Коментари - Политолози: Партиите ще вадят зайче в последния момент | dnes.dir.bg
назад

Политолози: Партиите ще вадят зайче в последния момент

Политолози заявиха, че би трябвало партиите да обявят кандидатите си за президент възможно най-рано, а не в последния момент. От БСП заявиха, че ще направят това през юли, а от ГЕРБ - едва през август.

Обратно в новината

Коментари - Политолози: Партиите ще вадят зайче в последния момент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А хамстери няма ли да вадят? Само зайчета ли?

Може и тикви да вадят. Като хелоуинските. Или прасета от Фидосия.

Прави са съветниците по изборна кампания, имайки предвид нагласите на "широките маси" -след като първите кандидати са си казали умните и съществените неща (за повечето са скучни) и са умръзнали, последните кандидатури ще разказват само "весели смешки" и бабаитски глупости и затова ще се и харесат(на т.н. широки маси)!

изобщо го слушате. Един от големите измамници в дясно. Едно от КЪСНИТЕ разочарования на десните. От което те загубиха много поддръжници.

Този е, защото е един от малкото, които казват истината, затова не го обичат червените, а никога не е разделял сините, освен ако нямате предвид псевдосините като Софиянски и други негови съратници.

Каквито са партиите, такива са им и кандидатите! Ако ги изберат, те ще провеждат политиката на своята партия, дори и да са в ролята на президент. Така, че е все едно, кога ще бъдат обявени конкретните имена!

Аз пък в деня на изборите ще изкарам един голям гол салам специално за българските политици и техните партии.

Този ход е защита срещу пропагандната машина на комуноидите - партията на лъжите,фалшивите "вождове на пролетариата" и истински милионери от грабеж. Всички знаем, че не могат да издигнат печеливша фигура - но могат много да оплюят всекиго! И не е необходимо да "има нещо гнило" в биографията - те са се доказали като таланти в измислянето на истории, в ловкото жонглиране с полуистини и откровени лъжи, и понеже не са заети да вършат нещо смислено - имат безкраен простор за извратеното си въображение. Е, точно това Бойко желае да го спести на избирателите си - и слава Богу! Президентската институция не предполага платформи, идеи и революционни качества на кандидата - достатъчно е да е приличен човек, да не се излага по света и у нас, да не пречи на правителството, да не блокира реформите чрез "вето на инат" и да не натрапва личните си приятелчета за посраници и шефове - и е готов. Защо не? На всички ни омръзнаха бурите в чаша вода и прелитането на мълнии между Дондуков 1 и 2! А на тия измислювачи на разни йезуитски статии ще им се наложи да се хванат на работа, защото няма да могат повече да разчитат на добре платените злобни оплювки!

Не измисляй оправдания на мърлячество и мошеничество като протакането. Ако ГЕРБ е това, за което се представя, очаквам качество на работата, не мърлячество! Всички партии да си представят кандидатите още сега, към една и съща дата на май месец. Когато му отърва, Бойко кара хората си да работят посред нощ и в неделя. Значи спокойно може докъм края на месеца да знаем кандидатите от всички партии. На една и съща дата. Няма туй-онуй. Няма чакай, не сме готови. Не орат, не копаят. Да се разберат кого ще предложат за президент.

И БСПто, и ДСБто, и СДСто /последните останки от него след изпълненията на гаражната патка/ са много любопитни и силно им се ще да чуят кандидата, когото да плюят, а особено не ги свърта платените гризачи на чужди кости като тоя йезуит на снимката! Ама няма-а-а! Що пара могат да си изкарат от витиеватите си догадки и инсинуации дотогава - но им липсва главният обект за наточените пера и за отприщване на болните им фантазии - колко жени е обичал и мразил, колко бели и черни робини е продал, колко дрога е пренесал ... какви ли не идиотии, пък ти иди после доказвай, че нямаш сестра! Много ми е драго, че Бойко ги държи на празни ясли, и че ще каже кандидата в последния момент - няма нужда отсега да ни надуват главите с глупостите си, да им слушаме изсмуканите от пръстите "тези и коментари", които са ловко премятане на думи из пространството, само с цел насаждане на омраза и напрежение и отклоняване на хората от главната им грижа да имат мир, хляб, образование на децата си и спокоен сън. Сега се оплакват и предъвкват суха плюнка - нещастници, много им здраве, няма да получат дъвка за яловите си упражнения в красноречие с отрицателен знак!

Отново адмирации за теб. Всичко е вярно, само с едно не съм съгласен - че тези, които Бойко държи на празна ясла, ловко премятали думи в пространството. Загубиха вече и това си качество. Ами че те хълцат с насълзени очи, заекват от глупава злоба, загубиха мир и покой и по цяла нощ вият към луната. Не ги ли чувате от към Позитано...

Говориейки уж против комунистите, полуграмотната манипулаторка Аврора отново набърка БСП и ДСБ заедно! Целта е повече от ясна- да се омаскари особено ДСБ, единствената алтернатива на червеното у нас!Само ДСБ и Костов, другарко "Аврора"!!!

Този ход с изваждането на кандидат в 12 без 5 е ход на отчаяние! Ако се страхуваш от компромат срещу обявения достатъчно рано кандидат, то това априори означава, че с тази номинация нещо не е в ред! Ако човекът е читав, откъде ще се намери такъв компромат?! Явно, обаче читави няма!!! И затова се разчита на първосигналната реакция на плебса. Щом е от ГЕРБ - това е правилния човек! И така - за съответната партия. Понеже интелектът на избирателя е достатъчно деградирал, особено в последните години, се разчита точно на това - да се автоматизира гласуването по партии, без да се има време за преценка на предложения кандидат. Е, ако е Бойко Борисов, то там нещата са ясни. Той си е постлал достатъчно с изявите си от кметуването му, та до сега и мисля, че ще е ясно какви ще са резултатите - За него и ПРОТИВ него. Така че, ако е той и се стигне до балотаж ... гласуващите против него ... току виж избрали лумпена Волен. Ако той докара, разбира се, до там. Изобщо е сложно за партиите и щеше да ни е забавно на нас, ако не беше твърде трагично за опосканата ни и някак си все още красива държавица!

Само за лумпени и деградирали се произнасяш и вероятно добре разбираш. Пък и плебса споменаваш, който бил също деградирал. И затова можело еди какво си да стане...Ами то става вече от години, но на Позитано се правят,че все още не го виждат. Може би мислят,че ще им се размине? След като опоскаха все още красивата ни държавица....и излъгаха толкова хора? Няма как...има възмездие- окончателно.

НЯМА ОБЩО ПРИ СЛУЧАЯТ ПЪРВАНОВ И ТОВА, КОЕТО ТВЪРДИ БОРИСОВ. ТУК ТОЙ ПРАВИ ЛОГИЧЕСКА ГРЕШКА, КОЯТО МУ НОСИ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕГАТИВ. БЪЛГАРИЯ Е, НЕ ПРЕЗИДИНТСКА И ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТГОВЯРЯ БОЙКО БОРИСОВ. ТАКА, ЧЕ ТОЙ ЩЕ ДЕЗЕРТИРА И НЯМА ДА ИМА ПРОШКА, А НАКАЗАНИЕ.

Само наказание и забрава за този политически търтей Борисов.

Само си представете, човек без образование, с неясно минало и без никакво ниво и заслуги за тази държава ни е премиер, а си прави устата и за президент. Направо ми се повръща.

Що го плюете човека бе! Показа , че е умен- обеща "нещо" за пенсионерите, ако остане нещо. И да не гласуват за него тия божи неблагодарници!!! Я как авторитетно го казва- "Аз дадох, аз платих, аз..."

Ето, затова работите в тая страна не вървят - политиците си играят на нерви и изчакване. Юли-август! Да бяха си обявили кандидатите през ноември! Няма акуратност. Точат-протакат. И все мъже настървени за президенти! Балкански синдром! Диви мъжкари-балканци, лакоми за власт! Аз ще гласувам само за жена-президент!

партиите ще обявят кандидатите си колкото е възможно по късно за да няма време опзиционните на тях медии да се ровят в тъмното им минало и да разкрият нещо (което го имат в изобилие ) което да се отрази негативно от гледна точка на избирателите в навечерието на изборите....колкото по късно обявен кандидат , толкова по тъмно минало...

Нали? И аз си мислех същото: бавейки кандидатурите, електората по дефолт трябва да приеме, че има нещо нечисто около кандидата;о) Е, не ни е нужно кой знае какво въображение за това, имайки предвид морала на нашите политици.

Кой ще каже последен кандидата си - ГЕРБ. Какво меже да се извади за ББ като на всички е ясно "чистото" му минало??А с Министър на МВР за шеф на предизборния щаб на ГЕРБ бая неща могат да "извадят" от ръкавчето на манипулиращите изборите.