Борисов подкрепи българите в чужбина за изборните правила

Премиерът се срещна с българи, живеещи в чужбина, заради спорните изборни промени и обяви исканията им за справедливи. Те ще се срещат и с Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов подкрепи българите в чужбина за изборните правила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надявам се че все още сме парламентарна република а не Борисова губерния

Знаем колко сте загрижени за родителите си Да им плащате за старческите домове! Казват че са препълнени от родители на грижовни имигранти!

И какво, на финала пак ще излезне, че заради шепа недоволни от по-дългото пътуване за вот в западна Европа, България ще търпи политици наложени ни от "братска" Турция!

Чудесно е че Премиерът поддържа българите, които живеят и работят в чужбина и искат да гласуват.

Лошо е, че е за сметка на българите които живеят и гласуват в Родината си!

И защо пак българиТЕ в чужбина, бе майка му стара? Аз съм българин в чужбина, не гласувам, над 90% от нас не гласуват, въобще не ме бъркат промените в закона. Кажете им на тия да не ни замесват в мръсните си игрички защото ще им хонорувам каузата!

ИЗБОРНИ СЕКЦИИ София-Люлин-12изборни секции! 42 -изборни секции в Щатите. 4-изборни секции в КАНАДА!. 22-в АНГЛИЯ 9-Австрия 7 Белгия. 136-изборни секции в ТУРЦИЯ.

И колко са гласуващите от западните страни ...

Бате Бойко ти си фурнаджийска лопата!

Тази която направи скандала и е една от протестиращите,преди малко я даваха по телевизията- забравила българския и говореше с акцент!Каква патриотка може да бъде че да претендира!!!

и ти не си българин,турчин си, кой ти дава право да определяш кой е българин и кой не по говора,прост си като магистрална кифла или буда.

Правото му е дадено от това, че не е захвърлил на произвола Родината си в трудни за нея години!

Борисов може да си прави мили очи с българите в чужбина, но, КОЙТО НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ И НЕ ИДВА В РОДИНАТА СИ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ГОДИНИ, независимо, че ползва порочния статут на "двойно гражданство"НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВА. Такива хора НЯМАТ МОРАЛНО ПРАВО да искат да гласуват. Те не познават проблемите в страната, болките на хората, живеят комфортен, изолиран от Родината, живот. Вместо да протестират, по-добре е да анализират и осмислят МОРАЛНИЯ СИ СТАТУС. Една немалка част от тези протестиращи са явни или потенциални Кариеристчета, които искат да си осигурят "килимче" за ЕВЕНТУАЛНА политическа висока длъжност при ЕВЕНТУАЛНО тяхно завръщане в България. Самото двойно гражданство е толериране на една неморалност - щом си изоставил родината си, ти не си нейно дете. Ти си само създадено ТАМ физически същество, но не и социално. Социално ти участваш там, където живееш, работиш и плащаш данъци. Ако запитате тези хора, дори кой е вицепрезидент на България, кой е министър на образованието, какви са зравните п роблеми в страната, 99 % няма да отговорят. А не е ли достатъчен аргументът, че от над 2 000 000 българи в чужбина на последните избори са гласували само 145000, т.е. 7,2 % - "голяма" активност. Въпреки антипатията ми към Валери Симеонов в случая той е НАПЪЛНО ПРАВ. Никой не пречи на желаещите българи по произход в чуждите страни, ако имат желание, да отидат в посолства, консулства и други представителства да гласуват. И аз не мога да изкачвам стъпалата до 4-ти етаж на моята секция, но за 30 минути се справям. Браво на Симеонов! Тези протестиращи пречат на страната ни да въведе справедлив ред, за да се избегнат големите до сега деформации и фалшификации на изборните резултати. Браво, Симеонов! Някой трябваше да каже и истината. Право в очите. Стига сме обслужвали демагози.

Палячо.

Фурнаджийска лопата !

Е,щом като г-н Бойко Борисов е ПОИСКАЛ,значи така ще бъде!?? БЪЛГАРИ,разберете, на България не е необходим г-н Бойко Борисов ,а РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИИ!!!

Тоя циркаджия с "инстинкта" нали не си мисли,че някой му вярва? Значи Боко дава , Цецо не дава... Бездарни герберасти - ще ме скъсат от смях.

Доброто и лошото ченге

Де да имаше и ред при толкова ченгета в страната ни ...

Българите в чужбина с нищо добро не влияят върху изборните резултати а НАПРОТИВ-действат НЕГАТИВНО!!! Защо ли??? Ами да се спрем със "българите"с османистан-намиращ се на юг от България-99,9 процента гласуват за противоконституционната неоосманска орда-дпс А пък останалите българи по света гласуват масово за гроб,,деформаторския фонд на шорош и останалата коалиционна паплач! Извода е че те влияят отрицателно за БЪЛГАРИЯ!!! Хайде със здраве.

Иситнски АНАЛитик!

Ей, Борисов, не бъди мишка!!!!!!!

Нормално е САМО който живее в България да гласува. Тия, извън България, нито знаят как се живее тук, нито плащат данъци. Като дойдат в България, тогава да гласуват. В чужбина, всичко е ИЗМАМА и КУПУВАНЕ на гласове !!! Никой няма да ги проверява дали е купен гласа.

ако някога си извадиш главата от задника ще разбереш, че в България ви мамят и купуват гласовете ви за жълти стотинки, а не в чужбина, ама, на! то акъл, от де....

От предатели акъли не щем! Ако по време на война напуснеш армията те разстрелват на място! Ще отречеш ли, че от над 20 години България воюва за по-добър живот, живот, за който Вие не искате да се борите в бившата си родина, а бягате за да го получавате наготово в новата?

Мая Манолова полага огромни усилия БСП да отиде в небитието! ПОЖЕЛАВАМ Й УСПЕХ!

БСП е в небитието, но душата му е в ГЕРБ ;)

Българите в България заставаме зад Валери Симеонов! АЗ СЪМ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ! Разбра ли, Хараламбова? И Борисов с тези въртеливи движения отврати електората си!

Кого представлява Харманджиева? Какъв е нейният принос за България та си позволява да критикува и да дава акъл на хора, които все пак се мъчат да постигнат някаква справедливост. Колко данъци е платила Харманджиева? Знае ли тя какъв е брутният вътрешен продукт на Р България? Кога е идвала за последен път в България? За колко време? Посетила ли е някоя болница в България? Има ли джипи в България? А стоматолог? Какво знае за аферата "Местан"? Знае ли, колко избирателни секции се образуват в съседна Турция за около 200 000 турски граждани с български произход, и поради това с двойно гражданство, и как се контролира там изборния процес? И дали не идват повече бюлетини отколкото са "двойните" ни съграждани там? А колко самолета и танка имат военните сили на България? А какво стана с племенните стада, поддържани сто години в България? А имаме ли вече зеленчукопроизводство, или внасяме от Северния полюс? И тогава да ИМАТ ОЧИ ДА ИСКАТ ДА ИМ СЕ ОТКРИВАТ ИЗБОРНИ СЕКЦИИ ДО СПАЛНЯТА ИМ В ЧУЖБИНА!

каква е бокова и сталинка и какво са допринесли те за България???

Българите от чужбина искат да гласуват в изборите? Аз искам 30% ОТ ДАНЪЦИТЕ КОИТО ПЛАЩАТ В ЧУЖБИНА ДА ПРИВЕЖДАТ ПО СМЕТКИТЕ НА НОЙ. Аз не искам хора, които не мизерстват в България да задълбочават мизерията ни!

Избирателният закон,така трябва да се спише и гласува в НС ,че фалшификациите на изборите от управляващите да изглеждат закони.

На зад на зад моме Борисе .........

Стефан Манов е човекът под чиято диктовка Мая Манолова прокара предпоследните промени в изборния кодекс, които се отнасят до образуването на изборните секции в чужбина, а именно секции да се откриват с 40 подписа и автоматично да бъдат откривани там, където вече е имало. Въпросният господин твърдеше, че така ще увеличи драстично гласуващите и наистина от 145000 гласа близо 100000 бяха от Турция, където с лекота бяха открити близо 90 секции, останлите българи от целия свят свенливо демонстрираха 45-50000 гласували. Г-н Манов, тъй като сега пак напирате да се върне вашият текст, как ще обясните този позор и това пилеене на средства за командировки от Външно - пример : гласували Питсбърг, САЩ 45 човека? Г-н Манов, нима не научихте, че само окло 5% от българите забегнали в Европа и САЩ се интересуват какво става в БГ, та те и вашите 40 подписа не могат да съберат за секция, камо ли да се юрнат да пътуват в неделя.

Има особенна мобилизация на уродите от врабча тук,личи по смрадта!Използват разправията между Валери,гробокопача на сидерастията и емиграцията,за да спечелят някоя жалка рубла и не вдяват ,,че са еднакво презирани и от двата лагера!

ПРОДАДОХТЕ И ПРЕДАДОХТЕ ОТ РАЗ ПРОСТИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ ПОВЕРВАЛ ВИ, ЧЕ ЩЕ ПРОМЕНИТЕ НЕЩАТА!! ВСЪШНОСТ КОЙ ДА ГИ ПРОМЕНИ?? АГЕНТА НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС, ЧОВЕКА КОЙТО Е ПИСАЛ ДОНОСИ ЗА КОЛЕГИТЕ СИ КАРАКАЧАНОВ ЛИ??!!!! ТОЗИ ОСВЕН ДА ПРЕДАВА ПОВЕРВАЛИТЕ МУ НА ДРУГО НЕ Е СПОСОБЕН! ПРЕГЪРНАХТЕ СЕ ГОСПОДА "ПАТРИОТИ" С ГЕРБ И ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ РЕЗАЦИ ОТ ДПС! СЪГЛАСИХТЕ СЕ ДА СЕ АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА С ТЕГЛЕНЕТО НА НОВ ЗАЕМ ОТ НЯКОЛКО МИЛИАРДА ЕВРА ЗА ДА СПАСИТЕ БАНКАТА НА ДПС!!! С КТБ се перяха парите на обръчите от фирми на агент САВА който както си спомняте разпределяше и порциите в тази държава! В тази перачница на пари участваха собственика на банката Цветан Василев и разбира се Христо Бисеров!! Ако не бяха възбудените в чужбина следствени действия срещу БИСЕРОВ и ВАСИЛЕВ , КТБ щеше и сега да върти мръсните пари!! Сега със задружната подкрепа на ПАТРИОТИТЕ от РБ и ГЕРБ българския данъкоплатец ще плаща източените от собствениците на банката милиарди евра! БРАВО "ПАТРИОТИ" ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ГОДЕЖА !! БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ ПРОДАЖНИ МРЪСНИ МЕКЕРЕТА!!

Наркоман... на снаха си съпруг, фотаджия със семинария, гордо вдигнал атакаджийски юмрук, лудите води към ....руска България?!?

това е дебелия плужек бойко,от първият път го познах,дайте ми наградата.

През пролетта на 2009 г. Борисов посещава Вашингтон и се среща със зам. директора на Европейския департамент на МВФ. Мой познат от този департамент, присъствал на срещата, ми разказа тогава за поведението на г-н Борисов. Той започнал с познатите ни тиради за лошото наследство, което ще получи като бъдещ министър председател на България, от престъпната Тройна коалиция, за корупцията и престъпността в досегашното правителство, за намеренията му да вкара всички сегашни министри в затвора и т.н. Домакинът го послушал няколко минути, но го прекъснал деликатно, като казал, че в МВФ не се занимават с политика и че това, което Борисов разказва не го интересува. Казал му, че се интересува много повече каква финансова политика ще провежда бъдещото правителство на Борисов. Без да се замисля Бойко отговорил: Каквато ни кажете вие. Това изненадало домакина, който до тогава не бил чувал подобен отговор, макар че се бил срещал със стотици важни личности от страните членки на МВФ. Той направил необходимото да се излезе от конфузното положение и от своя страна разказал на Борисов с какво се занимава неговият департамент. Борисов мълчал и кимал одобрително. Не е трудно да си представим какво е помислил домакинът за Борисов и за България, какво е разказвал на своите началници и колеги в департамента за нашия бъдещ министър председател, какви съвети е давал на своите колеги, посещаващи България с официална мисия през следващите месеци и години. Беше ме срам като българин, като слушах този разказ на моя познат. Не зная как бихте се чувствали вие, читателю, слушайки такъв разказ!

Днес 23.10.2014 НФСБ-Националния Фонд за Спасение на Бойко--.се самоуби ритуално! От официалното изказване на Валери Симеонов днес разбрахме че 90% програмата на НФСБ съвпадала с тази на ГЕРБ. :))) Това означава че гласоподавателите на НФСБ все едно са гласували за ГЕРБ!!! Честито.

за мен е много просто,защото сум си простичук.като не зивеят в бг,какво има да вдигат гири.да спрат да се правят на ущипани 5 то класнички.даваи симеонов,с тебе сме.

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

А криминалната рецидивистка белата златка къде е ?

А сега на вас ОРКИТЕ на Шорош ще ви кажа под секрет , че вашите господари от САЩ са решили че е по изгодно да не си платят дълговете а да ликвидират кредито-дателите си (това е целият свят) защото това е единственият начин да се спасят и за тази цел ще подпалят такъв пожар навсякъде , в който пожар и вие НПО-шерпите наред с други помагачи ще бъдете калкулирани като неизбежни военни загуби))))..язък за надеждите, които възлагате на световните разбойници САЩ))))) най многото на което можете да се надявате е преди започване на фоервергите да получите едно дистанционно потупване по рамото от О,бонго за помоща която им оказвате)))))

Аз на фесовете от путака ще кажа под секрет ,че скоро цялата им банда ще мие кенефите по гарите като вожда им сидераста,деничка ще я пратим на петолъчката,сачмата джуниър в тву,а ташева на секс джихад в идил!На врабча ще има база на нато!

А за путака колко психодиспансеризирани ще гласуват?- 500?

СТАТИСТИКА : ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ГЛАСУВАЛИТЕ В ЧУЖБИНА СА ОКОЛО 130 000, ПЛЮС-МИНУС 20 000 !!! ЗА ТОВА ЛИ Е ТОЗИ РЕВ ?! ТОВА ЛИ СА СТОТИЦИТЕ И МИЛИОНИ ЛИШЕНИ ОТ ПРАВО НА ГЛАС ?! А И ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ЩЕ МИ ИЗБИРАТ ТЕ УПРАВИТЕЛНИТЕ ОРГАНИ НА ДЪРЖАВАТА МИ ?! ТОВА СА ПАК СОРОСОИДНИ АКЦИИ !!!

В UK има над 50000 Българи, в САЩ има над 300000 Българи, в страните от западна Европа има поне още 300000. В крайна сметка колко от тях отиват да гласуват, да се организират, да "помогнат" когато е нужно, а не когато на тях им е кеф? 10000 пряко сили от цял свят, без да броя 80 000 от Турция гласували за ДПС. Е, това е демокрацията - двама-трима надигат вой за 100000 и накрая няма резултат. На страдащите от чужбина ще кажа, че се знае датата на изборите 3-4 месеца предварително, запазват си билетче идва си на село, гласуват и по-живо обратно. Ще им струва $1500 най-много ако са от САЩ, от UK може под 100 паунда на капак.

ти идва на тъпия ум, че не гласуват като нас за "по-малко ли "за този, да не дойде онзи", но искат гласуват на реферндума, и ако ги елиминират няма да помогнат да променим системата. Тъпанар!

Гледах няколко предавания с тези наши сънародници. Имаше емигрирали преди 5, 10, 15 години. Някои се затрудняваха да говорят чест български език. Е, какво има да си говорим повече? Не ме интересува дали е активно мероприятие техният протест. Считам, че е неморален и нахален. Искат права, а с какво се задължават?

ЕТО Я ПРОСТАТА СМЕТКА : 7 МИЛИОНА В БГ-ТО - 5 МИЛИОНА С ПРАВО НА ГЛАС 400 000 РОМЛЯНИ 500 000 ТУРЦИ - ТУРЦИТЕ И ТЕ ИМИГРИРАХА :) ЗНАЧИ !!!! ПРИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ 4.1 МИЛИОНА БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТ .... И ДПС - КОАЛИЦИОННИЯ ПАРТНЬОР НА ГЕРБ ОСТАВА ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА :)))) ..... ЗАТОВА ПИЩЯТ БЕЙОВЕТЕ И МУТРИТЕ :)))

Този и президента му, направо избиват рибата!!А кой ги продиктува тези промени, бе таранкоолу, нали вие двете бивши комунистчета, сега пък Мутрата бил против!?Няма по-смешна държава с по-смешни управници и по-търпелив народ, да го яхат от османците досега и той да си мълчи!! Заслужаваме си всичко, което се случва в последните 25 години, доживяхме Мутра, прост Пожарникар да ни управлява, в комбина с един цървул, който убеди НАП че законно е придобил 6-те си апартамента, чакаме на следващите избори да ни командва турчин, а защо не и циганин!?

Миете ли кенефите със вожда ви сидераста? Некааа,нека ,скоро ще ви се дадат и четки за зъби за тротоарите!

включително и президентът на герб-карикатурата плевню,са опасни за Националната Сигурност на Държавата ни! Тези про ционистки вашингтоно талмуидни (соросоидни) тумори душат Народа Български!!! Следващите протести ще бъдат на истинските Българи не на купените умни и симпатични проституиращи-десни сополи!!! Следвашите протести ще бъдат на-Гладните и УмерЗените БЪЛГАРИ!!! Господ да ви е на помощ драгаи соросови изчадия!!!!!!!!!!

Ти от колониалните роби на сидераста ли си бе кавал? А сега кой ще ви даде парии,за ваканцуване по Бузлуджа и Варадерово?Питам! Кой ще ви издържа?Коя е най демократичната партия-БСП или Путака? Страхува ли ви пак бат Бойко,бе тюфлек?

шорошоиден червей. Скоро ще бягате на талази към Т-1 ама на някои от вас няма да ви стигне времето..... Алилуя.

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Трябва ясно и точно да се каже - че държавата се управлява от мафия в лицето на Бойко Борисов.Трябва да са ясни исканията от тук нататък и начина на изпълнение. 1.Оставка на Бойко. 2.Оставка на Президента - карикатура. 3.Доброволни дружини и отряди за проблема с арабските пришълци и циганските набези. 4.Забрана на всички НПО- та За да отговарят пред народа трябва изненадваща и взезапна политическа промяна.т.е. с подкрепата на ПП Атака - последната крепост на България.

Който не живее в България, няма право да определя, как ние живеещите в България искаме да се развиваме.Ако искат да гласуват да се върнат да живеят в България

явно мнооого сте се развили! Остава и да вържете нещо!

А ти сигурно си цъфнал, аман от мишки!

АЛФА-телевизията на истината

нчмат нищо общо със Паричнич фоннд на валери симеонов-винкела.АТАКА е кошмара на тиквенното правителство в коалиция със паричния фонд за спасение на бойко!!!Силна АТАКА силна БЪЛГАРИЯ!

СИМЕОНОВ-СИДЕРОВ СЕКАНД ХЕНД!

НЕ на гробарската турска коалиция!