Коментари - Борисов предупреди своите да не се подведат да дават пари | Днес.dir.bg

Борисов предупреди своите да не се подведат да дават пари

Пари за избори не даваме. Не даваме даже за телевизиите и платени репортажи, камо ли за гласове, каза премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов предупреди своите да не се подведат да дават пари | Днес.dir.bg

Коментари

Единственото положително, което България има, е валутният борд и плоският данък, всичко друго е негативно! София е една от водещите столици на корупцията в света и това го пише в цялата международна преса. За мен тук нещо се променя, защото дисциплината се изключва от системата. Гледам лондонското списание The Economist от 21 септември и какво да видя цяла статия за аферата с този Пеевски Четири дни по-късно в Париж взех броя на списание LExpress, където пишеше за аферата на Иван Данов. Погледнах сайта на правителството преди няколко дни и видях, че този човек все още е министър той, който е измамил френското правителство, а LExpress публикува документи за това. Какво мога да кажа? Това е смайващо!

ИНФОРМАЦИЯТА ИМА ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ !

Пак не ме разбрахте! Казах да не давате ЛИЧНИ пари! Тая партийна субсидия за какво е? Ами средствата, дето ни ги дават нашите приятели олигарси, за които лобираме? Тези пари ще харчим, свои няма да давате!

Разбира се, всички трябва да са неподкупни. Иначе няма да е честно. Нали винаги сме провеждали честни избори?

ИНФОРМАЦИЯТА ИМА ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ !

Я КАК СЕ Е РАЗСМЪРДЕЛО ЛИЛИПУТИНОВОТО ТРОЛИЩЕ НА КОМУНОИДИОТИ И ЮРУШИ!! СМРАД, СМРАД, СМРАД!!! ХУБАВОТО Е ОБАЧЕ, ЧЕ ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СМРАДЯТ, ВСЕ ПОВЕЧЕ НАМАЛЯВАТ. ДАЖЕ И СЕЙБИИТЕ ИМ ВЕЧЕ СЪВСЕМ ОЗВЕРЯХА, КОЕТО Е ДОБЪР ЗНАК!!!

Крякането на висок глас до Луната не прави аргументацията по-силна...

тържество на наглоста и простотията.

Да бе не давали,за защо по БТВ излиза Платен Репортаж когато пуснат Клипа на Йорданка Фъндъкова какво била тя направила за София,защо Лъже Тиквата.не е лош човека,но май има някакво заболяване,за което никой не казва.иначе аз никога няма да гласувам за Герб,както и повечето от народа,не искаме да сме негова собственост на Мутрата.Както той си има че Държавата му е Бащиния.

Баси какво непокрито самочувствие имаш , че кой ти е казал да гласуваш за ГЕРБ , за какво си ни ти с твоя глас ???!!!Стой си мирен и не забравяй хапчетата че като ти чета простотиите ..........

Ма ка така бе Боцко , па то има разходи - транспортни , цяло семейство , закуска пътьом , половин надник , обяд.

На снимката Боко стиска зъби здраво. Явно американците яко усукват топките на премиера с миналото му на треторазряден СИК-аджия.

Той, че си е треторазряден СИК-аджия си е пределно ясно, но не съм останал с впечатление, че белата колиба е против Той да е на власт...

Човека има 1 милион избиратели и всичките безспланти ХА ХА ХА .

Естествено, че не! Плаща на всички ;))

Е не е така, има и кухи!;))

На последните избори реално подадените гласове на бледолики българи за за Него бяха 8% - около 30 000 гласа . Половината от една трета от 45 % гласували. Това е истината-останалото е бръщолевене! ГЕРБ избирател да не се опитва да смята- не е по силите му.

Горе да се чета 300 000 вместо 30 000. Проблем с клавиатурата

Ми не давате ваши пари на телевизиите, само държавни под формата на реклами на "проекти" и евро програми ... Аз емигрирах, А ТИ ?

И що не си гледаш новата родина, ами постоянно висиш в бг форумите. Не можеш да се интегрираш ли?

Нима има значение откъде истината ще те цапардоса по кофата:)))

Просто тройно правило - ''Когато имаш над 1 милион избиратели'' с плащане , колко ще имаш без плащане. Боци имаш 45 минути , един учебен час , смятай.

След, като да гласуват ходят само купени, лумпени и чугунени глави, явно от ГЕРБ считат, че циганите са най-малката групичка.

ИЗБОРИТЕ НЕ СА ФУТБОЛЕН МАЧ ИЛИ БОКСОВ ДВУБОЙ...!!! БЪЛГАРИ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ЧЕ СЪС СВОЯ ИЗБОР, ОПРЕДЕЛЯТЕ НЕ САМО СВОЯ, НО И ЖИВОТА НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ, РОДНИНИТЕ, ДЕЦАТА И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ...!!! НЕ ПРОДАВАЙТЕ ЗА 30 СРЕБЪРНИКА БЪДЕЩЕТО СИ, НА УНИЩОЖИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ (ДАЖЕ И ДА ГО ХАРЕСВАТЕ ПО НЯКАКЪВ СВОЙ ИЗВРАТЕН НАЧИН)...!!! ДА ОСВОБОДИМ БЪЛГАРИЯ ОТ УНИЩОЖИТЕЛИТЕ И...!!!

Новият виц в мрежата показва мерака за ЕВРОпари : "...Един приятел ми каза един виц преди малко. ТЕЛК-а спрял да работи. Нямало опашка, защото куцо, кьораво и сакато тръгнало да става общински съветници.

Най-добре е борисов да спре да взима пари. Той си знае.

Само да кажа, че в наше село Герб поканиха да пее Бобан Здравкович, а в съседното пя Кеба и имаше много сръбска музика и много кебапчета, та кого лъжеш бе Бат Бойко, Герберите купувате гласове нон стоп и навсякъде. С чии пари го правите, не с вашите, а с моите като данъкоплатец!

в силистра не сам сигурна да ли раздава пари но подараци от сорта на чадури, кенгура за носене на бебета,бонбони лакта това всичко с логото нагерб

Приятелите на Боко: Маргина, Маджо, Пашата, Бай Миле. Димата Руснака, Венци Стефанов, Мишо Бирата.... Ебати и CV-to. В Америка , или Англия с това CV щеше да има проблем да започне работа като шофьор в градски транспорт.

Е Баце поне на избори похапвахме с децата , сега и това ли ще ни отрежеш?

Миналия уикенд в градинката на Младост 3 в София такова пържене на картофи и печене на кебапчета ставаше, че тълпата пощуря. Организирано беше от районният кмет(ица), издигнат(а) от ГЕРБ. Аз разбира се ги отминах с достойнство и си седнах в едно заведение, като бял човек.

Заведението на Позитано или на Врабча беше?

За честността на ГЕРБ - справка кметовете на Аврен, на Ботевград, на София и др., десетките европроекти с наложени санкции от евроодиторите, Тефтерчето на оня и т. н.

Само Бойко! Обичамете всички Бойко! Бий Бойко бий комунистите по главата! Обичам когато вият комунисти значи Бойко здраво ги цепи!

Бойко е от комунистите. Не знам кой за какво ти се струва, че вие. СИК и ВИС се бият - ти за кои си?

Къде са тия комунисти бе, аз такова животно не съм виждал?!

Това ММ да го разбираме като Мая Манолова нали!

Пари не даваме, ама кебапчета даваме и всички римляни в София ще продължат да се возят безплатно в Градски транспорт, ако спечелиме.. Ние разчитаме на НЕгласуването на интелигентните избиратели и подкрепата на неинтелигентните .

На тая статия как ви звучи следното заглавие: ИЗВЪНРЕДНО: ГЕРБ се опитва да купи изборите в Перник

Ами нали сме Му свикнали на БОКо... За добро утро едно, за добър ден второ, а за добър вечер - да отрича и двете...!!! :::)))

Манипулация , не се подавам на манипулации , каза Боци. Всъщност до колкото знам той не се подава само на иглени манипулации , ама те сега и на тия взе да се опъва , ако има някой да му вярва.

И бонусите на държавните служители по ОП-тата не ги давате и заплатите в министерствата не ги давате (навреме) вече. Яко крадът герберастите.

Борисов предупреди своите да не се подведат да дават пари... Никой не е казал обаче, че НЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ПАРИ. Така че - действайте герберастчета, пълнете си гушките!

Лицемер... Знам кандидат кмет на герб,който каза,че вече е раздал парите.

Пълни глупости! Аман от шизофренните лъжи на тоя комуноиден мутро-милиционер! В моя роден град, например, ГЕРБерастите и в момента са поставили една шатра на центъра, дънят чалга, а кандидатът им за кмет-Мъзърката раздава на всички бира и кебапчета! Това да не би да е безплатно?!? Или е дарение от поредния Мишо-Бирата! А банкнотките, които са прикрепени с кламерче към визитките на същия кандидат раздавани по махлите! И това е в един малък град! Представям си какво е във Варна например!

Мислете когато гласувате! Мислете за пенсиите си и за лошия живот който водите. мислете за мизерията в която потънахме.

Предлагам всеки кмет да е с мандат от четири години. Иначе се забравят и нямат хъс за работа. Сменете на тези избори кмета си. Новото е винаги по добро от старото. Объркайте им сметките!

Щом Бойко не дава пари за избори - то как точно проведоха ония неща в зала Армеец? С какви пари са купени плакатите, билбордовете, големите табели и т.н. с кандидатите и рекламирането на ГЕРБ? Примерно оная огромна табела над един от тунелите на една от магистралите? Безплатно ли е ?

Кумунизма си отива, бате Бойко му го набива... ахахахаха...

ти е пръв кУмУниЗ

Елементарен въпрос - по какво се различава комунизмът от бойковизмът.

Ако "кУмунизма" си отива, бате Бойко (като член на БКП) яко СИ ГО НАБИВА...!!! :::)))

Никакво излишно и напразно даване на пари за купуване на избиратели, каза БОКо, и само оставаше да доуточни: - Ние от ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" вече сме организирали попълването на избирателните протоколи с правилните резултати...!!! :::))) ГРОБ за ОПГ"герб" - унищожителите на България и българите...!!!

Че те и без да дават са нон-стоп в репортажите, какво ще стане пък ако почнат и да си купуват ефирно време ....

цар тиква:защо трябва да купуваме циганско-ромски гласове като можем да си купим цялата комисия,по евтино ще ни излезе

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ДАВАТ ПАРИ С КОНСТИНБРОДСКАТА СИСТЕМА ЩЕ СИ ОСИГУРЯТ "ПОБЕДАТА" ДЪРЖАВАТА Е ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ ТАКА, ЧЕ НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА

Kalin

Смешник кво да дават за телевизии и реклами като той и неговите хора не слизат дено ношно от екрана да ни облъчват.Е може не точно с пари да са ги купили но са ги приватизирали!

Борисов потвърди хипотезата, че след деня идва нощта и пак ден...

"Казвам ти дъще, сещай се снахо!" :))

ГОЛЯМ СМЯХ С ТОВА ИЗКАЗВАНЕ!!!

Правилно г-син Борисов, пари не се дават, само се взимат!

пари-само изнудване и заплахи

Баце , па плонжираш със несъстоятелни изказвания .Никой от кандидатите няма да се бръкне в личните , парите се осигуряват от централите от където идват и указанията. Ти се правиш на интересен , ама не си , най-малкото защото подобни плонжоте са не театрално за пред обществото , а до вътрешните ви структури.

Абсолютно прав е! ГЕРБ трябва само да взима, а не да дава!

Шефе, разбрах те. Намекът ти е да не даваме малко пари на избирателите ни от катуните в България. Ще ги уважим поне със по две стотачки! Айде, че и подготовката на банкета ме чака, деликатесите още не са пристигнали, марковите напитки също! А бе предизборен хаос...

Защо ги предупреждава? Гласове купуват основно от ДПС. Донякъде и БСП, както и малките партии. Да каже на своите хора в избирателните комисии да не хвърлят валидни бюлетини в коша с невалидните - там експерт е пловдивският Мамин Ваньо. Както и да не гласуват мъртви души. Те "гласуват" основно за ГЕРБ. Списъците трябва да се прочистят. Не може броят на избирателите да е колкото населението. Все едно, че няма непълнолетни.

Късно е шефе,вече ги дадохме както ти нареди.

Значи Цв.Цв. е приключил с "подготовката" на изборите. Гарантирано обиране на данакоплатеца още 4 години от ГЕРБ/ДС/.

Печелят винаги разумните.

Коментари - Борисов предупреди своите да не се подведат да дават пари | Днес.dir.bg

Борисов предупреди своите да не се подведат да дават пари

Пари за избори не даваме. Не даваме даже за телевизиите и платени репортажи, камо ли за гласове, каза премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов предупреди своите да не се подведат да дават пари | Днес.dir.bg

Коментари

Единственото положително, което България има, е валутният борд и плоският данък, всичко друго е негативно! София е една от водещите столици на корупцията в света и това го пише в цялата международна преса. За мен тук нещо се променя, защото дисциплината се изключва от системата. Гледам лондонското списание The Economist от 21 септември и какво да видя цяла статия за аферата с този Пеевски Четири дни по-късно в Париж взех броя на списание LExpress, където пишеше за аферата на Иван Данов. Погледнах сайта на правителството преди няколко дни и видях, че този човек все още е министър той, който е измамил френското правителство, а LExpress публикува документи за това. Какво мога да кажа? Това е смайващо!

ИНФОРМАЦИЯТА ИМА ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ !

Пак не ме разбрахте! Казах да не давате ЛИЧНИ пари! Тая партийна субсидия за какво е? Ами средствата, дето ни ги дават нашите приятели олигарси, за които лобираме? Тези пари ще харчим, свои няма да давате!

Разбира се, всички трябва да са неподкупни. Иначе няма да е честно. Нали винаги сме провеждали честни избори?

ИНФОРМАЦИЯТА ИМА ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ !

Я КАК СЕ Е РАЗСМЪРДЕЛО ЛИЛИПУТИНОВОТО ТРОЛИЩЕ НА КОМУНОИДИОТИ И ЮРУШИ!! СМРАД, СМРАД, СМРАД!!! ХУБАВОТО Е ОБАЧЕ, ЧЕ ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СМРАДЯТ, ВСЕ ПОВЕЧЕ НАМАЛЯВАТ. ДАЖЕ И СЕЙБИИТЕ ИМ ВЕЧЕ СЪВСЕМ ОЗВЕРЯХА, КОЕТО Е ДОБЪР ЗНАК!!!

Крякането на висок глас до Луната не прави аргументацията по-силна...

тържество на наглоста и простотията.

Да бе не давали,за защо по БТВ излиза Платен Репортаж когато пуснат Клипа на Йорданка Фъндъкова какво била тя направила за София,защо Лъже Тиквата.не е лош човека,но май има някакво заболяване,за което никой не казва.иначе аз никога няма да гласувам за Герб,както и повечето от народа,не искаме да сме негова собственост на Мутрата.Както той си има че Държавата му е Бащиния.

Баси какво непокрито самочувствие имаш , че кой ти е казал да гласуваш за ГЕРБ , за какво си ни ти с твоя глас ???!!!Стой си мирен и не забравяй хапчетата че като ти чета простотиите ..........

Ма ка така бе Боцко , па то има разходи - транспортни , цяло семейство , закуска пътьом , половин надник , обяд.

На снимката Боко стиска зъби здраво. Явно американците яко усукват топките на премиера с миналото му на треторазряден СИК-аджия.

Той, че си е треторазряден СИК-аджия си е пределно ясно, но не съм останал с впечатление, че белата колиба е против Той да е на власт...

Човека има 1 милион избиратели и всичките безспланти ХА ХА ХА .

Естествено, че не! Плаща на всички ;))

Е не е така, има и кухи!;))

На последните избори реално подадените гласове на бледолики българи за за Него бяха 8% - около 30 000 гласа . Половината от една трета от 45 % гласували. Това е истината-останалото е бръщолевене! ГЕРБ избирател да не се опитва да смята- не е по силите му.

Горе да се чета 300 000 вместо 30 000. Проблем с клавиатурата

Ми не давате ваши пари на телевизиите, само държавни под формата на реклами на "проекти" и евро програми ... Аз емигрирах, А ТИ ?

И що не си гледаш новата родина, ами постоянно висиш в бг форумите. Не можеш да се интегрираш ли?

Нима има значение откъде истината ще те цапардоса по кофата:)))

Просто тройно правило - ''Когато имаш над 1 милион избиратели'' с плащане , колко ще имаш без плащане. Боци имаш 45 минути , един учебен час , смятай.

След, като да гласуват ходят само купени, лумпени и чугунени глави, явно от ГЕРБ считат, че циганите са най-малката групичка.

ИЗБОРИТЕ НЕ СА ФУТБОЛЕН МАЧ ИЛИ БОКСОВ ДВУБОЙ...!!! БЪЛГАРИ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ЧЕ СЪС СВОЯ ИЗБОР, ОПРЕДЕЛЯТЕ НЕ САМО СВОЯ, НО И ЖИВОТА НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ, РОДНИНИТЕ, ДЕЦАТА И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ...!!! НЕ ПРОДАВАЙТЕ ЗА 30 СРЕБЪРНИКА БЪДЕЩЕТО СИ, НА УНИЩОЖИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ (ДАЖЕ И ДА ГО ХАРЕСВАТЕ ПО НЯКАКЪВ СВОЙ ИЗВРАТЕН НАЧИН)...!!! ДА ОСВОБОДИМ БЪЛГАРИЯ ОТ УНИЩОЖИТЕЛИТЕ И...!!!

Новият виц в мрежата показва мерака за ЕВРОпари : "...Един приятел ми каза един виц преди малко. ТЕЛК-а спрял да работи. Нямало опашка, защото куцо, кьораво и сакато тръгнало да става общински съветници.

Най-добре е борисов да спре да взима пари. Той си знае.

Само да кажа, че в наше село Герб поканиха да пее Бобан Здравкович, а в съседното пя Кеба и имаше много сръбска музика и много кебапчета, та кого лъжеш бе Бат Бойко, Герберите купувате гласове нон стоп и навсякъде. С чии пари го правите, не с вашите, а с моите като данъкоплатец!

в силистра не сам сигурна да ли раздава пари но подараци от сорта на чадури, кенгура за носене на бебета,бонбони лакта това всичко с логото нагерб

Приятелите на Боко: Маргина, Маджо, Пашата, Бай Миле. Димата Руснака, Венци Стефанов, Мишо Бирата.... Ебати и CV-to. В Америка , или Англия с това CV щеше да има проблем да започне работа като шофьор в градски транспорт.

Е Баце поне на избори похапвахме с децата , сега и това ли ще ни отрежеш?

Миналия уикенд в градинката на Младост 3 в София такова пържене на картофи и печене на кебапчета ставаше, че тълпата пощуря. Организирано беше от районният кмет(ица), издигнат(а) от ГЕРБ. Аз разбира се ги отминах с достойнство и си седнах в едно заведение, като бял човек.

Заведението на Позитано или на Врабча беше?

За честността на ГЕРБ - справка кметовете на Аврен, на Ботевград, на София и др., десетките европроекти с наложени санкции от евроодиторите, Тефтерчето на оня и т. н.

Само Бойко! Обичамете всички Бойко! Бий Бойко бий комунистите по главата! Обичам когато вият комунисти значи Бойко здраво ги цепи!

Бойко е от комунистите. Не знам кой за какво ти се струва, че вие. СИК и ВИС се бият - ти за кои си?

Къде са тия комунисти бе, аз такова животно не съм виждал?!

Това ММ да го разбираме като Мая Манолова нали!

Пари не даваме, ама кебапчета даваме и всички римляни в София ще продължат да се возят безплатно в Градски транспорт, ако спечелиме.. Ние разчитаме на НЕгласуването на интелигентните избиратели и подкрепата на неинтелигентните .

На тая статия как ви звучи следното заглавие: ИЗВЪНРЕДНО: ГЕРБ се опитва да купи изборите в Перник

Ами нали сме Му свикнали на БОКо... За добро утро едно, за добър ден второ, а за добър вечер - да отрича и двете...!!! :::)))

Манипулация , не се подавам на манипулации , каза Боци. Всъщност до колкото знам той не се подава само на иглени манипулации , ама те сега и на тия взе да се опъва , ако има някой да му вярва.

И бонусите на държавните служители по ОП-тата не ги давате и заплатите в министерствата не ги давате (навреме) вече. Яко крадът герберастите.

Борисов предупреди своите да не се подведат да дават пари... Никой не е казал обаче, че НЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ПАРИ. Така че - действайте герберастчета, пълнете си гушките!

Лицемер... Знам кандидат кмет на герб,който каза,че вече е раздал парите.

Пълни глупости! Аман от шизофренните лъжи на тоя комуноиден мутро-милиционер! В моя роден град, например, ГЕРБерастите и в момента са поставили една шатра на центъра, дънят чалга, а кандидатът им за кмет-Мъзърката раздава на всички бира и кебапчета! Това да не би да е безплатно?!? Или е дарение от поредния Мишо-Бирата! А банкнотките, които са прикрепени с кламерче към визитките на същия кандидат раздавани по махлите! И това е в един малък град! Представям си какво е във Варна например!

Мислете когато гласувате! Мислете за пенсиите си и за лошия живот който водите. мислете за мизерията в която потънахме.

Предлагам всеки кмет да е с мандат от четири години. Иначе се забравят и нямат хъс за работа. Сменете на тези избори кмета си. Новото е винаги по добро от старото. Объркайте им сметките!

Щом Бойко не дава пари за избори - то как точно проведоха ония неща в зала Армеец? С какви пари са купени плакатите, билбордовете, големите табели и т.н. с кандидатите и рекламирането на ГЕРБ? Примерно оная огромна табела над един от тунелите на една от магистралите? Безплатно ли е ?

Кумунизма си отива, бате Бойко му го набива... ахахахаха...

ти е пръв кУмУниЗ

Елементарен въпрос - по какво се различава комунизмът от бойковизмът.

Ако "кУмунизма" си отива, бате Бойко (като член на БКП) яко СИ ГО НАБИВА...!!! :::)))

Никакво излишно и напразно даване на пари за купуване на избиратели, каза БОКо, и само оставаше да доуточни: - Ние от ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" вече сме организирали попълването на избирателните протоколи с правилните резултати...!!! :::))) ГРОБ за ОПГ"герб" - унищожителите на България и българите...!!!

Че те и без да дават са нон-стоп в репортажите, какво ще стане пък ако почнат и да си купуват ефирно време ....

цар тиква:защо трябва да купуваме циганско-ромски гласове като можем да си купим цялата комисия,по евтино ще ни излезе

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ДАВАТ ПАРИ С КОНСТИНБРОДСКАТА СИСТЕМА ЩЕ СИ ОСИГУРЯТ "ПОБЕДАТА" ДЪРЖАВАТА Е ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ ТАКА, ЧЕ НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА

Kalin

Смешник кво да дават за телевизии и реклами като той и неговите хора не слизат дено ношно от екрана да ни облъчват.Е може не точно с пари да са ги купили но са ги приватизирали!

Борисов потвърди хипотезата, че след деня идва нощта и пак ден...

"Казвам ти дъще, сещай се снахо!" :))

ГОЛЯМ СМЯХ С ТОВА ИЗКАЗВАНЕ!!!

Правилно г-син Борисов, пари не се дават, само се взимат!

пари-само изнудване и заплахи

Баце , па плонжираш със несъстоятелни изказвания .Никой от кандидатите няма да се бръкне в личните , парите се осигуряват от централите от където идват и указанията. Ти се правиш на интересен , ама не си , най-малкото защото подобни плонжоте са не театрално за пред обществото , а до вътрешните ви структури.

Абсолютно прав е! ГЕРБ трябва само да взима, а не да дава!

Шефе, разбрах те. Намекът ти е да не даваме малко пари на избирателите ни от катуните в България. Ще ги уважим поне със по две стотачки! Айде, че и подготовката на банкета ме чака, деликатесите още не са пристигнали, марковите напитки също! А бе предизборен хаос...

Защо ги предупреждава? Гласове купуват основно от ДПС. Донякъде и БСП, както и малките партии. Да каже на своите хора в избирателните комисии да не хвърлят валидни бюлетини в коша с невалидните - там експерт е пловдивският Мамин Ваньо. Както и да не гласуват мъртви души. Те "гласуват" основно за ГЕРБ. Списъците трябва да се прочистят. Не може броят на избирателите да е колкото населението. Все едно, че няма непълнолетни.

Късно е шефе,вече ги дадохме както ти нареди.

Значи Цв.Цв. е приключил с "подготовката" на изборите. Гарантирано обиране на данакоплатеца още 4 години от ГЕРБ/ДС/.

Печелят винаги разумните.