Борисов: ГЕРБ е чиста партия, затова ни дебнат

Най-силното ни място е чистота на партията, затова целта е някъде да ни хванат – дали в скандали, или в обществени поръчки.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ГЕРБ е чиста партия, затова ни дебнат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като те погледне човек и му става ясно колко ти е "чиста" партията

има една българска поговорка, която казва, че: "някой" викал пръв:"дръжте някого" "

Защо те е страх да кажеш истинската поговорка? Става дума за КРАДЕЦА.

Да се смее ли човек или да заплаче...? Толкова простота на едно място рядко се среща.Тази човеко тиква е направо за затвора, той обаче продължава да се обожестява.Срам и позор, че тази гнусна, гадна, долна твар е менистър председател, но пък от друга страна, всеки народ си заслужава управниците!

Абе чичка, тя да не е като "чисто и просто"? И вие знаете, и ние знаем, че това са празни приказки! нали дига хеликоптери, прави снимки ... е? Какви са резултатите? Нищо не каза! Сега офшорки, мофшорки - пак мълчиш! Кога засякоха на твоя остригания солта6ак награбените апартаменти - пак мълча! Изкарахте го невинен! Баба му у дедо му спестили с по 200 лева пенсии 6 милиона и му ги дали :) Ай де бе!? ... Няма нормален в България и извън нея дето да ти верва! Такива, "верующи" са само твоите близачи, търгашите, глупаците и циганята - ама те го правят само за пари, не от вяра. Демокрация, значи народа да управлява, а вашето е плутокрация! Направи разликата и я обясни с думи прости, че и ти да го разбереш!

Значи и съвестта ти е чиста???!!!

На кого ги дрънкаш тези, бе байно! Това, че народът е търпелив, не значи че не се усеща! Иии.... народът изтърпя кражбите ви, но гаврите няма да трае дълго!!! И знаем, че дразните нарочно! Но вие започнахте играта! Скрий се, мишленце невинно!

Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? И кой самоуби зам-шефа на сигурността на СИбанк-а, дето се гръмна с лявата ръка на предната лява седалка на затворена кола с вдигнати стъкла? Щото дясната ръка му беше отнесена от граната? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, само ако му "пуснат"? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден. Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради 3(ТРИ!!!) двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на майка ти ген.Кирил Войнов!

"Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го грях няма. - Кои са те? - Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам който не обича Русия - независимо какво управление има тя той е враг на България. А който говори лошо за войската ни заслужава удар в тила и смърт... Армията е гаранция за живота на народа ни. Няма значение какво знаме развява червено или зелено, трикольор или оранжево знаме но щом е армия, тя е светиня, като майката, като родината." Атанас Буров

Мдаа, харизмата на Буда изчезва. Активът на ГЕРБ слуша от любезност, а иначе слуша Цецо. Всички знаем, че се краде като за последно. Дано е последно, но надали. Скапана комунистическа измет.

Чиста, от пране на пари ли? Куха тиква.

Правилно, чисти са, защото много перат.

Герб е чиста партия,защото редовно се плацикат в закритата софйска Централна баня.

И без да ставаме членове, може да я харесаме.

Румен Порожанов, в пристъп на откровение на чашка blue label, обяснява, че държи с документи богът за шлифера и затова е недосегаем, и е приел не особено охотно разпитващите го прокурори само от добро възпитание, иначе щели да се гърчат заедно със селските кметове зад порталаЗащото той има подкрепата на правилнитe хора. И познайте къде отиват нашите европейски пари????? За спонсорство на ДОСТ и ресто на Ердоган за подкрепата.Заради своята абсолютна изпълнителност и защитата на икономическите интереси на Местан и Турция, Порожанов е абсолютно спокоен за поста си и още дълго време ще държи земеделието и Бойко Борисов в цунг-цванг. Оказа се че нашият премиер е наистина независим от него НЕ ЗАВИСИ нищо в сферата на земеделието и без да има среднощно обаждане от посолството на Васил Левски или от неговият приятел (дост) Местан, той е с вързани ръце дори когато става дума за собственото си политическо оцеляване. Жалко но е факт!

Как може да е чиста партия ГЕРБ като е пълна с най-мръсните бивши "Червени боклуци" ?????

В събота беше ден на отворените врати в Народното събрание. Ценоразписът на ястията в депутатския бюфет показваше: Цените на супите - около 50 ст., агнешката дроб сърма - 1,09 лв...

по-странното, е че не са си го направили абсолютно безплатно, тия свине...

уж щяхме да бъдем равни хаха! Така ни дърдореха през 1989 и 90 г. Нямаше да има наши и ваши. Връзки и т.н. Преди 1989г. знаеш кой е партиеийния секретар и няма проблеми, а сега много секретари много грабеж.

всички сте най-корумпирани,ГЕРБ най-вече

Нали са се излюпили от БКП

"Най-силното ни място е чистотата на партията," Прав е Боко Мутрата. ГЕРБ е чиста еманация на мутро-милиционерския грабеж на общественото богатство в момента. А в обществените поръчки не е трудно да бъдат хванати - вижте в регистъра на обществените поръчки резултатите на печелившите фирми. Присъдени 100 точки - от 100 възможни, за техническата оферта на консорциум от световно неизвестна току-що регистрирана гаражна фирма и едноличен търговец . И 5 точки от 100 възможни за най-силните конкуренти от световноизвестни в професионалните среди евроепейски фирми и българските им партньори, които също са "от кариерата". А ценовата оферта на печелившата гаражна фирма е 3-4 пъти по-висока от тази на световноизвестните професионални фирми. Тези скъпи тръжни цени ги плащаме всички ние - за да има за подкупите на оценителните комисии, за черната партийна касо на ГЕРБ и за касичката на Боко Мутрата, разбира се.

Боцата ще настъпи греблото,а герберастите ще операт сапа. Нищо ново под слънцето. Чудно ми е само ,жени ГЕРБ,за кого е по-голяма обида,за нежният пол или за хералдиката.

ТОВА Е НАЙ- КОРУМПИРАНАТА ПАРТИЯ - ПОВСЕМЕСТНО В ПАРТИЯТА ВЛИЗАТ БИЗНЕСМЕНИ ОТ СИВИЯ СЕКТОР, ХОРА С МНОГО ПАРИ, КОИТО ПЛАЩАТ ЗА ДЕПУТАТСКИТЕ МЕСТА НА ГЕРБ, А ТЕ ПОСЛЕ ПРИЕМАТ ЛОБИСКИ ЗАКОНИ, ФАЛШИФИЦИРАТ СЕ ИЗБОРИ, СМЕНЯТ СЕ И СЕ ПОДМЕНЯТ ИЗБОРНИ ПРОТОКОЛИ, КУПУВАТ СЕ ХОРА, ЗАПЛАШВАТ СЕ ХОРА, АМЕ С ЕДНА ДУМА НАЙ-ЧИСТАТА ПАРАТИЯ ХАХАХАХ - КАТО ЛИДЕРА СИ И КАТО ЦВ.ЦВ СОБСТВЕНИК НА НАЙ-ЧИСТО КУПЕНИТЕ АПАРТАМЕНТИ - С ПАРИТЕ НА БАБА И ДЯДО ОХ ОХО ОХ

"Ако докопам някого от вас, милост няма и вие го знаете." Досещаш ли се, че има и теб кой да те докопа? И тогава ще има всенародни тържества. Жалко за внучето ти! Отсега му се пише грозен имидж. И на всичкото отгоре носи името ти!

Вчера Борисов, ти зададох няколко простички въпроса.Както и вчера написах /не се казвам Ц.Ризова или А.Хекимян/, отговор няма да получа, но днес реших да ти задам още няколко, пак простички въпроса: Какво си работил в периода 1991 -2001г.? Тази работа свързана ли е с чистота твоята и на партия ГЕРБ? Призовавал си заедно с В.Горанов /сега мин на финансиите/ за банкова ваканция през 2014г и за идването на МВФ в България и тегленето на заем от 6 млд /не знам в каква валута/? Тези призиви свързани ли са с чистотата ти и тази на ГЕРБ? Подписвал си договори /три пъти/ за ЮП и след това казвал ли си, че нищо не знаеш и не си виждал? Това свързано ли е с чистотата ти и тази на ГЕРБ? КТБ като банка в кой период стана банка в която държавните предприятия държаха голям % от парите си? Орешарски започна ли да разпределя тези парии и в други банки? КТБ свързана ли е с чистотата ти и тази на ГЕРБ? Имам още много такива въпроси ... но знам, че отговор ОТ ТЕБ няма да получа ... пък и не съм Ц.Ризова или А.Хекимян ....

Е смятате ли че те ще му зададат тези въпроси ?

Това наистина прилича на думите на ГЕРБачов ,

НАИСТИНА ГЕРБЕРАСТИТЕ СА СИ ЧИСТИ КОМУНЯГИ!!! ДЕБЕЛИ ПАРТИЗАНСКИ ДЕЦА И ВНУЦИ!!! А ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Е СИН НА ЛИЧНИЯ ШОФЬОР НА ГЛАВОРЕЗА И КРЪВОЛОК ОТ ДС - ДИМИТЪР СТОЯНОВ!

Само за протокола. На шофьора на друг главорез Григор Шопов.

....и един мармот, на име Бойко, увива шоколада в станиол....!!!!!

Винаги се прави на жертва, а е вече 7 години на власт Кой сега е виновен за мизерията и корупцията в държавата, "предишните ли"??? Отговорът е прост, Бойко Борисов, Цветан Цветанов и цялата пасмина от ГЕРБ!!!!

С това изказване Бойко взе жълтата фланелка.

ЦИГАНИТЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ФДОПУСКАТ БЛИЗО КЪДЕТО ЖИВЕЯТ ХОРА

ГЕРБ е мутренска партия и е малко да ви дебнат.

"Атентат срещу приближени на СИК: Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове." Иначе ГЕРБ е мноооого ЧИСТА партия.... но е зачената в ГРЯХ !

Пример за чистота - ЛЪЧО МОЗЪКА

или Цеца партийната

Уикипедия:"СИК е българска престъпна група, занимаваща се с трафик на наркотици, финансови измами, кражби на коли, контрабанда, изнудване, рекет и проституция, използвайки прикритието на официален бизнес в сектора на застраховането и производството на алкохолни напитки." Боже господи, безочието на мутрата няма граници! Стигна се до там, че един от основателите и босове на тая престъпна групировка, СИК, да твърди че той и партията му са "най-чистите" хора в държавата! Мутрите и престъпниците до такава степен са се срастнали с държавата, че за тях престъпление е, нормалното поведение на нормалните граждани! И то във времето на информационните технологии, когато всеки може да намери всякаква информация, включително и за връзките на ръководителите на държавата с престъпният свят!

Ама много четете.Слушайте само приказките и обещанията на мръсниците

Ехе, ако някой дето не знае какво става тук, ще си помисли, че будната съвест на България е събрана в тези постове. Всички останали знаят, че става въпрос за елементарната надница на Кутевите тролчета.

Де да бяхме като Швейцария, с високи заплати, с ниска престъпност, без корупция, без емиграция и без опасност да се циганизираме и турцизираме в следващите 15 - 20 години... Тогава тролчетата с мед да ги намажеш ... ама скоро такова дърво ще гризнем с новите 33 милиарда заеми, че Гърция рай ще ни се види.

И Гърция има какво да продава ... А тук отдавна всичко разпродадоха .Останаха едно БДЖ и един НЕК които имат задължения пак благодарение на чистите парти в размери което автоматично ги превръща в собственост на кредиторите им !!! Фалираха Държавата тия ЕНИЧАРИ !!

Ами, че всички ние от години знаем, че ГЕРБ е една кристално чиста партия! Всички членове са честни, интелигентни и работят денонощно за благото народно. А депутатите от ГЕРБ, о депутатите, те наистина са за пример на всички. Те водят партията с летящ старт напред и само напред. Затова България от ден на ден става все по- богата, процъвтява всичко, здравеопазване, съдебна система, енергетика, транспорт (магистрали), икономика и всичко бе, всичко! Много е прав премиера, именно защото ГЕРБ е такава чиста и честна партия, с невиждани успехи, именно затова лошите ги дебнат и искат да ги оклеветят!

Гледам коментарите и +/- оценките и се питам- един гербоид ли няма на смяна...?

от чистотата на партията им, или вече така са се ояли и накрали, че хич не им пука мен обаче повече ме притеснява, че има много други "на смеяна" от рано сутринта ... това може да означава че са ни подготвили нова СПАСИТЕЛАНА алтернатива, която са смени осралите се мутро-милиционери от ГЕРБ а това означава още по-дълбоко затъване и още 33 милиарда заеми!

позинали наивни примати, на които се обяснява каква страшно голяма платформа пристига да дълбае в морето, на колко части е разглобена и т.н, с последващи бурни ръкопляскания и тук-там "ура"....

"Цъфнал ГЕРБ"! Толкова много глупости на едно място, че явно журналята са се чудили как да го усукват , че да излезе нещо смислено , ама се е получило едно голямо нищо!

Чиста партия е! Изпрана и изплакната....!

ТОВА Е ВИЦЪТ НА ДЕНЯ!

Чисти МУТРО-КОМУНИСТИ и БАНДИТИ сте!

"Чист ГЕРБ, т.е некорумпиран" Това е вицът на деня!!!!!

Началника се отказва от нас,но ако ние се откажем от него ще остане без партия

Чисти сте бе, дума да няма;о)) Ей на - на "най-чистото място" в парк "Росенец" с благословията на Община Бургас, с кмет а и не само - дори и зам.председател на ГЕРБ, се пръкна най-новия сарай на Доган за чудо и приказ! Ай сиктир, баце!

ГЕРБ е ЧИСТА Партия, защото след тях България ще трябва да започне НА ЧИСТО. т.е. всички хора ще са емигрирали или измрели, и само ще висят около 50 милиарда заеми за изплащане.

Ми прав е Боко - чисти са. По времето на соц-а имаше такова определение, което с пълна сила се отнася и сега - за ГЕРБ: "Чисто и просто - като милиционер след баня". Че сте милиционери е ясно, ама твърде много разредихте къпането, бе Бочко! :)

БОЙКО НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ И ДНЕС Е КМЕТ ,МАЙ САМО ГОВОРИШ И НИЩО НЕ ВЪРШИШ,СЕЩАМ СЕ ПРЕДИ 3 ИЛИ 4г. ПАК ТАКА ГИ СЪБРА КАЗА КОЙТО ГЕРБЕР Е С ДПС ВЪН И НИЩО НАЙ -КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ПРОДЪЛЖИ ДА УПРАВЛЯВА С ДПС.

Не си ме разбрал.Той краде,ама за нас

Вероятно ще бъде най печелившият кандидат за президент!

Борисов: ГЕРБ е чиста партия, затова ни дебнат Манго: Аз и хората от маалата никога не крадем.