Борисов: Основна цел за нас е да управляваме самостоятелно

Основна цел за нас е да управляваме самостоятелно, за да можем да реализираме напълно нашите политики и планове за реформи, заявява Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Основна цел за нас е да управляваме самостоятелно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боце, знаеш ли приказката за лъжливото овчарче? Аз повече няма да ти се вържа. Едно говориш, друго правиш. С нищо не сте по-добри от кумонизите.

Основната ти цел Бойко трябва да бъде напускане на политиката и да гледаш внука си , разхождайки го в градинките,ако ти гласуват доверие дъщеря ти и зетя.С управлението на страната не се справи два пъти по две години,дано имаш пипе поне да гледаш малкият Бойко.

БОЙКО ,МАЙ СТАВАШ ВСЕ ПО-НЕАДЕКВАТЕН ,това вече никога няма да стане с която и да е партия ,не го ли разбра ,ставаш смешен ...! Кой ти пълни главата с тези глупости ,гладна кокошка ,просо сънува ,отдавна мина това време или коалиция или вън от чадъра !!!!!!!!!!

Ще управляваш , ама на куково лято, не разбрали бре Бойко , че народа ти би шута,или няма да мирясаш докато съвсем не скапеш държавата .

Това няма да се случи повече НИКОГА!

Разбрахте ли сега , защо БСП събира негативи, когато е в "коалиция" с ДПС , НДСВ и други такива. Защото тези "партии" са службогонци, итересчии, и гледат само аватата....Изходът е само един: мнозинство на БСП в парламента и самостоятелно правителство!!!!!!Но за това трябва да се оттървем от внушенията, които правят т.н. "десни" партии...... Така, че всичко зависи от НАС!!!!!!!!

Три са ключовите думи ,за да управляваш.РЕФОРМИ , ДОХОДИ ,БЕЗ КОРУПЦИЯ.А ти не си способен да ги изпълниш.

Аз знам защо Борисов иска да управлява сам без длуги партии. Защото възложи задачи на партиите, даде им пари, парите ги няма работа на лици почти никаква. Например оградаат на границата я възложи на патриотите, Ония без търг възложиха работата на своя фирма, платиха 4 пъти повечи в което вкараха и корупционните си такси. Така след половин година народа гледа господин партиеца, министъра вдигнал палат за милиони. Това е целия проблем за който и Борисов не говори. Пазят си дупетата крадливи. един на друг

На тоя все други са му виновни. Той никога не е виновен за нищо. Ай сиктир.

Вижте фактите: какво създаде ГЕРБ Дунав мост 2, Метро София, Магистрала Люлин, Магистрала Е79 Магистрала до морето за 600милн вместо 3000лв БСП.ДПС португалци Спортни зали София, Пловдив и др. Стотици черкви нови и осн. ремонт Заводи за боклук в София, Пловдив Пречиствателни ст-ции чисто море Бум в археологията световно знач. Бум в Туризма 2016г. туристи 8милн. Много гл. пътища, площади, паркове променени градове , транспорт и др Медицинско оборудване- циклотрон - БВП +3,6% 3тр. най-висок в ЕС - Фиск излишък от 5,2 сега е 14милр - Безработица преди 12,6 сега 7,2% - Мин. заплата от 260лв сега 460лв - Мин. пенсия от 108лв сега е 165лв - Средна заплата 460лв сега 890лв Какво създаде Ти като зобееш и какво Твойте БСП.ДС.ДПС- нищо и кризите Луканов, Жан и модел Кой

за съпоставимост: 1.колко са общо отпуснатите официално евро-средства? 2. колко са на данъкоплатеца? 3.колко е реално заплатено за построеното? 4.Кой е извършил финансовия контрол, надзор? Има ли публикувана точна статистика?! Само така може да се прецени реалната стойност на "създаденото" и... колко са присвоени от парите за всичко построено... Мислиш ли, че мафията ще строи, ако няма келепир ?! Да не говорим за качественото "създадено"...

Всияко ,,създадено" от герб е в ПЪТИ ПО СКЪПО,ПО НЕКАЧЕСТВЕНО/ВИДНО ОТ ВЕДНАГА ЗАПОЧВАЩИТЕ РЕМОНТИ/ И ЗА СМЕТКА НА НАС БАЛЪЦИТЕ ,КОИТО ЩЕ ИЗПЛАЩАМЕ ЗАЕМИТЕ ИМ С ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД.Герб ,,СЪЗДАДЕ" УНИЩОЖАВАНЕТО НА България.

Реформа по гробаджийски означава,никой да не може да краде повече от нас,на всички места гробаджии които да перат парите на мафията.Пример санирането в Бургас.

Ще управляваш самостоятелно само килията си на остров Белене!

никога повече не трябва да допускаме и да не избираме в управлението на страната стари муцуни! Никакви крадливи и продажни полит."боклуци" от всякакви партии! Нужни са промени и способни нови личности и в самозабравилата се "Независима" Съдебна система, защото не се ръководи от Законите за Справедливост и Истина, не защитава интересите на Народа и Държавата! Системата сама се е поставила в Зависимост, обслужвайки тясно партийните интереси на политици и управляващи:наглеци, лъжци, манипулатори! Всички властимащи скапаха народа, а самите Те-"оядени" с пари и власт, манипулират, лъжат, не се признават да виновни, считат се за чисти и морални...Няма виновен, няма осъден за ограбването на страната! Народът не издържа вече: гладува, боледува и умира, а от безработните млади, който може -бяга навън, да подпомага чужда икономика! Това не се трае и не може да продължи! 27 г. мъки и несгоди за народа и държавата стигат! Стига вече!

Ти видя ли резултата от изборите за президент ?? Ами тогава за какво самостоятелно управление говориш ????!!!!! Свърши тая, това да не ти е 2019/10 г. ?! Никой не ти вярва вече на лакардиите ....

Ще управлявате в другият оивот, не ви искаме вече.

1984 год. Бай Тошо ти ли си бе? Друг няма да иска да управлява вечно, освен ония от Банкя, ама той е още охранител и мафиот още.

Чакай малко, тоя не си ли подаде оставката преди няколко дена??? За какво управление говори??? Но какво се чудя, той е психически болен човек, от него всичко може да се очаква. Добре, че повече хора вече го разбраха.

и да се допълня. Бойко няма да пусне власта толкова лесно не само заради парите които краде, а заради хората които прецака за милиони. В момента той е защитен понеже е политическа фигура- Европейски Политик. Но в момента в който мутрата стане пак никой ще изчезне.

радвам се като си спомня какво беше като БСП беше на власт - купонна система, режим на ток, инфлация - 3 долара пенсия, 6 долара заплата, пълен фалит на банките, но нали сме комунисти - не ни трябват пари, те трябват само на нашите ръководители - Станишев - ожени се за банкерка милионерите - те почти всички от БСП. А пък Виденов за разкош продаде и държавния зърнен резерв - това може ли някои да си го помисли. ИСКАМ СИ КОМУНЕТАТА - умирам за тези изпитания на волята - така се калява стоманата.

Продължавай да се радваш неистово герберски кавал ....

Аааа, и ние се радваме на Бойко - магистрали, пречиствателни станции, 16 милярда, бежанци, огради "без особен ефект", мизерстващи пенсионери, мародери по селата, сега и липса на квалифицирана работна ръка за бизнеса, луксозни автомобили за тлъстите задници на бойковата шайка.....а бе, има радост....

Мокрите сънища на мутрата боко и останалите гробарски кавали ....

това е мечтата на комунисти - като в Куба - гладни, голи, боси ама щастливи и усмихнати. Обичат си Нинова и това е, не питат коя е - какво е преватизирала, на кого е била сол ташак - на умразния Костов - не може да бъде. Тя си е комунистка по душа - като Орешарски, като милиардера Гергов, мирионерката Лечева - нали са в управата им. Е това са комунисти - милеят за бедните и онеправданите. Да има богати, че да дават на бедните -ха-ха-ха.

Т.е. Искаме самостоятелно да крадем! Тъп мерзавец и подлец! Не, че обичам БСП, но поне мислят когато говорят! Жалкото е, че на изборите ще получат седна напълно разсипана и обрана от герберастите държава, ако разбира се, по стара традиция ГЕРБ и компания (Местан) не фалшифицират пак изборите! Те, освен на мошеничество и лъжи, не са способни! Господ да ги накаже! Сите в катрана!

как се нарича - лилипут в огромно тяло ?

Бай Хуй

дори и БСП-БКП да спечели изборите, а ще бъде с малко - с кого ще управлява. Да бе - с ченгето Каракачанов, с Марешки - мечтата на комунетата - съмнявам се. И като се започне една спирала - ум да ти зайде. И тогава всичко ще избяга и ще останат само кумонета и мигранти - ще настане един живот - красота както пееше Карадочева.

са се разлаяли комунетата. На това се казва ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА. Вместо да се поклонят до земи на Бойко, че избра ама най-неизбираемата личност . Цачева, та дори и герберите не гласуваха за нея, те си повярваха и от радост се п.о.ср..а..ха. Нека се порадват - това ще им остане.

Та кой са комундетата по- точно? А изреди няколко, ама да не забравиш на първо място да сложиш баш комундето Бойко!

Щели да управляват самостоятелно.... хе хе хе....! А дано ама, надали! Свърши тя тая със самостоятелното управление бате, то досега не е било, а отсега нататък си е абсолютна утопия!

Ще видиш 3ти мандат самостоятелно през крив макарон мутро!

Бат' Бойко може да много неща - мутра, убиец, милиардер, но едно нещо не е - тъп. На миналите избори си беше приготвил Реформаторския Блок, за подкрепа. Но горките десни бяха толкова зле, че не можеха да му осигурят мнозинство. Няма как ББ да събере мнозинство сам. Проучванията му дават около 40%. Няма как да прехвърли 50%. Въпросът е - с кого ще се обедини? Реформаторите ми е трудно да ги видя в следващия парламент. Патриотите - също. Атака - с рублите винаги успява да влезе, но е толкова компрометирана след Орешарски, че никой не ще да ги гледа. Айде, казвайте, с кого ще управлява Бат ви Бойко?

е та до сега с кой беше с някъкви кукли всичко ти решаваш

Основната ти цел Бойко е да ни заблуждаваш и лъжеш.Ти Бойко и групата чакали около теб съсипахте страната вкл. външната и вътрешната ни сигурност.

САМОСТОЧТЕЛНО!!!! ДО пълно унищожаване на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

на това се казва АВТОРИТАРИЗЪМ - само АЗ и никой друг!!!!!!!

Тиква, вашите политики и реформи си ги реализирайте у вас, докато гледате парламента по телевизията. Пет години (май толкова бяха?) лапачка ви стигат.

БОГ ДА ГО БОГОСЛОВИ!

БОГ ДА ГО БЛАГОСЛОВИ - НАПРАВИ СИ ХАРЕКИРИ

Бог ни е създал равни, надарени с неотменими права,

Хората са родени с естествени права, нужди и др., те са културно внедрени от отделните общества. Индивидът не може да седи отделно от обществото и да го съди. Всичко, което прави индивидът, е израз на социалния строй, чиято част е той. Обществото е здраво споено органично единство от тясно зависими части (като живия организъм).

Единственото нещо, което направиха от както ги има, е някакъв вял контрол в милицията и асвалт. Всичко друго е въздух под налягане, всички го разбраха, Герб е предаден от своите, отвсякаде лъха на американско мислене тип Африка 1965, но това българина си е толкова Руски болен, иска много, само с кражби хахааахаххаха, и накрая пак реже луканката, още доста хляб има за месене

абе, боко, та ти сам предаде властта, а сега плачеш, другите ти виновни. такава простотия няма прошка.

Довиждане! С " Да се наведем , докато мине бурята" няма да мине.Бай-Тошовите номера вече не минават. 500 евро за мигрант , а на българина нищо- не става. Баста!

Трябва да си много ограничен стигащо до политическа тъпотия за да имаш цел Бойко Борисов за самостоятелно управление.Ти изпусна пиленцето да излети от рамото и трябва да се сърдиш и псуваш само себе си и заобикалящата те кохорта от калинки и мравояди.

Основната цел е да не се появявате повече никъде ! И направо към затвора !

Разликата между Борисов и неговият приятел Ердоган все повече се стопява - нарцисизъм , мания за величие и недосегаеми корумпирани фигури от обкръжението му. Не случайно новата формула е Герб (+ ДОСТ). Дупе да ви е яко. Борисов и радикалните ислямисти ръка под ръка. еми няма да управлявате нито самостоятелно, нито в комбинация с ДОСТ.

Бойко, с такъв мат'рял като теб, министър Бъчварова, министър Павлова и другите кукумявки ще управлявате друг път - на кукуво лято

Как ще управлявате , вие сте за затвора, но няма кой да ви разследва. Само за джиповете е достатъчно да си в следствието,за ваксините, и още много геройства. На всяка крачка сте извън закона. За вас няма закони , няма съд , няма правова държава.

КОЙ сложи ГЕРБ на динена кора и го тласна по наклонената плоскост ???

аз съм напълно изперкал ку ни знайти

основни крадци на парите ни сте вие-ГЕРБ и не се сранувате от мизерния БГ живот,нали-вие тънете в охолство.......

Бойко основната цел я постигнахте ,като самостоятелно се ликвидирахте.

БОРКО ТИ ПОКАЗА, ЧЕ СИ ДЕЗИРТЬОР ЗА ТАКИВА САМО ЗАТВОР.

Президентска република- Ако държавата ще се управлява от един, с малък екип експерти. Армия и полиция за народа....Точно така се нарича подобно управление.

Самостоятелно казваш, а другите какво да правят....и те хляб ядат, а нали всички знаем къде е силата...не в егоизма и егоцентризма, а ...в Съединението! Моля, ако бъркам, поправете ме, хан Кубрат го е казал още преди 1500 г., нека помним завета му!

Тъпата Тиква имала планове как да спира всичките реформи!! Щото досега не е направил и една реформа, момчето за всичко на ДПС.

Борисов: Основна цел за нас е да управляваме самостоятелно. А нашата, гражданската цел е всички вие, всички покрай вас, цялата пасмина от 250 маймуни от парламентарния цирк е да ви видим по затворите. Без партии. Стига ни само един избран от народа, да работи за народа с малка група експерти и постоянното допитване до народа. И народа решава кога да го свали. Без мандати, без корупция. Силна армия и силна полиция от народа за народа.