Уволняват гранични шефове заради поръчката за каналджия

Премиерът е наредил на министъра да уволни шефовете на Гранична полиция заради поръчката за превоз на бежанци, спечелена от каналджия, ако не, той ще го направи

Обратно в новината

Коментари - Уволняват гранични шефове заради поръчката за каналджия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що бат боко прилича на мит очите?

Да не забравя да си кажа, че ме мъчи - аман от малоумния герберастки електорат. Цирковете номера на Бокича край нямат.

Доста тъпа манипулация. Аз ще ти отговоря все пак. Разлика няма да има, капиталът в България е в малко хора и коя марионетка ще управлява няма никакво значение. Последните години доказва напълно тезата ми. В пясъчника си играят Бойко, Доган и Гоце е има и шамари в американското посолство от време на време.

ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО! НАПЪЛНИХТЕ СОФИЯ И ДЪРЖАВАТА С ТАЛИБАНИ! ЦЕНТРАЛНИ СТОЛИЧНИ КОМПЛЕКСИ СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ИМИГРАНТСКИ ГЕТА. КЪДЕ Е МВР? КЪДЕ Е ТАЗИ МИНИСТЪРКА - СОЦИОЛОЖКА, КОЯТО НЕ СТАВА ЗА НИКАКЪВ ЧЕП, А ТЕ Я СЛОЖИЛИ ЗА МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ?! КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧ ЗА ДА СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ СОФИЯ Е ПЪЛНА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ С ПЛАТЕНИ , ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНИ БОЙЦИ ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, които чакат заповед зада превърнат столицата в истински Бейрут!

Какво предлагаш?Света е пропищял,с далече по добри възможности.Лесно е да обвиняваш.Ако си образован дай смислено предложение.Бойко ще те чуе.

Браво Бойко!Така се прави,няма ваши няма наши.Те са назначени не за балерини,а за шефове.Недоволни партиици ще има.Идват избори и всеки гледа да се хареса някому.Харесва ми,че не ти пука какво ще кажат за теб.Така трябва.Или си гледаш работата или си отиваш.Другарите гледат само да се харесат имитирайки дейност.Стар заучен и безпогрешно предаден номер.От имитации България е на този хал.Трябват мъже на тази държава,а не мижатурки!Браво!

И каква е вината тук на тези шефове след като обществената поръчка е ПРЕДИ хващането му а и доколкото разбирам е спечелена от фирма - юридическо лице която не се води вече на негово име.. Нещо много бързо искат оставки без да е доказана вина ама там където ачик се краде и лъже се правят на ударени

Нали се сещаш, от много бабаитлък кой ще плаща накрая....И за уволнените и на фирмата и т.н.... Иначе да се бием в гърдите сме номер едно!Има си и по-интелегентни начини да не се допусне дадена фирма....

дали на тези гранични шефове, преди да действуват , някой устно или писмено им е наредил точно какво да правят? И дали "този някой" ще бъде издаден, или ще пострадат за кратко няколко, но после ще се погрижат за тях подобаващо?

Борисов, не е ли време да изхвърлиш и наглата неадекватна тетка Бъчварова от вътрешното министерство? Докога ще гледаме това арогантно нищожество, на което явно липсва правилна самооценка, какви безумия върши на този важен и отговорен министерски пост?!? Борисов, тетка Рума, спусната за министър от едно посолство, за да разрушава държавата, руши и ТВОЯ имидж, самовлюбен нарцисе !!

Е,имаме си многострадалната Геновева за премиер.....

Вашите премиери бяха за пример.При всяка по-сериозна ситуация ставаха "трепетлики"и "плачещи върби"Гърчеха се като червеи,хленчеха като дечица.Предпочитанията на хората са мъжкарско поведение,а не гейско чупене на пръстчета.Нищо с магическа пръчка не може да се оправи след вашето дълго владичество.Не е лесно да се изчисти един обор,не почистван от много године,а само пълнен с мръсотия.Нали управлявахте-Младенов,Луканов,Виденов,Тройна коалиция,Орешарски.Докладвайте за постиженията!!!!!

Идват избори и комунярите отвориха фабриката за плюене.Те,горките,друго не могат.Ако уволняваш-защо уволняваш.Ако строиш-защо строиш.Ако подгониш някой наш престъпник,създаден и отгледан с любов в годините-пак защо?Другари,защитете всичко сътворено за 120-те години.Като не можете да въдворявате в лагери,да убивате без съд и присъда,да дерибействате и грабите-поне се наплюйте!Никой никога не еоценяван от вас,каквото и да се опитва да прави.Вие сте най-образовани,най-можещи,най-знаещи!Щом е така поемете отговорността за съсипията на България,нали 120 години сте първа партия.

След предишните избори ВИНЕТКАТА 100 лв., а билетчето 1,60 лв. След тия избори, пак ли ще има от същото?

Пак прах в очите на хората. Борисов и Бъчварова всичко знаят. Ако те не знаеха нямаше да се шири такава наглост. Сега ще гръмне няколко бушона, малко предизборен ПР. И след изборите ще ги назначи пак на някоя сгодна службичка след като са осъдили държавата. Цялото управление на тиквата е такова. Моризлияо и вкоснало на мутренски далавери. Разбира се за пред хората мутрата се прави на светец. Записваха го кал "няма да го закачаме" и т.н и какво се случи нищо! Мутренска държава а баш мутра за премиер.

Избори наближават. А след изборите, билет 1,60. Може и 2,60.

Ъъъ, съгласих се, но все пак министърката да гледа и тя да си свърши работата, че да не се наложи накрая на уволнените шефове, освен пропуснатите заплати и ползи, целокупния бг народ да им платим и за "причинените морални щети"! Щото в китната ни родина такива примери - бол!

Е че тя си я гледа зер. Питай я да ти каже, че стига вече, тя и само тя управлява МВР, и то безкомпромисно. Ама явно не и като трябва да носи отговорност за кадрите под въпросното управление.

Родната полиция ни пази !!! А Р.Бъчварова не била виновна за всички гафове. Ми поне заради един я сменете!

Обикновено при такива скоростни уволнения,съдът се произнася в полза на уволнените.

Много важно! Първо парите се плащат от нашия джоб(разбирай от държавния!) и второ - идват избори! Така, че стръвта за кръв на "мат'ряла" хем ще е задоволен, хем ще си е за негова сметка! ББ пак ще излезе от положението като светец!

Герберасите действат по мутренски - няма уволнения а ''доброволно'' подадени оставки. Лошото е че никой след това не пита има ли отговорен за тези престъпления дето им се преписват за да подадът оставка??Гербераско законодателство - не си удобен, рекет, и си пишеш оставката - пито платено ако не си отвориш устата

193 хиляди лева за година за едно автобусче с 30 места?!?! Че тоя автобус денонощно ли ще работи бе джанъм?Това са към 19 хиляди лева на месец за да стоиш и да чакаш да ти се обадят да возиш мигранти.

няма прошка, за милиарди няма закони! Значи за подписана и пусната поръчка за 200хил. те уволняват, а за "контрол", че в КТБ всичко е ОК - по живо, по здраво! И Господ няма да спаси България.

Цялото ви управление е посредствено и корумпирано ! Срам за България !

Единствената полиция, по-корумпирана от българската е афганистанската...а напоследък както изглежда, май си сътрудничат.

Той тоз "шеф" на снимката повече на афганистански терорист го докарва, отколкото на шеф на българска служба.

А ШЕФА НА ГРАНИЧНИТЕ ШЕФОВЕ, нищичко не знае, само прибира парите в партийната касичка на НЕЙНИЯ ШЕФ

Бафмааму, като гледам какво става напоследък, граничните ще се окажат службата-първенец по "допълнителни" приходи в родното МВР! Аз аз все си мислех, че рекетът и продажбата на дрога са най-печелившите дейности, практикувани от нашите полицаи.

Реално човека, който е кандидатствал, е почти единствения с опит в тази сфера, как да не го спечели.

"И господ от свода, през гъстия дим, гледаше на всичко тих, невъзмутим!..."

Знаете ли защо в Дубай няма престъпност?

Защото няма и Коледа?

еййй,нямат почивен ден троловете...браво бойко...само така,ама като изчистиш тия боклуци,койййй ще сложиш,лош материал,много лош...

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ.Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски Генерал Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на ЦаряЛюбка Качакова-Срамната (НДСВ), ...Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... Искров от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Какво сте се разревали сега бе, бахти с к а п а н а т а чалгаджийска държава сте, в която живеете и се дразните взаимно. Тъпанари, малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а вие ще продължавате да го духате. Това ви се пада. Нещастници.

"това звучи като виц" - вицовете ви от ден на ден стават все по ТЪПИ и ЕДНАКВИ. ... ГЕРБ - Гадове и Еничари Рушат България

Докато Тони търчеше по границата да лови айдуци, собствените му тиловаци спретнаха уйдурмата.100% са му наръгали документите за подпис без да му кажат,че печалбата е за онзи от Сливница,дето сина му е бил каналджия. И след това са телефонирали какво е подписал началника им.Изтъркан номер.

Тея са поредните бушони в международната транспортна фирма -герб.

То цялото ни управление е виц. Ако журналистите не бяха вдигнали пушилка по този въпрос, всичко щеше да е ок. Ако някой се сеща едно нещо,у което да е читаво в държавата ни, да сподели.

Ей така, само да попитам. Кой последен слага подписа за договор с МРВ?! Все ми си струва, че е поредното недоразумение като министър. Сега виновен бил Сульо и Пульо. А нЕма нужда.

за каналджиите и граничните шефове допуснали това нарушение!

Време е за крумовите закони срещу корупцията.

Разпорежда и..Сите козируват...Даже и цоцоложката му...

...епа той си има цела държава, що да не се разпорежда, мафията си има държава, българските са най-преуспелите мафиоти.

Да, един трагичен виц е тази политическа хунта в България!!!

са НАЙ-ТЪПИТЕ управляващи

Не са най-тъпите, има и по-тъпи но още не са завзели властта. Бибо поне като чуе и види нещо се засрамва и го премахва, обаче ония съсел Станишев се правеше че не вижда. Но все пак съсела доведе Бибо на власт, не бива да се забравя.

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

С тоз Станишев бе още 100г ли ще го дъвчете! Пфууу... Бибо поне като чуе и види нещо не се засрамва,а знае на коя страна да се завърти държейки се за палците.

Предишните бяха най-свестните.Като започнем от Тодор Живков,45 години каторга за народа,свален от своите.Наследникът Луканов,Лукановата зима,П.Младенов/да дойдат танковете/ Виденов с "Виденовата зима",Станишев с тройната коалиция и грабежите,Орешарски/с назначението на Пеевски.Все читави политици.При тях тъпотията не беше на дневен ред.Нито сключени заробващи договори,нито ограбените пари на хората от 10 банки,нито ограбените пари от европейските фондове,нито имотите им в чужбина и палатите им в България,нито недосегаемите съдии,прокурори и....Държавата все още е подвластна на техните структори.Да тъпи са управляващите,защото не изметоха България от вашите тъпотии.

EUROn

Ходи им го обяснявай то тъпото Българско племе си е тъпо вижда само пред носа си!

баце целия е у бело, гледам чеше си гърба, сигур му никнат крилца!

Трябва да са големи, че 140 кила как се носят из въздуха!

След-дъжд-ка4улка.

Затворите са на разположение и сега за Масларова, Овчаров, грабителите на банките, но никой не ги вкарва, защо?

Герберите как се кефят на Свети Бойко, че спасявал страната и реагирал бързо. Алоууу. вие същите цвилехте от кеф, когато преди месец обявиха, че щели да построят нов вход на пловдивската митница, че да не влизат камионите през частен имот и да плащат по 30 кинта на калпак. И се размучахте как "ето, Бойко и неговия кмет мислят за хората!". Само дето се сетиха, чак след като станаха протестите преди месеци, а години наред (откакто Пловдив е герберски бастион) не реагираха. Как може за да влезеш в митницата, да плащаш вход на частно лице? И сега същата работа. Бойко наредил масови уволнения, щото станало резил (което е така). Абе, вие наистина ли вярвате, че никой във висшето ръководство на МВР (оттам личните подчинени, съветници и секретари на Бойко) не са знаели за тая поръчка? Никой не се е издънил и не се е изпуснал нагоре по веригата?

Бе я бегай , това е частен случай.

EUROn

А ти найстина ли смяташ че някога на власт ще има такъв на който няма да му се намират кусури???

Некадърни министри-пропаднала държава. Стегнете се мързели!

Оня ден се чудех каква гръмка новина ще възпроизведат, за да отвлекат вниманиято от позорната екстрадиция. Ето, измъдриха как да лъснат образа му. И шилетата отново заблеяха възторжено във възхвала на твърдата ръка. Бате Бойко ще ги оправи всичките го бяхме позабравили, но покрай изборите ще се подсетим.

Право куме в очи. Толкова са арогантни комунягите - винаги пиша комуняги, щото имаше и комунисти, т.е. редови членове на партията, които ставаха такива, щото по-старите от нас знаят, че иначе умират прави - няма панелка, няма жителство, няма работа, няма университет. Гордеяат се с 120 годишната си партия БКП, а защо тогава се преименувахте - от срам.

Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го ч ука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се нас.ра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

Много ти се иска да не изгори замглавния бушон, Румито /абе фсичките ви румита ли са един дол дренки?/, обаче няма да се разминеш само с по дребните. Знам, знам че е опасно да гори такъв бушон, щото много знае, но...както се подредиш! Бъди здрав! /нъл тъй беше Мише?/

Са в главата ти!...

Един от главните инструменти с които разбиха България са законите за обществените поръчки. Наред с нефелните изсиквания за безкрайна либерстаия по отношение на кандидатите участниците и изпълнителите и отявлените предимсва за чужденци, те често водят до обезкървяването и обезглавяването на малкото останали на които им се работи. какво е виновен началника на Гранични войски, че неговият отдел е изпълнил точка по точка безумните разпоредби на този закон ?

Това ПОДПУХНАЛОТО ТЕСТО го е научила у САШ, кога се расожда с късите гащета по Мексиканската граница и яде ТОПЛА ЗАКУСКА у УвалниЪ КАМИНЕТ

ББ бил тиква, прякор от мутреското му време. А децата, заменили бащите си от БКП - те какви са - наследици на убийци. Ама не отговаряли за делата на родителите си, а защо се блъскат - защото свикнаха на привилегии. Абе хора, забравихте ли техните привилегии, че за тях нямаше закон, нямаше панелки, ядяха и пиеха здравословно, когато ние умираме и сега от Чернобил.

има ли въобще министър на МВР да поеме отговорност за безобразията в системата и общественият ред в страната?!

Има, има - една бъчва с гербери.