Бойко Борисов: И 150 депутати да имаме с ДПС, правителство само между нас няма да има

Лидерът на ГЕРБ отбеляза, че през деветте месеца на управление заедно с ПП-ДБ раждаемостта се е повишила

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: И 150 депутати да имаме с ДПС, правителство само между нас няма да има | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само за справка, 2023 според НСИ са се родили малко под 50000 бебета. Това означава, че при перфектни условия и нулева миграция, населението би трябвало да е около 3.5-4 милиона. Знам, че аз пенсия от данъците дето внасям няма да видя в моя живот.

Вземете и възраждане,с тях сте дупе и гащи.

какво значи "между нас" ?

Гнусен тип! Той и брат му Шиши, няма какво повече да се каже, абсурд е да си отидат от този свят по естествен път.

Този бие по наглист всички други в парламента! Толкова години сутрин каже едно, а до обяд вече излиза съвсем друго и най-нагло излиза и ми обяснява кякво всъщност искал да каже... чист шизофреник и нагъл крадец.

разбирай, че ще има, и още как. Вярвай му точно колкото вярваш на киро и мравояда.

Само 13 % от българите смятат че България се управлява от българи,затова на следващите избори ще гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ

Масово гласуване за Възраждане за да се отървем от тези продажни некадърници

Всяка дума на Борисов е хвърлен камък -официално с ДПС правителство няма да има ,но тайно винаги ще има ГЕРБи ДПС са прокобата на БЪЛГАРИЯ

Сиреч, между тиквите, фесовете и ония шутове от итн, ама последните няма да влезнат, искат да заграбят пак цялата власт, но този път вече наистина ще ни върнат до Сомалия, за 10г бяха вдигнали мин.заплата със 160лв, сега на пенсионерите искат да дадът по 75лв, тъпи мутри!

Дори не и ясна защо ги питат. Той постоянно лъже

ТОВА ОБАЧЕ НЕ ПРЕЧИ ДА СИ ВЪРТИТЕ ЗАЕДНО ДАЛАВЕРКИТЕ!

През 2015 във второто правителство на ГЕРБ, Христо Иванов "водеше войни", затова Борисов прие оставката му. Бих казал, че днес "корифеят по право" Христо Иванов, връхлетя като цунами върху конституцията, та се налага да я допълват. И това е само началото.

Да си прави правителство със санкционирания по Магнитски, че да видим колко ще изкарат и двамата.

Киро и баджанак Миро много допринесоха за раждаемостта. Сега Лена от парапета е по майчинство.

Докато има джендари като Настимир ,Пейков,Божанков и Митев раждаемост няма да има.

Въпросът е дали ГЕРБ + ДПС ще имат общо 161 депутати! За много длъжности ще е необходимо квалифицирано мнозинство!

Бойко Борисов е допринесъл за увеличаване на раждаемостта!?

и е намалил продължителността на бременността. Че то кога минаха 9 месеца, кога отчетоха повишената раждаемост

един репортаж в който една майка го пита как да си храни децата, безработица и мизерия. И тоя дебил кат се изряза - ами защо си ги раждала като не можеш да ги гледаш?! Ама мисирките добре са покрили тоя позор за човечеството - това трябва да е края за всеки политик в нормална държава, да пита народа си защо ражда деца, след като самия той създава невъзможност да бъдат отглеждани.

Ще има обаче 150 крадци, измамници и мафиози в новото правителство. За какво тогава и някои друг трябва да се включва. Престъпниците и некадърниците ще са мнозинство.

Честните и кадърните ще са мнозинство! ГЕРБ + ДПС ще имат 161 депутати! Шарлатаните и измамниците вече са разкрити!

Хора внимавайте кои избирате!

ДИРА Е КУПЕН ОТ БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ

Дир и ите трият постове против оризов и Пеевскк

Баце, това ще ви е лебедовата песен! От там, в миманса! За сведение вижте как Крадлив дедо цар вървеше по абсолютно същия път! Обаче дано след вас да дойдат някои по-добри, по-знаещи, по-можещи истински българи! И това не включва некадърните самозванци от ПП, ДБ и прочие!

Ще пуснат и златния пръст на ДПС марионетките на мумията от Има Такъв Идиот и ще си крадат необепокоявано.

И защо? Кокво им е на ДПС? ГЕРБ предпочита наглите некадърницит от ПП,ДБ, които счупиха държавата?! Докога, Борисов ще прави компромиси с делкаджиите от ПП, ДБ, които му измислиха поредното обидно обвинение? Че Путин започнал войната заради Борисов.

Буци винаги казва полуистини. Накратко казва, че няма да управлява само с ДПС, но не казва никъде, че няма да управлява с ДПС и ИТН. Там е въпрос на математика след вота. Сега като го сложат Калинчо да им осигурява спокойните манипулации по време на вота и резултата им може и да се върже.

Питайте Толупа утре. Друго ще ви каже.

" Борисов изтъкна и че явно Стоянов се е справил добре със сигурността, защото раждаемостта за последните девет месеца се е повишила. " Еййй, ама расов тоя менистер, ве. Глей го и раждаемостта повишил. хвала, ве. Интересно с какъв струмент, сигорно много як, а.

Слушали сме ги тия ... колко стотин пъти си лъгал за да си вдигнеш цената Пак ше купите изборите с другия дебел и така

Баш мутрата, чиято спалня изглеждаше като на мафиотски бос с пачките и кюлчетата, дето отдавна е за затвора се сдуши с другата мутра дебелян, и заедно ще продължат да кадруват и крадът. Ами казано е,прост народ,слаба държава.

То е ясно, че след изборите новата коалиция или сглобка освен ГЕРБ и ПП-ДБ (ако се коалират пак) ще бъде и ДПС. Колкото и да не ни харесва реалността, това е положението.

Зависи. Ако ГЕРБ, ДПС и ИТН го докарат до 121 ще си развяват байрака накъдето решат. Сметките им се объркаха в този парламент, че не стигнаха до тази цифра и на гербаджиите им се наложи да търсят друга партия.

" Не знам имена на министри и не се меся изобщо. До този момент не знам да е поискана среща с кадри на ГЕРБ" -" Мамин сладък той - чиста вода ненапита. Как да не го погалиш, а. с мотиката.

ПП-ДБ останаха сами като монголски сирачета, заедно с ИТН и Радев те направиха Промяната, която се самоизтри.

Борисов ви казва че без ГЕРБ-СДС и ДПС правителство не може да има!

Борисов и Нинова останаха единствените по мъдри политици в България

ти от гората ли си хванат, тъпунгер прост.

Докато турската партия ДПС съществува, България няма да просъществува.

ДпС са създадени от ДС, местния клон на КГБ. И единственат аим цел е да служат на Москва. И когато преди 9 години се наложи да избират между Турция и Русия, категорично застанаха на страната на Лубянка, а тоя дето се осмели да не се подчини, му се наложи да се крие в турското посолство.

SirBob

Мутрата отсега дава заявки за новата сглобка след изборите. Ще имаме същата песен на нов глас.

Баце оноди ПП-ДБ през панталоните !

Мафията е яхнала държавата както никога досега, който и да посочиш там е престъпник - Като почнеш от Тиквата, минеш през Грух, и стигнеш до слабоумните телефонни измамници от ЛГППДБ. Едните яхнали хартията, другите яхнали софтуера, менкат се, театралничат, Тиквата говори вече напълно неадекватни глупости, държавата едва се крепи, масово хората едвам свързват двата края, обикалят частни съдии изпълнители и тероризират народа, през нощта градовете са територия на банди пришълци от арабски произход, а Тиквата нещо пелтечи неразбираемо. ДПС е мафиотска структура, но се явява лицето и знамето на ЕВРОАТЛАНТИЗМА, а Грух пази евроатлантическите ценности с туловището си. А ППДБ са най- опасни от всички, защото са най- алчни, най- нагли, най- неграмотни и най- много лазят пред колониалния губернатор на България.

Всички които са ти кликнали /--/ са от ЛГБТ :))))))

Има нещо такова.Една малка група политици се въртят и управляват от името на мнозинството-народа.Дори да не са мнозинсво се зглобявят в името на лапането.Но невиждам изход,защото и новите лица се корумпират с 200.

Искахте промяна, да изчегъртате Борисов, президентът вдигна юмрук, разни променкаджии бяха блокирали София,, викаха и обиждаха полицаите Хвърляха самодейни устройства , плюеха в лицето на полицаите. Столицата ни приличаше та котун Сега трета година промяна. Е по-добре ли ви е? По-спокойно ли ви е? Градът ни по хубав ли е? Животът ви стана ли супер, като чегъртате?

Баце си подготвя следващите шарани.

Не са шарани. Той обича да такова с 200. По-скоро Куртизанки....

Предния, настоящия и следващия шаран си ти, мойто момче...

Прав си, Баце, Христо няма да поема вина, той поема други работи - от м.р. - и твоя, и на Пеевски, и на Бобоков, и на Пропокопи, и на Маджо...

е как, дружките се пазят взаимно, докато ги пази цялата система на глобализма и американците, нали заедно рапортуват в едно и също посолство и затова така говорене до безкрай без полза за народа

Да разбираме, че в следващото правителство, участието на ДПС ще е задължително...

За раждаемостта. Раждаемостта се е повишила при циганите, защото тука раждат, а отиват Германия да ги храни много са на далавера циганите, благодарение на Сорос и подкрепата му за малцинствата. Ще счупим сглобката, рече малката и го направи с наглост невиждана. Защо е токсична ППДБ? Защото хем искаха подкрепата на ГЕРБ, хем забиваха нож в гърба на ГЕРБ. Какъв субект е този, който дупчи остро основата, на която се държи? Нормален разумен почтен? Или токсичен отровен? ГЕРБ ДА ЗАЯВИ ЯСНО И ПОДПИСАНО ЧЕРНО НА БЯЛО ПРЕД НАРОДА, ЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ОТНОВО С ППдБ, най-токсичната партия работеща във вреда на България и българите! Иначе никой да не гласува за ГЕРБ, точка! Я ги виж ти - народа ще страда, а те ще си делкат държавата 50:50 (по лидера Киро на ПП) Държавата разкатаха с лъжата, че уж ще я оправят. Ай сиктир!

Не го харесвам, може да е малко прост, но е гросмайстор.....използва "интелигентите" да го изперат и ги остави онодени и използвани !

Шилo

Хахаха, за 9 месеца повишили раждаемостта и отчели резултатите даже. На кое бе, на зайците ли? Бахти малоумния чукундур е тоя!

той цитирас Кир40

Ако ГЕРБ и ДПС управляват,не само раждаемостта ще спадне,а ще има опашки на терминал 2 с млади и можещи българи търсещи нормален живот в дрги страни от ЕС и САЩ ...

Нищо ново. Борисов не знае нищо и не се меси. С една дума тиква.

Гнусна банкянска мутро проста ВЪН!

ни опяваше за тая конституция и накрая хаос без вина???? Айде стига бе ! Писнао ми от пируети!

Смърт за враговете на народа какъвто е пожарникаря с псевдоним "Тиквата"

Вие жалкии сороспии ще полиучите такъв шут от народа на идващите избори, че и на козяк няма д амогат да ви утешат> Защото наро много добре видя, какво всъщност са "риформите" и каква е "промяната". За това хора ще гласуват за нормалност и стабилитет, а вие платени жълтопаветници, ще ривете от улицата пред НС!

ДПС е етническа, ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА партия и изобщо не трябва да съществува!

ИМА ЛИ НЕЩО ХУБАВО ДА Е НАПРАВИЛ ТОЗИ ЧОВЕК ЗА НАС ОСТАНАЛИТЕ В РОДИНАТА СИ.

Разкара ППрастите от властта.

За изминалата 2023-а година раждаемостта в България за Първи път пада под 50 000 новородени, като в предходните години постоянно е над 60 000! Този нормален ли е въобще и за каква раждаемост говори?!?

По-лошото е, че от тези 50 000 само 10-20 000 са българчета.

Българите ясно осъзнават, че те държава не могат да направят. Единствената цел остава да успеят да избягат от родината! Естествено, тая земя пустееща няма да остане, ще се намери кой да живее тука!

1300+ години. Бегай у лево.