Депутатка единствена писа 5 на премиера, той й благодари

Премиерът Бойко Борисов постави оценка за работата си - "отличник". Той направи това в отговор на въпрос пред журналисти в парламента. Попитан дали самооценката му не е малко нескромна, се съгласи да я коригира на 5.50.

Обратно в новината

Коментари - Депутатка единствена писа 5 на премиера, той й благодари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поповод на АНОНИМНИТЕ оценки - един стар виц: След като Хрушчов прочита доклада за разкултване на сталин в президиума се получава АНОНИМНА бележка "Вие къде бяхте приживе на Сталин?", на което Хрушчов отговаря от трибуната "Бях потиснат, уважаеми анонимни другарю от 23-ти ред, 15-ти стол . . ." Всички прилики с АНОНИМНИТЕ оценки за Тиквата и Тиквениците са не много случайни, май . . . :-)

Ужасно грозна тъпа поста селянка . Не е истина това квазимодо да е депутат евати държавата е това . Бойко толкова ли ненамери по красива и умна плвенчанка от Христинка и Цецка.

Тази грозотия очевидно е незадоволена и е готова на всякакви креватни изпълнения с този пожарникар. В това няма нищо учудващо, като им днаем багажа и ниската култура на уличници, издигнали се от плебса до върховете на тази нещастна държавица. С такива освен порнография и идиотщини друго не можем да очакваме

Прати и ти една снимка да видим пък ти какъв хубавец си. Като гледам как пишеш, не ми изглеждаш на особено интелигентен. Тази жена има три магистратури и цял живот е учила за да доживее такъв простак като тебе да я преценява.

Ти откъдето знеш че има три магистратури. Това според тебе нещо голямо ли е. И кога и къде ги е изучила тези науки. Гледайки я по снимките и слушайки по тв изглежда доста простовата женица и говори на диалект. За визията й не ще и Дума поне с 5 магистратури ще е . Трябва да е доста тъпа първо да пише 5 на ББ а после да си признае след кото е разбрала че ще правят разследване на почерка.

ДО НИЯ , И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ГЕРБЕРОИДЧЕТА , КОИТО И БЕЗ ТУЙ СЕ ТОПЯТ КАТО СЕГАШНИЯТ АПРИЛСКИ СНЯГ И СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ И В НАЙ- СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ГИ ПИШЕМ В ЧЕРВЕНАТА КНИГА- ВИЕ НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ , ЧЕ СТЕ МАЛЦИНСТВО... НАЛЯГАЙТЕ СИ ПАРЦАЛКИТЕ И ВЗАИМНО СЕ ТЪРСЕТЕ ПО ЧАЛГОТЕКИТЕ ...НИЕ , ОЛШИНСТВОТО ОТ УМНИТЕ , КАДЪРНИТЕ , ОБРАЗОВАНИТЕ И ИНТЕЛИТЕНТНИТЕ БЪЛГАРИ СМЕ ПРОТИВ ГЕРБ , ПРОТИВ ЧАЛГАМУТРОЕКШЪН НАРЦИСА И ПРОТИВ НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ МУ И НЕКАДЪРНИ , ЛОБИСТКИ И ПРОПИТИ В КРАЖБА И КОРУПЦИЯ КАДРИ ... НА КАКЪВ ЕЗИК ВЕЧЕ ДА ВИ ГОВОРИМ И ДА ВИ КАЖЕМЕ, ЧЕ НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА НИ Е ПРОТИВ ГЕРБ- С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА МУТРЕСКИТЕ- ЧАЛГЕСКИ И ТИЯ СЛУЖИТЕЛИ , КОИТО СА НАЗНАЧЕНИ ОТ ГЕРБ НА ТОПЛИ МЕСТЕНЦА И ТЕХНИТЕ РОДНИНИ- ПОД ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА.. Н.Е. В.И. Щ.ЕМЕ . М.Х.А.Й. Т.Е СЕ , ДОКАТО Е ВРЕМЕ ...

БОЛИ МА ФАРА КОЯ МУ ГО Е НАБИЛА !

...Yмря циганката дето го хвалеше...

Ба ! ... Ама и ти ли бре, Б...бб ... ате Бобчо ?!( си бил бил от `отличниците` на еди-кои-си) .... Е-ее-ей да`н`ти`й уроки шъ знайш !

И на бай Тошо всички му пишеха 6-тици :) Намирисва ми на тоталитаризъм в тази държава !!! Костов бил "Командир"??? Той е малка девствена калинка сравнен с ББ (Биг Бос) :)

Не мога да разбера всички ,които непрекъснато обиждат Борисов.От всичките ни премиери след 1989 това е най-откритият и достъпен човек,който не се пристисква като другите-говори прямо,признава си грешките,уволнява сгафилите,строи шосета,подгони бандитите и корумпираните,вкарва пари в държавата и т.н. Вие какво искате?В световна криза да вървим по пари и да харчим като луди?Да искаме като Гърция,Португалия,Испания и др по 60-80 млрд. евро и да затънем да гуша!?Стига сте плюли,ами отивайтеда работите!,дето стоите само на компютрите и сте си опекли мозъците.

Иванов, Така хвалеше комунягите преди 1989 година, нали? И когато ти казаха, че ще те бесят, ти само попита: "Аз ли да си нося въжето или Партията ще го предостави?" :)

Много се чудиш и въпреки всичко не можеш да разбереш. Ми то е щото така ти е заложено в чипа - харесваш си управляващите към момента (които и да са) и се носиш по течението. И нямаш грижи, като в рая. Ние пък се чудим кога ти и такива като теб ще се събудите и ще прогледнете с широко отворени очи. Май никога.

Ами да! Искам като в Гърция /поне/! Сега за Великден - 200 евро, за отпуската - 250 евро, за Коледа - 500 евро! И то допълнително! И то при изключително рестриктивни мерки, както на правителството им, така и на ЕС. Пък Бойко ни обещава само...таратанци магистрални! И можеш ли да ми кажеш колко пари вкарва в държавата, защото знам за вече 4 млрд., които наготово изхарчи, пардон - изяде !!!!!!!!!!!!

Даже много е прав. Всички мрънкалници са с характерното мислене " Аз не знам как е, ама и така не е". Много ли харесвахте предишните мишоци, които се спотайваха основно по кабинети, а иначе като се говореше за злоупотреби от по-високите управляващи слоеве нищо не се предприемаше. Кой от предишните казваше за министрите си, че ако са виновни за нещо да си понесат отговорност? И при бай Тошо е имало свестни хора по върховете, ама номенклатурата не ги е оставяла много да виреят.

иВАНОВ , ТИ СИ БАЛЪЪЪЪЪЪЪК . Повече няма какво да добавя... Пази Боже от сляп и глупав народ , в твое лицие .. пфууууууууууууу......

абе кво стана с Шенгенското? Нали април таковата.......

Диагноза .... напреднал стадии на НАРЦИСИЗЪМ.

По-скоро на ИДИОТИЗЪМ!

До тук 77 примитива са написали нещо без да мислят.Нагласена работа.ЧЕРВЕНИ, не рзбрахтели ,че тези коити се гордееха с бедния си произход( яли и пили вода от копитце) сега се изживяват като висша класа.Бедна ми Курнелия-малко те е сръфало онова куче.Добре , че не е станало обратното,че милото щяло да се натрови .

бе като толко плювате Бойко поне напишете кой по добре ще ви оправлява>>> споменете конкретно име

е , И ..По- добре всеки друг , но , не и този чалгамутронеобразован самозабравил се нарцис , където дори и за спортист нестава . Поне три пъти братовчед ми го е побеждавал на карате . Ти си гласувала за въздухар , за човек , който винаги бяга и вазирва от трудностите .Поне в спортните среди си го знаем . , а за такива рибки като тебе , ще ти препоръчаме да се образоваш повече ...

дай на глупака власт и му гледай съира

Утре ще излязат хиляди млади хора да му покажат червен картон - той си бил писал отличен.Явно в пожарникарското училище така пишат бележки.Правиш неправиш нещо -отличен 6.Да ама ние не сме пожарникари ,а ти какъв си май вече самия ти ББ незнаеш.

Може ли толкова време да ни занимавате с толкова глупости?!

Говори се, че колежката е дала 5 щото си е мислила, че оценяваме по петобалната. Иначе няма резон в действията й.

Продаде го за 1лв ама с дълговете. А сега е на чисто - готово за разпродажба!

ЛЕЛЕ, МАЛЕ.....това ли ви е работате бре депутати?!?!

Само крайно простите и комплексирани хора сами си пишат оценки. Жалко, че такива стават премиери, но в БГ и травестит може да стане...

Бравооооо,още едно място на 4-ти километър се запълни.Поредния пациент е налице и то отличник.

Доган не е стъпвал на работа от откриването на парламента и последната му изява беше след изборите в НДК. Той трябва да замести Борисов и ще ви се решат всички проблеми. Ще си имате министър председател , за който ще чувате веднъж годишно. Какво по хубаво от това. Успех и да не забравите да махнете този лош Бойко . На изборите или бюлетината на БСП или тази на ДПС . Която и от двете да хванете е все тая.

Доган е за предпочитане пред крадливата,глупава и вредна МУТРА!

Ти си спал на течение. ...Доган .... за него само панделата е алтернативата

и двамата са еднакво прости и нагли

МЕДИЦИНАТА Е БЕЗПОМОЩНА ПРИ СЛУЧАЯ бойко борисов! НЯМА ЛЕЧЕНИЕ ЗА ТОЗИ НАРЦИСТИЧЕН КОМПЛЕКСАР!

Боже,ела си прибери вересиите че от толкова блаженство вече няма какво да ям!!!!

Само едно не разбирам. Че не е идеален не е, че качеството на исказа му не е високо не е, но в крайна сметка какво е по-важно за нас? Да живеем като скотове и да имаме хубаво говорещ лъснат гей за премиер или да имаме комик но все пак работещ малко или много за държавата ...тоест за нас. Аз лично предбочитам Боко понеже не е профан като СерГей, не е мекотело като царя, не е аутсайдер като Виденов и не е жалка лисица като Костов. Ако не друго поне мога да се посмея като заръси суперлативи по новините. Айде със здраве да си караме по околовръстното към Европа.

"Работил за държавата, т.е. за нас"??? Моля??? Държавата са те, лапачите, народът сме ние. Имаш сбъркани представи за света, на какви хапчета си сега?

Като твоите ...защо питаш

Отличен..... ако сме по 100 - балната система...

бате боъко нали се прави на батман- тоъ е на всякаде, отличник е вав всичко и никога не греши. нека да прочете статята за болното дете габи и как учениците протестират срешу бежаберието на дарявата-на изпалнителната власт- кам бадещето на булгаря и нека бборисов да се оцени отновос 6 но да помогне на това малко дете. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ОЦЕНКАТА ЩЕ ТИ Я ДАДЕМ НИЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ. БЪДИ СИГУРЕН, ЧЕ ТЕ ЧАКА УЧАСТА НА ТВОЯ ЦАР. Ако не си разбрал истината и продължаваш да вярваш на поръчковите проучвания на Андрей Венцел Райчевда да ти я кажа . ВЕЧЕ СИ ИСТОРИЯ. ВЕРВАЙ МИ.

Отличник по политическата подготовка ли шушумига

Отличник,my ass.

Какво ще стане, ако бате Бойко отиде на психиатър или психоаналитик? Отговор: И двамата ще бъдат обявени за луди или и двамата, наистина ще полудеят!

Абе в тая държава няма ли психиятрия. Или тоя е решил да ни разсмива и да прави зрелища.

Кой ми писа петица?" Този въпрос на премиера Бойко Борисов смразил депутатите от ГЕРБ във вторник вечерта, пише Емилия Караабова във вестник "Труд". Един от 117-те си е позволил да пише оценка, различна от 6, на министър-председателя и лидер на управляващата партия ГЕРБ. Въпросът на Борисов останал без отговор. Анкетите са анонимни. Петица на фокусника, който във всяко сако бърка и вади лентички?! (Както заяви самият премиер при откриването на нов главен канализационен колектор в квартал Горна Баня. Плюс: "Както много пъти съм ви казвал - правим си първи копки, след това си откриваме и си имаме биография...") Петица на човека, който има биография?! Петица на министър-председателя, който полага огромни усилия да изкара държавата от кризата?! Който си дава "здравето и нервите от сутрин до вечер"?! Петица на лидера, който търси кадри под път и над път, а понякога и на кръстовище (като втория здравен министър проф. Анна-Мария Борисова)?! Петица на премиера, комуто всички бивши премиери завиждат, защото ще направи магистралите?!

ГАТАНКА Абревиатура на ГЕРБ, що е то? Отговор: Гладен Електорат Рейтингова Бойко.

Мания за величие и нарцисизъм - това няма да завърши добре нито за него, нито за нас ! Жалко, че се намериха индивиди, които да дадат достатъчно гласове за да може този самохвалко да управлява ! Щеше да е смешно, ако не беше тъжно ... просташка милиционерска държава сме, жалко за малкото грамотни, интелигентни и добри хора тук - за тях няма нито настояще нито бъдеще !

Не обиждайте червените,защото отличника е напуснал пожарната команда за да запази членството си в БКП/БСП/.Гласувайки за Б.получавате коалиция БСП-ГРОБ.

Аз съм ЗА с 2 ръце! Само така - аплодирам! Не може само да се иска от тази държава, трябва и нещо да се даде. Ние (от партия Герб) й даваме най-свидното, нашия Пръв Вожд и Учител, Димитр...ъъъ.. грешка... Борисов. Давай, Бойко, всички прости тикви сме с теб!

Едва ли някой от младежите тук, би се сетил за какво намеквате. Поздравления!!!

Отличникът си е отличник, особено ако бъде сравнен със Станишката. Не е необходима излишна скромност...даже червените кретенчета го разбират вече.

Сравнението със Станишев е, разбира се, в полза на.... Станишев, естествено. Само шашав човек може да го отрече. То тези, дето го избрахте Бойко милиционера да ръководи държавата, явно се сте такива, как иначе.

защитниците на червения хамстер, на рокера, с червените прашки се заобаждаха. По-добре министър председател с чувство за хумор, отколкото такъв, спряган за педал...

Сражнението е определено ж полза на Станишеж, драги! Само необразожанби хора дето не са в час могат да мислят, че един пожарникар знае повече от Станишев! Стига с тия ченгета и физкултурници като Цецко

И после, децата пиели!! Е и как няма да пият децата!? Депутатката и тя трябва да е някоя орличничка, некое безполезно изкопаемо...

Този е болен мозък и става все по болен от ден на ден ! Нарцисизъм --1000% ! Толкова комплексиран мъж..не очаквах от Борисов ! както си казва, знаете ли кой кара ХАМЪР? тези който имат малки пишки ! борисов е с тежък комплекс ...пази боже..тази държава страда най много от управниците си !! моята оценка за работата на Борисов е 3- !

БОЙКО БОРИСОВ СЕ САМОЗАБЛУЖДАВА И НЕ МОЖЕ ДА ВИДИ, ЧЕ СЕ НАМИРА В 20-ТОБАЛНАТА СИСТЕМА, ЗАЩОТО ПО 6-ТОБАЛНАТА СИСТЕМА НАРОДА МУ Е ПИСАЛ СРЕДЕН (3), А ПО ДРУГАТА СРЕДЕН(5,50).

Хахахаха много е готин,голям сладкиш е!!! И аз му пиша 6 и да продължава все така.

Пускай си вибратора и гледай новините с него ... Заради такива патици ни управляват надути и необразовани простаци, кой въобще им даде право да гласуват ... малоумна работа ...

Нямам намерение да се занимавам с вибратори, просто на следващите избори ще гласувам за него с две ръце, искрено ще му напиша 6+ и ще получа целувка лично то него :). Ти не се нерви толкова да не се наложи на жена ти да купуваш.

Ох, ама как се е размазала от вишочайшето му внимание! Добре, че я посочи ББ, че иначе не сме я ни чули ни видели. Сигурно се познава само с касиерката в Парламента (от която си взима заплатата). Обградил се е с тъпанари и подлизурковци отвсякъде.

че никът Ви е с малко А. Явно подсъзнателно усещате, че сте много зле. Отдавна в държавните учреждения и в много от фирмите, държавни и частни, заплатите се превеждат на сметки и се теглят чрез карти, дебитни, кредитни...