Борисов: Ако се докаже вина, Тонев няма да е депутат от ГЕРБ

Ако изнесената информация се докаже, то единствената мярка, която може да се предприеме, е Тонев да напусне парламента или да не е депутат от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ако се докаже вина, Тонев няма да е депутат от ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами какво има за доказване на очевадното. Предкой да докаже и кой ще установи тази очевадна вина Предполагам, си мислите за българската съдебна система ами ,че досега незнам да има осъден високопоставен мошенник още по малка е вероятноста да бъде осъдан генерал от военен съд - абсурд. Така, че г-н Борисов няма какво да чакате ами си го вземете и като награда пратете генерала на завет в някоя приятна климатична зона да си отлежава на някое послонническо местенце па и там след годинка две му гледайте сеира с нови изпълнения от вида на военна болница

Да беше само този ?! И уликите изчезват в съда, или пък свидетелите и после пак гордо навирили глави до вожда ... До кога така, бе другари ? До къде ще я докарате ? Изчистете се и чистете докато стане чисто - и този, и другите, да не им казваме имената - с апартаментите (от тъщите), с тефтерите .... гнус

- МЕРЕШЕШ ЛОШО, КВО СИ ЯЛА ? - НИЩО, ЛАЙНА С ПРАС ! А ТИ ? - БЕЗ ПРАС !

Ало,Ваньо!ОСТАВКА,прибирай се при партньорските служби да организирате преврати и атентати!

аз предлагам да уволните прокурорите, на журналистите да има напишете нови длъжностни характеристики- Журналити + Прокурори и тва е...кога ще има най- накрая адекват борба с корупцията?????

Нещата ще се увъртат до като изчезнат някои документи като тефтера на оня главок Златанов и хоп ама няма виновни Бе е еее!!!!

Не разбрах за съд става ли дума или битият бит, баният - бан?!

ujabg

Дела трябват,а не думи!

Хубаво ама с милионите какво ше прайме, Боце! Кой ше ги плаща!

какво значи ако се докаже вина напуска? Ако се докаже вина трябва да бъде в затовора и цялото му имущество да бъде отнето. Колко болни страдат, заради такива келеши, а Бойко вика напуска.

Това да не ти е Румния ? Какъв затвор говориш ? 50 месечни заплати и в заслужена пенсия за добър принос към партията

Правиш,далавера.....ставаш"гербер"и замазваш,ама ако не си платиш гориш......

Борисов щял да бие шута на Тонев, ако прокуратурата го убеди. Дотогава щял да защитава Тонев. Както и назначения от предишното правителство демек премиерът визира главния секретар на МВР и председателя на ДАНС. Защо ли Б.Б. продължава се гъне за Лазаров и Писанчев. Нали доскоро им даваше шанс. Да не би Меглена Кунева да му е прошушнала интифа от босовете във Вашингтон, след като се върна от САЩ и не се юрна към Поморие, за да присъства на сбирката на реформаторите. Те, милите, толкова се шашардисаха, че в София ги подслушват, та се покриха в столицата на Путин в България, за да е по-лесно на братушките да ги бачкат на воля.

От Опечалените и близките на ГЕРБ: Съобщава ме Ви с голямо прискърбие че утре 25.02.2015г. -сряда от 9.30 пред НС ще се състои погребението на кукловодите от ГЕРБ- КОИТО погубиха народната република и искат с новия заем да потвърдят кражбите и безмерна и с много кръв и безмислена "европейска принадлежност и лояност към НАТО" и циганска слободия и паразитиране.

Добър тайминг! Докато умувате за този с фуражката, тихомълком ще поемете четвъртития с надпис отгоре ШЕСТНАДЕСЕТ МИЛИАРДА. Приятни преживявания!

Гнус ме е...

Баце, нема нужда да чакаш да се докаже, викни го при тебе да ти се закълне като Цецо и готово, чиста работа!

Гарван - гарвану око не вади... Крадлив гербераст на крадлив гербераст - още по-малко.... Сега ще хвърлят малко прах в очите на хората и после заедно ще си поделят милионите - позорът тонев и тиквата-буда...

Ама спокойно бе, другарю премиер. Ако се докаже. Няма, няма, споко. Няма да се докаже. Защото ако се докаже за него, то па той знае за още трима, четирима, сигурно и за тебе, та и за вас аконсе докаже и вие знаеъе за тоя и оня.мще се оплетете като свински черва и централния не мож ви събере. Затова няма да се докаже. Иначе, то вече е доказано. Ама само попитайте млафите докторчета в някоя болница, те могат леснонсамо на вас да кажат за каквониде реч. Питайте сестрите и санитарите, те също ще ви кажат и покажат на кои и на кой е проличало. Ма то, Баце това да станеш богат трудно се крие, стига да иска някой да го види. Обаче па те ще те попитат тебе, откъде на бедната лекарка сестра ти, нейното синче и твой племенйик има пари за X6, кола, па ще питат и той какво работи, колко изкарва, колко плаща набдържявата данъци. Па ако те емнат тебе, ти па ще питаш за Костов, за Станишев, те ще реват за Цвъцко, така, че невинен е генерал Тонев, от мене да знаеш. Не трошете народна пара, за да си измиете накрая ръцете, че всичко е проверено. Имаше един Софиянски, нали и него го изкараха чист като сълза. ТА ТАКА!

Абе да се маха и Тонев стига с тия стари муцуни!

Какво значи, ако се докаже? Значи сметната палата според ББ е "господин никой". Защо го защитава и какви са причините. Трябва да сме малоумни!!!

Все пак нека да чуем каква ще каже прокуратура и следствие.Ангажирана е и сметната палата. Това , което чух по медиите от Тонев бе, че тази частна клиника е плащала и наем. Ако е вярно обаче тезата, че приходите на частната клиника са били за за самата клиника , ч разходите/консумативите/ са били за сметка на ВМА, тези хора са за убиване.

Естествено, че е вярно.. и не е само тази фирма. Във ВМА са поне още 5-6 в други клиники!

Спри да се изказваш,че крадеш е ясно като бял ден ,но поне не лъжи.Някой може ли да каже ,че в България от 25г.има СЪДЕБНА СИСТЕМА.НЯМА.Защото ако имаше нямаше да сме на този хал и 4,5 млд. просто така да се изпарят.Иначе мотиви за нови кражби колкото щеш-16млд.Та и намираш кой да те защищава срещу колко в сухо?И двамцата сте омазани и мразени .

Ха прегледайте и едно материялче в Афера.бг. Тя Томова може да замести много професионални следователи и прокурори.

Време е Гл. Пр.-р да Каже Кой открадна тия 4 млрд .от КТБ ,съда да го осъди по бързата процедура, да се върнат парите и...стига с тия 20 млрд /с лихвите/ ,сте задължавали Н.В. б.г. Народаа.., а ..!?!?!?Така да се процедира и срещу Масларката, Костовци, Севлиевски и всички други знайни и незнайни б.г. крадци и мин.....пенсии може да станат по 500лв...!!!Действайтеее...,че няма времее.., а идва Видов ден..!?

Това предлага и Сидеров много отдавна още от 2005г. Народа утре да се събуди и директно да си поиска народната власт пред пърламента в 9.30 часа от Бойко тиквата безпаметна и кръдлива.

Мамини ненагледни мутрета! По един калъп са правени...тумбаци с генералски лампази!

заместника му също.Д а се маха.Той е в иг,ата

Истината е ..,че ББ взе да изглежда малко притеснителен и плашлив, след изявленията и съмненията на Т.Д. от век 21 и ..налетя да я ц....а..., та не знам от ..тая Трънка какъв Заек ..ще изкочиии...!?!?!?

Един за всички и всеки за себе си... така е при бате- няма защита

Големият проблем е в това, че за тази история се знае и приказва от много време и то не само сред медицинските среди, но и сред артистичните среди, където съвсем осезаемо се виждаше как едни "собствени " пари се наливат за финансирането на филми все от един млад талант... Просто в нашето общество толкова неморални, нечестни и даже нечовешки действия и взаимоотношения станаха законни и даже изтъквани, че хората предпочитат да си мълчат и да не се обаждат, за да не станат обект на "законно" преследване и наказание. Не зная какво толкова трябва да се случи и да се разкрие, за да се подадат едни оставки, които освен логични, биха били и показателни за наличието на остатъчно достойнство.

Мнооого красноречиви изказвания за виновни партийни лидериии...!?Не знам ..какво ще е смел Лидера..., ако се докаже ,че и той има мнооого ..Вини..и грехове .,за много неща.....и какви решения тогава ще се взимаат..!?

А кога ще се проверят ежегодните ремонти в др. болници-например в Правителствена?

kirchevo

КАДУРИНА по най-бързия начин трябва да замине за гр.Сливен.Там в затвора имат нужда от кожен лекар.Нека поне един осъдят за да повярваме ,че има справедливост.

С какви очи ще седне сега манекенчето Ники Илиев (син на хищника Кадурина), като жури на "България търси талант" по бтв, след като всичко започна от техен репортаж?

Едно малко сравнение. Отидох в Щатите при дерматолог. Нямах здравна осигуровка. Платих кеш 50 долара. Надницата ми беше 120 долара. Сравни с българската надница и 80 лева за преглед при Кадурива. Все пак не е сърдечна клиника, изискваща сложни изследвания. Приятен ден.

Е, то и Десислава Атанасова от ГЕРБ също си има частна клиника в ДКЦ 1 - Русе, ... може би и във всички други болници положението е същото - едва ли е единичен случаят с ВМБ.

Всичко е много просто утре от 9.30 пред народното събрание ще се види кои от тези крадци ще отиде при народа.Защо си усложняваме живота и се отказваме от тези които наричат популисти - Атака , като те останаха единствените спасители на България - нямат и един лесничей назначен. Утре да измитаме Бойко и да се спасяваме.Капитализма в сегашната си форма няма място в нашия свят.

Абе то и на цветанов се доказа вината и го осъдиха на две инстанции, но е още депутат от герб ! Даже дружно го подкрепиха мутрите от герб ! А сега нямало свещени крави - ЛЪЖЕЦ !

нов одит, назначен от милЮционерите от ГЕРБ ще изкара генерала-айдук чист като изворна водица. Има ли балъци които да се съмняват в противното?

ГЕРБ е плод ,на ДПС и бсп . Що ревете ,от ДПС и бсп ? Що не си искате ---ДЕТЕТО? ТО е ваше ,а не на Румъния,или Сърбия...

Хубаво е да има платен канал за новини от българския политикон,който да върви само след полунощ,мазохистите да си плащат и да гледат

не вярвам на никакви одитори,те съсипаха ктб

Защо се хабите да драскате....тези живеят в друг свят.Пука им за вас!

Какво да се доказва, всичко е ясно, и това са неща които се знаят от години, просто са много и си затваряте очите за тях. Просто от време на време излиза нещо и ни замазване очите с лайна, за да си мислим , че се борите срещу корупцията. А как да се борите сами срещу себе си, невъзможно е.

Боко, айде сега разследвай кой е бил шев на Ревизионно на МО и Н-к на медицинско управление на ГЩ, ВКР-то работило за ВМА и ги разритай. Тя тая далавера се говори в цялата мединска общност от 7-8 години. Кой прикриваше ?

От НАТО/USA/ ще дърпат ушите на ген. Б. Борисов, защото ген. Тонев е много техен човек

Боко, айде сега разследвай кой е бил шев на Ревизионно на МО и Н-к на медицинско управление на ГЩ, ВКР-то работило за ВМА и ги разритай. Тя тая далавера се говори в цялата мединска общност от 7-8 години. Кой прикриваше ? ВКР-то работило за ВМА е "Генерал " Румен Златев - бивш на мястото на Стоян Тонев...!!!??? А този Румен Златев колко е откраднал - то това на фона на Стоян е нищо... Поне стотици милиони открадна той и беше следствен - ЗАЩО не го разследват него ?!? Има си клиника все едно че си е негова частна клиника по ортопедия и травматология... Нека разследващите да се разровят в неговите далавери защото ПРЕДВАРИТЕЛНО си взима комисионните по 2-3 милиона лева от ПРЕДСТОЯЩИ търгове за доставка на остеосинтезни импланти и протези...!!? Хора - бдете - самосезирайте се и ровете. Защото такива " ГЕНЕРАЛИ " откраднаха държавата... и затова имат много задължения болниците . Да се провери на ген. Златев какви недвижимости с поставени лица има в Банско а ген. Тонев след Велинград по пътя за Сърница какъв недвижим атрактивен имот има само... Военна полиция и МО да се самосезират за тези сигнали... А мен ми бяха изгонили за нищо тия двамата за адна операция...!?!

Бате Бойко, всички там горе сте едни и същи...Къде ще си ходи тоя? Нали ви гледаме сеира 25 години. Само се местите от тук, там. Уж се менкате, ама сте едни и същи продажници. Крадете, ама разумно и правете нещо за народа, та да има от къде да крадете. Както я карате, скоро няма да има за крадене. Къде ще идете тогава?

Сега лъсва с пълна сила един от критерийте по които са избирани сегашните депутати от ГЕРБ: да са потенциални клиента на прокуратурата и всеки с различна сфера на престъпна дейаност.

В останалите партии ,такива кадри ''ВЪОЩЕ '' НЯМА....

бе мутро сикаджийска? Одиторите да не би да са си измукали фактите от пръстите? Или се надяваш на нов одит по герберастки? КРАДЛИВА МУТРОМИЛИЦИОНЕРСКА ПАПЛАЧ сте вие 99 процента от ГЕРБ.

С толкова парички Стоян Тонев ще купи цялата прокуратура /и няма да е първият/! До кога ще ни лъжете най-нагло, че нещо се прави? Само симулирате някакви действия. Аман, изгонихте децата ни с лакомията и дебелоочието си!

Аз съм крадец по душа,днес съм решил,че съм от ГЕРБ,утре от БСП,важното е да съм с всяка власт за да мога да се нагуша добре! Днес може да съм червен,утре син,после зелен,може и разноцветен,важното е да съм близък до властта и да гуша и гуша до несвяст! Алчността не пита,какъв си,тя си е вътре в теб и ти си единствения,който може да я контролира! Затова няма ГЕРБ,няма БСП,няма ДПС,няма Атака и ПФ или АБВ,има хора и хора,едните са лакоми,другите не са,но май в България останаха само лакомите!!!

Няма по- гнусно от прадател! А партията им се зове ГЕРБ!

Че политиците ни са алчни и от едно котило, е ясно, но не смейте да хвърляте кал върху обикновените хора, които, докарани до ръба на съществуването, продължават да връщат намерени портмонета с пари.