Борисов: Слаби партии - райско време за крадците

Бойко Борисов заяви, че когато партиите са слаби, недоверието в институциите е слабо – "това е райското време за крадците".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Слаби партии - райско време за крадците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Райско време за крадци, мутри, наркотрафиканти и бандити!

" а и "финансовите акули обикалят над България" и даде пример с Аржентина - "натовска държава, голяма държава,"- нЕмам думи .

С Бат Бойко имаме диаметрално противоположни разбирания за силна партия. За мен силна партия е партия, която има ясна програма за управлението на страната, която има за цел просперитета на населението и знае как да го постигне. Партия която планира и предвижда бъдещето. Партия, която е съгласна да влезе в диалог и съдействие дори противниците си, стига това да е в интерес на гражданите на нашата държава. За Бат Бойко силна партия е тази, която смачква всичко живо около себе си. За тази партия народът е лошокачествен материал. Това е партия, депутатите на която, само като им подсвирне вождът и те свели глави, безропотно се отправят към изходите на пленарната зала. Сътавът на една такава партия е изцяло от безропотно подчиняващи се мижитурки.

ГЕРБ отговаря съвсем точно на точно на твоето определение за силна партия.

и ти си прав, но когато партията е силна, краде партията, така че ...

а не партиите - те са си силни и са прекалено много ... ей за това точно е слаба държавата, щото си гледате партийките, бизнесчетата, далаверките, и колко ще окрадете а не какво им трябва на хората и на държавата!!! райско време за крадците ..... каза един от тях

Овен като Борисов не може да бъде лидер на умствено нормално развити хора, защото ще бъде доста под нивото им и те ще го осъзнават. 10% от състава на ГЕРБ са съвършени терикати, алчни кариеристи, завършили , или купили си дипломи от ВУЗ-ове , където и двете неща стават лесно-завършване и купуване. Те са горе--долу целият мозъчен потенциял на ГЕРБ-общо взето доста лимитиран. Справят се с рутинните начини на крадене на държавни средства-даване на поръчки на точните хора, наши хора на възлови места -шофьор на висш пост в Енергото и.т.н. Останалите 90% са живи да ги ожалиш-келнери, бакшиши, селски пияници,позакъсали мутрета, обикновени кротки и безполезни неудачници.Оказа се че този електорат по твърдост е сравним с ДПС електората. Колкото повече Тиквата се втиквява, толкова повече и електората се втвърдява. Това ще продъпжи, докато положението се влоши до там , че да изкара интелигентните хора да гласуват. Не бих се учудил ако тогава БСП симпатизанти гласуват за ОДС и обратното, ако това е алтернатива на Тиквената ера в БГ историята

Горе ОДС да се чете ДСБ. Поправката е моя

този, който е писал под светло име да не е слънчасал,май не е добре !

Слънцето е източник на неизчерпаема енергия. ГЕРБ е единствената партия, която впрегна Слънцето да работи за народа и да произвежда електроенергия. 12 милиарда евро бяха инвестирани за получаване на безплатна слънчева енергия! Благодатната топлина и светлина се разлива по българските домове.

12 милиона не е безплатно и го плаща народа за който герб се "грижи"

ас ше гласувам за К.У.Р.Е.Ц. ха ха ха ха ха

Борисов е един съвременен Левски в нашето съвремие. По негово време България процъфтяваше и се осъществи в пълна сила идеята на Апостола за чиста и свята република. Коректност, почтеност и справедливост това беше докато той управляваше. България стана богата и развита еропейска държава.

Цъфтеше и даже ни ни разправяха че вържеме, пък ни таковаха невързани! Съсипаха бизнеса на "малкия човек", батактисаха здравеопазването, изпозакриха болниците, орязаха парите за наука и образование. Обаче имаме магистрала по която някой си с Бентли стигал за 2 часа от Бургас до София!!!

Строителството на магистрали само по себе си е едно харчене на европейски пари. Но Европа никога няма да даде пари на някой друг. Единствено Борисов притежава връзки в Европа , за да издейства пари. Борисов е любимеца на всички европийски политици.

когато лъжеш трябва да има поне един който да ти вярва, иначе само си търкаш пръстите

Граждани за европейско развитие на България" в сътрудничество с фондацията "Ханс Зайдел" ще прерастне в новото сдружение Комитет за Ускорено развитие на Европейските Ценности ( К.У.Р.Е.Ц.) Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.) К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки! К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди! К.У.Р.Е.Ц. (обрязан или не) стои зад всеки от вас! К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!

Бат Бойко, Пак ни наливаш лимоната в ушите!!! Борисов: Слаби партии - райско време за крадците Така е, защото партиите кадруват и МВР и съд/прокуратура. Я партиите да си гледаха партийлъка, а МВР, съда и прокуратурата да не се кадруваха от тях? А то в БГ след всеки избори сменят всички с наши хора. Имам наблюдения след кметски избори смениха и секретарката на кмета и шофьорите и сисадмина назначен към кметството, че даже и шефа на общинския кучкарник. Да напомням ли какво правеше вашата власт примерно през оня с тефтерчето? А за това как мета на Пловдив прибрал 500 гербаджии ккой откъдето е закъсал в общината? Същото е и в МВР, и с назначаването на съдебен съвет и главни прокурори. Да напомням ли фразата Не се смей, ти си го избра!

Борисов смята, че политическата стабилност в една държава започвала от дома, автомобила и стигала до финансите на хората. тва е вЕрно, но... кой мандреса преди месец банките? Ай да не се изкарваме един друг наивници!!! ако няма яки служби и здрава държава, финансовите акули обикалят над България. вЕрно!!! А за къф чеп тогава плащаш на разни келеши цяла година да клатят държавата, че и МВФ ще ми каниш тука? Вие, негодници такива, поставихте държавата, пациентите и хората да мрат септември? Вече играхме това упражнение от септември насетни миналата година. А да припомням ли за източените от НЗОК милярд и 400 милиона 2010г и 108 милиона 2012? Кой впрочем беше тогаз на власт?

Въпреки истеричното му бръщолевене /а може би именно поради това/, Б. Борисов е бита карта! Малко са /вече/ тези , които го харесват - недостатъчно зада бъде преизбран /друг въпрос е, че ще фалшифицира изборите/. И тук, във форума, го подкрепят САМО! троловете! Забележете, че няма и ЕДИН! пост, написан нормално, от нормален човек!

ГЕРБ - БСП 12:0

Докато има такива, социално слаби в мозъка, на бат Бойко ще му е много трудно да изкара каруцата от калта, кадето я натикаха любимите ти червени мишоци.

Надявам се в най-скоро време да върнат смъртната присъда и да се прилага над депутатите. Управляваш 4 години, неуспех в политиката ти, смърт. Да видим тогава дали ще се натискат толкова да управляват. Народа е гладен, а те на криеница ми играят...

този пак се изцепи-крадеца вика дръжте крадеца

Борисов, Бареков - хора, откъде толкова злоба и властолюбие???

Май е време и ние да направи стена на плача. Ааа пардон, стена на Бойко. Да си пише там, каквото го боли.

Баце, ако знаеш само каква изненада те очаква на изборите когато и да бъдат, отсега ще влезеш в болница с високо кръвно.

Естественно - ти за това и искаш властта - да продължиш да крадеш...

"НЕдоверието в институциите е СЛАБО", т.е. доверието не е слабо, така ли, Борисов? А утре - цели проводници, а?

Не бе! Иска да каже, че когато партиите са силни (като герб), недоверието в институциите е силно...уф, и аз се обърках!

Дебелият врат на Боко гарантира ,,здрава "групировка-партия конгломерат, от ренегати комуноиди.

Имам 2 въпроса: -защо никой не пита Борисов къде отидоха откраднатите при неговото управление милиард и половина от НЗОК? -какво стана с Христо Бисеров? Бих могла да задам още хиляди въпроси, но какъв е смисълът?!

Що бе - за тези милиард и половина от НЗОК от Герб вече няколко пъти обясниха - и пред медиите, и в НС. А това, че обясненията не са едно с едно, и че нищо не им се разбра, е отделен въпрос! Както и къде точно са парите. Поне да се бяха наговорили да лъжат еднакво, ама не би!

БРЦК

Какво стана с парите ли - ДПС и БСП също гласуваха в ПАРЛАМЕНТА да се прехвърлят в резерва. За бисеров си питай ДПС - какво общо има Бойко ?

Забележете какво иска Бат Бойко. Господин Бат Бойко не иска слаби партии. Значи господин Бат Бойко иска силни партии, но не всички партии да са силни, а само една - ГЕРБ. Ами ние си имахме преди една такава силна партия, която се наричаше БКП. Господин Бат Бойко, като бивш член на тази партия, с удоволствие би въвел еднопартийна система в България с ръководна роля на партията ГЕРБ. Тогава такива бивши партийни кадри, като Бат Бойко, партийната секретарка Цачева, комсомолският секретар Плевнелиев и още хиляди знайни и незнайни комунистически издънки да ни управляват, както на тях им харесва. Надявам се, на мислещите хора, това да не им харесва!

Идиот коментира произведенията на Тургенев.

Дебил малоумен, нали ти беше този който източи здравната каса бе! Какво сега се правиш на много загрижен за хората. Хич не ти пука!НЕГОДНИК!

Да, наистина. Последните 25 г. са си рахат за крадци като Борисов и останалата пасмина в парламента.

Крадецът вика "Дръжте крадеца!"!!! Той, негодникът, една година клати държавата, не остави камък върху камък от уважението на хората към институциите, плещи глупости наляво-надясно, обръща мненията си 7 пъти в седмицата и сега се прави на потресен! Нагъл, нагъл, нагъл!!!

valivasev

А защо ти , ломотало безсрамно не каза същите думи на Дянков , а окрадохте безцеремонно милиард и половина от парите на здравната каса която сега нямаше да има проблеми. "Ни срам ни очи"- Ума не ми го побира , как може да смърдиш на посрано , а да сочиш други ? По добре си мълчи......

Борисов, не са причина слабите партии. Слаба държава - райско време за крадците. А кой прави държавата слаба? Некадърните управници. Некадърен управник се става ако си некомпетентен и алчен. Колко от нашите политици излизат извън тази характеристика?

Здравейте герберасти! Може да ме наричате червен боклук, комунде и каквото ви дойде на ум. Все ми едно! Ако при вас все пак се намират мислещи хора, не може да не им направи впечатление, че единственият кандидат за лидер на партията ви, на вашия последен конгрес, беше Бат Бойко. Вие го избрахте с 99.99 процента, за което дори в Северна Корея биха ви завидяли. Такива зашеметяващи резултати, дори и там не са постигали, при избора на любимите им ръководители. Вие сте си просто една най-обикновена тоталитарна партия и каквото каже вождът, това започва да блее хорът на овцете. Тъй като ващият вожд много често се извърта в мненията си и вие, като едни добри овце трябва да пеете най-различни песни, често с коренно проивоположни съдържания. Хайде, бъдете живи и здрави, за да ни развеселявате с вашите тъпотии!

Колега, от мен имаш +! Но с едно уточнение - процентът на Борисов не беше 99.99, а кръгло 100! Така че Ким Чен Ур и бай Тошо ряпа да ядат!

Hi! Просто ми прави кеф да се бъзикам с герберастите, защото те са най-посредствената прослойка на нашето население и голямо удоволствие ми доставя как палят от четвърт оборот, поради тяхната първосигналност. Например, ако напиша, че се кланят на икона, която представлява един калъп сланина и те веднага скачат всички като ужилени. А в светите писания е записано, да не си създаваме кумири, но те не само тези писания не четат, а нищо не четат.

затова ще си местят централата в "Овча купел"

Че той им се скара на депутатите от ГЕРБ, че не са го слушали докато бил в чужбина и да спазват само неговата дума. Стегна редиците на пионките. Кои са те, е все тая.

Герб си имат Бойко, Бсп си имат ЦК на БКП (или както са го именували в наши дни).

Борисов, огледай по-добре собствената си партия. Тя също не може да се нарече "силна"! Защо ли? Ами защото ако днес дадеш фира, утре Герб ще е в небитието. А една наистина силна партия не зависи толкова силно от лидера си - тя зависи от политиката, която провежда. Не, не е злобеене - това важи за всички партии. А коя е наистина силна и коя слаба - историята ще покаже.

Сакън не думай таквизи работи,фира да дава.Толкова неща на него чакат,лентички,битум,кутрета за пържоли.....

По времето на ГЕРБ най-много се крадеше няма да изброявам и на всякъде цигани продаваха цигари без бандерола , сега трябва да питаш и тайно ти подават, Йовчев добре си гледа работата ! Ако има предвид КТБ , там този същия държеше на куп парите на държавата ,а Орешарски ги разхвърля по разни банки ! Аз пари в банка нямам и живея ден за ден .

каква е връзката между Борисов-Дянков-ВТБ-КТБ.

здрава и мафиотска

В мозъка на бившия и бъдещ премиер тече такава мисъл, че направо не знам какво чака тази държава. Едните крадци, другите глупаци. Бог да пази България!

То ние не сме в състояние да си я опазим,та Бог ще ни я пази.

КЪДЕ ПЪК Я ВИДЯ ТАЗИ МИСЪЛ?

Винаги съм казвал и пак ще повтория и напиша : Бацееееееееееее голем си! Найголемият си Баце! Нема по-голем от тебе! Добре, че си ти Бацеееееееееееее, че иначе кво праиме? Кой ще ни отваря очите ако тебе Баце те нема? Как ще разберем, кое е добро и кое лошо? Жив и здрав да си ни Баце още дълги години и певци песни за теб да пеят!

ето ти една - о,о,о Бойко кара колело, а насреща му лайно. А налево , а на десно та в лайното пресно... йе йе йе

Ахахах еее видяхме де,защо му изтрихте коментара на човека!Разбрахме,че Серж е предал вазелина си на Мишето Миков за да не го боли на изборите ахахахахха!

Май от този секс други ги боли,но явно на някои пък им харесва болката.

Говоря за преврата 1934 , а не 1944 .Няма нищо общо с комунистите.

тия дето заклаха Стамболийски май беха

излъчва едновременно дива алчност за власт и неистова злоба от това, че няма да я има!

Не е до партиите , не е.Защото след 19.05.1934 партиите са забранени,но има силни институции и България бележи икономически растеж.Става водеща в Европа

ти си кумунис

А ти си глупак. Поне прочети историята ни бе, ахмак!

Така е! Но тогава имахме армия и генараилет които са взели нещата тогава в свои ръце. А, сега нямаме армия....

Добре ги разграничава- крадци и акули.Тези от сигма- арестуваните са акули,защото за разтурили полицейският СОД и са харизали обектите на частни охранителни фирми и отгоре на всичко смятали да подарят столовете за храна на частни фирми.А има и крадци на дребно- бисеров, разни банкери, разни без дипломи, разни.... чет нямат тези на дребно.

за себе си ли говориш бе Боко?

''Нашият проблем идва след 5 октомври, защото сигурността на гражданите може да се гарантира само в стабилна политическа среда'' и нашият и той оттогава.Дано не е така или поне за не дълго.

Някой да помни култовата МУфраза като главен секретар на МВР? Когато видите в заведение да влизат добре облечени бизнесмени...вие ИЗЛИЗАЙТЕ! Така разбираше човека сигурността на гражданите.

Е, човекът има богат опит в тези неща, можем да му вЕрваме!

...така е , Бойко, така е!Явно сега го научаваш, защото, предполагам в периода между 2009-а и 2013-та си садил моркови на Марс. Аз ще ти опресня паметта, като ти кажа, че от 1990 - държавата я няма, а на власт са мутри, финансови "акули" и разбойници. Дерзай, никога не е късно да откриеш "топлата вода" ....

ТАКА Е !!!ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВЯРВА ВЪВ СЛУЧЕЯ,ЧОВЕКА ИМА ОПИТ И ЗНАЕ !! КОЛКО ПЪТИ СЕ Е ВЪЗПОЛЗВАЛ ОТ ТАКИВА СИТУАЦИИ !! БОКО ,ПРОФЕСИОНАЛ СИ !!

Всичко опира ,до Бг-СЪД.СИСТЕМА. ---СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИ,УСЛОВНО----26г. Не се ли изчисти тая институция ,...НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ,А ЩЕ СТАВА ВСЕ,ВСЕ ПО-ЗЛЕ.... В интервю,ОМБУДСМАНЪТ---К.Пенчев /в предаването ''НЕКА ДА ГОВОРЯТ''/,КАЗА: ---''В СЪДЕБНАТА СЪСТЕМА ТРЯБВА ВСИЧКО ДА СЕ ИЗЧИСТИ,ОПОРОЧИХМЕ И МЛАДИТЕ КАДРИ''.... Какво ни говори това ???? Бг-СЪД.СИСТЕМА СЕ ЯВЯВА ---ЗАКРИЛНИК И СЪУЧАСТНИК ,ВЪВ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.... РЕЗУЛТАТИТЕ : За 26г.,знакови престъпници ,няма осъдени...

Българин трябва да гледа тозо документален филм ю-туба: Aaron Russo Аарон Руссо Америка От свободы до фашизма

слаби партии - райско време за мутрите във власта