Борисов: Кой предупреди Доган да се отърве от Бисеров?

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов попита чрез профила си във Фейсбук кой е предупредил Ахмед Доган да се отърве от Христо Бисеров преди да му бъде поискан имунитетът.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Кой предупреди Доган да се отърве от Бисеров? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, кога задокеанските приятели на мутрата, тиквата или там к,во беше, ще информират ДАНС за превода на дребни парички от Боико, Цецко или Цветито. Ами призидентчето! К,во правим с тези душички? К,во става с техните офшворки? Ами кръгчето "Капитал"? А, да не забравяме Оги Донев и Любо Пъпката? Хей МВР, затворете границата преди "бедните хора" да са напуснали България, а бежанците нали ви каза Кристалинка (Боже каква кифла) да ги интегрирате!

много ти се иска ама няма такива балъци

Борисов,защо питаш-не помниш ли кой те предупреждаваше и ТЕБ.АРТИСТИ ограбващи Българския народ.И те и Вие -когато управлявахте.

Атентатът в Бургас беше организиран по поръчка на бисипе-дупесе. Червените и арабските терористи са стари дружки по линия на ООП - наркотици, оръжие, забранени стоки от време оно. Целта беше да се постави под натиск правителството на ББ. Но има Господ и той е Българин - ЦРУ засича паричните транзакции и разкрива заговора - започват да гърмят бушоните за сега, снайперистите след седмица - две....

каквото в управление такова и в опозция !! Заместник председател на БЪЛГАСКИЯ ПАРЛАМЕНТ , Заместник председател на ПАРТИЯ , замесен в директно пране на пари изпълнител на преводи и шашми пред целия Свят и при тези Очевидни ФАКТИ тук се обсъжда абсолютно не адекватно ДАНС от управляващи и опозиция (Бойко , Местан ) Абе Бойко ти поне проявяваш усет ако не разбираш! ДАНС не държавата този въпрос е на стори план по актуалност

ivo10

Бойко, не задавай въпроси, на които знаеш отговора. Предупреди го мекерето, на което плаща. Доган е като Ал Капоне - навсякъде има платени мекерета, които му снасят информация или му служат.

са най-яростните борци срещу олигарсите и задкулисието са чистите и непорочни Цветелина Вагината, Офшорко, облигационера Прокопиев, Саша Безхуева, Ивет Минета, Кунева Габонска доблестни представители на нашия отруден народ!

Само Дудука може да разнищи този случайЧрез спонсора си Пеевски ще влезе навътре в нещата,ще извади факти и документи и ще закове Доган.

Борисов: Кой предупреди Доган да се отърве от Бисеров?-- ЗНАЕ ЛИ СЕ,МОЖЕ НЯКОЙ ДЕТО МУ Е ПОДАРИЛ Я КУЧЕНЦЕ,Я НЕЩО ДРУГО?

Костов естествено.

цВЕТАН цВЕТАНОВ !

Тоя лумпен - на утърван ли се прави или какво -цветанов още вчера заяви пред цяла България, че от една година са следили бисеров - явно бисеров не е дал поисканото от цветанов и цветанов е подал сигнала за разследването и разкритието, но ето че е закъснял - бисеров се изпари като пръдня из гащи и в прехвърляне на сметките и в напускането си ив укриването си. На тоя лисик цветанов нещо от после му идват нещата. А бойко кога???? - И него и цецо и доган кога ще станат клиенти на правосъдието???

Ти пак не си пил хапчетата, до кога така?

Не че приемам Бойко и четата милиционери около него за алтернатива на комунистите, и те са част от все същата мафия/съветска власт тук. Но въпросът е напълно легитимен и разумен - КОЙ? Това не може да не е известно поне на няколко души в БГ.

Пак става на дума не за ограбване и цинизъм, ами кой го каза.Така всеки път се завъртват нещата,че престъпникът е този, който се е осмелил да каже, а не извършителите на грабежите от народа.Съд и бесилка!

Никола И, въпреки всичко, не ми дава мира една моя мисъл, която полека се превръща в убеждение - почти сигурен съм, че нищожеството бисеров е хвърлено на вълците не от друг, а от самите комуноиди!Защо ли? За да успокоят разбуненото, протестиращо общество, което ги ненавижда, както и да направят последен, отчаян опит да устискат любимата им власт, мимикрирайки в "честни борци срещу престъпността, дори по най-високите етажи на управлението"??? А те са абсолютни майстори на манипулациите, превъплощенията и мимикрията!

Споделям мнението на един от изявилите се по телевизията политик, че демокрацията стана отвратителна за обикновения човек, защото се експлоатира само от измамници и тарикати.

Кой , кой, кой ,,,,,,, Борисов, та кой друг!

Предупредиха ги тези дето пуснаха и кьорфишека Костинброд. Вес пак в ДАНС конците ги дърпа Пеевски и Доган. Аз се чудя изобщо как са се осмелили да се бъзикат с Бисерко. Явно от САЩ яко са ги натиснали и наще са нямали избор.

Лишете,че Бареков е специалист, то и Кунева е специалист и ощо стотици специалистти има, но по говоренеТе са подготвени за депутати,но за вършене на работа няма специалисти.

почнали с въпросите: Кой предупреди ББ и ЦвЦв за това още преди Доган да знае ??? Кои чужди служби направиха МП и още крепят един пожарникар и бивша (дали?) мутра на политическия ни небосклон ??? Въпроси...въпроси...:)

.... Много ми е любопитно - как "умниците"-поддръжници на бсп възприемат и преглъщат факти, като тези, които им сервират ежедневно техните комуноидни лидери??!!То не беше охранената дпс-пионка пеевски, не беше прегръдката с фашизоидната банда на болен, неизпълнените предизборни обещания-измами, ................., та сега и престъпническата издънка на коалиционния партньор, в лицето на зам.председателя на българското Народно събрание/кой ли го направи такъв?!/???!!!Чудя се - как тези "умници" ще пристъпят утре към избирателните урни???Горките измамени камили.....

.... Този наглец бисеров се пръкна от котилото на левите "зелени", мина през СДС и, след като омразният КОСТОВ ГО ИЗГОНИ ПОЗОРНО от там, бе приютен от дс-шайката в противоконституционната етническа дпс, където развихри страхотните си "способности".Това нещо/бисеров, де/, заедно с другите алчни и ненаситни отрепки, като данчо-Ментата, "проф." л.г., и тям подобни се превърнаха в пример за същността и начина на действие на цялата дс-банда на агент Сава!

Бойко също е милиардер в евро, но още не се говори за това. Ще дойде и това време. Вятърът сменя посоките си. Търпение!

Цялата територия, наречена "държава" България, се тресе от възмущение и негодувание, от протести и митинги!И всичко започна от безобразието, което обърна изборните резултати - манипулацията, която комуноидите/това са мутиралите, изродени комунисти и техните отрочета!/ от бсп, дпс и присъдружни, извършиха в деня за размисъл, преди изборите!!Конспирацията на другарите успя сред "мъдрия" български народец и резултатите са налице!Големият парадокс е, че, на същите тези другари, им се наложи да покажат истинската си същност - в името на властта се съешиха комунисти и фашизоиди-нацисти!И се започна, извинете - ПРОДЪЛЖИ, големият ГРАБЕЖ!!!Случаят с уродливото бисеровче/използвам среден род, защото е явление - бисеров, бисеровци, менти,...........са явление в българската политика!/ е етапен финал за поведение на, до болка познатата ни, българска "политическа" върхушка!

БОРИСОВ КАТО МЪЖКАР НА КАКЪВТО СЕ ПРАВИШ ОТГОВОРИ: -ЗАВИСИМ ЛИ СИ ОТ ЦРУ?????

ТОЗИ КОЙТО ДОСЕГА ГО КРИ: САМИЯТ БОЙКО БОРИСОВ!!!ТЕ ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ - КРАДЦИ!!!

вчера слушам по медиите - борисов коментирал нещо в профила си във фейсбук - ако винету може да влезе сам във фийсбук,аз ще се гръмна

Гръмни се,де!Знам,че ти е мъчно за др.Хасан Бисеров,ама няма как?!

Голяям цирк е в BG. И народа са мишките. Борисов пита откъде ДПС имало предварителна информация. Крадеца вика дръжте крадеца. То информацията си е от ГЕРБ. А главанаците в държавата забравиха кой седи до Борисов. Ами че Краси Стефанов и Влади Горанов. А кои са те и кой в момента е шеф на НАП. Бойко Атанасов. А за какво ще разследват Бисеров- за данъчни пресъпления. Е и мишките от време на време събират 2+2.

Новината, че ЦРУ е предоставило на българските власти информация срещу Христо Бисеров, дава отговор и на въпроса кой е предупредил ДПС. Много вероятно е сега САЩ в лицето на мълчаливата си посланичка в България да притиснат ДПС (с помощта на придобита, но неогласена информация на ЦРУ и за други техни лидери) да се включи в акции за "преструктуриране" на политическото пространство. Чрез събаряне на правителството на Орешарски и връщане на власт на ГЕРБ. Все едно дали като коалиционно правителство на ГЕРБ-ДПС или като правителство на малцинството, подкрепяно от едно послушно ДПС. Това би било в съзвучие и с интересите на Турция, тъй като основното протеже на Ердоган сред българските политици е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. От друга страна, независимо от позициите им в ГЕРБ, управляващите ислямисти в Турция засега нямат интерес ДПС да загуби облика си на протурска партия, въпреки нейните характеристики на светска политическа сила от кемалистки тип.

Какво значение има кой е подал сигнала.Журналисти не ни набутвайте в нищото.

И зад всичко това стои една Близкоизточна държава...а Щатите са само етикетът.

Въпросче ??? Ако Пеевски беше шев на ДАНС какво щеше да стане с Бисеров?

Щеше,да си седи на Шефския стол и да си бърка в носа,разбира се!

Сега щяха да раследват фирмите и милиардите на Бойко. Какво друго. Всички са еднакви.

бат' Бойко ??? Мале, мале, недей :)) Въпросът е не "Кой предложи Пеевски", а защо ? И как така някой взе бързи мерки и... вкара България в такава политическа криза ???!

Не разбирам какво толкова е станало? Просто човекът няма вяра на българските ателиета и е пратил панталоните си за хим. чистене в Швейцария. И по невнимание забравил в тях джобните си пари. Чудо голямо - нали дебелите пачки са на разположение, ще си попълни запасите и толкоз. Другото е вятър и мъгла.

Айде сега "кой го предупреди", че ББ не знае ли, че Сокола е в близка връзка са ЦРУ. Кой го крепи толкова време на власт при разните му обръчи и др.?

Питам българските избирателни маймуни, защото там е корена на злото, съсипващо държавата!Защо избирахте държавно управление така, че турци и техните еничари управляват държавата и вилнеят из нея като най-долнопробни кеседжии!?

И аз питам това, но и защо има все още тъпанари, които защищават тази мафиозка клика.

А как г-на Бисерова успя да напусне границата? Като се разследва нямаше ли мярка за неотклонение? Гранична полиция пак ли спа?

Той сам щеше с голи ръце и зъби да залови г-на Бисерова! Затова отново да ревнем: ОСТАВКА! МРАЗИМ ВИ БЕЗПЛАТНО! ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!

Добре,че ни взеха в ЕС за да ни контролират от вън.Олигархията така се е свързала с властта в БГ,че трябва да се реже до кокъл, но не останаха хирурзи...

Значи да се осъществи социалистическа революция, да се експроприират експроприаторите. Народът вече е обеднял дотам, но все още се намират противници в лицето на дребната буржоазия с магазинчета, транспортни и строителни фирмички, студия за татуировки ако щете, които са щастливи с доходите и относителната си самотоятелност и винаги ще мразят и борят комунизма като идеология.

И да се изтребе всеки, който може да чете

Това е истината.

Изглежда, че Цветанов е предупредил Доган, защото само той каза, че "знае за това отдавна". Всички останали бяха "абсолютно изненадани". :) или :( ?

Sm3hurk0

То България е малка и всичко се знае. Ако не знаете, кой е кум и кой е сват - това е друга бира или казно иначе щрауса си заровил главата в пясъка и си мисли, че се скрил.

Нито всичко се знае!

Кой не знае за луксозния му имот в Италия. Ако управляващите се правят още на изненадани то веднага трябва да има 240 оставки.

В момента България се управлява от турския конак в село Дръндар!Там се получава информацията и от там се разпределят порциите в държавата..... Боли лииии,Боли лиииииии

Бе недоразумения човешки?! Един жесток господар, на който му правите фелацио ви оставя с илюзията, че от вас зависи нещо...ГолЕм смех! Всичко е цирк и панаир, а участващите в него се чувстват поласкани (заради калпавия си човешки материал), че са избрани да изпълняват сценария. В същото време ви оставят да си мислите, че от вас зависи нещо, и так ви държат изкъсо и "упоени".

Колкото "откриха" че Доган уби собственоръчно Емин, че смъртта /убийството/ на Мишо бирата беше поръчка от Бойко Борисов, че Стоян от Гранити беше поръчан и убит от Георги Генов от Долна Баня и Динко Пицата от Слънчев Бряг........ толкова и ще "открият" за Бисеров, Ментата и всички останали. Та те заедно правят всички - крадат, лъжат, мамят, убиват, унищожават България и Народа ни

Че Доган собственоръчно е убил Емин, че и другите ти "фундаментални" разкрития, то МВР И ДАНС да слизат от сцената и да ти осигурят пълно спокойствие в разследването на убийства и далавери.

Защо Доган все още е на свобода. Това ,че е под домашен арест от години и го охранява НСО не значи ,че е получил заслуженото за престъпленията извършени срещу Б-я.

Защо Борисов и Цветанов не са още в затвора? И защо знаеха за разследването срещу Бисеров, преди Цацаров?

Катил... а защо Доган знаеше много преди всички и накара Бисеров отвреме да подаде оставка за да не му искат имунитета?

НАРОДЕ????...........КОЙ????.........!!!

Ами Цв. Цв., разбира се.

значи според истерика местан,ако изтече информация за противника версията трябва да се провери,но ако изтече информация в техен ущърб,то тогава трябва да се намери къртицата!!! досега не съм чул и предложение за намиране на "гербовите"подслушватели, а само съдържанието на записите! автоголмайстори са тия червено-пембейци,а техните подръжници са кукута дето и сами си нямат на представа за какво иде реч!

Шльоко, нещо си се объркал. Защото истината е, че най-много и за всичко реве твоят боко. Рева, че са го подслушвали, а не каза, че в разговорите се е държал като бос на мафията, а не като премиер. Сега реве, че някой някога е предупредил, а не казва как на него са му докладвали преди да докладват на главния прокурор. На теб той ли ти е модел за поведение? Намали парцуцата, кирливанчо?

Катил... ти откъде знаеш, че са му докладвали преди да докладват на прокуратурата.... става въпрос за един и същи ден и това, че прокуратурата не е излязла с официално потвърждение не значи, че вече не се е знаело. А доган е знаел за тези далавери седмица преди всички! Пий си хапчетата, ОТРЕПКО!

Ще трябва, ако им е останал някакъв разум (инстинкт за самосъхранение) на тези хорица, обяви саморазпускане на НС поради липса на кворум. Впрочем как може да стане това според директивите на Конституцията? Защото при създалото се положение това е единственото разумно нещо, за да се избегнат безредици и нещата да излязат извън контрол. Съставя се служ. правителство и се назначават нови избори - нещо , което трябваше да стане на 13 май. Но...КС реши друго. Тези хора с решението си докараха страната до пълна безизходица. Трябва да бъдат освободени по непригодност и да им се търси отговорност за безотговорното им решение. (То само показва, че хората, които са начело на държавата вече толкова години, са загубили способност за трезва преценка и връзка с реалността.Или пък всичко е умишлено планирано, за да може някой да яхне вълната на народното недоволство и да довърши започнатото, а артисти да се изнесат тихомълком, както според някои медии вече е направил Бисеровия!)

СЕГА БОЛИ ЛИ БИСЕРОВ? БОЛИ ЛИ КАТО ТИ ВАДЯТ ЗЪБ? ТАКА ЩЕ БЪДЕ БОКЛУК ТАКЪВ! (13 юни 2013 Христо Бисеров от ДПС към Цветанов: Сега боли ли? Боли ли, боли ли като ви вадят зъбите? Така ще бъде)

Боли го уя Бисеров. Особено със завлечените милиони. Пък ти си приказвай глупости.

Народе, как ви се струва идеята на следващите избори всеки, който гласува за ДПС, да го разследват за измами?

Те тези дето гласуват за ДПС, в огромната си част като четат сричат или изобщо не могат да четат. За разлика от ръководството на ДПС.

Идеята е добра. Предлагам същото да се прави и за гербаджиите.

Даже малките деца знаят, че Доган и неговите агентури знаят всичко за всички. Супер смешно е, другарю Местанов, да обяснявате как никой не знаел, за личните причини, а пък Бисеров напуснал страната, а пък прокуратурата му дала 2-3 дни време да се изнесе, преди да каже за мазаляците. Е, не сме толкова тъпи де...

зад всеки ход има скрита карта. Да видим сега кой ще хвърля пръв

И на нас цецко ни даде 3 дни да се изнесем от държавата. Сега му привеждаме месечната си рента редовно щото много сме му признателни и го обичаме.

Да попитаме БАРЕКОВ??? Айсехел Руфи, бившата жена на Доган, е главен редактор в сайтовете, собственост на Би Медия Груп АД. А съвета на директорите на Би Медия Груп АД са трима души: Евгения Радославова Барекова (жената на Бареков), Тихомир Николов Бареков (баща му) и самия нов политик Николай Тихомиров Бареков. Това ако не е обвързване, здраве му кажете!

това не подлага под съмнение професионализма, пък и в България дори е трудно на ближния си да имаш доверие.

да разбирам ли че смяташ Бареков за професионалист?

Благодаря от името на читатели, споделящи моето мнение за изнесената от Вас информация. Много нашумя Бареков с неговите разкрития...., но вече много пъти сме свидетели на подобни. а после се оказват и те не толкова прозрачни и милеещи за хората. Добронамереността им се оказва все в тяхна полза, това е личната им причина да разбутват политическото пространство с лакти и ритници, поредно наместване в политическите редици на новожелаещите.

Boiko tazi kofrontacia s DPS e pred kamerite, kakvo stava zad zavesata???

Защо Местан се гневи, че е изтекла известна на тях информация от секретен характер! Ще има ли промени за да се запази статуквото? Кого ще изгонят?

Местан (т.е. Метан ... нямам предвид газа Метан) се уж гневи защото иначе трябва да покаже колко е гузен

Бисеров е отишал при Доган в каспийска държава с руски език.