските власти не ги заковат ? Този вече се изтърка май......

Този Рот е голям наивник - надявал се около Борисов да има качествени хора! Смях до припадък!

щях да напиша същото, но виждам ч евие сте меизпрецил/-а. и само бих добавила: рот е от малкото наивни заблудени европеици, които вярват че в бг нещо щяло да се оправи, или е твърде любезен за да напише истината че това не може да стане при траино и неразривно свързаните мафия и политици на българия

Този защо не пише за вътрешната политика на държавата в която живее. За да пишеш за вътрешна политика на една държава трябва поне 10 години да живееш и работиш в нея, да плащаш данъци в нея, да си ял попарата на няколко правителства в тази държава. Това е като да нищиш живота на друго семейство с което си само на "добър ден" и "довиждане". Наистина е поръчков журналист - достоен е за вестник "Галерия".

Мечо, това ми звучи като "За да кажеш нещо за една жена, непременно трябва да си живял поне 10 години с нея". Ебати и логиката, дето я имаш. А ти чий поръчков писач си?

А ти мечо, си достоен коментатор за "24 часа" ;)) Я кажи - да не си ББ или ЦЦ персонално случайно, а ;))

Защо, случайно да смяташ, че ти би се справил по-добре, ако повдигнеш залкия си гласец.... нима мислиш, че някой ще те чуе? Да ти напомня ли, че точно преди 24 часа ти си този българин, който знае и разбира всичко псуваше същата тази държава, докато си допиваше от националната ни гордост наречена "Гроздова" и не смееш да си покажеш носа от балкона. Щом ние не можем да дадем гласност на това, което става, нека да оставим някой друг, ако ще това да срине самочувствието ни.

На този, ако му изпратя мейл, че у нас са се заселили марсианци, ще го публикува като истина!

Картите вече се наместиха скандалите със СРС-та, очернянето на Цветанов, атаките срещу Борисов са продиктувани от две неща. Първото е засегнатото его на Алексей Петров, второто са енергийните лобита на БСП. Първанов играе за руските интереси и залогът да бъдат построени АЕЦ Белене и Южен поток е огромен. Става дума за много пари и натискът срещу Борисов ще нараства, докато не се пречупи. Дали това ще стане обаче? Назначаването на Петко Сертов се прие, като компромис, но според мен не е така. Борисов направи тактически ход за да събере сили и да отвърне на тежките удари, които понесе. Премиерът изглежда уморен, но вътрешно е готов за битка. Останал сам, без Цветелина Бориславова, без приятели, той се готви да поеме идващите удари. Дали ще ги удържи е въпрос на характер, воля и умения. Борисов е боец, но за пръв път изпада в толкова тежка ситуация. Изказа се мнение, че двамата с Цветанов нямат нужния жизнен опит да се оправят в заплетени енигми, като тази със СРС-тата. Да, те не реагираха веднага и дадоха възможност на Алексей Петров да се позиционира в публичното пространство. Но всички лостове на властта са в ръцете им и трябва да отвърнат на удара. Но как да се бориш с противник, който години наред е изнудвал, държал съдби на хора в ръцете си, и е подмолен и подъл играч. Освен да му отвърнеш със същите оръжия, нещо което Борисов едва ли ще направи. На изпитание са подложени не само личните качества на премиера, но и това в каква посока ще върви България. Към мракобесното управлевие на кукловодите или към прозрачните ходове на Борисов. Времето ще покаже какво ще стане.

Направо ме разплакахте, четейки колко трудна и неблагодарна е участта на ББ. Вярвате ли си във всичко това? Та нали какъвто е Петров такъв е и Борисов - "съдружници по неволя" преди и занапред.

Само вие от Идеята сте цвете,инак всички други са маскари..

На 100% съгласен.

Умен е Рот! Личи школата на ЩАЗИ! Е и ние разбираме от двойни, тройни агенти. От кои си Рот?

Навярно и той не знае :)

тоя кога е живял поне повече от ден в България та започна да ги разбира тези неща толкова много . червените колко му плащат да приказва неща които може да започнат да му влизат някъде

Защо ли допреди няколко месеца Юргенчето беше добър за вас?

има разлика да казваш истината и да ти дават пари за да приказваш, без значение дали е истина. уважаеми"???"

за да не ме разбираш пак погрешно да доуточня Рот е прав, но говори не когато трябва ТИМ не са групировка от 2 год, някои неща си искат време, така мисля аз

Нищо ново, само че казано на глас

Юрген Рот е толкова разследващ журналист,колкото Бойко Борисов е цигулар.

Дядка, искаше да кажеш "премиер", нали?

Този германец от къде има тази информация . Действително голямите никой ги не пипа. Няма осъден министър въпреки голямите кражби.

Баууу..... ( каза лли нещо?!?! )

чичката да каже боко дали е главатар на мутренско-мафиотско правителство, или на мафиотско-мутренско такова, че се обърках

разбрали бе/айн цвайн дрън/

Не си прав другарю, Юрген Рот! Големи групировки не не са ТИМ, ВИС, СИК. Големи групировки са Американският Федерален Резерв, Международният Валутен Фонд, Световната Банка, Световната Здравна Организация...и прочие "групировки". Вятърът от "гниещият Запад" едно време миришеше на парфюм. Днес западащият Запад мирише на СМЪРТ и Глад, заради безграничната си алчност. Колкото по-зле става в Света - NWO, толкова по - малко време остава до МОМЕНТА когато ША СЪ УПРАВИМ.

В цял свят в нормалните страни хората си живеят и си свиркат само за вас има глад, смърт, грабене и нов ред. Май е по-скоро нов рев.

тоя палячо да не се меси където ние не се месим/тоест във вътрешните работи на държавата/много е лесно от вън да се плюят простотии и небивалици.освен това и някой му плаща на този смешник.

А как му ръкопляскахте, та Цецко и охрана му осигури когато Пот плюешв по Петков. Явно гербегите са голяма част от възрастното население, което обиждаха че подкрепя БСП, щом ги наляга такава амнезия ли деменция ли??

Извинявам се за няколкото грешчици....ръцете ми са виновни

Всичко казано от този журналист е наполовина- не е казана истината докрай, не е назована престъпността с истинските им имена- премиера, че се е свързан с гропировките то си е ясно от птичи поглед, но защо трябва да се хвали цялото некадърно управление- че то нищо не се прави от началото на мандата им до сега- само глупости, само симулация на какво ли не, наказване на невинни хора, толериране на определени кръгове- това, ако според някой е положителна работа на правителството то май трябва всички вкупом да се гръмнем, за да разбере Европа що за изродско управление си имаме и че това е по-скоро фашистки режим, отколкото някакво правителство защитаващо интересите на народа- да мре от глед и нищета!!! Май пак някой плаща на такива изродени журналисти.....

Ако според Юрген, чиновникът на Световната Банка Дянков, влиза в групата на качествените хора то, проблемът с организираната престъпност не е само национален, не е само европейски, а е световен. Но, никъде по света не се води война с организираната престъпност. Затова правителствата (по света и у нас) се сменят от различните престъпни групировки (наричани партии) и демокрацията е непостижима точно толкова, колкото и комунизма (безкласовото общество).

Доста хора загубиха доверие в Борисов, покрай скандалите и изнесените данни и разговори. За съжаление в момента няма друг локомотив за влакът наречен България. Бавно, клатушкайки се но този влак излезе от гарата. Показва го ожесточената съпротива на организираните "клубове по интереси". Бясното вдигане цените на горивата е в отговор на свързаните с НАП бензиностанции. Храните необосновано се вдигат явно и дирижирано. Тълпи бивши величия оплискват телевизионните камери със змийска отрова. Това господа и госпожи са симптоми за движение, излизаме от гарата и на местните плъхове това не се харесва. За голямо съжаление има един велик, самовлюбен министър, който опитва да стопира подкрепата за това движение. Неговите действия убиват надеждата на хората, неговото постоянно "няма" и селски инат озверяват всички слоеве на обществото. Няма нужда някой от Германия, да ни напътства, ние си го знаем. Достатъчно е хорат да покажат, какво ги гнети, а не да се занимават с разни апартаменти и да развалят щастието на едно многодетно българско семейство.

За щастието на точно това многодетно семейство си абсолютно прав, само че не си то измислил ти. Преди време имаше един, който е кумир на сегашния и той казваше: "Всичко в името на човека, всичко за благото на човека". Пък тези, които слушахме, знаехме кой е човекът. Така че не ни вкарвай в стари филми, като оправдаваш семейство, чието благо се оказа осигурено, съвсем случайно, точно когато главата му стана управляващ политик.

Борисов гласувал съм за тебе и сега все още подкрепям . Но какъв резултат ? Бензин убиващ . Кой ще кара по магисрали ? Задълженост между фирми . Имам да взимам пари от няколко фирми от половин година , на тях пък държава дължи . Какво става с цените на хранителни продукти ? Всичко отива нагоре . Какво става с престъпноста ? За две години нито едно значимо дело не вкарано в затвора . Какво става с ревизии на БТК , царски имоти , на съмнителни приватизациони сделки ? И много други въпроси . Как да вярваме ? Как да гласуваме ? Ще се окаже пореден балон . Ако не се направи радикални стъпки ще се провалите на избори . Просто нямя как . Много бързо расте социално напряжение .

Оооо, Рот! Толкова си зле с материала. Не знаеш на кой свят си. Може би трябва да започнеш да пишеш криминални романи, защото иначе се вижда, че имаш дарба и въображение. Колкото до всичко свързано с България -трябва да си роден, закърмен в нея, за да я разбереш истински нея и хората, манталитета. Опитваш се нещо да пишеш, добре, но си още мнооого, мнооого далеч от истината.

Като стане дума за ОЛАФ веднага се сещам за Калина Илиева, протежето на Тиквата!

Калина Илиева не е протеже на Б.Б. тя е наследство от предишните управници.

Деменцията отново се появи у герберите...

Мечо, започваш да дразниш с неосведомеността си. Калинка е назначена на 18 август 2009 г. по писмено съгласие на премиера. Да ти кажа ли тогава кой беше?

ТОВА Е ЗА ПАРИ

Предлагам този господин да се съсредоточи върху своята родина. Думата корупция не е измислена на изток а на запад. Световната икономическа криза също не е предизвикана от институции или държави от бившият източен блок. Бих искал да попитам дали ако имам в Германия фирма за консултантски услуги и лобизъм дали трябва да се регистрирам по ДДС......

Е, как да се съсредоточи, като той завежда агенция/агенти "Рот фронт" на Социнтера и спасяват наш Гоце, сега!? Да не мислиш, че го е... еня за българите?

абсолютно прав е и аз предлагам, не моля да сезира въпрешното министерство на германия за да вземат мерки за тази част на пипалото която се е впила в германия а това ще даде сили на нас по слабите да се активизираме смело и режеме пипалата впили се в правосъдната ни система

Става въпрос за ТИМ

Юрген Рот е много точен. В българия на власт е мутро-мафиотско правителство. Добре, че има хора отвън, за да се разчуе-

В България друг тип правителство не е управлявало от 1989-та насам! Преди това бяха идеологически мутри.

Юрген Рот е много точен ...........в подкрепата си за мутро-мафиотското правителство на България .

ТОЯ, червен агент на соц-камарадите Юрген Червения, с името си се издава кой му пълни гушата с евро за да хули Бойко и гали нежно ухото на...Гоце!? И сигурно не от касата на бе-се-пето, а от държавната хазна точена от дипломатите-де-се шпиони!? Абе, червена лейко що не си гледаш там Ге-Де-Рето, бе? Господа и дами, в следващият сеанс очаквайте еврейчето от "Монд", трубадура на френските социалисти! Ей, тоя Гоце, бе...що не си го вземете за шеф на Социнтера, бе Юргене?

Абре, калитковец - колко форума днес си подкарал? Това герберастите сте егати и болните хора: "Лили - 10:26, 2 мар Естествено, че зад новия проект стои агент Гоце. Бандитът от Сирищник постепенно губи медиини позиции. Покрай дружбата си с друг агент - Красимир Гергов, все още Гоце е недосегаем в БТВ. Нова телевизия също го гали, защото Зурлева е човек на Гоце. Тотална негова губерния си остава БНР, БНТ прави някакви опити да се еманципира. Но Вацовете са загубени. "Стандарт" също се опитва да се дистанцира от отиващия си президент. Затова Тошо ще опита да направи нов прогоцевистки вестник, но каузата е пердута."

Алоо! Миша Бирата ми се обади пак ! Какви ти дипломати шпиони, бе гербер? А и Вучката се оказа ПЪРВИ БРАТОВЧЕД НА ИЗВЕСТНИЯ НАРКОТРАФИКАНТ ДИМИТАР ВУЧЕВ - ДЕМБИ!!! Алоо Герб, при вас смърди отвсякъде!

Не е проблем, че участва мафията, проблема е, че участват структурите на бившата ДС.

Едно и също нещо са. Герб-ДС-мафия.

И какво може да направи на ТИМ като вече не нарушават закона? Да ги арестуват, задето са неприятни на Юрганчо? Като има данни за престъпления, да ги даде. Като няма нарушение на закона за какво да ги хванат? Те отдавна си легализираха всичкия бизнес.

Ало варна, я питайте какво се прави в гарнизонното стрелбище в София,Вие нямате ли си стрелбище,за война ли се готвите?

Тоя Искров да си взима 20000-те хиляди долари и да не шава много...

Че той не шава.Друг се заяжда.

Още, когато се присъедини Към една небългарка, която не признаваше Баташкото клане, ви казах, че Юрген Рот не е чист. Казах и да го обявите за "Персона нон грата " в България, но вие не приемате съветите на обикновен човек! Е, сега пак ви повтарям: имаме у нас стотици като Юрген Рот, той нека си стои у тях и да забрави за България!

ЛЕДЕНИКА е на ТИМ, Алея първа е за ТИМ, огромни земеделски масиви в Добруджа и Северна България, почти всички фабрики за олио, цигарената фабрика Ст. Загора, Нефт и газ, ХИМИМПОРТ, България ер, летищата във Варна и Бургас, ЦКБ, от няколко дни и Тексим банк,и още и още. Което са поискали, това са взели.Толкова са силни, че никой не смее да застане срещо тях и се примирява като ББ, което не го оправдава. И колкото да ви е мъчно - ТИМ си има България.

Спокойно - и ТИМ ще си намери майстора. До миналия месец и Кадафи се мислеше за непоклатим.

хах. добре казано :)

и курорта св. св. Константин и Елена

Къде е нарушението на закона в това, което описваш? За какво да ги арестуват, дори формално? Единственото, което можем да направим, е да се надяваме, че бизнеса им няма да върви и силата им ще намалява малко по малко.

Нарушенията (поне лесните за разкриване) са, че изпозват държавни структури за елиминация на конкуренцията. Начините са много, но всички са установими стига хората да имаха смелост да го кажат. И все пак аз съм против кампания срещу тях - не е това начина, подобни кампании много лесно се овладяват от противника. Методите могат да се сравнят, както завладяването с асимилацията, по-добре е да се елиминрат държавните лостове и ограничителни механизми и да се орежат "легалните", но корупционни методи за "ограждане", след това или ще играят (част или всички) по пазарни правила или ще прибягнат до сила. И в двата случая е по-добре от това сега - в единия да им е халал, каквото имат, в другия стават очевидни престъпници. Най-големия бич в България е самата държава - тя се пълни с механизми, които наглед са уж в интерес на хората, но на практика служат за субфеодално поведение в икономиката. Хора разберете накрая, че собственото ви желание за сигурност чрез държавата е клопката, с която ви вързват краката.

Ама този Рот иска хем вълка да е сит хем агнето да е цяло.Първо оплюва ББ а след това го хвали за качествени хора около него и напредък. И така ще каже ли кое е вярно - с ТИМ против другите групировки или с ТИМ и качествените хора "работа" за народа??

Не можеш да преживееш добра дума за Бойко, а? ;)) Ти поне хулиш с доводи...

Най-после някой да спомене ТИМ. Въпреки, че изкупуват бизнеси наляво и надясно поне от 2 години не бях чувал именцето им по родните медии. Май са твърде голяма хапка и много пресядат на гърлото...

Щом вече и в очите ни го казват. лошо, Седларов, лошо - милиционер - роднина, милиционер- роднина, а и обратното пак е същото.

дали да не проверим и твойта дисертация-швабо

Изглежда, докато пишеше срещу Р. Петков дисертацията му си беше Ок!

Срещу Герб са : 1.организираната престъпност. 2.опозицията. 3.международното положение. 4.не къв писател от Германия. 5.спекулантите. 6.тъста и тъщата на Цецо. 7.Европейските държави които казаха,че Шенген е много далече. 8.Обедняващите с дни хора от България. Герб е на война със всички,предстои капитулацията им.

ОТНОВО МАНИПУЛАЦИОННО И ПРОПАГАНДНО ЗАГЛАВИЕ! "Юрген Рот: Борисов прикрива групировки" т.е. 100% сигурно че ги прикрива! А по доло се говори че "съществува подозрението", т.е. 50%- може да е така, а може и да не е, не съм много сигурен! Едно е да си УБИЛ някого, а съвсем друго е да те ПОДОЗИРАТ че си го убил!

Няма малко убил! Или си го убил, или не. така, че сравнението ти е неуместно. А колкото до Бойко, там всичко е ясно. За повечето нормални хора при него всичко е на 100%. Даже и свързаността с тоя и ония.

Вие ЛУДИ ле сте бе----Бойко Борисов,ако подаде оставка и света свършва за НЕГО!!!!!!!

ПЛЪХ !

Плужек !

А ? Ужким пуснах водата от казанчето, а Юрген Рот още е тук...сигурно е изплувал защото е е от по-кухите и сухите...ше пусна водата пак :))))

Боко не може да прикрива групировки,той е част от тях. Другият Го опровергаха пак от Германия,вчера. Трагедията Герб ще продължи още.

А трагедията БСП, СДС, ДСБ, ДПС, НДСВ?....

Ти що ревеш за тях бе, заблуден? Нали те бяха свършили? Свършили, ама във вас!

Не е нужно да ни го казват от Германия. То е видно за всеки мислещ човек. Лошото е, че не можем да се измъкнем от тази ситуация.

всичко е мафия...след прехода.. но най-страшно е че хорат на чело са примитиви...