”Златните момичета” се срещнаха с премиера Бойко Борисов

"Златните момичета" от ансамбъла по художествена гимнастика се срещнаха с премиера Бойко Борисов и го поканиха на бенефиса си, като му благодариха за подкрепата

Обратно в новината

Коментари - ”Златните момичета” се срещнаха с премиера Бойко Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези момичета прославиха България!Да им е Честито и успешен път в живота да им пожелаем!Добре,че има и родолюбиви политици като Бойко които отпускат средства за талантливи спортисти които прославят България!

Използвам повода да запитам СЕМ, защо когато по телевизиите се излъчва материал в който се показва, или се говори за Търговска марка, се слага надпис "В Предаването има Продуктово Позициониране", а когат св предаванията се извършва политическо позициониране, не се изисква такъв предупредителен надпис! Може би, това е диктува от Управляващият България, защото ген.Бойко Борисов и ГЕРБ използват почти всички медии в България за Политическо позициониране на пп ГЕРБ, представяйки позиционирането, като новина, за да не плащат за политическа реклама. И този материал в тази електронна медия е с такава цел! Карай да върви! Борисов ни научи, да считаме това за нормално и необходимо, да виждаме често ликът му, за щяло и нещяло.

МУТРЕТО СЕ ПОХВАЛИ В ТЕСЕН КРЪГ, ЧЕ ГИ Е ИЗЧУКАЛ ВСИЧКИТЕ. Е, ВСЕ ПАК Е ПЛАТИЛ С НАШИТЕ ПАРИ.

ГРУПОВА СНИМКА С ИДИОТ

"ПОКАНИЛИ СА ГО????" НАЙ-ВЕРОЯТНО СА ГО ПОКАНИЛИ С ПИСТАЛЕТ ОПРЯН В ЧЕЛОТО

Ще благодарят я, кога са виждали 1000 лева нацяло!

в бг наи-разпространени са зависта и злобата,какво ви пречат парите дадени на тези момичета,знаете ли колко картовски труд е да постигнат това

Поканили го, не се ли опасяват, че ще им нареже лентите ?

Красен Крадев - президент!!!

2 мутри,незнайно защо избрани за министри,посрещат 5 момичета,незнайно защо наречени "златни".и целият този фарс ,се води от 1 истерична,злобна,лицемерна,надута и самовлюбена застаряваща лелкаьнезнайно защо наречена треньорка-типична, мила, родна картинка

Прекрасна снимка!

САМО ТРЪЛЬОТО ОТ БАНКЯ ЗАГРОЗЯВА СНИМКАТА

Лицемернооо, "като му благодариха за подкрепата".Дали изобщо ги е гледал по тв по нощите,а?

гледал ги е в близък план, горките деца....

ГЕРБ НЕ СА ОБЯВИЛИ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТА НО Б.Б. ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ АГИТАЦИИ - СЕГА Е ПРИ ГИМНАСТИЧКИТЕ БЕШЕ ВЧЕРА ПРИ ДРУГИ УТРЕ ЩЕ ВИДИМ ПРИ КОИ ДРУГИ ЩЕ Е ИИИ Т.Н.

на момичетата. Ако не беше ТОЙ нищо нямаше да спечелят ! Вива ТОЙ !

"Отборът" се събра ! Всичките са доказали ,че добре владеят и лентите и топките и БУХАЛКИТЕ ,а и с "обръчите" се справят ! Заслужават си "генералските" пенсии!

поне с една лимонада да ги беше почерпил Боце много си не гостоприемен

На 20 не са ли малки, нали пенсионната възраст е 63?

Има професии, като тази на гимнастичките, които не могат да се упражняват дълго време. Заслужиха си пенсиите.

Ами балерините?Ами цирковите артисти?Те по-малко ли се трудят?Защо за тях да има "пенсионна "възраст,а за тези момичета не?Ами Цвети Стоянова?

На тяхната възраст се придобива професеи и се работи. До сега само са се чекнали.

А така Боко покажи сега на тез моми ко се прави с ленти.

А ми ,не само с ленти , и на бухалки е бил добър,сигурно и въже е ползвал,навремето свински опашки нямаше ,пък на топка е супер ,особенно като му е заложат на дузпата !

Паднаха ми в очите тези гимнастички ! До сега бяха в очите ми като нежни ,прекрасни цветя , но съм изумен ,че са попаднали в този буренесал бостан сред някоя и друга тиква куха ! Изпикаха се на труда си до сега ...и загърбиха симпатиите на обикновените хора ! Да духат ...супата ! Тиквена !

.... излагация има, но това си ти безродник нещастен.....

За ББ ясно, ама и тия гимнастички ми станаха гнусни вече. Заради тоя тапир ще плащаме за 3 поколения напред на руснаците а гимнастичките с 1000лв. пенсия и вече са се разтекли пред торбата. Ще повърна!

Искам да не съм обиден, да не гледам безразлично. И да пазя края свиден със цената аз на всичко. Как това да ми се случи, гордостта си да израсна? Зная кой ще ме научи - Бате Бойко, то е ясно. С Бате Бойко имам среща и до него щом застана, знам, от силата гореща родолюбец аз ще стана!!

КАКВО ПОЕТИЧНО РАЗСТРОЙСТВО Е ПОЛУЧИЛ БОЙКОВИСТА ЛЕЛЕ МАЛЕ КАКВО УМИЛЕНИЕ

Страхотно си се ентусиазирал/а,мутрагеньо те е омагьосал! Обаче...римите,римите приятелче,а това ще го преодолееш, като махнеш кондома от задника си,нещастна напаст!!!!

Не мисля че е уместно да са дава пенсия за медали дори и олимпийски-Да се даде една определена сума и толкова- Всичко да е според стандарта в нашата държава все пак-

То и писането у форума е неуместно ама пишеш.

Какво падение Сега остава да се снима и с другите екскурзиянти

И тия фръцли с хиалурона с доживотна пенсия от 1000 лв.?

той Баце ще им я плаща лично от 10-те процента. Само не знам дали бай Ставри ще го пуска до банкомата.

Защо да са златни, след като са бонзави. След одобрението на тиквата, тази млада плът отива по креватите на мутрите и политиците. Илияна ги знае "тези" работи.

Довечера в новините по Нова това ще е новина номер едно Нали и те са "НОМЕР ЕДНО"

Дали Бойко е отишъл да се отърка в славата им или в слиие им??!!

АМА ЧЕ ПРЕГРЪДКА АМА ЧЕ ПИЯТ АМА ЧЕ ПОКАЗНОСТ - БУХАЛКИ С ЛЕНТИ

Абе къде е Премиера Ви, мой не е,той като фиданка слаб, не мога да го отлича сред грациите, нищо, че тежи колкото три от тях...Добре, че го има и министъра му, другият бивол без врат, инача, закъде сме без тези, сигурно са 320 оки двамата заедно...

Отвратителна тиквенска история! Пир по време на чума!!! Момичета пенсионерки, не сте заслужили тези пари! Не ги вземайте! ОТВРАТ!!! Българите вече не ви обичат!!!

Лъжа !, не му вервайте.Обичам всияки млади , симпатични момичета.

ЗЛАТНИ МОМИЧЕТА, ДО БАБА ИЛИЯНА И ДО ТИКВОЧА....

Репетиция за Биг брадър

Защо курнела и сидераста се срещат само с попикани бабички и изкукали фатмаци,а елита на България само с Бойко??

МОЛЯ БЪДЕТЕ ГРАМОТНИ И ПОНЕ НАУЧЕТЕ ИМЕНАТА НА ПУБЛИЧНИТЕ ЛИЧНОСТИ . МАЙ КУР ТИ СЕ Е ЗАБИЛ В ГЛАВАТА

на копринка курнела и сидераста изиграха ли ви свободно съчетание със сърп и чук, тиквенико?

Ти ли си народа, бе циганин, то вие и фесовете го любите, нормалните и възпитаните хора ги е срам от него...

Бронзовите момичета се срещнаха с Борисов, а златните с Путин!

Резна ли им лентичките?

е щом "златните"момичета ще вземат такива пари, представете си какво ще получи баба ви илиана - някак си не е уместно да се раздухват тези парични награди, пенсии на 20-годишни на фона на мизерията и глада в бг - за нуждаещи се старци няма увеличение на пенсиите, а за младите пенсионирани гимнастички откъде намериха

Айде сега, само циганите си продавали гласовете.

Отврат! Колко е гнусна тази ПР история! Хората тренират в мизерия, защото държавата просто я няма, а като изгеят с успехи, тогава мазните кръвопийци веднага наскачат и започват да се ГАВРЯТ с народа! Повръща ми се!

Пролетарии от всички страни ...ЗЛОБЕЙТЕ !!!

УЧИЛИЩЕ ПО РАБОЛЕПИЕ !!! ГАДНО, ГАДНО, ГАДНО ! МИРИШЕ НА СКАПАН БАРДАК !!!

Бо е събрал подкрепленията - Томислав Дончев, Владислав Горанов и Красен Кралев, а той на снимката си е гушнал 2-ките от 5-те за него, добър генгбенг се е получил.

в статията има грешка, не златните а бронзовите момичета

Ама всяка с по две топки у ръка и захапала бухалката...

ли ще ви видим... ???

Боцко ги чувства близки, защото и той обича да прави съчетания с лента, а преди години често е използвал и бухалки. Изобщо, колеги са....

хахахаха!

Боко и да не забравиш децата болни от левкемия ,,,,

Момичета ... където седнех и станех ви защитавах, защото знам, много добре, как не се вижда, ежедневният труд на спортиста ... но след "пенсионирането" и тази снимка ... просто е по добре е да си мълча за вас ...

И този почна като Тошко от село Правец. Цоциализма е жив. Българи, как може да сте толкова зле. Гласувате за селски тарикати, които ви крадат и ви провалят живота. Докога?

е..л съм ти, м....та!!

не е забравено... И привилегиите и снимките със властта.... Пазарната икономика е матряла..

Храних цигани, храних полицаи, храних военни. Бе, стисках зъби, че ги храня над 40 годишна възраст. Ама да храня ненормалнички скачащи от балконите на по 18 вече ми идва в повече. То, както е тръгнало, ще храня и топките на бащите им преди да се пръкнат!

Тази тиква с много уважение от хора които не го знаят ! Поне една да му беше ударила една топалка от името на милиони Българи ! Заради Тиквата народа Български ще плаща 1,2 милиарда лева за Белене и 1,2 милиарда лева за ТЕЦ Мариците ! Виновник е и Трайчо Трайчев за цената на тока на Мариците и сега ще се измъкне като костилка из гъз за това че ще го правят Президент , НЕ никога гад на този Български пост

тези не са златни, ами ги позлати държавата с мангизи, т.е. българският данъкоплатец тънещ в мизерия, нека да бъдем точни!

Някой да затваря тази нелепа територия на име българия. 20 годишни пикли, вече са пенсионерки без да са внесли през живота си и стотинка здравни или пенсионни осигуровки. Това определено е територия, която не заслужава да има собствено име!

Тя и баба ти Лили се пенсионира без да е дала една стотинка на държавата и орева орталъка, че то всъщност пенсия за нея, заслужилата артистка няма... НОЙ си знае работата, тъй де, пари и с повод и без повод не дава...