Коментари - Борисов: Ултимативно в един момент мога да говоря само аз | dnes.dir.bg
назад

Борисов: Ултимативно в един момент мога да говоря само аз

Индиректно благодаря на гръцките фермери и полицаи, че ме разбраха правилно и премахнаха блокадата на границата, заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ултимативно в един момент мога да говоря само аз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

И от къде накъде ти? без законни дипломи, а фалшиви?

Ултиматомите вече други ще ги дават.

заради такива мухльовци които пишат по форумите ще гласувам винаги за БОИКО БОРИСОВ

Не мога да го понасям, но в случая успя да бъде полезен на страната си.

Аз съм държавата ! С тази голема глава си развалил портите на ма.....! Маркс -Енгелс !!!

Българският хачшим тачи-б.б.рапонеТиквонии 1 Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Този Борисов Бойко или е сбъркан или е наистина тъп ,като Сашето от ,,Комиците".Аман от простотии и гафове от както стана Бойко 2.

Ултимативно, Пожарникарче, може да говори само и единствено ПРИНЦИПАЛЪТ - Н.В. БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, комуто дължиш всичко, в т.ч. и непраните си долни гащи.

ЗА СЛАВИ ЛИ СЕ ОТНАСЯШЕ, ЧЕ ЗАПОЧВА ВОЙНА. БЕШЕ ГО КАЗАЛ ПО ПОВОД, ЧЕ НЯМА ДА ПОДАВА ОСТАВКА И ДА ПРЕДИЗВИКА ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ. НЯМАМ ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ. ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА"ДА ЖИВЕЕ ЗАПАТЕРО".ПРИЛИКИТЕ МЕЖДУ БЕРЛУСКОНИ И НАШИЯ МУТРАГЕН СА УБИЙСТВЕНИ. МАЙ СЛАВИ ОСТАНА ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА ...

ще се оттегли изненадан и насран като Живков и Костов. Всички марионетки го преживяват! Чакаме събуждане..

Разбира се ваше "величество"! Отврат!

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

ЕЛИМИНИРАНЕТО НА МУТРАТА БОРИСОВ И ГЕРБ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА СТРАНАТА Е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА НЕЙНОТО ОЦЕЛЯВАНЕ! ПРОФ. ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВ: От години повтарям, че политическият шизофреник, откровената Мутра, Простакът от Банкя, недоразумението, което осъществи на практика идеята на бандитските групировки да превземат държавата, вместо да плащат на политическите партии, трябва да бъде изолиран от каквото и да е Негово участие в живота на държавата! От години повтарям, че тандемът Мутрата Борисов- Цецо Цървула и тяхната престъпна групировка ГЕРБ, съставена от обслужващия персонал на бившата червена аристокрация на бившата Комунистическа партия, е цирей, който трябва незабавно да бъде отстранен от държавата!

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ И ТИКВАТА В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

а ти в карлуково

"Индиректно благодаря на гръцките фермери и полицаи, че ме разбраха правилно и премахнаха блокадата на границата, заяви премиерът Бойко Борисов." Ако г-н Борисов сериозно мисли че гръцките фермери са свалили блокадата заради него, то наистина има нещо много притеснитерно!

да, определено човечецът е с диагноза Халюцинаторно-параноидна шизофрения, която е свързана с налудничавост и халюцинации,обхващат го налудничави идеи - отстоява гледната си точка с маниакална убеденост, не е способен да разсъждава логично,Получава халюцинации - слухови измами и образи, видени само от собствения му вътрешен възглед или поглед, да ни е честит и този болнав...

Психонеадекватните , страдащите от скруполи и въобразяващи ,че не са дооценени , винаги използват Аз.Така е и с Аз Бойко Борисов.

Знаем, че много неща само ти ги можеш. А пък колко неща не ги можеш ... Само ние знаем.

с мутра и без това не се спори, при тях консенсус няма, само ултиматуми. Горкия все си подтвърждава миналото.

Казах ти Борисов отиди се прегледай ти вече съвсем изперка започна да се мислиш за господ да ама не си ти си един доста ограничен умствено чавек на който за съжаление му е дадена влас и ги правиш едни кафяви със всеки изминал ден по големи кафяви.хайде твоя докотор Лъчо Мозъка де те преглежда и да те затваря в накоя психиатрия че ни омръзна от празноглавието ти и бращолевенето .

писна ми от тоя ибрикчия аман от тъпа посредственост защо не я отвори тая граница преди месец бе ткъпако

Бойко Методиев Борисов: "Ултимативно в един момент мога да говоря само аз" КОНСТИТУЦИЯ на Република България Член 1 / алинея 3 Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет. Борисов, пръ.льо ...

Ами ти да не мислиш, че Боко, е чел Конституцията? Тя да не е част от Винету

sav@dir.bg

Сестра му челе "ВИНЕТУ",той е аналфабет!

САМОЗАБРАВИЛ СЕ ДЕБЕЛОВРАТ НЕГОДНИКО!!! В ТАЗИ ДЪРЖАВА УЛТИМАТИВНО ГОВОРИ САМО НАРОДА!!!!!!

Леле уплашили се гърците ....мани мани страх

Да разбира се. ще говориш ултимативно! Затова те избрахме, да казваш последната дума. Затова има шефове - това е тяхната роля, да вземат мнение и да решават. Мафията, престанете с това, че Борисов е над всички. Тогава, защо е необходимо да има длъжност "министър-председател"? Той носи отговорността на колективните решения, а не колектива. На някои много им харесва никой да не носи отговорност - за да правят каквото си искат. Анархистите - вън от България!

Вече да ти казваме Нарцис Борисов! Честита нова риза!

"Ултимативно в един момент мога да говоря само аз". А стига бе БАНКЕВСКИ ЦЪРВУЛ,ние сме парламентарна а не премиерска република!Все още имаме действаща конституция! Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

Никос, народа сме като орел-рак и щука. Тълкувай правилно текстовете. Както виждаш, ние двама човека живеем в жилищата си и не можем да се разберем, а за живущите в блок с тридесет апартамента какво ще кажеш?. Тогава как така властта е в ръцете на народа според теб? Властта е ръцете на народа - да, така е, всеки има право да отиде до избирателната секция и да гласува. Както виждате, тия, които са използвали това си право са дали властта в ръцета на Борисов. Другите да не тъпеят и да не спят, да не философстват и да мързелуват, а да си направят труда, да си размърдат мозъците и да си поместят мързеливите задници за да отидат и да гласуват. Тогава може пък да изберем,тебе Никос, да те видим тогава ти пък какви ще ги вършиш, виждам, че много знаеш. Тогава ще те видим, след като изберем тебе ти КАК ще оставиш нещата в ръцете на народа. В Сомалия нещата наистина са в ръцете на народа - там няма правителство, затова пък пиратите ограбват корабите. Съжелявам, че българите и пирати не можем да бъдем - просто океаните са далече от нас.Борисов затова и министър-председател- да казва "Казах! след като изслуша мненията, на другите депутати спечелили изборите.

Доста си писал колега,но можеше само с две думички да кажеш,че си заклет Гербераст!Този глупак никога не би станал министър председател, ако гласуването беше нормално и не беше тотално манипулирано,както първия път,така и за втория мандат!Ако нямаше онези с чувалите,които бяха заснети и ако нямаше "костенбродски далавери",твоята мутра Винету щеше да гледа властта през крив макарон!Просто в момента България е държава на мафията и дори мафиотите си раздават ордени!

Браво Никос

Борисов, даже и нещо добро да направиш за България, никога няма да забравя Симеон Дянков, Плевнелиев и Москов. Ти ги остави да се вихрят както намерят за добре. И продължаваш...да смяташ, че си прав! Позор!

Забравил шутът ранга свой...

На Боко кулководите са му видели слабото място, то горкото е ЖАДНО ЗА ВЕЛИЧИЕ. "Само аз мога да говоря ултимативно", "Камерън ме нарече ваше превъзходителство". А Боко си мисли: "Ох-ох-ох, аз съм ключова фигура в историята на света. Вие в низините, вижте колко съм велик"

Ти ултимативно спря поръчките,сега за делата и ако осъдят държавата ти ще плащаш.Пари лесно спечеляни имаш .П....ко.

Ултимат Боце и ултимат перформанс и двете са на основата от извлек от растението ''Разгонен козел''.

Бочко, гръцките фермери се оттеглиха по съвсем други причини. На тях не им пука за твоето жалко мненийце, в Европа ти си една безгласна буква, една кукла на конци, а в България цял народ ти се смее.

Тиквеник, ти тръгна да изпращаш ултиматума в Петък. Гръцките феремери вече се оттегляха в ЧЕТВЪРТЪК. Малко по-леки ги давай със самохвалството, че си жалък.

Банкянския "не знам" левент, що не си врътне със Мариус(каспичан city "не мога" boy) или с Азис, някой "Ултиматив"-ен хит -"Не знам и не мога 'ма нъл' съм тар'кат съм чок отворен". Нещастник,този човек е кръгъл ориенталски нещастник. Не си правете илюзии - докато не ви 'затрие' всичките като Ваньо Танов и др. няма да се спре.

Ултимативен послушник на американски интереси .Мирише на национално предателство.

Пука им на фермерите, че бойко щял да бламира среща на Турция с ЕС. Оттеглили са се по съвсем други причини. А нашият после прави македонски изявления.

В миналото е имало традиция, победителите да ги кръщават с титли за победа. Значи награждавам Господин Бойко с титла Император. Той си има титла Сър от Камерън. Значи става: Сър Бойко Борисов, император на всички българи и ромеи, победител на трактора и блокадите.

Забрави че е и Хаджия / нали ходи ная Божи гроб / за да му се опростят греховете!!!!!!!!!

Можеш да говориш ултимативно само на дядовият си, нищожество просто!!!

Бобка , че уплашен гръцки фермер от теб няма да видя ми е ясно , но нещо реакциите ти напоследък стават много нервни и неадекватни , а това съчетано с природната ти глуповатост неволно ми издава , че края на танца наближава.Американците май изключват музиката.

Ахчиева с нов удар! Разбрахте ли сега?Правителството "ни" си сътрудничи с терористите от Ислямска държава и контрабандиста Ердоган! Контрабандата на горива от Ислямска държава, минава и през нашите държавни граници, където имат нареждане от политиците да си затварят очите! Петрол от "Ислямска държава"?? ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е НА АВТОПИЛОТ И ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ, НА ВСИЧКИ НИВА, ГРАБЯТ, КАТО ЗА ПОСЛЕДНО !

Баце , абе дай да чуем какво ултимативно му каза на американския емисар дето го слушах да разяснява какви били вижданията на САЩ за региона.Ама Баце не е ли нормално САЩ да си имат виждания за САЩ , а не за България и да се мъкнат тука разни техни чиновници да те инструктират? Много ще ми е интересна позата ти на манастирски послушник в случая.

Аз бях убеден, че по-голям простак начело на държавата от Тодор Живков няма да се появи, но сега виждам, че съм се лъгал бодогардът му категорично го бие!

И кралят-слънце едва ли е говорил така.

Манго мечката я разиграва, Както шахът/Бойко/ нашата държава

Този има нужда от помощ!

Целото сик на баламатума!